To budem probao kada se vratim u teretanu jer kod kuće treniram sam.
Impresivno ako je puni L-sit bez savijanja i sa držanjem nogu na paraleli ili ti ga 90 stupnjeva.
EDIT: Evo vam slike, nije mi se dalo bez majice s obzirom da sam na masi i danas sam pojeo tonu hrane pa trbuh nije u najbolje izdanju. Težim oko 83-85 kg trenutno 178-180 cm, sljedeće godine kada se srežem idem na lean masu znači održavanje koliko toliko trbušnih kroz cijelu godinu umjesto ovoga sada. Ruka mjeri oko 38 cm, prsa 110 cm, slabe su mi točke biceps i ramena. Ostalo napreduje super.
Ne znam ja kako si dobio te mjere. Moja ruka je 44, prsa 125...imas moje slike na stranici 378 ako se ne varam, jedna od tih mi je i slika profila. Visok sam 188, tezim 95, bf oko 10%. Ruke mi "ne izgledaju" ogromne jer mi je raspon ruku 200cm, pa je teze popuniti takvu duzinu nego nekom malo kepecu. Za prsa mi svatko kaze da su jako velika, takodjer i ledjni. Kosulja XL na drukere mi se cesto zna otvoriti na razini prsa. Odjelo broj 54 mi takodjer zjeva ako zakopcam sve gumbe. Pocinjem imati stvarno problema naci odgovarajucu odjecu jer imam prilicno uzak struk i ne zelim se oblaciti satorima, pa moram bas naci odgovarajuci kroj gdje je dosta sire u ramenima, rukavima ali opet strukirano. Pokusaj da te netko drugi izmjeri. Mene cura uvijek mjeri. Pokusao sam sam i ispalo mi je sve za nekoliko cm vece sto nije. Ako si nedavno poceo vjezbati, nemoj se previse zamarati brojkama, jer koliko vidim ima dosta posla.
EDIT: koliko vidim, dosta si upucen u vjezbe, njihove nazive i sve. Znas o tome vjerojatno nesto vise od mene. Drzi se manje teorije i vise zeljeza. Da ti napravim primjer, ima jedna lik i veli on :"Sex je odlicna stvar, puno sam citao o tome".

, ili bilo sto drugo, sto me je zanimalo i u cemu sam htio biti dobar. Ne svidja mi se njegov stav sto je zadovoljan napretkom...ja nisam nikad zadovoljan, ni sada, niti cu biti. Uvijek se vidim "los", i nastojim stalno gurati naprijed u bilo cemu. Ova slika to dobro objasnjava 

ovo ne čita, ipak je čovjek još u boksačkoj formi
)