Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.738.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
cod4gamer kaže...
MatijaZG kaže...

Exer, nisam se ja na tebe obracao nego na zdenka. Zato ja nemam 120 nego 96, sto na moju visinu od 189-190 nije nista strasno...

matija sto obracas paznju na budale?zdenko je ljubomoran na svakog tko je bolji od njega.on je umislio sebi u glavu da je naturalac sa najboljim tijelom pa sad svako ko je bolji je na steroidima ;-)

Da tako je. Kak si skuzio? 

Matija- 189 onda ok, ja sam mislio da si mali. Sry onda.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1554564_529499080490956_666674828_n.jpg nasao sliku od Marko Drčić , koliko ovaj decko ima bf na slici ?
eune : Flaeryy
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1554564_529499080490956_666674828_n.jpg nasao sliku od Marko Drčić , koliko ovaj decko ima bf na slici ?

Edit eo ako nekoga zanima koliko on ima bf , pomocu ove slike moze se usporediti https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1512343_528586110582253_877255098_n.jpg

eune : Flaeryy
13 godina
Rast mišića i visina
pozz,znam da ce moje pitanje zvucati glupo ali sto je tu.. :S
Znaci napunio sam 17 prije 2 mjeseca i znaci brkovi i brada mi jos ne rastu.. mom bratu koji je 99godiste se vise primijeti xd
visok sam oko 183,ali jos uvijek mislim da nisam zavrsio pubertet sto se tice fizickog razvoja..
E sada me zanima hoce li mi vjezbanje(vjezbam kod kuce,standardne vjezbe radi sebe) pomoci da se razvijem i to?
Amber Heard <3
14 godina
res03pem kaže...
pozz,znam da ce moje pitanje zvucati glupo ali sto je tu.. :S
Znaci napunio sam 17 prije 2 mjeseca i znaci brkovi i brada mi jos ne rastu.. mom bratu koji je 99godiste se vise primijeti xd
visok sam oko 183,ali jos uvijek mislim da nisam zavrsio pubertet sto se tice fizickog razvoja..
E sada me zanima hoce li mi vjezbanje(vjezbam kod kuce,standardne vjezbe radi sebe) pomoci da se razvijem i to?

nebrini se još je to sve normalno pravu bradu kad ćeš dobit ovisi o genetici imaš još vremena i vjerojatno nisi završio s razvojem, vježbe koje ti mogu podignut tostesteron su obično vježbe za leđa noge gdje se uključuje puno mišićne mase što može pridonjet ajmo reć ali netrebaš se s time zamarat sve je to normalno ;)

14 godina
Rast mišića i visina

evo malo moje usporedbe sa 56 na 70, sad sam prešo na drugi tip treninga 74 je trenutno opremio sam si home gym fali mi stalci za čučnjeve to budem improviziro i ništa više imam sve što mi treba .. i eventualno pojas malo kičmu osjetim nakon težih čučnjeva ...

14 godina
Rast mišića i visina

pa nije..  kazem ti, kad bi se izrezao do kraja, bilo bi to daleko ispod 90 kg.. tako da nije strasno... . nisu bitne kile same po sebi, nego cista misicna masa...  ja znam po sebi kad sam se srezao s 90 na 80... po izgledu nije toliko bilo razlike,ali po vagi je bilo dosta. kuzis ;) 

14 godina
Super flaeryy kaže...

ja bi rekao iznad 10

dobro si napredovao. prsa odlicna. ali meni su prsa inace najmanje zanimljiva.... ledja i noge osvajaju natjecanja :D

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav! Zanima me mišljenje dali netko ima iskustva sa ovim utezima: http://www.pride.hr/Products/7216-utezi-u-ploama-cm.aspx 

Znaci ne mislim ih bacat po sobi,dali se isplati i koliko si veliki.npr 5kg ovih prema 5kg metalni. hvala

14 godina
ibro16 kaže...

Pozdrav! Zanima me mišljenje dali netko ima iskustva sa ovim utezima: http://www.pride.hr/Products/7216-utezi-u-ploama-cm.aspx 

Znaci ne mislim ih bacat po sobi,dali se isplati i koliko si veliki.npr 5kg ovih prema 5kg metalni. hvala

Cm utezi puno su vecih gabarita nego celicni I to I'm je jedna on mana, ako imaš sipku da to sve možeš natovarit samo daj ajmo rec da su 2 puta veći nego obični 

13 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...
ibro16 kaže...

Cm utezi puno su vecih gabarita nego celicni I to I'm je jedna on mana, ako imaš sipku da to sve možeš natovarit samo daj ajmo rec da su 2 puta veći nego obični 

Ti ih imaš? vidio si ih uživo ili?
Ako je stvarno istina onda imam problem :/ 

15 godina
ibro16 kaže...

Veći su ti od običnih metalaca od 5kg. Veličine su ti desetke metalne.

Plastični su i lijevan je cement u njih, dakle betonski koji ako ti padnu par puta se mrve jako.

Dobri su, malo klizavi za nosti okolo, ali inače. Dobar im je promjer rupe mislim da je 30mm ako se ne varam.

Ugl. solidan buy ako kupuješ za doma.

Super flaeryy kaže...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1554564_529499080490956_666674828_n.jpg nasao sliku od Marko Drčić , koliko ovaj decko ima bf na slici ?
28 dana, naravno.
Drčić mi je kralj nema mu ravnog, taj dečko ima 10 godina u glavi.
potpis uklonjen, staff
14 godina
ibro16 kaže...
Over(C)lock kaže...
ibro16 kaže...

Ti ih imaš? vidio si ih uživo ili?
Ako je stvarno istina onda imam problem :/ 

imam nekoliko komada  2x 5 kn 4x 2,5 kg nestavljam ih na šipku jer imam dosta čeličnih mada nisu loši nekako se sigurnije osjećam radeći s njima hahha samo veliki gabariti su jedini problem a cijena im je povoljna nemrve se baš tako lako moro bi ga jako bacit baš da bi se nešto smrvio lagano bacanje po teretani mu nebude naškodilo i nebude ti puko

14 godina
Rast mišića i visina

10 godina u glavi? pojasni

btrw sto se tih ploca tice, ok su ako nisu jako siroke..ali su samo veceg promjera, onda jos boljje. za mrtvo dizanje itd

15 godina
exer1234 kaže...

10 godina u glavi? pojasni

btrw sto se tih ploca tice, ok su ako nisu jako siroke..ali su samo veceg promjera, onda jos boljje. za mrtvo dizanje itd

Šta ti tu imam pojašnjavat? Ne kužiš...lol parodija.

Njegovo ponašanje, snimke i slike, stil pisanja. Izuzetno je nezreo, priča gluposti i stavlja slike nekih klijenata sa nemogućih vremenima kao da su nešto napravili, samo da digne sebe i svoje nevjerovatno tutorstvo koje košta 1800-2000kn koliko sam čuo.

Nemam ništa protiv njega, dečko se kuži nema greške, ali samo ponašanje mu je u banani i trebao bi odrasti već jednom.

potpis uklonjen, staff
14 godina
Rast mišića i visina

ne znam lika. znam ga samo s foruma od prije... tak da ne mogu nista reci. ti ga pratis pa zna bolje. jbg

15 godina
exer1234 kaže...

ne znam lika. znam ga samo s foruma od prije... tak da ne mogu nista reci. ti ga pratis pa zna bolje. jbg

Ne pratim, baš radi takvog pristupa. Ne pratim domaće trenere, ubija me što mi spamaju zid.

Jedini kojeg sa guštom čitam je legenda Srele. Čovjek mrcina pumpa i roka, ne zamara se glupostima, već samo roka i zato mi je yeben jer je srčan i jak kao bik.
https://www.facebook.com/SreleBrutalTeam?fref=ts

Nedavno je prešao na MyProtein koji mu je sponzor, ali ugl. yeben lik koji vodi dobar powerlifting klub, njega jedino sa guštom čitam. ostale ovako u razgovoru sa kolegama prokeomntiram i tako.

Drčić i Sandi su na jako lošem glasu u bb krugovima, što kod mene, što po forumima...ostale toliko i ne pratim...mislim nisam ni čuo za većinu njih. 

potpis uklonjen, staff
14 godina
Rast mišića i visina

Srele ima prejj... zenu :D ..a bome i kcer :D 

ma Sandi je jazavac. njega nitko ne voli.. ali sam je kriv, prica gluposti, izmislja nesto svoje. svi mu se smiju i ismijavaju ga.. jbg... 

hrvate ne pratim... tj na fb ne pratim nikog. jedino yt 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:38 (exer1234).
17 godina
Rast mišića i visina

ma taj drcic je ful djetinjast, to svi kazu. ali sto se tice one slike gore u 29 dana ne vidim zasto nebi bilo moguce, frajer je pun misica bio i samo je trebo skinut malo sala sto je u 29 dana s hebenom prehranom i treninzima moguce.

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ma taj drcic je ful djetinjast, to svi kazu. ali sto se tice one slike gore u 29 dana ne vidim zasto nebi bilo moguce, frajer je pun misica bio i samo je trebo skinut malo sala sto je u 29 dana s hebenom prehranom i treninzima moguce.

Sa toliko kemije se sve moze.

17 godina
Rast mišića i visina

neznam za tog lika, to je neki njegov klijent kojem ne zeli otkrit identitet pa nemogu rec nista, mozda laze, mozda ne.

14 godina
Rast mišića i visina

evo sad sam pogledao stranicu njegovu. za sad je ok, nije toliko djetinjast. iako je bros

18 godina
mar123 kaže...

Ma može i u 5 sati, šta 29 dana ;)

Btw. jel netko gledao novi (meni dosadan) film American hustle sa Christianom Baleom i ostalima?
Taj Bale nije normalan u glavi, natuko je na sto kila sala samo za glupi film koji je mogao odglumiti i sa makeupom.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
mar123 kaže...

Evo haul ti je objasnio kako se to radi.

Da je to tako lako u 30 dana pa svi sa malo soli u glavi bi okolo šetali sa sikspekovima.

overhaul kaže...
mar123 kaže...

Ma može i u 5 sati, šta 29 dana ;)

Btw. jel netko gledao novi (meni dosadan) film American hustle sa Christianom Baleom i ostalima?
Taj Bale nije normalan u glavi, natuko je na sto kila sala samo za glupi film koji je mogao odglumiti i sa makeupom.

Bale je glumac kojem skidam kapu do poda.
Pogledaj što je kadar učiniti od sebe:

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 17:49 (fila2208).
18 godina
Rast mišića i visina

A vidi ga sada:
Ma okej glumi, i jasno, teško je glumiti izgladnjelog šizofrenika ako nisi mršav, tu makeup ne pomaže (iako je u Captain America i to riješeno digitalno),
ali natuć takvu trbušinu zbog jedne uloge koju SE MOŽE riješiti prostetikom (znamo od ekstrema Nutty professor, Shallow Hal i sl.), to mi
nije čisto u glavi. Što da radi kad mu uleti gotovo odmah nakon ovoga uloga gdje mora normalno izgledati? Da trči na liposukciju? 
Dobro da si nije doslovno počupao kosu s glave da bi mogao glumiti ćelavca koji u ulozi natrag lijepi toupee ;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...

A vidi ga sada:
Ma okej glumi, i jasno, teško je glumiti izgladnjelog šizofrenika ako nisi mršav, tu makeup ne pomaže (iako je u Captain America i to riješeno digitalno),
ali natuć takvu trbušinu zbog jedne uloge koju SE MOŽE riješiti prostetikom (znamo od ekstrema Nutty professor, Shallow Hal i sl.), to mi
nije čisto u glavi. Što da radi kad mu uleti gotovo odmah nakon ovoga uloga gdje mora normalno izgledati? Da trči na liposukciju? 
Dobro da si nije doslovno počupao kosu s glave da bi mogao glumiti ćelavca koji u ulozi natrag lijepi toupee ;)

Sve 6, ali meni je lik legenda. Stvarno živi uloge, a da ne pričamo o yebenoj glumi. Mislim hrpa tih pederčića po holivudu se malo izreže i onda glume u filmićima i ajme kako su zgodni. Ovaj frajer tuče po +-30kg gore dolje i zbog toga uživa veliki respekt prema fanovima.

Nisam fan, ali respektiram, jer znam koliko je to yebeno teško.

Primjer pederluka i fakeanja....a film zarađuje miljarde od nevinih curčica. Žalosno.

potpis uklonjen, staff
17 godina
Rast mišića i visina

Overhaul isto to sam i ja reko kad sam vidio, pa on tu ima valjda 130 kg, ali uopce ne sumnjam da bi ako treba za sljedecu ulogu opet izgledao kao i batmanu. Neznam dal pratite balea ali po meni najbolje izgledo u americkom psihu, onaj izgled kad bi postigo bio bi najsretniji ikad.

14 godina
Rast mišića i visina

Imam 18 godina(za 3 mj) te sam visok 176 cm.Pitanje: zanima me pošto postoje tablete koje prvenstveno pomažu u izgradnji mišiča ali uz to navodno povečavaju hormon rasta dali bi uzimajuči njih mogao još porasti u visinu s obzirom da se tijelo još u neku ruku razvija,iskustva?

Determination
16 godina
neaktivan
3n3m1 kaže...

Imam 18 godina(za 3 mj) te sam visok 176 cm.Pitanje: zanima me pošto postoje tablete koje prvenstveno pomažu u izgradnji mišiča ali uz to navodno povečavaju hormon rasta dali bi uzimajuči njih mogao još porasti u visinu s obzirom da se tijelo još u neku ruku razvija,iskustva?

Kratko i jasno Ne.

Visina ti je genetski određena.

14 godina
Rast mišića i visina

evo ko sto sam ti obeco ovdje mi je lakse uplodat evo ti slike objasnjeno ti je kako cm izgleda kako pravi ..

odmah i malo slike home gyma :D nije nešto al da se radit s težinama koje trenutno dižem sve je ok mogu jos dosta napredovat na tome ...

imam čak i mjuzu zadnja slika :P {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice