Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.761.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

nemoj zezati.. hvala sto si nas prosvjetlio :D nikad cul iza myprotein :P

18 godina
Rast mišića i visina
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Re: Rast mišića i visina

Dobar dan.

Nisam dugo pratio proteine, a niti temu opcenito. Zanima me koji je sada bestbuy whey proteina?
99% sam siguran da su to proteini tvrtke myprotein, ali koji? vidim da su poceli bacati sve vise i vise vrsta (impact whey, essential whey 60, itd..)

Linkajte molim Vas najbolji BB wheya, 2.5/5 kg, mogu ducani, moze i pouzdani dileri iz zagreba (ruke na ruke).

i misljenje o ovome? LINK - takoder pogledajte trgovinu, cini se fer ulozeno-dobiveno.

16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Dobar dan.

Nisam dugo pratio proteine, a niti temu opcenito. Zanima me koji je sada bestbuy whey proteina?
99% sam siguran da su to proteini tvrtke myprotein, ali koji? vidim da su poceli bacati sve vise i vise vrsta (impact whey, essential whey 60, itd..)

Linkajte molim Vas najbolji BB wheya, 2.5/5 kg, mogu ducani, moze i pouzdani dileri iz zagreba (ruke na ruke).

i misljenje o ovome? LINK - takoder pogledajte trgovinu, cini se fer ulozeno-dobiveno.

Eo ovako Best Buy whey ti je od myproteina najeftiniji i najkvalitetniji. To ti je impact whey protein, ako namjeravas sam uzimat u zagrebu imas u polleo sportu oni ti dobavljaju taj whey iz myproteina, bolje ti to uzet nego od nekog dilera ili ove alpha iz slovenije neuzima ti polleo puno provizije eo ti link pa si vidi, eo neznam od kolko ces uzimat al eo ti primjer od 5kg http://www.polleosport.hr/proizvodi/aminokiseline/impact-whey-protein-5000-g imas ih i od manje kila sa drugcijim okusima.

16 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

kao prvo i osnovno nauci se pisat pa onda vrijedat druge, znas mozda neki i nisu culi za myprotein i nebudi seljak to ti je moja preporuka ako ikog mrzimo na ovom forumu onda su to seljacine nekulturne. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 12:47 (codec).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

moze mi netko objasniti razliku između običnog whey proteina i whey isolate?

isolate ima više proteina i skuplji je?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 15:33 (dmanz).
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Forma nije savršena, ali bravo.

Ovo je isto vrijedno spomena.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
evo kada smo vec kod proteina , netko tko se zaumije #codec ili netko drugi , imam 250kn moze li preporuka najboljih proteine , u zagrebu ako je ikako moguce , da bude u Hervisu .
eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
evo kada smo vec kod proteina , netko tko se zaumije #codec ili netko drugi , imam 250kn moze li preporuka najboljih proteine , u zagrebu ako je ikako moguce , da bude u Hervisu .

u hervisu imas samo weidera koliko se ja sjećam. Znači nemaš neki izbor.

13 godina
codec kaže...
exer1234 kaže...

kao prvo i osnovno nauci se pisat pa onda vrijedat druge, znas mozda neki i nisu culi za myprotein i nebudi seljak to ti je moja preporuka ako ikog mrzimo na ovom forumu onda su to seljacine nekulturne. {#}

Kao prvo banuo si ko tele u šarena vrata.

Mislim tko si ti? prvi put čitam nešto što pišeš ovdje, drugo pišeš i sam nečitljivo i glupo(mislim tipu za skidanje sala preporučaš trbušnjake?=kretenizam)

drugo, myprotein se tu spomenuo 365 puta, da si redovito pratio temu znao bi.

treće ak mrziš na forumu imaš opakih problema, može te netko živcirat al o čem ti?

4. netko je pitao za razliku između impact whey protein i isolate? isolate ima više grama proteina po mjerici. cca jedan na 25g mjerice ima 20g proteina dok drugi na istu mjericu imam 22.

mala razlika tako da moje mišljenje, ne isplati se al ak imaš love slobodno.

uBlowMeBro?
14 godina
neaktivan
crack kaže...
Super flaeryy kaže...

a moze li onda neki link  od proteina  do 250 kn , samo da je u zgu 

eune : Flaeryy
18 godina
Super flaeryy kaže...
crack kaže...
Super flaeryy kaže...

a moze li onda neki link  od proteina  do 250 kn , samo da je u zgu 

Osim polleo sport ponude myproteina? Evo, npr. https://www.proteini.si/hr/proteini-mjesavina-bjelancevina/german-forge-protein-professional-2350g/
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
codec kaže...
exer1234 kaže...

Kao prvo banuo si ko tele u šarena vrata.

Mislim tko si ti? prvi put čitam nešto što pišeš ovdje, drugo pišeš i sam nečitljivo i glupo(mislim tipu za skidanje sala preporučaš trbušnjake?=kretenizam)

drugo, myprotein se tu spomenuo 365 puta, da si redovito pratio temu znao bi.

treće ak mrziš na forumu imaš opakih problema, može te netko živcirat al o čem ti?

4. netko je pitao za razliku između impact whey protein i isolate? isolate ima više grama proteina po mjerici. cca jedan na 25g mjerice ima 20g proteina dok drugi na istu mjericu imam 22.

mala razlika tako da moje mišljenje, ne isplati se al ak imaš love slobodno.

Nutricijonista sam i znam o tome vise nego sto ti znas recimo o zivotu, nisam samo napomenuo trbusnjake, nego trcanje, cardio, insanity ako neznas ova 2 programa to je tvoj problem ne moj. I razlika izmedu wheya koncentrata i izolata je što se izolat lakše vari brže je probavljiv a koncentrat se teže vari a sporije je probavljiv tako da bi kombinacija te 2 vrste bila super. Ili recimo koncentrat sa bijelanjkom jer bjelanjak ima svojstvo varenja. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 1:49 (codec).
17 godina
Rast mišića i visina

pricas gluposti, za mrsavljenje je deficit, a trcanje moze bit jedan od nacina kako uc u deficit, ali nije nimalo potrebno, moze se u deficit doc na milijun nacina, ali siguran sam da trbusnjaci nisu jedan od njih. i da, impact whey se od izolata razlikuje samo po tome koliko koji ima grama proteina po mjerici, nikakva probavljivost i drugo, ti si mozda to zamjenio s onom mjesavinom.

13 godina
Rast mišića i visina

Koliko otprilike dana traje 1kg proteina ? 

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pricas gluposti, za mrsavljenje je deficit, a trcanje moze bit jedan od nacina kako uc u deficit, ali nije nimalo potrebno, moze se u deficit doc na milijun nacina, ali siguran sam da trbusnjaci nisu jedan od njih. i da, impact whey se od izolata razlikuje samo po tome koliko koji ima grama proteina po mjerici, nikakva probavljivost i drugo, ti si mozda to zamjenio s onom mjesavinom.

razlikuje se i po brzini apsorbacije ili ti probavljanja i varenju (vezanju drugih proteina i hrnajivih tvari na sebe ). {#}

16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

jel ga piješ za masu ili definiciju ?

14 godina
codec kaže...
exer1234 kaže...

pa ti bi prvi trebao naucit pisati ... " nebudi"? 

dmanz razlika je u nacinu dobivanja wheya.. u praksi dobijes nesto sitno vise proteina na 100gr izolata, manje uh i masti... a razlika u cijeni je ogromna tak da se ne isplati.. 

codec nutricionista si, hvalis se time, i onda pises ovakve gluposti??? poderi si tu diplomu,ako je imas. to je sve sto cu ti reci..  

cardio je alat za mrsavljenje,,,isto i taj instanity..taj trening je za budale. bez uvrede..ali beskorisno smece.. a kao 2.. cardio sluzi za potrosnju kalorija..ako mozes zivjeti na malo kalorija, ne treba ti cardio..ak zelis vise jesti, ubacis cardio.. bitno da si u deficitu..cardio sam po sebi nije nista caroban. cak je katabolican (potrosnja misica) ,a ne potice hipertrofiju.. tako da razmisli. .i trening tegovima je katabolican ali on potice hiperttofiju....

ja urlam majkemi!!! lik pita koliko traje 1kg proteina.. ovaj pita jel za masu ili def hahahahaha... e ajd se ti fino odlogiraj s foruma i vise se ne vracaj... tu se hvalis da si neki k od nutricioniste, i onda ispadas jos gori od najvecih nubova.ajd jos samo reci da postoji protein za masu i defku :D . hahahahaha.. :D 

evo ja cu ti odg.. koliko ce ti trajati? pa koliko ga koristis. lol... meni 2.5 kg moze trajati 15 dana.a moze i vise od mj dana.. ak jedem vise hrane, onda manje wheya koristim,,ak mi je problem unos hrane, onda vise wheya.. gledam uvijek da unesem 180-200 gr proteina na dan... i to je to. ak mi fali, koristim whey.. . tako bi svi trebali koristit .... whey nije carobni prah.  nego sluzi za laksi unos proteina.. isti rezultat ces ucinit ako uopce ni nemas whey, nego uneses sve kroz hranu.... ili vecinu protena iz wheya... nema razlike............ to ljudi ne shvacaju... misle da ce taj whey ucinit razliku.. pa nece..protein ko protein. jeo meso, sir ili whey isto ti je

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 6:21 (exer1234).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nekazem da postoji protein za definiciju i masu al postoji nacin na koji ga pijes recimo omjer 2:1 ti je za masu tako što možeš dobiti gainer mješanjem 30 grama wheya i 60 grama uh po jednom doziranju u tom se razlikuje. I da postoje gaineri za masu mjesavina proteina ugljikohidrata ponekad i malo creatina i ostalih stvari poput vitamina. Progooglaj si malo o tome pa procitaj pa se opet vrati mozd ispravis odg {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 11:16 (codec).
16 godina
neaktivan
codec kaže...

Nekazem da postoji protein za definiciju i masu al postoji nacin na koji ga pijes recimo omjer 2:1 ti je za masu tako što možeš dobiti gainer mješanjem 30 grama wheya i 60 grama uh po jednom doziranju u tom se razlikuje. I da postoje gaineri za masu mjesavina proteina ugljikohidrata ponekad i malo creatina i ostalih stvari poput vitamina. Progooglaj si malo o tome pa procitaj pa se opet vrati mozd ispravis odg {#}

čovjek te je pitao za whey, nije spominjao grožđani,niti ikakve gainere.

14 godina
odjavljen
Rucipe kaže...

nisam siguran,jos nisam ni naceo svoj ali ona mjerica od 350 g iz dm-a mi je trajala oko 2 i po tjedna s tim da sam svaki dan nakon vjezbe uzimao dvije jusne zlice neka malo i vise

16 godina
neaktivan
crack kaže...
codec kaže...

čovjek te je pitao za whey, nije spominjao grožđani,niti ikakve gainere.

spomenio je protein nije spomenio whey a protein je širok pojam.

14 godina
codec kaže...

omjer cega? proteina?? o cemu ti pricas?????????? kakav omjer 2:1 ? cega????  hahahahahah ..... 

ajd mi pojasni ovo "spomenio je protein nije spomenio whey a protein je širok pojam." ... ??? 

ti ne znas sta pises :D .... da.. spomenio sam protein. nebitno dal je whey ili bilo koji druzi izvor. zanima me. koja je razlika u proteinu na masi i defki? pricam za PROTEIN..ajd objasni mi strucno nutricionisticki

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

da li je ok imat ovaj obrok Prije treninga
sat vremena prije treninga zobene+mljeko+med
40min prije treninga lagano pijuckati vitargo
pola sata prije pojest bananu :P

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
CreaToR kaže...

da li je ok imat ovaj obrok Prije treninga
sat vremena prije treninga zobene+mljeko+med
40min prije treninga lagano pijuckati vitargo
pola sata prije pojest bananu :P

sve je ok..ali zasto bi pijuckao vitargo?

18 godina
neaktivan

Zanima me kako vi jedete zobene s mlikom meni su nejestive, jedino mi s jogurtom paše, i još jedno pitanjce ,ja npr. nakon treninga popijem frape u kojem su izmiksani 2 banane, 3dl mlika i 150g posnog sira (fenomenalan okus), radi li neko nešto slično?

http://mowned.com/sig/groza.smart.jpg
16 godina
neaktivan
exer1234 kaže..

sve je ok..ali zasto bi pijuckao vitargo?

eto da mi da energiju, da me digne malo :)
ili izbacit bananu, ili da nepijem vitargo, ili da ništa ne izbacujem

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
odjavljen
Groza kaže...

Zanima me kako vi jedete zobene s mlikom meni su nejestive, jedino mi s jogurtom paše, i još jedno pitanjce ,ja npr. nakon treninga popijem frape u kojem su izmiksani 2 banane, 3dl mlika i 150g posnog sira (fenomenalan okus), radi li neko nešto slično?

i meni su isto zobene sa mlijekom nemaju okusa zato stavim malo meda i onda je dobro

16 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
codec kaže...

omjer cega? proteina?? o cemu ti pricas?????????? kakav omjer 2:1 ? cega????  hahahahahah ..... 

ajd mi pojasni ovo "spomenio je protein nije spomenio whey a protein je širok pojam." ... ??? 

ti ne znas sta pises :D .... da.. spomenio sam protein. nebitno dal je whey ili bilo koji druzi izvor. zanima me. koja je razlika u proteinu na masi i defki? pricam za PROTEIN..ajd objasni mi strucno nutricionisticki

Protein kao protein bez ugljikohidrata je definicija i završeno !

12 godina
Rast mišića i visina

ekipa, od kada sam stavio na forum slike, ruka je narasla za vise od pola cm, znaci trenutno smo preko 43,5...brijem da je nekih 43,7...jedino sto pijem je cetvrtina mjerice mega mass 2000...i to jednom u 2 dana...ostalo je sve samo rad i meso...umjesto da se prepucavate oko preparata, grizite vise na treningu ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice