Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.174.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

pa nemam ti zasto dat td kad si dobro napiso, a i ne djelim u ovoj temi bas td-ove, radije napisem da se ne slazem i obrazlozim.

pa vidim da smo isto napisali.. zato me i cudi da mi dajes td..al ok :D 

15 godina
Rast mišića i visina

Nema me jedan dan u temi i sami izljevi gluposti.

Lol.

Evo da se zamislite malo i ne pretjerujete nikad sa benčom

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Rast mišića i visina

Pa gdje je sad ta slika ne vidim ??

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

maknuo sam je. jer su pocele uvrede..nemojte me vise nista pitati sto se slika tice

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

maknuo sam je. jer su pocele uvrede..nemojte me vise nista pitati sto se slika tice

nisam vidio :(

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
fila2208 kaže...

Nema me jedan dan u temi i sami izljevi gluposti.

Lol.

Evo da se zamislite malo i ne pretjerujete nikad sa benčom

A šta mu je to ? Neka bolest ili ? 

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

A šta mu je to ? Neka bolest ili ? 

pectoralis tear

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

danas je preminuo prvi Mr. Olympia Larry Scott

R.I.P.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo slika od prije dosta vremena. dok sam jos bio u vazi skidanja 15kg masti s sebe... znaci kad sam poceo bio sam debel krmak.. negdje 2012, 7mj... bez ikakvog znanja o prehrani i treningu... ugl dosta sam lutao, skinem nest, pa stojim na mjestu par mj,, jer mi je i prehrana i trening koma.. tek sam od prije par mj krenuo kako treba, i slike ce biti za jedno 2,3 mj kad budem zadovoljan rezultatom...

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

evo slika od prije dosta vremena. dok sam jos bio u vazi skidanja 15kg masti s sebe... znaci kad sam poceo bio sam debel krmak.. negdje 2012, 7mj... bez ikakvog znanja o prehrani i treningu... ugl dosta sam lutao, skinem nest, pa stojim na mjestu par mj,, jer mi je i prehrana i trening koma.. tek sam od prije par mj krenuo kako treba, i slike ce biti za jedno 2,3 mj kad budem zadovoljan rezultatom...

ako si ovo zaista ti nije lose...vidi se da ima misicne mase ;-)

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Ajde konacno da si stavio , tvrdoglav ko francuska sobarica . 

Pa super izgledas . Hebo stomak to skines sa cardiom u mjesec dva. Htio sam samo vidit tipa koji stalno pametuje ,ipak ne izgledas ko neki drk**ija {#}

13 godina
exer1234 kaže...

Koliko si ti visok ? 

12 godina
Rucipe kaže...
exer1234 kaže...

Koliko si ti visok ? 

mislim da j napisao da je 180,ali nsam siguran.

Amber Heard <3
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

178-180.. ne znam tocno ... Sad je stomak bolji,ali posto sam krenio iz niceg, znaci nisam trenirao, udebljao se, zivio sam na smecu od hrane, nisam se kretao uopce.. onda je dobro.. imao sam bitch tits, itd :D ... Da sam krenio s suprotne strane, tj mrsav, onda trbusnjaci nisu problem, al s stanjek s kojim sam ja krenuo, trebat cu skinut dosta da bi bili vidljivi..REcimo stomak mi je sad nekih 78 cm. kod nekih su ti skroz vidljivi trbusnjaci, kod mene su trenutno tek vidljivi.. sto je dobro u neku ruku,kad srezem, imat  cu dosta uzak struk..

Cilj mi je spustit se na ispod 10%, pa onda ici na duzu masu ... Do sad sam skidao, pa odrzavao, pa skidao, pa kratka masa. itd.. recimo da sam napredovao,ali sad zelim konacno skinut do kraja, onda ce biti lakse poslije skidat, a i misicni prirast ce biti bolji kad krenes s nizeg bf

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 16:58 (exer1234).
15 godina
Rast mišića i visina

Exer stavio sliku?
jest da je veličine ikone ali hej i to je nešto.

bravo napokon  

15 godina
fila2208 kaže...

Exer stavio sliku?
jest da je veličine ikone ali hej i to je nešto.

bravo napokon  

Evo i jedne u punoj veličini

Sve radi s lijevom rukom pa mu prsa bas nisu jednaka.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

na ovoj slici su mu prsa itekako jednaka :P

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina
MARKOZD15 kaže...

na ovoj slici su mu prsa itekako jednaka :P

Fotošopiro :S

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Što kažete na odmor od treninga?

Evo kod mene trenutno nije u pitanju osjećaj pretreniranosti, dapače.

Nije stvar da nemam vremena i ne stignem.

Niti mi je trening dosadio - daleko od toga, postao mi je neizostavna stvar u kojoj uživam.

Naprosto osjećam da bi mi dobro došlo nekoliko dana (4-5 ili možda čak i puni tjedan) odmora.

Nisam čitao o tim stvarima pa ne znam kako ozbiljni sportaši odnosno znanost gleda na to (da li postoje pozitivne stvari kod male pauze)

pa ode pitam vas - da li si ponekad uzmete odmor i ako da - zašto?

Something witty.
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Niti mi je trening dosadio - daleko od toga, postao mi je neizostavna stvar u kojoj uživam.

Naprosto osjećam da bi mi dobro došlo nekoliko dana (4-5 ili možda čak i puni tjedan) odmora.

Nisam čitao o tim stvarima pa ne znam kako ozbiljni sportaši odnosno znanost gleda na to (da li postoje pozitivne stvari kod male pauze)

odmor je pozitivna stvar i definitivno ti preporucam 1 tjedan odmora taman da kortizol ti prestane djelovat a i odmorit ces tetive, ligamente.uglavnom taj tvoj odmor ce se sigurno pozitivno odrazit a i ako si pao sa voljom sigurno da ce ti se povratit :)

15 godina
forzzuk kaže...

Svakako, ako vidiš da ti treba, odradi 5 dana i odmori malo, izguštaj.

Vratit ćeš se jači i željan treninga :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nakon jedno 2 mjeseca treninga snage u teretani danas odradim jedno 70km na biciklu (da iskoristim odlično vrijeme i da malo promijenim rutinu), s time da nam je pola puta bura puhala direktno u prsa pa je bio osjećaj kao da se penješ uzbrdo, noge su mi šokirane :D

Random pic

... ...
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:13 (PLASMAorLCD).
11 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav, da vas pitam vec tjedan dana sam u teretani radim 3x po 15 ponavljanja, i prvi dan normalno obisao sam sve sprave, sad dosao je neki novi trener, i rekao da mi je za pocetak to malo, da trebam 5 6 serija po 10-15 ponavljanja radit i da se ostavim bucica i tih gluposti to tek za mjesec dana, sad da vas pitam da li je ovo sto ja radim dobro za pocetak ili da idem kao sto mi je on rekao?

15 godina
loz1c kaže...

Pozdrav, da vas pitam vec tjedan dana sam u teretani radim 3x po 15 ponavljanja, i prvi dan normalno obisao sam sve sprave, sad dosao je neki novi trener, i rekao da mi je za pocetak to malo, da trebam 5 6 serija po 10-15 ponavljanja radit i da se ostavim bucica i tih gluposti to tek za mjesec dana, sad da vas pitam da li je ovo sto ja radim dobro za pocetak ili da idem kao sto mi je on rekao?

ma je da, najbolje da se ubiješ odmah prvi tjedan.
radi 3x12-15 slobodno, a njega pusti da priča što hoće 

15 godina
loz1c kaže...

Ja perferiram 5 serija po 14.5 ponavljanja, sa bučicama naravno.

12 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation. 

15 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
exer1234 kaže...

evo slika

Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight.   Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. 

{#}

{#}

{#}

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:46 (forzzuk).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam skonto u zadnje vrijeme da sam cijelo vrijeme zedan. Evo dva dana nisam proteine pio ( odmor ) i ok je. Jel to opasno sta ili ? 

14 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Ja sam skonto u zadnje vrijeme da sam cijelo vrijeme zedan. Evo dva dana nisam proteine pio ( odmor ) i ok je. Jel to opasno sta ili ? 

moras pit vodu stalno.moze bit opasno jer mozes dehidrirat

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Damir1908 kaže...

moras pit vodu stalno.moze bit opasno jer mozes dehidrirat

Znaci to je dobro kad te trazi. Pijem ko lud ,stomak mi je osjecaj ko da cu rodit . A usta suha ko da sam se naduvo {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice