Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.732.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

ja ne mogu. cilj mi nije majmunisanje po teretani :D

kao prvo stvar je u tom sto je lik pao na kraju a kao drugo ovo nije nikakvo "majmunisanje" jer ovo rijetko ko moze.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Lik pita jel može tko od vas DEBILdera, a exer se javi, lol.

{#}{#}

ajd barem se pravi javio :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
exer1234 kaže...

kao prvo stvar je u tom sto je lik pao na kraju a kao drugo ovo nije nikakvo "majmunisanje" jer ovo rijetko ko moze.

NHF mar, ali nekad treba stajati iza svojih rijeci. Ovog sam se sjetio jer znam da si ti govorio protiv street workouta, stavljani su videi poput ovog a ti si prilozene komentare pisao. 

Izgleda da zbog exera mijenjate stavove i razmisljanja..

17 godina
1337Raptor kaže...
mar123 kaže...
exer1234 kaže...

NHF mar, ali nekad treba stajati iza svojih rijeci. Ovog sam se sjetio jer znam da si ti govorio protiv street workouta, stavljani su videi poput ovog a ti si prilozene komentare pisao. 

Izgleda da zbog exera mijenjate stavove i razmisljanja..

street workout? da i dalje mi je glupo to skakanje po sipci, sto da kazem kad mi je glupo, postujem gimnasticare ali ovo na streetu je glupost, gledo sam na jutjubu neka natjecanja u streetu i samo decki u 5 minuta skacu po sipci na razne nacine, nekuzim smisao.

ali salomon ladder mi je fascinantan, jer nije kretensko skakanje ko majmun, i svakog ko ga moze napravit postujem.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kao prvo meni vise ovo lici na tzv. majmunarije. Super sto ti to postujes, ali zasto ne bi postovao nekog tko napravi planche ili front lever. 

I kakva si ti to natjecanja gledao gdje oni "skacu po sipci"...

Budimo iskreni i zakljucimo da nista od tog nisu majmunarije.

{#} 

17 godina
Rast mišića i visina

okej, meni se ono ne svida, ovo mi se svida i bok.

15 godina
Rast mišića i visina

Makni ovaj post sa privatnim porukama jer je protivno pravilima dok nisi popio karton.

Kud je pi.čkasto  privatne razgovore iznositi javno, tud je kako rekoh, protiv pravila.

ugl. ukloni to, radi sebe, mene ionako ne zanima o čemu se radi.

btw. sad vidjeh sliku...nemrem naći ove poruke od datuma kad sam ti ih slao...o čem smo ja i ti razgovarali?

{#}

Lol zabrijao sam jako, hvala mar na ispravci, ja ubrao da su to privatne poruke.

Isprike Raptoru1337.

Hvala.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 18:24 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Makni ovaj post sa privatnim porukama jer je protivno pravilima dok nisi popio karton.

Kud je pi.čkasto  privatne razgovore iznositi javno, tud je kako rekoh, protiv pravila.

ugl. ukloni to, radi sebe, mene ionako ne zanima o čemu se radi.

btw. sad vidjeh sliku...nemrem naći ove poruke od datuma kad sam ti ih slao...o čem smo ja i ti razgovarali?

{#}

to nisu privatne, to su poruke u temi

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Što mislite o suplementima na bazi dušikovog oksida,Vjerujem da su neki od vas ćuli za proizvod Xtreme Power.Imam plan uzeti ga iako se sad u zadnje vrijeme predomišljam jer sve više čitam da je to obićno skupo smeće.

Zanima me vaše mišljenje i ako je netko slučajno koristio ili zna nekoga tko je bilo bi mi od velike koristi.

18 godina
Rast mišića i visina

E ovak, uspio sam nabavit mjericu za proteine neku polustrganu (nema one drške, no nebitno), al pojma nemam za koliko grama je, pa mi možda možete pomoći.

Mjerica izgleda kao da ping pong lopticu prerežete na pola (nešto je veća od toga), promjer ja vrhu je 4.5cm(mjereno do unutarnjih rubova), a visina je 3cm. Ovaj oblik znači:

http://cdn1.anunico-st.com/foto/2012/09/vitality_of_whey_protein_plastic_scoop-506418fca43109fbff1bd956b.jpg

E sad mene zanima za koliko je to grama proteina ako netko ima istu takvu? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 21:26 (lllnuclearlll).
13 godina
lllnuclearlll kaže...

E ovak, uspio sam nabavit mjericu za proteine neku polustrganu (nema one drške, no nebitno), al pojma nemam za koliko grama je, pa mi možda možete pomoći.

Mjerica izgleda kao da ping pong lopticu prerežete na pola (nešto je veća od toga), promjer ja vrhu je 4.5cm(mjereno do unutarnjih rubova), a visina je 3cm.

ja mslm da je to 25g

Amber Heard <3
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Mjerica izgleda kao da ping pong lopticu prerežete na pola (nešto je veća od toga), promjer ja vrhu je 4.5cm(mjereno do unutarnjih rubova), a visina je 3cm. Ovaj oblik znači:

http://cdn1.anunico-st.com/foto/2012/09/vitality_of_whey_protein_plastic_scoop-506418fca43109fbff1bd956b.jpg

ako imas digitalnu vagu jednostavno zagrabis proteine sa tom mjericom i prospes u vagu i vidis koliko ima grama

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
cod4gamer kaže...

ako imas digitalnu vagu jednostavno zagrabis proteine sa tom mjericom i prospes u vagu i vidis koliko ima grama

E pa da imam digitalnu vagu nebi vas tu davio {#}

15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

E pa da imam digitalnu vagu nebi vas tu davio {#}

e onda snadji se druze

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
18 godina
cod4gamer kaže...

e onda snadji se druze

Pa pokušavam {#}

14 godina
fila2208 kaže...

Lik pita jel može tko od vas DEBILdera, a exer se javi, lol.

{#}{#}

tebe svasta zabavlja

1337Raptor nist cudno, stalno su kontra mene :D ..al neka. dobro da si pokazao tu poruku od prije par mj ,vidi se s koliko neznanja je pisan post ( od strane file ) .

a sto se videa tice, pogledao sam par sekundi, kad je skocio gore i ugasio sam... nisam vidio dal je pao ili ne.. 

ugl pitanje je bilo dal netko od nas bildera to moze, a moj odgovor je bio u cilju toga da meni u teretani nije cilje raditi akrobacije, nego cisto izgradnja misica.. eto ;) .... ako nekog veseli skakanje po sipkama, super. nemam ja nista protiv, niti protiv streetworkouta... nema svatko isti cilj. meni je cilj istkljucivo izgradnja misica, sve ostalo je nebitno,cak i snaga..dal cu benhati 60 ili 150 kg., nebitno mi je,ako utjece pozitivno na moj izgled,,đ

lllnuclearlll to nikad neces znati... zato sto nije svaki protein iste gustoce,itd..  bas sam bio radio test kad sam doma imao 3 razlicita wheya, i istu mjericu.. imam digitalnu vagu,, do vrha sam punio, negdje stane tocno 25 (myprotein) nekog stane 27 (amino whey) a nekog i preko 30 (ironmaxx) ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 22:34 (exer1234).
18 godina

A sad pio ja 25, 27 ili 30g nije mi uopće bitno... Bitno mi je da znam okvirno jel to ta mjera, barem približno tak da ne uzimam 50g ili 15g...

15 godina
exer1234 kaže...
vidi se s koliko neznanja je pisan post ( od strane file ) .

Nisam ti ja kriv što te ne podnosi 90% korisnika ove teme...{#}

14 godina
Rast mišića i visina

ni ne treba me nitko voliti.ne zivim od vas

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Momci nemojte molim vas skretati s glavne teme raznim prepirkama i digresijama (znam da nisam moderator, ali samo prijateljska molba). Pa ova tema treba biti konstruktivna, trebate pomagati jedni drugima savjetima, a ne predbacivati si i svađati se.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 23:46 (farty).
18 godina
lllnuclearlll kaže...

A sad pio ja 25, 27 ili 30g nije mi uopće bitno... Bitno mi je da znam okvirno jel to ta mjera, barem približno tak da ne uzimam 50g ili 15g...

Ajd da ti ja izmjerim jednu mjericu, pa si onda možeš takvu izrezati
recimo od kutije potrošenih vitamina ili slično - glavno da si znaš volumen:
dakle cilindar - promjer oko 5cm, visina oko 5cm.

Edit, Bravo Farty.

-malo zabavancije kad sam već na editiranju posta:
http://master-cdn.memepix.com/images/large/xwbrc.gif

samo shaq može rocka učiniti mališanom samo shaq može rocka učiniti mališanom
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 3:14 (overhaul).
18 godina
overhaul kaže...
lllnuclearlll kaže...

Hvala care! {#} To je znači za 25g tvojih proteina?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 10:38 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

U Petak kreirana narudzba jos nije stiglo, poslo upit nista?!?!

{#}

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-bez-okusa-2kg.aspx

Jel ima neka druga hrv. da mogu narucit ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
Damir1908 kaže...

{#}

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-bez-okusa-2kg.aspx

http://www.building-body.com/shop/

isti dan salju,. osobne preporuke

14 godina
odjavljen
Damir1908 kaže...

{#}

ja sam narucio u polleo sporta...

14 godina
Rast mišića i visina

ili budivelik hahah

18 godina
lllnuclearlll kaže...
overhaul kaže...
lllnuclearlll kaže...

Hvala care! {#} To je znači za 25g tvojih proteina?

hm, ne radim ja proteine:)
To ti je neka standardna od 30 grama my proteina. Neki proteini su manje vlažni/masni i onda je prah lakši, no nije ti mislim sad tolki problem par grama simo-tamo. Evo nacrtao sam ti na brzinu na mobom fotkanoj kutijici kako bi ju mogao izrezati škaricama za nokte a da dobiješ i drškicu. Uglavnom, nemoraš baš ovako preko vrha tovariti kao na ovoj fotki, samo da znaš otprilike kolika je količina
+/-5 grama u jednoj mjerici.

Ontopic; što mislite o vježbama malog opsega pokreta?
Čitam ovdje malo; znam da je dobro raditi na velikom teretu sa malim opsegom za jačanje ligamenata,
ali evo možda koji dan malo koju vježbu i ovako spičim za kako kažu "unlockanje gaina" :P.
http://www.muscleandfitness.com/workouts/workout-tips/unlock-gains-shorter-range-motion

inače, znam da je poznata ona arnoldova ""always train with a full range of motion. Half reps are half muscles"

no, on je i autor izreke "milk is for babies" ;)

Ovo je dobar trik, i sam ga znam koristiti, imam dvije izrezane role od drški i stavim na karike, ručke
ili prečke:

http://www.muscleandfitness.com/workouts/workout-tips/relieve-your-joints-and-bust-plateaus-thick-grips

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 18:18 (overhaul).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Cekat cu do sutra pa ako ne stigne narucujem druge ako dodu necu preuzet paket mail sam poslo nisu odgovarali :S , ugl sta kazete danas sam pojeo 300 grama paste sa vrhnjem i vegetom i trco 15 min oznojio se i odradio i utezi , pa trening odbojka i sad narezo bananu tri nektarine , jabuku sa medom i orasima i pojeo i za danas mi dosta... jel me sta deblja ovo ili ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Kao prvo meni vise ovo lici na tzv. majmunarije. Super sto ti to postujes, ali zasto ne bi postovao nekog tko napravi planche ili front lever. 

I kakva si ti to natjecanja gledao gdje oni "skacu po sipci"...

Budimo iskreni i zakljucimo da nista od tog nisu majmunarije.

{#} 

Ni ja nisam neki fan street workouta iz razloga što suckaju u pravljenju programa, ne rade baš na mobilnosti i tehnici što se vidi u toni videa gdje ih je tehnika odvratna, npr. Front Lever, razvučene lopatice ili Planche, nemaju Hollow Body, ali ono moram im skiniti kapu što smisle svakave akrobacije. Neće izvući puni potencijal iz tih vježbi.

A i ono volio bih jednom neki metal street workout video, ako itko ima link od dobroga neka mi stavi.

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ovaj čovjek je avion za sve te majmune koji po šipkama skaču

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice