i sta s tim? to nista ne dokazuje.. svaka budala moze napisati neki text,, moze staviti 4gr po 1kg. pa ces mu vjerovat. moze napisati da ni ne trebaju proteini.pa ces mu vjerovat... 2gr je optimalno.. i to je to. a vi slusajte koga zelite. sto se mene tice, ni ne morate unosit proteine.
But it's just advice.. YOU CAN DO WHATEVER THE FUCK YOU WANNA DO!
pa zasto unosis 200gr proteina ako ti dovoljno samo 100? bezveze bacas pare.. (citiram tebe.. 1gr je dovoljno) ... zar ne? ja sigurno nebi unosio 300gr ako s 200 napredujem..100gr vise bi mi bilo bacanje para..
pogotovo na defki trebas vise proteina unosit. smanjen kalorijski unos, ocuvanje misica.. itd
Meni dnevno treba puno kalorija, pošto mi je metabolizam brz, pa kad si sastavim prehranu od 4000kcal dnevno, po proračunu na kraju unesem 200g proteina dnevno, razumiješ me sad?
Možda si me krivo shvatio, moje mišljenje je da netko ko je početnik, treba samo dobro vježbati (dovoljno je čak 3 puta tjedno/full body), paziti da ne unosi puno junk fooda i dovoljno mu je 1g/kg tjelesne mase. Ali kasnije kad jednostavno prestane rasti, vrijeme je za nešto jače/ektremnije, onda se već treba raditi dobar split trening/kombinacija vježbi, uravnotežena prehrana 1,5/2g proteina po kg, dovoljno kalorija da može napredovat u snazi i masi, te naravno paziti na unos šećera i gluposti.
Nadam se da si me sad razumio, ja se ispričavam što sam se krivo izrazio

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx