Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.148
|
čitano: 8.773.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Kramerdida kaže...

Šta si mislio staviti gledajuči na ovaj script ispod?

Apsolutno ništa. Samo od sebe se ubacilo :S Evo sad sam editiro preko drugog pretraživača i obrisalo se, svašta.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Crack, koliko kila imaš i koliko si visok?

Nekak mi ne izgleda kao da su ti ruke 36 cm, prije bih rekao između 30 i 32.

Btw. mar suspendiran, zna netko zašto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 0:14 (peterstern9).
16 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

188 cm,oko 78 kg, 36 je sigurno.

13 godina
neaktivan
crack kaže...

188 cm,oko 78 kg, 36 je sigurno.

Dobro, možda stvarno je, vjerojatno se onda ne vidi iz tog kuta na slici.

15 godina
Rast mišića i visina

Kut slike je čudan, a i povisok je, ne djeluje na oko da je bica tolika.

Trebate se slikati u nekim neutralnim pozicijama i paziti na osvijetljenje kako bi izgledali ''što vjernije'' :)

VIdim ima tu ekipe koja lijepo radi na sebi i tako treba, samo pumpajte evo nam jeseni evo mase :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pokušo sam se slikat ravno ispred,osvjetljenje je loše+kamera na mobu od 3.2 mpx= izgledam koda nikad nisam vidio teretane. To neutralo slikanje treba u dobrim uvjetima radit jer u protivnom bude jos gore od ovog ''namještanja''

15 godina
crack kaže...

pokušo sam se slikat ravno ispred,osvjetljenje je loše+kamera na mobu od 3.2 mpx= izgledam koda nikad nisam vidio teretane. To neutralo slikanje treba u dobrim uvjetima radit jer u protivnom bude jos gore od ovog ''namještanja''

Ako želiš ''varati'' na slikama ima par fora. Uvijek se slikaj u slabom osvijetljenju, da je svjetlo iza ili iznad tebe te prije slikanja odradi trbušnjake, sklekove, itd. napumpaj se malo.

Znala se ekipa i vodom močiti lol.

Ugl. to što ti se čini da na sliki izgleda kao da nikad nisi teretane vidio tako te većina ljudi vidi, ali oni te vide kao sportski građenog i nabildanog samo se ti tako ne vidiš često.

ja nekad gledam slike sa plaže i gledam wtf gle kao da ni ne idem u teretanu a ekipa me stalno hvali a fila dobru formu imaš ovo ljeto, ana slici lol, parodija.

Ne zamaraj se slikom, samo pumpaj a rezulatti se vide, ti ih ne vidiš ali drugi ljudi primjete...vidiš da st dosta ljudi pohvalilo već :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
18 godina
Rast mišića i visina

Da, Fila, to je istina. Na plaži su uglavnom nerazvijeni kržljavci, mlohavci ili raspušteni trbonje, tako da
se odmah zamijeti nešto skladno. Naravno da i pridodam, kao i obično, upravo "skladan" razvijen
izgled je najprivlačniji curama, za razliku od onoga što mi muški po sebi mjerimo:)
Evo o tome govori treća minuta dokumentarca, iako - koga zanima ponešto o sebi, zanimljivo je pogledati i cijelu seriju ;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
Rast mišića i visina

Ovaj uzeo sam 100% Golden whey od 900 i nesto sitno grama pa me zanima kako da ih uzimam da stavim samo jednu onu zlicicu sta sam dobio i koliko ML vode ( imam onaj sejker) 

Peace!
15 godina
XVII Mini kaže...

Ovaj uzeo sam 100% Golden whey od 900 i nesto sitno grama pa me zanima kako da ih uzimam da stavim samo jednu onu zlicicu sta sam dobio i koliko ML vode ( imam onaj sejker) 

Jednu žličicu(mjericu koju si dobio) a vode stavi preko 2dcl, dakle možeš i pola litre neće ti ništa biti.

Ja nalijem oko 2-4 dcl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 10:26 (fila2208).
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

vrijedo ministra u jednoj temi.

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

I poslje treninga unutra dodaj 2 mjerice grožđanog

15 godina
ARazer kaže...
XVII Mini kaže...

E da, to svakako, samo je 2 mjerice možda previše.

jedna mjerica od wheya (25-30gr wheya) sadrži 50-60gr šećera jer je šećer teži od wheya.

Po meni je 60gr čist ok i nebi išao preko toga ali imam par kolega koji su ludi za tim šećerom. Meni je i 50gr već preslatko :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja stavim u 300ml vode jednu mjericu wheya s okusom jagode, i jednu mjericu grožđanog i bude taman po mome ukusu, što se mene tiče može i puno slađe, ovako je taman da se osjeti kako treba. Svatko po svome :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me ovaj novi protein kojeg mnogi hvale XTREME GAIN.

Da li netko od vas ima iskustva s tim i kolika mu je cijena jer nigdje ne piše.Zasad se valjda može jedino naručit preko interneta.

16 godina
Rast mišića i visina

Koliko se vi spustate kad radite chin upove, pull upove? Do kraja ili...?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
16 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Ja idem do kraja, ovo sve drugo mi je varanje...

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ARazer kaže...
XVII Mini kaže...

E da, to svakako, samo je 2 mjerice možda previše.

jedna mjerica od wheya (25-30gr wheya) sadrži 50-60gr šećera jer je šećer teži od wheya.

Po meni je 60gr čist ok i nebi išao preko toga ali imam par kolega koji su ludi za tim šećerom. Meni je i 50gr već preslatko :)

Pa 60 gr su 2 mjerice {#} ja stavim nepune 2. sad dal je to 50 ili 56 gr nije bitno, bitno da je.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nisu ti 2 mjerice dekstroze 60 g, to je preko 100 g. jer kao sto ti je kolega reko dekstroza je teza od wheya.

15 godina
ARazer kaže...

Pa 60 gr su 2 mjerice {#} ja stavim nepune 2. sad dal je to 50 ili 56 gr nije bitno, bitno da je.

Ne, jedna mjerica od wheya ona lopatica ti je puna neih 50-60gr šećera. Istu kad napuniš sadrži 30 grama wheya

šećer je teži, dvije mjerice takve su +100 grama :)

Edit. nisam zadnji post vidio, ponovio sam ovo od marraca sry

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 19:49 (fila2208).
17 godina
Rast mišića i visina

Vidim da svi spominjete grožđani šećer, meni je puno bolja varijanta s medom. Znači u 600-700 ml vode stavim mjericu wheya i dvije male žličice meda. Med ima u sebi grožđani (ovisno o sorti 30-40%). Uglavnom brzo vraća snagu, jako je ukusno i što je najbolje full natural ;)

logic sense of no sense.
16 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Vidim da svi spominjete grožđani šećer, meni je puno bolja varijanta s medom. Znači u 600-700 ml vode stavim mjericu wheya i dvije male žličice meda. Med ima u sebi grožđani (ovisno o sorti 30-40%). Uglavnom brzo vraća snagu, jako je ukusno i što je najbolje full natural ;)

Meeed u <3 :D
Ja sam prije skoro svaki dan bar jednu žlicu (onu za juhu) pojea. Zdravo, slatko, dobro za grlo :D

14 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Ja nisan skroz do kraja, loše je za ramena, znači skoro do kraja, ali ne ravnaj skroz lakat, ostavi malo kuta tu.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...
Coder256 kaže...

Ja nisan skroz do kraja, loše je za ramena, znači skoro do kraja, ali ne ravnaj skroz lakat, ostavi malo kuta tu.

Gluposti, zašto bi to bilo loše za ramena?

Možeš samo više snage dobiti tako, tj. pravilnim rađenjem.

To sa ostavljanjem kuta je varanje.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 20:40 (EZY-E).
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Mene zabole ramena čim malo duže visim.

EDIT: Kod pullupova, kod chinupova idem do kraja.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 20:53 (donator_bubrega).
17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
EZY-E kaže...

"No pain no gain" :P
Ako je bol u mišićima,nije niš strašnog,ak te unutra boli onda se pokušaj više istegnut i razgibat prije treninga?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav . Evo nakon godina ljencarenja odlucio sam se upisat u teretanu . Zanima me jel mi mozete postavit link nekog treninga koji je fokusiran na gubljenje kila , a da misici ostaju . Jel imate neki savjet o prehrani . Koja je dobra teretana u Osijeku i jel ima nekog iz Osijeka ,da  liku od 16 godina , pokaze neke osnove vjezbanja ?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:47 (Rucipe).
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
EZY-E kaže...

Probaj poboljšati tehniku, zgrabi šipku i stišći je, ovo promiče eksternu rotaciju i napetost cijelog tijela, nemoj savijati noge, nego ih drži ravnima ili ih savij i digni u položaj kao u Dizanju Nogama, vuči kroz laktove, napni dupe i trbušne i vuči barem do gornjih prsa. Kod spuštanja radi to kontrolirano. Nemoj hiperekstenzirati donja leđa.

http://bretcontreras.com/when-coaching-cues-attack-packing-the-shoulder/

Ovaj ti članak možda pomogne.

EDIT:

Rucipe kaže...

Pozdrav . Evo nakon godina ljencarenja odlucio sam se upisat u teretanu . Zanima me jel mi mozete postavit link nekog treninga koji je fokusiran na gubljenje kila , a da misici ostaju . Jel imate neki savjet o prehrani . Koja je dobra teretana u Osijeku i jel ima nekog iz Osijeka ,da  liku od 16 godina , pokaze neke osnove vjezbanja ?? 

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=150240963

Od kanala na jubitu prati LiftingforLife i Ice Cream Fitness.

Radi obični trening snage 3 puta tjedno (5x5 Fullbody) sa kalorijskim deficitom.

http://www.1percentedge.com/ifcalc/

Ovo je dobar kalkulator.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 22:55 (Kramerdida).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Netko zna kakve su vježbe za ruke tj za mišiće.

Molim bez glupih komentara.

Hvala unaprijed :D

btw kod kuće ne u teretani.

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 9:11 (mad9dog).
15 godina
mad9dog kaže...

Netko zna kakve su vježbe za ruke tj za mišiće.

Molim bez glupih komentara.

Hvala unaprijed :D

btw kod kuće ne u teretani.

EVO

Odaberi biceps/tricpes/podlaktice i vidi šta od toga imaš doma od šipki pa probaj.

Ugl. zgibovi bilo kakvi lijepo rade ruke, tako da forsiraj to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice