Ljubomorne duše mogu da mi puše
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolje da placa 300 kn za ZDRAV zivot bez cigareta , droge i alkohola , moji roditelji mogu biti ponosni na mene jer se bavim sportom i sportskim sam tip , bolje 300 kn za teretanu nego 20 kn na dan za cigare
Stvarno, plaćaju mu 300 kuna za teretanu, pa što? A to što drugima daju redovno za kave, alkohol i cigarete, ništa? Ili vam je čudno što si netko to može priuštiti, a da ne mora živjeti na kruhu?
Bolje da placa 300 kn za ZDRAV zivot bez cigareta , droge i alkohola , moji roditelji mogu biti ponosni na mene jer se bavim sportom i sportskim sam tip , bolje 300 kn za teretanu nego 20 kn na dan za cigare
Tako je,niti pijem niti pusim a teretana je jedina aktivnost koju mi placaju.
Tako je,niti pijem niti pusim a teretana je jedina aktivnost koju mi placaju.
To i je stvarno bitno. Zdrav život je nešto čime se ovih dana stv. možeš ponositi.
Neki idu svaki vikend i urokaju se, ja se 2 puta napio u životu (čak me ni glava nije bolila kasnije, nit sam povraćo), cigarete nisam okusio, nadam se da ću se i u budućnosti kaniti tih poroka.
Kad kreneš jednom tako pušit, pijuckat, krene te i nastaviš. A to se itekako odrazi na pluća, jetru, i cijelo zdravlje.
Ne znam šta se uopće i pačam u raspravu sa djecom, moram iskulirati malo odavde pa ću kad se vrati netko zreliji.
ajde have fun.
Da, toliko si stariji da mi možeš biti djed.
Da, toliko si stariji da mi možeš biti djed.
Ne mogu ti biti djed, ali vjerovatno je razlika od 6-10 godina sa nekima ovdje, što vjerujem da kad prođeš te godine vidjeti ćeš da su to godine u kojima puno puta padneš na guzicu i ustaneš te naučiš nešto, stekneš svakakva znanja i saznanja. Naučiš biti ne bahat, ne bezobziran i poštovati ljude.
Upravo tako, sad si daješ za pravo biti bahat, a kad prođeš to sve pa se nađeš u mojoj situaciji, opet ćeš reći, vidiš nije onaj lik ni glup bio jako kad je ono govorio.
Znam da djeluje kao pametovanje, ali zbilja nije, samo kažem,i godina razlike je godina, sjeti se samo koliko si stvari novih naučio i prošao samo u godini?
da malo prekinem raspravu, jel za ruke bolje radit supersetove ili obicno?
...train hard, feel good, never give up...
samo jedan trening samo nesto malo te superserije isprobavo, zato pitam dal mozda daju neki bolji ucinak, da ih pocnem prakticirat vise.
samo jedan trening samo nesto malo te superserije isprobavo, zato pitam dal mozda daju neki bolji ucinak, da ih pocnem prakticirat vise.
Kvalitetna rasprava opet, super.
Za ruke, super serije...uh teški treninzi. Znao sam par puta odradit kad sam imao puno volje...jako te troši to, ali i daje rezulatate. Ja ih nebi uvijek, ali jendom dvaput u mjesecu ubij ruke baš tako i svaki put na kraju radi ''ispuhavanje'' (odradiš koliko ide sa trenutnom kilažom, pa skineš pa opet koliko ide, pa skineš još, dok praktički ne dođeš do gole šipke)
I pazi da uvijek istegneš mišić i uvijek prije toga svega da ih dobro zagriješ :)
Po meni ne prečesto, ali malo začiniti trening koji kad imaš volje, dapače
Za ruke, super serije...uh teški treninzi. Znao sam par puta odradit kad sam imao puno volje...jako te troši to, ali i daje rezulatate. Ja ih nebi uvijek, ali jendom dvaput u mjesecu ubij ruke baš tako i svaki put na kraju radi ''ispuhavanje'' (odradiš koliko ide sa trenutnom kilažom, pa skineš pa opet koliko ide, pa skineš još, dok praktički ne dođeš do gole šipke)
I pazi da uvijek istegneš mišić i uvijek prije toga svega da ih dobro zagriješ :)
ovo su drop setovi ako se ne varam. samo jedno pitanje u vezi tog, znaci stavi najtezu kilazu i radim jednu seriju kolko god mogu i onda skidan i opet jednu seriju kolko god ide i tako?
sad u pon opet radim ruke pa cu odradit superserije, tu se kombiniraju dvije vjezbe ili se moze vise?
Nakon toga biceps pregib s bucicama (s rotacijom)
4x8 ponavljanja
-super serija - vjezbu izvodis tako da prva 4 ponavljanja obje ruke istovremeno, nakon toga jedna po jedna ruka...znaci dok jedna dize druga odmara...isto xx kg neznam koliko kg radis s bucicama?
Treca vjezba opet isto sve ovo kao druga samo cekic hvat...prvo istovremeno obje ruke pa jedna po jedna...dok jedna odmara druga dize
Nakon toga biceps pregib s bucicama (s rotacijom)
4x8 ponavljanja
-super serija - vjezbu izvodis tako da prva 4 ponavljanja obje ruke istovremeno, nakon toga jedna po jedna ruka...znaci dok jedna dize druga odmara...isto xx kg neznam koliko kg radis s bucicama?
Treca vjezba opet isto sve ovo kao druga samo cekic hvat...prvo istovremeno obje ruke pa jedna po jedna...dok jedna odmara druga dize
a odmori izmedu tih svih vjezbi? ili ih nema?
Imate li vi problema sa zglobovima na rukama dok dižete veće težine? Zanima me može li se to kako ojačat ili nekako ublažit ta neugoda dok radim... Nosim rukavice inače jer bez njih mi ruke budu takve da nemam uopće osjet dodira :P
Super stranica koja ti ima sve o vjezbama prehrani itd
http://www.building-body.com/
Super stranica koja ti ima sve o vjezbama prehrani itd
http://www.building-body.com/
Recimo kad dižem bench, kad idem podignit šipku sa stalka uvijek se moram namještat da me ne smeta, stvarno me nekad iznervira...
Treniram s prijateljem, a šipku hvatam koji cenat dalje od širine ramena, mislim da nije do hvata, koliko do toga da mi ruka dok radim se zarotira prema iza. Vjerovatno je do do držanja, isprobat ću poze neke pa ću vidit što mi odgovara :D
Inače na ovoj bodybuilding stranici sam našao odličnu temu za ljude koji imaju problema s donjim dijelom leđa. Ima dosta korisnih stvari, ja sam je sad ponovo pročitao jer sam neke stvari zaboravio, a na kraju ima i plan vježbanja, koji se malo razlikuje od mog :D
dobro vam kaže fila, dok je on radio i zarađivao za svoju teretanu, vi ste još jeli kozja govna misleći da su to karamele.
nije on ljubomoran što vama matera i ćaća plaćaju 300kn teretanu jer si on može platiti i 500kn, nego je stvar odnosa i načina na koji vi to izjavljujete-bahato.
dobra osoba bi taj komentar zadržala za sebe, ali još ste "djeca" pa je ok, naučit ćete.
ko kad se klinac od 18 godina hvali da vozi bmw... klinac, de vrati tati auto u garažu, al ga prvo otiđi oprat i usisat.
--
mar-dobro izgledaš, samo nastavi
--
lovac-mislim da je problem to što predaleko staneš i onda izokrećeš ruke?
mislim da ti radiš ovo na prvoj slici, lijevo
http://stronglifts.com/how-you-can-avoid-wrist-pain-from-the-bench-press/
da malo prekinem raspravu, jel za ruke bolje radit supersetove ili obicno?
Fokusiraj se na mind-muscle vezu umjesto na težinu. Ja mislim da je obično bolje, ne radiš kardio da odmaraš tako malo između serija, a i moći ćeš nabiti više volumena i teže težine koristiti. EDIT: Da napomenem, ovo je o supersetovima gdje radiš isti mišić sa obe vježbe, a supersetovi sa gdje radiš suprotne mišiće nakon prve vježbe su ok.
ovo su drop setovi ako se ne varam. samo jedno pitanje u vezi tog, znaci stavi najtezu kilazu i radim jednu seriju kolko god mogu i onda skidan i opet jednu seriju kolko god ide i tako?
sad u pon opet radim ruke pa cu odradit superserije, tu se kombiniraju dvije vjezbe ili se moze vise?
Da, drop, tkz. ispuhavanje.
Ideš max koliko ide, onda skineš jedne ploče, sa strane ili 5kg dolje ako je na nekoj mašini. Ideš opet koliko ide, pa skidaš dok ne dođeš dok ti ruke ne otpadnu.
Osjećaj, nenadjebiv!
lovac-mislim da je problem to što predaleko staneš i onda izokrećeš ruke?
mislim da ti radiš ovo na prvoj slici, lijevo
http://stronglifts.com/how-you-can-avoid-wrist-pain-from-the-bench-press/
Mislim da je to to, ali to mi je najgore kad radim kontra kosi benč, a to radim najviše, ovaj obični mi nije nešto napet... Ugl. čudno su u teretani ove daske (podloge) za svaki benč napravljene, negdje mi skoro glava visi vani, tipa na kosom benču, negdje imam mjesta još 20 cm, al možda stvarno ja krivo legnem na njih :P
Da, drop, tkz. ispuhavanje.
Ideš max koliko ide, onda skineš jedne ploče, sa strane ili 5kg dolje ako je na nekoj mašini. Ideš opet koliko ide, pa skidaš dok ne dođeš dok ti ruke ne otpadnu.
Osjećaj, nenadjebiv!
Meni je najbolje nakon takvog treninga kad se tuširam, onda ne mogu skupit prsa kad se tuširam i jedva se uspijem otuširat, a bolovi su brutalni :)
Kad smo kod serija, ja znam svaki 2.-3. trening ruku nakon normalnog vježbanja stavit malo više nego mogu dignut i onda polako puštam težinu prema dole i zadržavam (mislim da se to zovu negativne serije?). Najbolje se osjeti na tricepsu, najjači osječaj poslije :D
Kad smo kod serija, ja znam svaki 2.-3. trening ruku nakon normalnog vježbanja stavit malo više nego mogu dignut i onda polako puštam težinu prema dole i zadržavam (mislim da se to zovu negativne serije?). Najbolje se osjeti na tricepsu, najjači osječaj poslije :D
a za negativne bi trebo jos nekog ko bi mi digo to pa da ja samo pustam, probat cu ih kad cu ic s nekim. sljedece sto cu isprobat su drop setovi, to mi se cini zanimljivo.