Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.146
|
čitano: 8.769.450
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Rast mišića i visina
exer1234 kaže...
Nitro233 kaže...

pozdrav!sorry sto upadam ko padobranac,avo gledam al nemogu se odlucit,koji brand kreatina da uzmem?

koji god hoces. svaki monohidrat je isti.. uzmi koji ti je najjeftiniji

nabijem vas dislajkere. lol.. uzmes najjeftiniji monohidrat.svaki je isti. u cem je problem.dal je to myprotein ili nadjes jos neki jeftiniji, svejedno je...

zdenko1991 sto se tog mijeka tice, sve zavisi ... s masnijim ces dobiti vise kalorija, s 0.5 ili 0.9 manje.... tako da je svejedno, ako uracunas te kalorije iz mlijeka.. finije je masnije,slazem se

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ajmo momci napisite ko je sta danas treniro i kako. Da vidim kaj ljudi rade, serije i sve. Ako nije bed.

12 godina
Rast mišića i visina

Okus proizvoda je totalna glupost. Meni osobno nije uopce briga koji je okus, dali mi je fino i slicne pizd*rije...Protein cu popiti jer mi to sluzi i pomaze, a sada dali je okus gulasa, repe, sarme, cokolade ili bez okusa, to me najmanje briga...opcenito ne volim zacinjenju hranu i jedem da bi zivio a ne zivim da bi jeo...

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
MatijaZG kaže...

Okus proizvoda je totalna glupost. Meni osobno nije uopce briga koji je okus, dali mi je fino i slicne pizd*rije...Protein cu popiti jer mi to sluzi i pomaze, a sada dali je okus gulasa, repe, sarme, cokolade ili bez okusa, to me najmanje briga...opcenito ne volim zacinjenju hranu i jedem da bi zivio a ne zivim da bi jeo...

slazem se donekle. ali danas je to sve napredovalo, tako da su okusi zaista dobri, tako da mozes dobiti okus koji ti se svidja, ne moras piti nesto sto ti ne pase ... 

15 godina
zdenko1991 kaže...

Ajmo momci napisite ko je sta danas treniro i kako. Da vidim kaj ljudi rade, serije i sve. Ako nije bed.

Ja sam radio prsa, kosi bench probao 5x5 tehniku. Zadnja serija išlo je 90kg dosta lako tako da next week idem pojačati.

yebeno sam se odmorio za vikend i puno više danas dizao nego prošli tjedan.

Kreatin i odmor čine svoje.

Ugl kosi, uski, potisak i razvlačenje, i na kraju malo biceps otkinuo bučicama, sve u ležernom tonu :)

ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎(◔ д◔) ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
15 godina
odjavljen
Evo ja dns prsa i biceps,
Prsa:
ravni bench sa bucicama 7x4, kosi bench 7x4, dipsevi max/3 serije, flyeri sa bucicama 10x3
Biceps:
Scott klupa + francuska sipka 7x3, barbell curls siroki skroz 7x3, concentration curls 10x3, chin ups max/3

S tim da dizem na svemu maksimalno sto mogu, istezanje 10ak min prije i poslije treninga, bacio sam par setova stolnog prije treninga

15 godina
odjavljen
Stolnog tenisa* :D
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja momci katastrofa. 12  sati stajanja je dalo danak. cucanj 100 2x4, iskorak sa 20 3x7, na spravi di guras nogama napred(ne presa) 50, i ona di vuces 55. Uglavnom razocaran sam . Sutra prsa pa se javim opet. I sad hvala na info ali recite i kilaze, i bez sale sljuka trening.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 22:02 (zdenko1991).
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

U večernjoj sesiji prvo sam odradio Jednonožne Valslide Curlove za ložu, zagrija sa sa svojom težinom pa 5 kg, 10 kg na jedan set, otišla mi je forma pa sam stao nakon 5-og ponavljanja i uradio laganiji set od 10 ponavljanja sa 5 kg.

Poslije toga V-up sa istezanjem lože kao dio gimnastičkoga programa, onda sam prakticirao Snatch Grip Mrtvo Dizanje sa 60 kg, ovdje treba dosta pažnje posveiti povučenim lopaticama, a i ovo je kao da vučeš iz deficita mrtvo pa zahtjeva veću mobilnost. Odradio sam malo pressa iznad glave sa praznom šipkom do 5 ponavljanja radi tehnike, njega sutra radim 5x7. :)

Onda sam sa prijateljem Front Squat 50 kg 4x8, dosta lagano, mogao sam dosta više mislim, ali nisam htio mijenjati težine jer je i prijatelj radio. Koristim clean grip i nije mi problem držati laktove visoko.

Nakon toga sjedeće za listove 3x12 i stojeće za listove 5x5, kontroliram pokret, držim kontrakciju na vrhu i pauziram na dnu 1-2 sekunde. Tresli su mi se listovi nakon sjedećega. :D :)

Poslije toga nešto bezeveze zgibova, malo širi hvat da treniram adukciju ramena, jednu od funkciju latova, umjesto konstante ekstenzije ramena sa užim hvatom na zgibovima. Vučem do gornjih/donjih prsa, donja leđa su ravna. Jedan set podizanja nogu na rumunjskoj stolici, no nisam imao volje, a i prijatelj me je nagovorio pa sam odustao nakon seta od 10 ponavljanja i to je to.

Još bi trebao odraditi Hollow Body Rock 5x48 i možda Arch Body Rock 3x24, ali sumnjam jer sam nakon HBR-a izubijan :D :), kao pauzu nakon učenja najdosadnijega predmeta, Političke Ekonomije kojeg imam hvala bogu samo jedan semestar mislim na pravu.

14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
zdenko1991 kaže...

U večernjoj sesiji prvo sam odradio Jednonožne Valslide Curlove za ložu, zagrija sa sa svojom težinom pa 5 kg, 10 kg na jedan set, otišla mi je forma pa sam stao nakon 5-og ponavljanja i uradio laganiji set od 10 ponavljanja sa 5 kg.

Poslije toga V-up sa istezanjem lože kao dio gimnastičkoga programa, onda sam prakticirao Snatch Grip Mrtvo Dizanje sa 60 kg, ovdje treba dosta pažnje posveiti povučenim lopaticama, a i ovo je kao da vučeš iz deficita mrtvo pa zahtjeva veću mobilnost. Odradio sam malo pressa iznad glave sa praznom šipkom do 5 ponavljanja radi tehnike, njega sutra radim 5x7. :)

Onda sam sa prijateljem Front Squat 50 kg 4x8, dosta lagano, mogao sam dosta više mislim, ali nisam htio mijenjati težine jer je i prijatelj radio. Koristim clean grip i nije mi problem držati laktove visoko.

Nakon toga sjedeće za listove 3x12 i stojeće za listove 5x5, kontroliram pokret, držim kontrakciju na vrhu i pauziram na dnu 1-2 sekunde. Tresli su mi se listovi nakon sjedećega. :D :)

Poslije toga nešto bezeveze zgibova, malo širi hvat da treniram adukciju ramena, jednu od funkciju latova, umjesto konstante ekstenzije ramena sa užim hvatom na zgibovima. Vučem do gornjih/donjih prsa, donja leđa su ravna. Jedan set podizanja nogu na rumunjskoj stolici, no nisam imao volje, a i prijatelj me je nagovorio pa sam odustao nakon seta od 10 ponavljanja i to je to.

Još bi trebao odraditi Hollow Body Rock 5x48 i možda Arch Body Rock 3x24, ali sumnjam jer sam nakon HBR-a izubijan :D :), kao pauzu nakon učenja najdosadnijega predmeta, Političke Ekonomije kojeg imam hvala bogu samo jedan semestar mislim na pravu.

ISUSE JA ZABORAVIO LIST LOOOOOOOL. Momci hvala, ljepo mi to procitat i tako ce tema ostat zivlja. I dobro ti rokas momak.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ja sam radio prsa, kosi bench probao 5x5 tehniku. Zadnja serija išlo je 90kg dosta lako tako da next week idem pojačati.

Ugl kosi, uski, potisak i razvlačenje, i na kraju malo biceps otkinuo bučicama, sve u ležernom tonu :)

Ma ljepo mada ja kosi radim na spravi jermi se jako tesko namjestit na smithu. Kolio unosis kreatina?

14 godina
MARKOZD15 kaže...
Evo ja dns prsa i biceps,
Prsa:
ravni bench sa bucicama 7x4, kosi bench 7x4, dipsevi max/3 serije, flyeri sa bucicama 10x3
Biceps:
Scott klupa + francuska sipka 7x3, barbell curls siroki skroz 7x3, concentration curls 10x3, chin ups max/3

S tim da dizem na svemu maksimalno sto mogu, istezanje 10ak min prije i poslije treninga, bacio sam par setova stolnog prije treninga

prvo pisi serije pa ponavljanja. ovako ti ispadne da radis 7 serija ... a flyeva 10 serija lol

zdenko1991 1 x ili 2x5 gr je dosta

15 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

prvo pisi serije pa ponavljanja. ovako ti ispadne da radis 7 serija ... a flyeva 10 serija lol

ma dobro ajd u svakom slučaju ste me shvatili

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
exer1234 kaže...

ma dobro ajd u svakom slučaju ste me shvatili

Sad da. :D ja isto gledo sto 7 serija? exer-znam ali pitam koliko on roka?

15 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Ma ljepo mada ja kosi radim na spravi jermi se jako tesko namjestit na smithu. Kolio unosis kreatina?

Pa ja ga radim na kosoj klupi samo, šipka 10kg. 180cm.

Kreatina 10grama dnevno.

25proitein

30dekstroza.

potpis uklonjen, staff
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa ja ga radim na kosoj klupi samo, šipka 10kg. 180cm.

Kreatina 10grama dnevno.

25proitein

30dekstroza.

Ok. AJMOOOO Sta danas radite? Mene love prsa jedva cekam :)

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Leđa i triceps :D
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Leđa i triceps :D

E to ima da dusu ostavis tamo :D

14 godina
Rast mišića i visina

Kardio

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kardio

To ne postoji oprosti kriva tema. :D

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kardio

Cardio kills gainz

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Jeli se bas nuzno mora 30 grama po danu unjeti proteine , ili se moze npr : ujutro 30 i poslje treninga 30?
eune : Flaeryy
15 godina
Rast mišića i visina

Jedini cardio kojeg prakticiram trenutno su seksić i nogomet, ostalo je nepotrebno.

Zdenko ti si na masi, ti isto moraš cardio {#}

potpis uklonjen, staff
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Jeli se bas nuzno mora 30 grama po danu unjeti proteine , ili se moze npr : ujutro 30 i poslje treninga 30?

Ako s ovim postom se nadovezuješ na filu, on je (valjda) mislio na obrok poslje treninga (poslje, tokom dana whatever), tj shake, u koji je ubacio toliko proteina, uh i kreatina.

Dnevno trebaš unijeti cca 1,5 do 2,5 g proteina po kilogramu svoje težine (ovo je ful okvirno), a whey ti je samo jednostavniji način da zadovoljiš tu dnevnu potrebu. 30 grama na dan je puno premalo.

Po meni je glupo uopće govoriti koliko tko stavi čega u svoj shake kada mu se ne zna cjelodnevna prehrana, tj ne znaš da li je unio dovoljno makronutrijenata tokom dana.

Mali_Playa
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Po danu minimalno 100. Ali MINIMALNO sve ispod toga, bolje da ni ne vjezbas.

13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ok. AJMOOOO Sta danas radite? Mene love prsa jedva cekam :)

Pa trebao je biti rest day, no boli me briga, ovaj ću se tjedan izubijati manijački pa deload slijedeći tjedan.

Odradit ću Overhead Press 5x7, svako ponavljanja pauzirano na dnu, izolacije ramena i ruke i možda zgibove sa težinom.

16 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...
Super flaeryy kaže...

Sorry ali ovo je skroz debilan odgovor, ja prije kada sam rijetko kad uopće jeo išta od proteina (uglavnom sam slatko jeo, corn flakes i sta bude za veceru) i trenirao sam dobio dosta mišićne mase.

Znači SIGURNO sam jeo manje od 50 g proteina po danu ali sam svejedno dobio na mišićima (trebao bih najmanje 120 g na dan na mojih 80 kg), kako to objašnjavaš?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 18:22 (EZY-E).
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
zdenko1991 kaže...
Super flaeryy kaže...

Sorry ali ovo je skroz debilan odgovor, ja prije kada sam rijetko kad uopće jeo išta od proteina (uglavnom sam slatko jeo, corn flakes i sta bude za veceru) i trenirao sam dobio dosta mišićne mase.

Znači SIGURNO sam jeo manje od 50 g proteina po danu ali sam svejedno dobio na mišićima (trebao bih najmanje 120 g na dan na mojih 80 kg), kako to objašnjavaš?

Imas 80kg. Eto tako.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
ok hvala svima na pomoci , znac ja cu ujutro najbolje sa mljekom , jer se sporije razgrađuje , a necu vjebazi a poslje vjezbanja takoder samo sa vodom cca 30 grama, zanima ma koliko je 30 grama jusnih zlica ja stavim 2 ?
eune : Flaeryy
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

jel netko ovdje ima iskustva sa "'Precision Engineered' from Holland & Barret" wheyom? kakva mu je kvaliteta?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice