Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.765.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...

i sta s tim? to nista ne dokazuje.. svaka budala moze napisati neki text,, moze staviti 4gr po 1kg. pa ces mu vjerovat. moze napisati da ni ne trebaju proteini.pa ces mu vjerovat... 2gr je optimalno.. i to je to. a vi slusajte koga zelite. sto se mene tice, ni ne morate unosit proteine.

But it's just advice.. YOU CAN DO WHATEVER THE FUCK YOU WANNA DO!

pa zasto unosis 200gr proteina ako ti dovoljno samo 100? bezveze bacas pare.. (citiram tebe.. 1gr je dovoljno) ... zar ne? ja sigurno nebi unosio 300gr ako s 200 napredujem..100gr vise bi mi bilo bacanje para..

pogotovo na defki trebas vise proteina unosit. smanjen kalorijski unos, ocuvanje misica.. itd

Meni dnevno treba puno kalorija, pošto mi je metabolizam brz, pa kad si sastavim prehranu od 4000kcal dnevno, po proračunu na kraju unesem 200g proteina dnevno, razumiješ me sad?

Možda si me krivo shvatio, moje mišljenje je da netko ko je početnik, treba samo dobro vježbati (dovoljno je čak 3 puta tjedno/full body), paziti da ne unosi puno junk fooda i dovoljno mu je 1g/kg tjelesne mase. Ali kasnije kad jednostavno prestane rasti, vrijeme je za nešto jače/ektremnije, onda se već treba raditi dobar split trening/kombinacija vježbi, uravnotežena prehrana 1,5/2g proteina po kg, dovoljno kalorija da može napredovat u snazi i masi, te naravno paziti na unos šećera i gluposti.

Nadam se da si me sad razumio, ja se ispričavam što sam se krivo izrazio 

15 godina
Rast mišića i visina

Problem je što svatko ovdje ima drukčiji cilj i način vježbanja, samo neki to shvate exertremno pa nas sve siluju svojim metodama.

Kao što rekoh nikad nisam pazio na unose ne samo proteina, nego ničeg.

Prehanu sam pazio samo da smanjim smeće i povećam unos kvalitetnijeg. I da vjerovatno neću, a kao i nitko ovdje nikad dostići puni potencijal svog tijela, jer je to preskupo, preteško i vremenski dugačko.

Sretan sam time što sam od sebe dosad napravio, pomičem granice svaki dan i vjžebam sa ljudima koji mi odgovaraju.

Poštujem svačije mišljenje i stil vjžebanja, dok god svojim pričama ne ismijava ili vrijeđa drugog jer stvarno nema potrebe, svi smo ovdje braća po željezu i tako se trebamo ponašati.

Mene zanima, vi koji pazite na prehranu koliko novca mjesečno trošite na to? Koje su to plaće, koje drže prehranu, suplemntaciju, teretanu i režije?

I molim bez glupih komentara i svakako exer zalijepi td, tek toliko da se zna :)

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 13:08 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Problem je što svatko ovdje ima drukčiji cilj i način vježbanja, samo neki to shvate exertremno pa nas sve siluju svojim metodama.

Prehanu sam pazio samo da smanjim smeće i povećam unos kvalitetnijeg. I da vjerovatno neću, a kao i nitko ovdje nikad dostići puni potencijal svog tijela, jer je to preskupo, preteško i vremenski dugačko.

Sretan sam time što sam od sebe dosad napravio, pomičem granice svaki dan i vjžebam sa ljudima koji mi odgovaraju.

Poštujem svačije mišljenje i stil vjžebanja, dok god svojim pričama ne ismijava ili vrijeđa drugog jer stvarno nema potrebe, svi smo ovdje braća po željezu i tako se trebamo ponašati.

Mene zanima, vi koji pazite na prehranu koliko novca mjesečno trošite na to? Koje su to plaće, koje drže prehranu, suplemntaciju, teretanu i režije?

I molim bez glupih komentara i svakako exer zalijepi td, tek toliko da se zna :)

Pa nista previse. Zobene nisu skupe, tako ni posni, a tako ni smrznuta pileca prsa(31kn metro kg), niti jaja a ni protini. Jbg samo treba pazit i kad dobis placu unaprijed izracunat. Stvarno nije preskupo jesti zdravo.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Pa nista previse. Zobene nisu skupe, tako ni posni, a tako ni smrznuta pileca prsa(31kn metro kg), niti jaja a ni protini. Jbg samo treba pazit i kad dobis placu unaprijed izracunat. Stvarno nije preskupo jesti zdravo.

Da, ali nemoš živjeti cijeli mjesec na zobenima, siru i piletnini {#}

Ne znam dal tebi je ili nije skupo, ali bome kad vidim cijene mesa, posnog i tako malo se zamislim. Nemoš jednostavno trpati toliko mesa u sebe, osim ako si srele, on jede tone i tone.

Baš smo nedavno neke računice bacali, jedna prosječna plaća jedva drži teretanu,  minimalnu suplementaciju i tu i tamo koji bolji obrok, a di je full suplemntaicja i svaki dan 4-5 kvalitetnih obroka.

To si mogu rijetki priuštiti :)

potpis uklonjen, staff
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ma mislio na zagrijavanje da otrčim 5 minuta da se malo kompletno zagrijem a onda zagrijat i razgibat cijelo tijelo kako spada :) 

Zagriješ se laganim setovima za određenu grupu mišića.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 13:38 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
fila fala bogu pa si onaj potpisi uklonio vec me pomalo zivciralo ;)
eune : Flaeryy
14 godina
fila2208 kaže...

ovak... 400kn piletina mjesecno

300 kn posni sir

200 kn whey

150 kn jaja

kod mene je problem sto zivim tu u malom gradu, i skuplje je sve. piletina je prije bila 70 kn 2kg smrznute, sad je 96 kn. gamad konzumovska.. tako da sam smanjio unos piletine.. prije sam bez problema mogao kilu dnevno..sad je ipak preskupo..

da sam u zg ili negdje, mjesecno prehrana bi pala sigurno za nekih 100 kn.

to je sto se proteina tice

uh ne racunam zato sto je to jeftino,a i toga imam doma uvijek, rize , krumpira, tijesta. to ne kupujem ja, osim u rijetkim prilikama

znaci ja potrosim oko 1100 kn mjesecno na svoju hranu .. i whey... mozda piletine nesto vise. zavisi kako kada. al oko 400 do 450 kn .. s obzirom da jedem 250 do 300 gr dnevno mesa ... pola kile sira, 5 jaja, i ostalo whey....  znaci oko 60-65p iz mesa, 60 iz sira, 35 iz jaja i 30 40 iz wheya, u najboljem slucaju,. nekad se desi da mi se sir zgadi, pa pojedem 250 300 gr, a ostalo whey :D .. ugl to mi je cijeli mjesecni izvor proteina..ako stara skuha nesto sto je prihvatljivo za mene, onda jedem to,a izbacim nesto drugo.. ugl racunam koliko unosim, jer jedino na taj nacin ces doci do cilja... tvoj nacin je ok. ali vjeruj mi kad bi se hranio na taj nacin, da znas tocno sta unosis, i koliko ti treba za tvoj cilj, napredovao bi mnogo brze..ali ako si ti zadovoljan s ovimm,super. ja nemam nista protiv.. hranio sam se i sam tako pa znam koliko sam se vremena vrtio u krug....

ugl kad sve zbrojis, nije skupo. ja jos ne placam teretanu, tako da mi je sto se teretane tice, jedini trosak hrana.. whey uzmem 5 kg pa imam 2 ,3 mjeseca, tako da ni to ne racunam bas. posto ne kupujes svaki mjesec...

znaci sama hrana bez wheya (kojeg smatram hranom) je oko 900 kn. i to unesem oko 200 gr proteina dnevno. sto je odlicno... pa gledaj..  ;) naravno ako kupujes sam i uh onda je skuplje.al opet je to jeftino sve

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 17:19 (exer1234).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

chest day bio u ponedjeljak, još i danas prsa bole čak i dok ruke prerem. Satisfaction {#}

18 godina
exer1234 kaže...

ali mi bude muka kad vidi, 90% ljudi u teretani,cim dodju  u teretanu ,odmah na bicikl ili traku.. smijesno i zalosno... takve bih odmah potjerao kuci.

Zašto sad to?!
http://www.mayoclinic.com/health/weightlifting/AN01664
Otvori svoju (možeš i kućnu privatnu) teretanu, nemoj kupiti bicikle i trake i problem riješen,
nemoraš nikoga nikud tjerati, i neće ti biti smiješno ni žalosno.
Što ćemo sa luzerima koji rade interval, circuit ili cross trening?
Dizanje pulsa i temperature (naravno ne da se ubijete cardiom) 
je itekako dobro prije dizanja tereta, i ako stoji tvoje
"YOU CAN DO WHATEVER THE FUCK YOU WANNA DO!"
Zašto onda ne pustiš ljude da vježbaju?
Shvatio sam da želiš postati lijep mišićavko, pa makar zbog toga koristio i doping, ali
nemora zato svatko za rukice i u pratnju za tobom.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

ali mi bude muka kad vidi, 90% ljudi u teretani,cim dodju  u teretanu ,odmah na bicikl ili traku.. smijesno i zalosno... takve bih odmah potjerao kuci.

Zašto sad to?!
Otvori svoju (možeš i kućnu privatnu) teretanu, nemoj kupiti bicikle i trake i problem riješen,
Shvatio sam da želiš postati lijep mišićavko, pa makar zbog toga koristio i doping, ali

ti si fulo ceo fudbal... ovo sto si dao je  nesto drugo.... ne misli se na to dal ces odmah prije tegova raditi cardio. nego bilo kada prije.. ok je ako radis ujutro cardio. pa kasnije tegovi. .ali ja pricam o jednom treningu, dodjes u teretanu,uradis 15 min cardia i odmah tegovi, pa opet cardio. to je beskorisno ... pogotovo za ljude koji zele smrsavit, misle sto vise cardia,manje tegova, to bolje.a nije tako.... koliko samo cujem u bivsoj teretani takvih savjeta..kao ak zelis smrsavit, ne trebaju ti tegovi, idi trci. hahaha.... zato sam i otisao iz te teretane, zbog takvih glupih savjeta, i pogotovo sto su se na kraju nakotili ovi herbalifeovci, pa svaki put dave da uzmes nesto.  :D budale..

da.. napisao sam da mozes raditi sta god zelis, ovo je samo savjet.. to stoji... nikome ne treba nista braniti.samo kazem da je beskorisno raditi cardio prije tegova... pricam za cardio. drugo je zagrijavanje....cardio kao cardio je glupost.. ako ga radis, onda radi posliej tegova 15 min i super si

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 19:39 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...
ako stara skuha nesto sto je prihvatljivo za mene, onda jedem to,a izbacim nesto drugo.. ugl racunam koliko unosim, jer jedino na taj nacin ces doci do cilja... tvoj nacin je ok. ali vjeruj mi kad bi se hranio na taj nacin, da znas tocno sta unosis, i koliko ti treba za tvoj cilj, napredovao bi mnogo brze..ali ako si ti zadovoljan s ovimm,super. ja nemam nista protiv.. hranio sam se i sam tako pa znam koliko sam se vremena vrtio u krug....

al opet je to jeftino sve

Naravno da je, jedini trošak ti je dakle 1000kn sve, bez teretane i samo whey trošiš, i još ti majka kuha i plaća račune.

Stavi na to koja mjesečna davanja, koji račun ili izlazak i onda mi reci cifru sa kojom se može preživjeti.

Trenutno sam doma, ali sam živio sam i znam kako je sklapati kraj sa krajem pa za luksuze tipa piletine i sira nemaš baš pa je dobro i nešto drugo.

ugl. nebitno, hvala na konstruktivnom odogvoru u kojem nisi vrijeđao.

potpis uklonjen, staff
14 godina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...
ako stara skuha nesto sto je prihvatljivo za mene, onda jedem to,a izbacim nesto drugo.. ugl racunam koliko unosim, jer jedino na taj nacin ces doci do cilja... tvoj nacin je ok. ali vjeruj mi kad bi se hranio na taj nacin, da znas tocno sta unosis, i koliko ti treba za tvoj cilj, napredovao bi mnogo brze..ali ako si ti zadovoljan s ovimm,super. ja nemam nista protiv.. hranio sam se i sam tako pa znam koliko sam se vremena vrtio u krug....

al opet je to jeftino sve

Naravno da je, jedini trošak ti je dakle 1000kn sve, bez teretane i samo whey trošiš, i još ti majka kuha i plaća račune.

Stavi na to koja mjesečna davanja, koji račun ili izlazak i onda mi reci cifru sa kojom se može preživjeti.

Trenutno sam doma, ali sam živio sam i znam kako je sklapati kraj sa krajem pa za luksuze tipa piletine i sira nemaš baš pa je dobro i nešto drugo.

ugl. nebitno, hvala na konstruktivnom odogvoru u kojem nisi vrijeđao.

samo whey trosim?pojasni? pa hranim se ... ako zelis dobar rez. moras se hranit. ulagat... mislim,tvoj je izbor. mozes ti zivjeti na onom sto ti stara skuha.ali kakav ces rezultat imati, to je nesto drugo.. nitko ti ne brani...

a ovaj cod smrad,, sta da sutim? vidim drkas na zyzza

15 godina
exer1234 kaže...

samo whey trosim?pojasni? pa hranim se ... ako zelis dobar rez. moras se hranit. ulagat... mislim,tvoj je izbor. mozes ti zivjeti na onom sto ti stara skuha.ali kakav ces rezultat imati, to je nesto drugo.. nitko ti ne brani...

Sam si naveo, whey, hrana i besplatna teretana. Dodaj tome režije i hrpu stvari pa se to sve mijenja.

Hvala za thumb.

Ugl. nebitno.

Evo za neke odličan članak o negativnim koje obožavam iskoristiti za uništavanje ruku često.

http://www.flexonline.com/training/weider-principle-25-retro-gravity

Negaitvne serije, radite ih!!

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:14 (fila2208).
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

sta je tu cudno ako mi je zyzz uzor?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

http://www.flexonline.com/nutrition/muscle-fuel

popis neke od hrane koja je dobra za papati, neke stvari nisam znao.

brokula ftw!

potpis uklonjen, staff
18 godina
exer1234 kaže...
overhaul kaže...
exer1234 kaže...

Zašto sad to?!

ti si fulo ceo fudbal... ovo sto si dao je  nesto drugo.... ne misli se na to dal ces odmah prije tegova raditi cardio. nego bilo kada prije.. ok je ako radis ujutro cardio. pa kasnije tegovi. .ali ja pricam o jednom treningu, dodjes u teretanu,uradis 15 min cardia i odmah tegovi, pa opet cardio. to je beskorisno ... pogotovo za ljude koji zele smrsavit, misle sto vise cardia,manje tegova, to bolje.a nije tako.... koliko samo cujem u bivsoj teretani takvih savjeta..kao ak zelis smrsavit, ne trebaju ti tegovi, idi trci. hahaha.... zato sam i otisao iz te teretane, zbog takvih glupih savjeta, i pogotovo sto su se na kraju nakotili ovi herbalifeovci, pa svaki put dave da uzmes nesto.  :D budale..

Ja "fulao fudbal" a ti ne čitaš linkano, netolerantan si prema ičijem
tuđem razlogu i načinu vježbanja, i pritom nemaš trunke
objektivnosti ili interesa da pogledaš što to ljudi rade - :
An aerobic workout can be a good warm-up for weightlifting. If you do your aerobic workout first,
make sure that you're not too tired to lift weights with proper form.
The bottom line about weightlifting first or second?
If you want to include both weightlifting and aerobic exercise in the same workout,
experiment to find what works best for you.
Gle, ja poštujem tvoje razloge i način vježbanja, ali probaj i ti tuđe.
Evo ovo su npr. crossfiteri u slici. Jel im fali mišića?
A voze kardio pomiješan sa
HIIT-om i eksplozivnim treninzima i teretima.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
Rast mišića i visina

Haul, slažem se sa tobom,. obavezno prije liftanja uhvatim malo vijaču ili nešto, pokrenem malo tijelo, onda na zagrijavanje sa praznim šipkama pred liftanje i onda dolaze predserije i tek onda pravo vježbanje.

Ako se dobro ne zagrijem brzo osjećam zamor u mišićima i propada mi trening.

Ugl. zagrijati se svakako kardiom, barem osnovno, skakutanje i rad rukama i tijelom tek toliko da krv počne kolati :)

Btw. naletio sam na exera kako se raspituje o proteinima i bulkanju, sam ovdje ima fejk profil

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:31 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

Sam si naveo, whey, hrana i besplatna teretana. Dodaj tome režije i hrpu stvari pa se to sve mijenja.

Hvala za thumb.

Ugl. nebitno.

Evo za neke odličan članak o negativnim koje obožavam iskoristiti za uništavanje ruku često.

http://www.flexonline.com/training/weider-principle-25-retro-gravity

Negaitvne serije, radite ih!!

pa dobro.. i sta sad. ja imam srece pa mi je tako... ti nemas srece.jbg ;) ... ja za 1000 kn imam sve... al sam si izabrao to.. mislim, mozes se ti hranit normalno, i trenirati. sigurno je bolje nego da ne treniras, imat ces neki rez, svakako.alii ne i optimalno, i maximalan napredak.... 

cod4gamer pa kome taj gay moze biti uzor :D 

fila2208 sisaj...samo me zanima kako si ti dosao do toga. sigurno ne slucajno.. ;) hahahaha.. malo googlao..pa ono.da sto jeftinije uneses proteine jel :D mozda predjes u pedere..free protein! yea

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 21:55 (exer1234).
15 godina
exer1234 kaže...

pa dobro.. i sta sad. ja imam srece pa mi je tako... ti nemas srece.jbg ;) ... ja za 1000 kn imam sve... al sam si izabrao to.. mislim, mozes se ti hranit normalno, i trenirati. sigurno je bolje nego da ne treniras, imat ces neki rez, svakako.alii ne i optimalno, i maximalan napredak.... 

fila2208 sisaj...samo me zanima kako si ti dosao do toga. sigurno ne slucajno.. ;) hahahaha.. malo googlao..pa ono.da sto jeftinije uneses proteine jel :D mozda predjes u pedere..free protein! yea

I ti si si očito izabrao, živjeti doma sa starcima da si uštediš na teretani :)

Prcam te, ali očito ne znaš primiti šalu, a sve druge znaš vrijeđati i sprdati. Nisi ok.

potpis uklonjen, staff
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

glup si.zasto je gay?jer ima tijelo snova kakvo ti zelis al posto si nesposoban ne mos ga imat pa govoris da je gay?

GOD OF AESTHETICS,SON OF ZEUS,BROTHER OF HERCULES

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

glup si.zasto je gay?jer ima tijelo snova kakvo ti zelis al posto si nesposoban ne mos ga imat pa govoris da je gay?

hahahaha ... lik je bio na svemu zivom..a pogledaj ga. nije nista impresivan.. ima mnogo 100% naturalaca koji su mnogo impresivniji od njega....

ako gledas opcenito, lik izgleda ok. za naturalca..ali posto nije naturalac.. onda nemamo sta pricati :D ... 

pogledaj mu tu frizuru ... :D sprdnja je.. dobro je neki dan Roni napisao, isprdao ga skroz.. steta sto je deaktivirao profil.pa ti ne mogu kopirati..al budem za par dana

18 godina
exer1234 kaže...
cod4gamer kaže...
exer1234 kaže...

hahahaha ... lik je bio na svemu zivom..a pogledaj ga. nije nista impresivan.. ima mnogo 100% naturalaca koji su mnogo impresivniji od njega....

ako gledas opcenito, lik izgleda ok. za naturalca..ali posto nije naturalac.. onda nemamo sta pricati :D ... 

pogledaj mu tu frizuru ... :D sprdnja je.. dobro je neki dan Roni napisao, isprdao ga skroz.. steta sto je deaktivirao profil.pa ti ne mogu kopirati..al budem za par dana

Čovječe, ti nekad kao da dobiješ pms. Pa kakve ti koristi imaš ako sad nađeš nečije omalovažavanje i sprdnju iz tog azziz lika, misliš da ga ti nisi dovoljno izbrijeđao, treba pomoć? Ajd razmisli, kakve to prektične koristi ima na grupi, kome će to pomoći, osim što će se nastaviti flejm? Ljudi simpatiziraju koga simpatiziraju, pa što. Ako čovjeku inspirativno da vježbanjem bude sličniji, pa neka. Et, ja stigo sa ture bicikliranja, da ne budem totalno offtopic. Malo se slijepilo inja, ali zadovoljan turom.
16 godina

DELETE 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 23:13 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
bez ljutnje no meni je exer ovak ok,nema toliko liti lose savjete..
no ti,fila tebi on smeta!
pusti covjeka na miru.. stlno mu se suprostavljas sto god on rekao -.-
chill malo i ne raspravljajte o glupostima..
znam da nema veze s temom,ali sam morao napisati.
15 godina
SiO kaže...

Lol bit će neki exerov lažni profil.

Exer ima problema sa pisanjem i iskazivanjem mišljenja, sve mu je glupo, svi su budale, svi su smiješni. Svakom baca td, i što misliš ko svima u temi trpi td? pa tko drugi nego exer.

Eto ti haula ovdje, čovjek, gospodin, ima znanje, ima godine, što god kaže, exer ga pokušava nečime pokopati.

Ja mu se suporstavljam lol, pa lik napiše post zide teksta u kojem svakom u temi ima nešto za reći, pametovati ili srati, čemu to? čemu takav prepotentni stav?

Meni ne smeta on, smeta mi kako se ponaša prema svima u temi bez obzira kakve savjete dijelio. 

Samo želim da tema bude funkcionalna i čitljiva, da nekad se uvučem u raspravu, ali česot konstruktivnu nego glupiranje.

Ugl. kao što rekoh, bmk za njega, ali trebao bi malo iskulirati jer forsira spiku ja sam najpametniji a svi drugi su smiješne budale.

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 23:31 (fila2208).
14 godina
fila2208 kaže...
SiO kaže...

Lol bit će neki exerov lažni profil.

Exer ima problema sa pisanjem i iskazivanjem mišljenja, sve mu je glupo, svi su budale, svi su smiješni. Svakom baca td, i što misliš ko svima u temi trpi td? pa tko drugi nego exer.

Eto ti haula ovdje, čovjek, gospodin, ima znanje, ima godine, što god kaže, exer ga pokušava nečime pokopati.

Ja mu se suporstavljam lol, pa lik napiše post zide teksta u kojem svakom u temi ima nešto za reći, pametovati ili srati, čemu to? čemu takav prepotentni stav?

Meni ne smeta on, smeta mi kako se ponaša prema svima u temi bez obzira kakve savjete dijelio. 

Samo želim da tema bude funkcionalna i čitljiva, da nekad se uvučem u raspravu, ali česot konstruktivnu nego glupiranje.

Ugl. kao što rekoh, bmk za njega, ali trebao bi malo iskulirati jer forsira spiku ja sam najpametniji a svi drugi su smiješne budale.

nije moj profil .niti ikome dajem TD . niti me briga za to.. pogledaj koliko td imas,, sta. ja imam 10 profila pa svakom opalim par komada? kao 1. ja se ne pravim pametan, nego kazem kako je...a ti si taj koji se stalno pravi pametan. bitno da si uvijek kontra mene,a ne znas sta pricas.. zato ti je bolje da sutis. treniraj kako treniras, jedi kako jedes,al se nemo petljat u moju pricu. ok? 

16 godina
exer1234 kaže...
....nije moj profil .niti ikome dajem TD . niti me briga za to.. pogledaj koliko td imas,, sta. ja imam 10 profila pa svakom opalim par komada? kao 1. ja se ne pravim pametan, nego kazem kako je...a ti si taj koji se stalno pravi pametan. bitno da si uvijek kontra mene,a ne znas sta pricas.. zato ti je bolje da sutis. treniraj kako treniras, jedi kako jedes,al se nemo petljat u moju pricu. ok? 

Nemoj svoje stavove iznositi javno ako nisi spreman na kritike

Drug Lord
15 godina
exer1234 kaže...

nije moj profil .niti ikome dajem TD . niti me briga za to.. pogledaj koliko td imas,, sta. ja imam 10 profila pa svakom opalim par komada? kao 1. ja se ne pravim pametan, nego kazem kako je...a ti si taj koji se stalno pravi pametan. bitno da si uvijek kontra mene,a ne znas sta pricas.. zato ti je bolje da sutis. treniraj kako treniras, jedi kako jedes,al se nemo petljat u moju pricu. ok? 

Gle stari, ti nemaš priču, ti imaš uvrede i takav stil pisanja da svakom ideš na qurac. Možeš napisati savjet ili šta već, i opet ti 5-6 ljudi pukne td.

Razmisli zašto je tako i zašto ti to rade...jer tvoj nastup ne paše ljudima. Daleko da ti nemaš pojma, nešto i znaš, ali potenciraš to i vrijeđaš sve ostale, ali apsolutno sve, svi su debili budale, a čemu?

Jel možeš reći, neznam zyzz je ok, ali ne mislim da je impresivan, imam ljude za koje mislim da su više psotigli a natural su.

Umjesto da govoriš za mrtvu osobu takve uvrede i nazivaš gay itd, možda da to ljepše napišeš netko bi te i poštovao.

Ja ne znam šta pričam, naravno, rekao sam milju puta, slikom sam pokazao koliko znam, a ti očito nisi i nikad nećeš, samopouzdanje te muči stari, jako.

Ugl. stvarno, ali sad stvarno je ovo zadnji post ovakvog prepucavanja, stvarno nema smisla sa tobom pričati išta, jer samo vrijeđaš ljude bez potrebe.

Ontopic: di je stalo, daj pišite šta ste trenirali i kako je išlo.

Ja sam danas ubio ruke, triceps biceps.

Tricu sam ubio francuskim potiskom (na čelo) mislim da je išlo oko 45-50kg, 5x5, stvarno otkidanje.

Onda još malo kablovi i to, pa na kraju dipsevi....kod dipseva koliko duboko treba ići? Ja idem full duboko, ali čini mi se da nema potrebe toliko, da je oko 90° dovoljno....ali nek me netko korigira (haul)

Onda biceps pregib sa šipkom, 3x7 40 i još jedna serija negativnih sa 45kg tek toliko. Onda još malo pregib preko scotta i na kraju cross sprava za dokrjačit ga.

Ruke otpale, kasnije nogomet, gušt na najjače.

potpis uklonjen, staff
15 godina
odjavljen

@fila

Koliko ja znam za dipseve za triceps trebas stati uspravno, te ne ici duboko jer ces se na prsa orijentirat

Ja danas noge i ramena :) za noge čučnjeve, ekstenzije, ima neka sprava za stražnju ložu i nju sam odradio, te sam istezanja radio sa utezima, jedva sam kuću došao, pošto na bajku idem iz teretane. Što se tiče listova odradio sam na spravi sjedeći, podizajući se na prse i mijenjao sam položaj prstiju. Ramena military press naravno, onda barbell povlačenja prema ramenima, još par vježbica. Ne loš trening sve u svemu, zadovoljan sam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 0:06 (MARKOZD15).
15 godina
MARKOZD15 kaže...
@fila

Koliko ja znam za dipseve za triceps trebas stati uspravno, te ne ici duboko jer ces se na prsa orijentirat

Nije bedara uspravno ili ''koso'' znam kad gađaju prsa a kad triceps, nego me dubina konkretno zanima.

Koliko duboko ići- Kad idem full duboko osjećam prednje rame, onako čudan osjećaj, nije da se pumpa već kao da mu je teško....vjerovatno idem predbuko na što me kolega danas upozorio...pa reko baš pitam da vidim, nekog tko ih više radi i kuži se.

Nemojte mi linkat filmiće sa neta, zanima me osobno koliko duboko idete.

Ali hvala na postu marko, kako ti napreduješ, ti si visok, jel te muči spori progress? Mislim vizualno u stilu jer si viši pa treba dulje da se primjete reze.

potpis uklonjen, staff
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice