Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.054
|
čitano: 8.472.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Isplati li se dati 20e vise za ON Gold whey u odnosu na Myprotein impact whey (2,5 kg)?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam taman napravio ''tranziciju'' sa ONa na Myprotein i po meni se ne isplati... Jednako se dobro topi, ima sasvim OK okus. Samo što sam ja uzimao ON 4,45k i Myprotein 5kg i malo je veća cjenovna razlika

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 14:30 (PLASMAorLCD).
14 godina
Re: Rast mišića i visina
Intelovac123 kaže...

Isplati li se dati 20e vise za ON Gold whey u odnosu na Myprotein impact whey (2,5 kg)?

NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobit ces isto proteina za 150 kn vise.. sta ti mislis?whey je whey, jedino je brand drugi

14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Isplati li se gurnuti prst u guzicu?

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zaliha

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Nisi valjda to cudo platio tolko, pa to je ista stvar ko glukoza, ovo sto oni pisu da je to nesto drugo je laz. Al dobro.

130kn 5 kg... jeftinjava a odlična stvar!

@skener -  lijepo,ali totalno nepotrebno beta alanin i ja bi reko čak i kazein,dosta je skup a bolje je da tu lovu šta si potrošio na kazein spiskaš na posni sir!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 15:04 (DuMe).
12 godina
neaktivan
DuMe kaže...
mar123 kaže...

Nisi valjda to cudo platio tolko, pa to je ista stvar ko glukoza, ovo sto oni pisu da je to nesto drugo je laz. Al dobro.

toliko bi te i izašlo da si kupia 5kg glukoze iz dm-a a sigurno je kvalitetnija stvar

15 godina
neaktivan
skener kaže...
DuMe kaže...
mar123 kaže...

toliko bi te i izašlo da si kupia 5kg glukoze iz dm-a a sigurno je kvalitetnija stvar

U šejk ide i glukoza i maltodextrin!! maltodex je kvalitetniji

15 godina
DuMe kaže...
skener kaže...
DuMe kaže...
mar123 kaže...

da sam ga ja kupio isto bih se uvjeravao kako je kvalitetniji.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 15:12 (fila2208).
12 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...
Novi suplement

um,čemu to točno služi{#}

Poboljšava brzinu oporavka,ima visok GI..Osnovan je sadržaj svakog gejnera,znači UH koji vidite u gejneru su upravo ovaj maltodex i glukoza..tako da znate da možee puno jeftinije napraviti svoj gejner i znate šta pijete

Ovdje bi se ljudi trebali malo manje početi brinuti o stvarima kao što su "glikemijski indeksi", a više o bitnijim stvarima. GI vam apsolutno nije bitan ako niste dijabetičar. Druga stvar, u gainerima ima i drugih ugljikohidrata kao što je npr. Vitargo, a on je ipak skuplji od glukoze i sličnih stvari. Sve ima pozitivne i negativne strane, pa tako i npr. maltodekstroza.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
12 godina
neaktivan
DuMe kaže...
skener kaže...
DuMe kaže...
mar123 kaže...

Mislim da nema neke prevelike razlike između obične glukoze i tog maltodex, osim što se maltodex malo brže apsorbira, skroz zanemarivo za večinu ljudi

15 godina
neaktivan
farty kaže...
DuMe kaže...
Nitro233 kaže...
DuMe kaže...
Novi suplement

um,čemu to točno služi{#}

Poboljšava brzinu oporavka,ima visok GI..Osnovan je sadržaj svakog gejnera,znači UH koji vidite u gejneru su upravo ovaj maltodex i glukoza..tako da znate da možee puno jeftinije napraviti svoj gejner i znate šta pijete

Ovdje bi se ljudi trebali malo manje početi brinuti o stvarima kao što su "glikemijski indeksi", a više o bitnijim stvarima. GI vam apsolutno nije bitan ako niste dijabetičar. Druga stvar, u gainerima ima i drugih ugljikohidrata kao što je npr. Vitargo, a on je ipak skuplji od glukoze i sličnih stvari. Sve ima pozitivne i negativne strane, pa tako i npr. maltodekstroza.

Vitargo je u gejnerima u najmanjoj količini! najviše je maltodexa i dextroze,baš čitao prije par mjeseci negdje,,i još nečega ima ali nemogu se sjetit

15 godina
skener kaže...

Mislim da nema neke prevelike razlike između obične glukoze i tog maltodex, osim što se maltodex malo brže apsorbira, skroz zanemarivo za večinu ljudi

Pa e, dex kupiš u dm-u za 13kn,

dakle moš uzet negdje skoro 4.5kg za 120kn, a ovo je oko 120kn 2kg.

Čisti marketing.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
Rast mišića i visina
Aj kad se opet vodi rsprava o supp, jel netko ozbiljan koristio i myproteinov "noname" kreatin monohidrat, i Njihov creapure monohidrat? http://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate-creapure/10529740.html http://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate/10530050.html Ja mislim sad uzeti creapure, prilično su skuplji od noname monohidrata, a vjerujem da je usporedivo S obzirom da je isti proizvođač?
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Aj kad se opet vodi rsprava o supp, jel netko ozbiljan koristio i myproteinov "noname" kreatin monohidrat, i Njihov creapure monohidrat? http://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate-creapure/10529740.htmlhttp://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate/10530050.html Ja mislim sad uzeti creapure, prilično su skuplji od noname monohidrata, a vjerujem da je usporedivo S obzirom da je isti proizvođač?

Mislim da je creapure samo nešto više čišći od monohidrata i njega proidvode negdi u Njemackoj, ja ga koristin evo drugi dan

14 godina
DuMe kaže...
mar123 kaže...

@skener -  lijepo,ali totalno nepotrebno beta alanin i ja bi reko čak i kazein,dosta je skup a bolje je da tu lovu šta si potrošio na kazein spiskaš na posni sir!

slazem se. ili na whey.. jer je mnogo jeftiniji od kazeina.... al jbg. ..  najjaci su mi likovi (nevezano sad za ovog tu), koji tek pocnu trenirat, a odmah nakupuju creatin, glutamin,bcaa, i  more suplemenata. a prehrana im je koma....

sto se creatina tice, svaki monohidat je isti, samo placas ime.. 

sto se tice secera, dal ce u konacnici imati neku vidljivu razliku sta god koristio? nece.... sve je to teorija,a u praksi je nest drukcije

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 18:51 (exer1234).
12 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Aj kad se opet vodi rsprava o supp, jel netko ozbiljan koristio i myproteinov "noname" kreatin monohidrat, i Njihov creapure monohidrat? http://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate-creapure/10529740.htmlhttp://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate/10530050.html Ja mislim sad uzeti creapure, prilično su skuplji od noname monohidrata, a vjerujem da je usporedivo S obzirom da je isti proizvođač?

Ja sam koristio samo obični monohidrat od Myproteina i bio sam jako zadovoljan. Za njihov creapure ne znam jer ga nisam koristio, ali nema razloga da ne bi valjao.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Aj kad se opet vodi rsprava o supp, jel netko ozbiljan koristio i myproteinov "noname" kreatin monohidrat

Upravo ga koristim, prošao fazu punjenja (uzeo sam si 6 dana - 3x5g) i sad sam prvi tjedan na održavanju.

Nisam ravnomjeran za dati neki sud pošto mi je ovo prvi put u životu da koristim kreatin i nemam nikakvo prethodno iskustvo

neke druge marke ondnosno branda da usporedim.

Van toga, kao laik mogu reći da se dobro topi u vodi, okusa nema, pakiranje je solidno napravljeno (ne odaje dojam nekvalitetnog proizvoda po tom pitanju).

Dobije se i ona mala midget mjerica unutra mada nije zapremnine 5 grama nego 3 pa je potrebno, ukoliko se pije 5g, usuti jednu i pol.

Iskreno, drugi i treći dan faze punjenja sam pišao kao trkaći konj, doslovno svakih 15 minuta ako ne i manje.Toliko puno da sam se zabrinuo

i odlučio prestati koristiti kreatin ukoliko ne stane. Doslovno bi popio 2,5 dcl vode i na WC nakon 10 minuta.

Kao kad je pijanstvo od pive, ista stvar - piješ i samo izlazi.

Dan-dva nakon mi se to vratilo na normalu kao i prije nego što sam počeo uzimati.

Pretpostavljam da je to bila prilagodna faza organizma.

Rezultati?

Ulazim u 5. mjesec kućnog treninga tako da dobro znam koliki mi je kapacitet, snaga i izdržljivost te forma odnosno izgled.

Mogu iskreno reći da sam osjetio solidno poboljšanje u snazi (što veća kilaža, što više ponavljanja) no ništa drastično ni wow.

Nešto mase mi se primilo mada ni to nije ništa drastično niti očekujem čuda generalno a pogotovo ne ovako rano u fazi korištenja.

Uglavnom, što se tiče Myproteina, nisam odapeo nit se otrovao tako da ..{#}

Something witty.
18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Recite mi jel bia neko od vas na keto dijeti, naime tija bi skinit jedno 10kg viska sta se nakupilo godinama neuredne prehrane i totalne zapustenosti tijela, krenija san u teretanu prije nekih 6 miseci i to nakon 15-16 godina pauze(iman 39), treniran po StrongLifts programu zadnja 3 miseca i zadovoljan sam napretkom ali bi tija malo ubrzat gubljenje masnog tkiva pa mi se keto dijeta cini odlicnim izborom ali bi tija cut iz prve ruke ako neko ima iskustva da ga podijeli sa mnom. E i jos jedno pitanje, kad kazete npr. 2g proteina po kg tezine dal mislite na kg ukupne tezine ili kg lean body mass.P.S trenutacno san 194/101 s nekih 20% body fata.

http://www.zajedno.tv/strategija-razvoja-hrvatske/
17 godina
skener kaže...
overhaul kaže...

Mislim da je creapure samo nešto više čišći od monohidrata i njega proidvode negdi u Njemackoj, ja ga koristin evo drugi dan

Da, creapure je registriran od AlzChem firme, uz garanciju da je najčišći. Naravno da znam da su to svi kreatin monohidrati, ali to je i isto kao i Tvrditi da su sva piva ili vina ista jer se tako zovu :) dakle i ti si uzeo creapure? Ajd, i ja ću ga uzet imam još i obični od myproteina, pa ću malo usporediti.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Recite mi jel bia neko od vas na keto dijeti, naime tija bi skinit jedno 10kg viska sta se nakupilo godinama neuredne prehrane i totalne zapustenosti tijela, krenija san u teretanu prije nekih 6 miseci i to nakon 15-16 godina pauze(iman 39), treniran po StrongLifts programu zadnja 3 miseca i zadovoljan sam napretkom ali bi tija malo ubrzat gubljenje masnog tkiva pa mi se keto dijeta cini odlicnim izborom ali bi tija cut iz prve ruke ako neko ima iskustva da ga podijeli sa mnom. E i jos jedno pitanje, kad kazete npr. 2g proteina po kg tezine dal mislite na kg ukupne tezine ili kg lean body mass.P.S trenutacno san 194/101 s nekih 20% body fata.

keto ti i nije najbolji izbor.iz razloga sto ces bit razdrazljiv a i to je sok za organizam.energiju ces uzimat kroz masti (to valjda znas).keto ti ima kataboliticki efekt kao vecina dijeta.moze imat veci a moze manji.ovisi koliko rigorozno krenes.ne preporucam whey da konzumiras dok si na keto jer dize inzulin...ti pokusaj i zderi 2g proteina po tjelesnoj masi odnosno u tvom slucaju 202g proteina u danu.i puni se sa uh svakih 7-14 dana.eto to je ukratko o keto dijeti, nisam neki fan nje al eto.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Groza kaže...

Gle ti kreni sa gramom po kilogramu, pa ćeš polako povećati kako budeš mršavio. 10 kg nije veliki problem, samo trebaš disciplinirati (vjerojatno promijeniti) prehranu i pomalo dodavati i kardio aktivnosti postojećem stronglift treningu u teretani. Dakle neki kross, bicikliranje, ili makar preskakanje užeta... Samo izbjegavaj gladovanje(kod nas se pod dijetom uvijek misli na gladovanje, što je totalno krivo), jer ćeš gladan biti slab, umoran, boležljiv i izgubiti i mišiće.
17 godina
Rast mišića i visina

kakve vi obicno rezultate imate s kreatinom? ja evo sad uzimam i ko da ne uzimam, neznam jel ne uzimam dovoljno tekucine ili je nesto drugo.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kakve vi obicno rezultate imate s kreatinom? ja evo sad uzimam i ko da ne uzimam, neznam jel ne uzimam dovoljno tekucine ili je nesto drugo.

Meni osobno malo oblikuje mišiče, dobio sam 2-3kg i 15-20% snage, ne dijeluje svima

14 godina
odjavljen
skener kaže...
mar123 kaže...

Meni osobno malo oblikuje mišiče, dobio sam 2-3kg i 15-20% snage, ne dijeluje svima

skener a koja je tocno svrha ovih twinlab dualtabs,kad sam trazio suplamente u ljekarni rekli su mi da samo to imaju?

12 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
skener kaže...
mar123 kaže...

skener a koja je tocno svrha ovih twinlab dualtabs,kad sam trazio suplamente u ljekarni rekli su mi da samo to imaju?

To su vitamini i minerali

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ne mora ti djelovati, ali za najbolje rezultate moraš uzimati po striktnom rasporedu, a ne bilo kako. Ne znam uzimaš li ispravno. Napiši mi ovdje ili u poruci raspored uzimanja, pa ga možemo i poboljšati ako treba.

Meni je imao jako izražen efekt što se tiče energije, ali sam bio jako discipliniran za vrijeme uzimanja.

17 godina
farty kaže...
mar123 kaže...

Ne mora ti djelovati, ali za najbolje rezultate moraš uzimati po striktnom rasporedu, a ne bilo kako. Ne znam uzimaš li ispravno. Napiši mi ovdje ili u poruci raspored uzimanja, pa ga možemo i poboljšati ako treba.

Meni je imao jako izražen efekt što se tiče energije, ali sam bio jako discipliniran za vrijeme uzimanja.

raspored uzimanja? uzmem 10g u pwmu. a kad nema treninga onda samo stavim u shake.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

prvi put radio čučnjeve, dizao sam cini mi se 65kg, ali bas sam se spusto do kraja , sada zapravo tek vidim  koja je razlika kada radis  noge sa cucnjom vec 3 dana blaga upala :D jos kasnije da krenem mrtva dizanja :D

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 22:15 (Super flaeryy).
15 godina
Super flaeryy kaže...

prvi put radio čučnjeve, dizao sam cini mi se 65kg, ali bas sam se spusto do kraja , sada zapravo tek vidim  koja je razlika kada radis  noge sa cucnjom vec 3 dana blaga upala :D jos kasnije da krenem mrtva dizanja :D

ako je to istina svaka čast, ja sam prvi put radio čućnjeve sa šipkom samo,pa sam pokupio upalu. 65 kg za prvi put je super.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice