Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.761.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Rast mišića i visina

Ponekad bacim oko na temu i vidim puno brojeva, kilaza, proteina, ali nikakvih slika koje bi te tvrdnje i potvrdile...osim filine koje sam ljetos vidio, ostalo se sve bazina na piskaranju...ja sam svoje stavio iako sam bio daleko od neke super forme, tako da vam isprika od 15% bf i ostalo ne drzi bas. I za kraj, momci, nemojte se uvrjediti nego mi dokazite da nisam u pravu ;)

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ovih dana cu ja svoje slike stavit, od ljetos, od sada i od prije godinu dana pa da vidite napredak

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja ću staviti kada se zdefkam, a što se tiče kilaža koje dižem moram naći nekoga da me snimi.

14 godina
Rast mišića i visina

fila daj mi plus

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
ako prije treninga umijesam whey i vodu ili mljeko , nece nista biti , taj shake moze pricekati sat i pol da nista ne bude ;) ?
eune : Flaeryy
15 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

fila daj mi plus

Hvala sad idem leći, ali budem pročitao post i članak sutra.

Thy.

potpis uklonjen, staff
14 godina
Super flaeryy kaže...
ako prije treninga umijesam whey i vodu ili mljeko , nece nista biti , taj shake moze pricekati sat i pol da nista ne bude ;) ?

pa nece nista lose biti. osim sto se moze eventualno usmrdit :D 

18 godina
donator_bubrega kaže...

Pozdrav ekipa, imamm jedan problem. Danas back day idem se zagijat zgibovima, napravim par komada širokih i u pola seta jedna mi ruka klizne sa šipke, a u ovoj drugoj me užasno zaboljelo rame unutar zgloba i još boli, to bi trebalo biti samo nekakvo istegnuće ili? Ne ide mi se baš doktoru za nešto ovakvo, nije baš blizu...

gle, bude li nateklo, ili ostalo bolno ili nebude pokretno sutra, idi doktoru, bilo blizu ili ne.
Rame je zaebana stvar, moraš provjeriti što je.
Ovako preko foruma je namoguće znati što ti se dogodilo, nemogu ni predočiti što ti se točno desilo.
Naglo si izvisio na jednoj ruci?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 4:09 (overhaul).
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Tako nekako, al bolje mi je sad, samo malo zaboli kod onog pokreta kao kod lateralnog dizanja.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
overhaul kaže...

Tako nekako, al bolje mi je sad, samo malo zaboli kod onog pokreta kao kod lateralnog dizanja.

Ja sam prije dvije godine shebao donji dio leda na deadu. Dizao sam samo 90kg ali losa tehnika i gle. Sad sam radio sa 130, 4 puta. Samo polako. Nemoj nikad forsat u startu. Ja nisam isao doktoru i ak se mozes kretat nejdi ni ti. Samo sad polakse i propusti tijedan u gymu.

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Ako si na masi bolje  brzi uh prije treninga nego shake. Jos posebice sa mljekom. Shake aa mljekom jedino prije spavanja jer se onije sporije vari od ovoga sa vodom.

14 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Ponekad bacim oko na temu i vidim puno brojeva, kilaza, proteina, ali nikakvih slika koje bi te tvrdnje i potvrdile...osim filine koje sam ljetos vidio, ostalo se sve bazina na piskaranju...ja sam svoje stavio iako sam bio daleko od neke super forme, tako da vam isprika od 15% bf i ostalo ne drzi bas. I za kraj, momci, nemojte se uvrjediti nego mi dokazite da nisam u pravu ;)

Slike. Sam obujam misica ne garantira snagu. Znaci netko slablji od tebe moze dici 2 puta vise od tebe. Kilaze o kojima se tu pise su sve do 150kg. Sto je jadno, tako da neznam na koje "brojke" mislis. Slika ce bit kad zavrsi defka sad sam nabro sala malo. Tak da se nemam sa cim falit. :D 

18 godina
donator_bubrega kaže...
overhaul kaže...

Kad ligament/tetiva pukne, to pukne i vidi i osjeti se. Tako da hajde držim palčeve da je
neko istegnuće mišića, prema opisanome nebi trebao biti neki neprirodan pokret, samo trzaj, jel? 
Ovako napamet mogu samo predložiti neke obloge i kreme tipa voltaren ili neofen mast.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Kad ligament/tetiva pukne, to pukne i vidi i osjeti se. Tako da hajde držim palčeve da je
neko istegnuće mišića, prema opisanome nebi trebao biti neki neprirodan pokret, samo trzaj, jel? 
Ovako napamet mogu samo predložiti neke obloge i kreme tipa voltaren ili neofen mast.

Da, samo trzaj je bio. Pijem voltaren zasad, par dana pauze od trennga i to bi trebalo biti to.

Hvala na savjetima.

LP :)

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E, ekipa, ima tko kakvu preporuku za čitanje u vezi prehrane?

Neke knjige ili nešto...

Memento mori.
14 godina
TheGh0st kaže...

E, ekipa, ima tko kakvu preporuku za čitanje u vezi prehrane?

Neke knjige ili nešto...

ne znam sta ti tu treba.... ne trebas nista komplicirati, jos vise ce te zbuniti

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Volio bih izgledati ovako nesto ;) https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1474589_10152140284762164_1353339387_n.jpg naravano ta slika je malo fotošopitana , ali bas dobro izgleda
17 godina
Super flaeryy kaže...
Volio bih izgledati ovako nesto ;) https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1474589_10152140284762164_1353339387_n.jpg naravano ta slika je malo fotošopitana , ali bas dobro izgleda

*ebena genetika+ *ebena prehrana+ *ebeni treninzi. sto ces skoro pa nikako postic.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Super flaeryy kaže...

*ebena genetika+ *ebena prehrana+ *ebeni treninzi. sto ces skoro pa nikako postic.

Jedna kura i miran si. Ja mislim uzet clen za mrsavljenje, kaj velite?

17 godina
zdenko1991 kaže...
mar123 kaže...
Super flaeryy kaže...

Jedna kura i miran si. Ja mislim uzet clen za mrsavljenje, kaj velite?

malo previse precjenjujete steroide, jedna kura uz jako sredenu prehranu i jako dobre trening, bez toga ta kura te nece ni priblizno do ovog dovest. sto ti mislis ubodes se i onda malo odtreniras i to je to?

17 godina
Rast mišića i visina

vidim da je exer opet poceo srat pa je vrijeme da odem odavde. ovo mogu imat svi? zasto ja onda ne vidam ljude da izgledaju svi ko ronaldo, a vjeruj mi hrpa ljudi zeli tako izgledat. ovdje nema misica? jesi ti slijep, jel ti nesto nije uredu s ocima? naravno da ne izgleda ko arnold ali tu ima misica, a i ronaldo posjecuje teretanu i radi s utezima, daj se obrazuj. to znam ja koji ni ne pratim nogomet a niti ronalda. sve je to exeru bezveze, pa daj stavi taj svoj genijalni izgled, taj izgled kojim mamis sve zene, izgled od kojeg i muskarci padaju na noge, pokazi nam to, to velicanstvo. jer tebi je ronaldo bezveze, ono, nevalja.

15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

ja bi stavio svoju trenutnu sliku al sam na bulku imam oko 16% bf a i ozljedio sam tetivu supraspinatus pa nisam u formi nekoj...trenutno sam na bolovanju :/

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Pozdrav ekipa, imamm jedan problem. Danas back day idem se zagijat zgibovima, napravim par komada širokih i u pola seta jedna mi ruka klizne sa šipke, a u ovoj drugoj me užasno zaboljelo rame unutar zgloba i još boli, to bi trebalo biti samo nekakvo istegnuće ili? Ne ide mi se baš doktoru za nešto ovakvo, nije baš blizu...

aj malo pojasni gdje te tocno boli moze bit da si tetivu ostetio

17 godina
exer1234 kaže...
mar123 kaže...

vidim da je exer opet poceo srat pa je vrijeme da odem odavde. ovo mogu imat svi? zasto ja onda ne vidam ljude da izgledaju svi ko ronaldo, a vjeruj mi hrpa ljudi zeli tako izgledat. ovdje nema misica? jesi ti slijep, jel ti nesto nije uredu s ocima? naravno da ne izgleda ko arnold ali tu ima misica, a i ronaldo posjecuje teretanu i radi s utezima, daj se obrazuj. to znam ja koji ni ne pratim nogomet a niti ronalda. sve je to exeru bezveze, pa daj stavi taj svoj genijalni izgled, taj izgled kojim mamis sve zene, izgled od kojeg i muskarci padaju na noge, pokazi nam to, to velicanstvo. jer tebi je ronaldo bezveze, ono, nevalja.

ne kazem da nema misica, pa ima nesto malo,ali je nizak bodyfat pa to izgleda toliko impresivno.. kuzis ;) .ali kad bolje pogledas, on je mali.. ruke su mu male, noge male.. prsa mala... jedino sto je nizak bodyfat.. kao sto rekoh, pogledaj Seedorfa ;) .. naravno da trenira.pa danas svatko trenira u teretani,ali ne treniraju u cilju povecanja misicne mase, nego izdrljivosti.

jel ti je i Balloteli impresivan? zelis tako izgledati?

balloteli nema takav izgled ko ronaldo, kazem ronaldo ima hebacku genetiku i zato tako dobro izgleda. ali ti ocito uvijek moras imat nesto svoje za rec, svi ostali su u krivu.

18 godina
mar123 kaže...

Da, posebno su mu noge nikakve, ovo dolje na fotki dobije svatko, samo se mora zdefkat - jelda exer?
;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 18:03 (overhaul).
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
mar123 kaže...

Da, posebno su mu noge nikakve, ovo dolje na fotki dobije svatko, samo se mora zdefkat - jelda exer?
;)

jbt exer oce da izgleda ko ronnie coleman...on je nogometas i ima najbolju misicnu masu za nogomet.shvati to exer

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
mar123 kaže...

;)

Exer ti si obican rekreativac zato se ponasaj tako molim  te,   kao prvo , ja ne bih volio izgledati previse NABILDANO, kao oni koji se bave bb-om nego da bolje izgledam , evo ovo kao ronaldo izgleda odlicno nije ni je prejako ,a nije ni neki šmokljan.. 

18 godina
cod4gamer kaže...

;)

jbt exer oce da izgleda ko ronnie coleman...on je nogometas i ima najbolju misicnu masu za nogomet.shvati to exer

Da, bitno je da imaju nisko težište a opet jake noge zbog brzog sprinta i
naglih promjena smjerova i stabilnosti. zato u pravilu nisu velikih bicepsa
prsnih, leđnih... iako Ronaldo je i tu izvan standarda, vježba sve.
Evo skrinić je netko na bb forumu stavio iz neke reportaže o njemu,
nisu loši latovi. No vjerujem da se i pored genetike on barem off
sezone juica. No opet, neznam, kažu da je fanatik treninga i da vježba
sve redom.

18 godina
Rast mišića i visina

Ma kakav BF, čovječe daj pogledaj noge nogometaša, kako možeš dobiti
ovo "bez problema" i "defkanjem"?
Okej, Luka Modrić trenira samo ono što mu trener kaže i očito ga nije
briga za ljepotu bicepsa ni dimenzije latova... ali ovi mišići na nogama 
se ne dobijaju nikakvim defkanjem niti ih je lako/brzo dobiti.

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

daj exer ako boga znas,nemoj molim te vise spamati po ovoj temi!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice