Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.757.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Ima tko iskustva sa tribulusom...malo testa napucati.

Koje su neuspojave? Kolega me nagovara pa reko da se informiram prvo.

Ako si ispod 30 bacanje novaca.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

a ovisi koliko godina imas.ako si jos u pubertetu nepotreban ti je,ako si stariji malo se vise raspitaj s koliko ga mos pocet pit

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

što mislite jel se isplati joinati u ovo?

http://www.marcfitt.com/teamfitt/

nije skupo, a prvenstveno mi je za oko zapeo nutrition planner koji se dobije

15 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

Objasni.

cod4gamer kaže...
fila2208 kaže...

a ovisi koliko godina imas.ako si jos u pubertetu nepotreban ti je,ako si stariji malo se vise raspitaj s koliko ga mos pocet pit

Da imam 12.5 godina...lol. Punim 25, pa gledam dal se isplati uzet takvo što.

dmanz kaže...

što mislite jel se isplati joinati u ovo?

http://www.marcfitt.com/teamfitt/

nije skupo, a prvenstveno mi je za oko zapeo nutrition planner koji se dobije

Ne, ima znanja po internetu i besplatno je, samo se moraš potruditi naći ga. Ovo je bacanje novca.

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 20:54 (fila2208).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da imam 12.5 godina...lol. Punim 25, pa gledam dal se isplati uzet takvo što.

odluci se jel 12.5 il 25!

salim se mozes onda piti nije problem :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam danas naručio tribulus,to što imam 21 godinu ne znači da mi neće djelovat..treba provat!

Nema nikakvih nuspojava i od kolege šta mi ga uzima (24g) kaže da mu da dosta energije i snage!

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?t=26907

15 godina
Kramerdida kaže...
fila2208 kaže...

hvala na izuzetnom kvalitetnom članku i postu.

potpis uklonjen, staff
18 godina
Rast mišića i visina

Da se pridružim, kupio ja, neka vikend akcija popusti, pa bez razmišljanja uzeo oveću kutijetinu

http://www.prozis.com/uk/en/biotech/tribulus-maximus-90-caps

I ukratko nikakvog djelovanja. Sva sreća nije bilo ni negativnog, ali inače, bolje da sma kupio za taj novac mesine ili sira:)
Jedan kolega javio na PM da je uzeo TestoRage i tvrdi da je taj njemu super.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kramerdida kaže...
fila2208 kaže...

hvala na izuzetnom kvalitetnom članku i postu.

Ispočetka sam mislio da si sarkastičan, sorry navikao sam na takav ton na takvim postovima tijekom godina na Internetu.

A ono Zmajo me je poštedio traženja studija i tipkanja štiva pa sam jednostavno linkovao njegov post. Najveći je problem naći studije i pravilno ih interpretirati, a tipkanje štiva je lagano.

14 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...

ma svaki testosteron booster je smece... ti ne mozes podici prirodnu razinu na taj nacin . ... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 2:47 (exer1234).
14 godina
donator_bubrega kaže...
MatijaZG kaže...

Savjet za biceps: supinacija. To ne možeš raditi na tom što ti radiš (concentracion curl), curl na kosom benču, sjedeći curl bučicama, supinacijom dobiješ dosta opterećenja na kratku glavu bicepsa. Pretpostavljam da i drugu glavu radiš?

pa glavna uloga bicepsa je supinacija..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 2:49 (exer1234).
14 godina
donator_bubrega kaže...
MatijaZG kaže...

Ako možeš raditi deadlift (nisam siguran jer čitam da maš problema s kralježnicom) a ne radiš, puno toga odbacuješ. Dat će ti sirovu snagu kakvu nikoja druga vježba neće, napumpat će ti testosteron i ojačati cijelo tijelo.

to za testosteron je samo prica... ne podize neka vjezba razinu testosterona..to se pricalo za cucanj i deadlift.  :D ali nije to bas tako.ali svakako da treba raditi,naravno. 

15 godina
Kramerdida kaže...

Ispočetka sam mislio da si sarkastičan, sorry navikao sam na takav ton na takvim postovima tijekom godina na Internetu.

A ono Zmajo me je poštedio traženja studija i tipkanja štiva pa sam jednostavno linkovao njegov post. Najveći je problem naći studije i pravilno ih interpretirati, a tipkanje štiva je lagano.

Sarkastičan sam samo prema ljudima koji to zaslužuju, a vidim da su se neki vratili u temu...damn a baš je bilo lijepo.

Hvala na ovome malo sam pročitao i danas ću sa kolegom na kavu da malo to razglabamo. Možda ga odgovorim od toga.

potpis uklonjen, staff
16 godina
Rast mišića i visina

Evo momci.. pozdrav, prvi put se javljam u temi, tako da nemojte žestoko :P...., uglavnom idem u teretanu godinu dana već. nepijem proteine.. niti išta drugo koristim... pa me zanima šta mislite, šta bi tribalo popravit? visok sam 193, kila malo više od 80.

Pa me čisto zanima vaša mišljena, idem čisto radi *zdravlja* u teretanu :)

Only God Can Judge Me
15 godina
jukiii kaže...

Evo momci.. pozdrav, prvi put se javljam u temi, tako da nemojte žestoko :P...., uglavnom idem u teretanu godinu dana već. nepijem proteine.. niti išta drugo koristim... pa me zanima šta mislite, šta bi tribalo popravit? visok sam 193, kila malo više od 80.

počni piti proteine i sredi prehranu te nabaci masu, visok si i mršav, na 190cm mora ići bar 85kg minimalno.

Ako te uopće ne zanima, samo treniraj i dalje i uživaj.

potpis uklonjen, staff
14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Pa ako ides zbog zdravlja nemamo kaj komentirat. Izgledas sasvim zdravo. Salim se nabaci malo mase i snage i to ce bit to.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kramerdida kaže...

Sarkastičan sam samo prema ljudima koji to zaslužuju, a vidim da su se neki vratili u temu...damn a baš je bilo lijepo.

Hvala na ovome malo sam pročitao i danas ću sa kolegom na kavu da malo to razglabamo. Možda ga odgovorim od toga.

Ma bolje neka uzme ili mega masa, creatin, omega, ma bilo sto korisno osim ovoga smeca. Glutamin ili sta ja znam, sta mu je cilj opce, snaga ili izgled?

18 godina
fila2208 kaže...
jukiii kaže...

počni piti proteine i sredi prehranu te nabaci masu, visok si i mršav, na 190cm mora ići bar 85kg minimalno.

Ako te uopće ne zanima, samo treniraj i dalje i uživaj.

Da, samo da se nadovežem, možda jedeš dovoljno proteina u obrocima, no još kalorija ti fali? Ako ne jedeš dnevno baš toliko proteinski bogate hrane, šteta ti je ne opskrbiti tijelo potrebnim nutrijentima kad već redovito vježbaš.
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina

Ma jedem ja dobro i to puno... nego eto neće da me kile idu :/.. znam da bih treba imat bar 85 sve mi je jasno... ali ide mi teško.. možda zato u teretani više potrošim nego unesem šta pojedem.. a neželim uzimat proteine.. a dosta sam jak.. u odnosu na druge ljude u teretani.

Only God Can Judge Me
13 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Jedi više i digni čučanj, benč i mrtvo. Probaj neki program sa linearnom progresijom poput 5x5 ili 3x5, 3x5 je više za snagu, dok 5x5 zbog većega volumena više pridonosi masi. Digni čučanj do 1.25-1.5xbw, mrtvo do 1.5-2xbw i benč do 1xbw prije nečega naprednijega jer tebi treba dosta mesa.

Što se tiče jedenja.

http://nobullshitbodybuilding.com/blogs/ian-mccarthys-pretentious-bullshit

14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Ma jedem ja dobro i to puno... nego eto neće da me kile idu :/.. znam da bih treba imat bar 85 sve mi je jasno... ali ide mi teško.. možda zato u teretani više potrošim nego unesem šta pojedem.. a neželim uzimat proteine.. a dosta sam jak.. u odnosu na druge ljude u teretani.

Zašto ne proteine?

Mali_Playa
13 godina
neaktivan
MV_gamer kaže...
jukiii kaže...

Zašto ne proteine?

Vjerovatno misli da proteinski prašci i dodatci imau magične moći, zamjenjuje ih za steroide.

Oni su samo hrana u praktičnome obliku.

14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
MV_gamer kaže...
jukiii kaže...

Zašto ne proteine?

Vjerovatno misli da proteinski prašci i dodatci imau magične moći, zamjenjuje ih za steroide.

Oni su samo hrana u praktičnome obliku.

I ja to pretpostavljam, upravo zato i pitam, da mu objasnimo da je to ubiti dodatak prehrani ako dnevnom prehranom ne ubacimo dovoljno proteina.

Mali_Playa
16 godina

Znam ja šta su proteini.. Nego neznam, ko da imam neku *odbojnost* prema tome. MIslim sve je to meni u glavi al jbg... 

Only God Can Judge Me
13 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Jedi više, natraj se jednostavno, vidiš onu litru mlijeka, ona će biti tvoj najbolji prijatelj kao i maslac od kikirikija, u biti bilo šta što je kalorično i puno proteina. Ja sam počeo sa 59 kg i uspio sam se natrati do 85 kg (ne čistih mišića btw :) ), tako da i ti možeš.

14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Znam ja šta su proteini.. Nego neznam, ko da imam neku *odbojnost* prema tome. MIslim sve je to meni u glavi al jbg... 

Ako ti je to u glavi prepreka i jednostavno ne želiš, nemoj.

Onda jednostavno jedi. Jest i jest, jedino tako ćeš rast. Ako ti se da malo potrudit oko toga, probaj nekoliko dana jesti kao i dosad, samo broji kalorije, broji proteina koliko uneseš. Čisto okvirno, ne u gram točno, da vidiš di si i na čemu stojiš. Onda možeš to sve korigirati, naravno ako za to sve imaš volje, s vremenom uđe u naviku.

Mali_Playa
15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

juki dobar si al malo ruke pojacaj.vidi se da ides u teretanu i ja ti isto savjetujem da krenes sa proteinima jer oni ti nisu nista lose nego ce ti pomoc da prije dodjes do zeljenog cilja ;-)

stay strong

16 godina
Rast mišića i visina

Hvala vam svima na odgovorima, stvarno cijenim :)... sve mi je jasno momci, da tribam nabacat još par kila, ali ja želim izgledati ok, jer sam prije ima oko 70 kila ... i razlika je mila majko ako me razumite... a proteini vidit ćemo... ako sredim to u svojoj glavi probat ću s tim.

Nego recite mi jeli čudno to šta više mogu napravit u komadu chin upova nego pull upsa, u teretani ih dosta radim i jedno i drugo, a radim dosta i sklekova, mogu ih oko 65-70 u komadu.

Only God Can Judge Me
14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Hvala vam svima na odgovorima, stvarno cijenim :)... sve mi je jasno momci, da tribam nabacat još par kila, ali ja želim izgledati ok, jer sam prije ima oko 70 kila ... i razlika je mila majko ako me razumite... a proteini vidit ćemo... ako sredim to u svojoj glavi probat ću s tim.

Nego recite mi jeli čudno to šta više mogu napravit u komadu chin upova nego pull upsa, u teretani ih dosta radim i jedno i drugo, a radim dosta i sklekova, mogu ih oko 65-70 u komadu.

Inače što ti je hvat uži na šipci (ruke bliže) više ti radi biceps nego leđa i obrnuto.

Tako da kod chin upa dosta više radi biceps, dok kod pull upa, omjer biceps:leđa ovisi o hvatu, ali svakako više rade leđa.

Sad da li je to kod većine tako, ne mogu reći, ali gledajući po sebi i ljudima koje znam, inače su chin upovi lakši :)

Mali_Playa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice