Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.754.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

Treba mi savjet znaci imam bas jaku upalu ramena bicepsa leda(lopatice) uglavnom cijele ruke a danas mislim opet u teretanu jer sam bio samo dva puta (danas mi je treci) pa sad dal da odem ili?  Mislim meni nije problem nego da nebi bilo kakve stete za tijelo i ovaj jos nesto je dovoljno jednom tjedno imat odmor za misice znaci isao bi od pon do subote a u nedjelju odmor. 

Peace!
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trenutno stanje je:Visina 184,kilaža 85.

7.9 krećem na skidanje kilaže,jer prije imam neke neodgodive obaveze te zbog njih se ta defka nebi mogla napravit kak spada.

Sastavil sam si jelovnik pa me zanima vaše mišljenje jel to ok il to treba izmjenit kaj?

Doručak:30g wheya(1 mjerica) sa vodom i 50g zobenih pahuljica
Međuobrok:150g bijelog mesa,100g povrća
Ručak:200g tunjevine,3 kuhana jaja,100g povrća
Obrok prije treninga:150g bijelog mesa,50g integralne riže,100g povrća
Obrok poslije treninga:30g Dekstroze+ 30g Wheya(1mjerica)
Večera:100g posnog sira

UKUPNO:2000KCAL    P:198g
                   UH:100UH
                   M:57M

15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
XVII Mini - odi na trening, normalno ga obavi i poslije napravi kardio 35-45 minuta, pomoci ce ti u oporavku. Ozljede nece biti ako pravilno treniras. I spavaj dovoljno.
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Mel Gibson se malo nabildao za potrebe snimanja Expendables 3 :)

propo ko stari kauc

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me jel se može u običnoj boci npr. boca jane od 0.5l napravit shake normalno ili ostanu grudice neke, jer mi se neda kupovat shake, a ove boce od Jane imam na faksu za po kune...

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Zanima me jel se može u običnoj boci npr. boca jane od 0.5l napravit shake normalno ili ostanu grudice neke, jer mi se neda kupovat shake, a ove boce od Jane imam na faksu za po kune...

Ma mozes,sam dobro mjesaj...Ja sam si u obicnoj zdjeli slagao...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
1.Lovac kaže...

ostanu grudice nevalja probo ja.jos je okej ako imas neki dobar whey, ako imas neki koji se tesko miksa neces ga ni u shakeru moc. ili mass gainer, njega je nemoguce u shakeru, nema sanse smiksat kolko je gust, treba blender, a i blender najbolje smiksa sve.

e da i shaker mos nac za 20 kn pa ne vidim zasto bi se zahebavo s tim bocicama bzvz kad nemos ni posteno usipat stvari ni nista.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:07 (mar123).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Iskreno neda mi se prat taj shaker, ovu bocu ionako kupujem skoro svaki dan na faksu, jer voda iz slavine je otrovna na mom faksu (ima neki bljutav okus, ne želim znat šta je).
Nije da sam lijen, nego ovo kupim, popijem, upotrijebim jednom i bacim, ne volim pit iz plastičnih boca dugo jer plastika na "suncu" ispušta štetne tvari (znam da zvuči smješno, al je istina)...

17 godina
Hobbss kaže...

Trenutno stanje je:Visina 184,kilaža 85.

7.9 krećem na skidanje kilaže,jer prije imam neke neodgodive obaveze te zbog njih se ta defka nebi mogla napravit kak spada.

Sastavil sam si jelovnik pa me zanima vaše mišljenje jel to ok il to treba izmjenit kaj?

Doručak:30g wheya(1 mjerica) sa vodom i 50g zobenih pahuljica
Međuobrok:150g bijelog mesa,100g povrća
Ručak:200g tunjevine,3 kuhana jaja,100g povrća
Obrok prije treninga:150g bijelog mesa,50g integralne riže,100g povrća
Obrok poslije treninga:30g Dekstroze+ 30g Wheya(1mjerica)
Večera:100g posnog sira

UKUPNO:2000KCAL    P:198g
                   UH:100UH
                   M:57M

Kakav je to omjer?

You got to lose to know how to win
17 godina
Rast mišića i visina

pa 30 g whey mu je mjerica a nece puno dekstroze jer je na defki.

17 godina

To onda nema poante ni uzimat, moze skroz izbacit to i sam whey uzet.

17 godina
Rast mišića i visina

zasto nema poante? 30 grama je 30 grama.

13 godina
1.Lovac kaže...

Iskreno neda mi se prat taj shaker, ovu bocu ionako kupujem skoro svaki dan na faksu, jer voda iz slavine je otrovna na mom faksu (ima neki bljutav okus, ne želim znat šta je).
Nije da sam lijen, nego ovo kupim, popijem, upotrijebim jednom i bacim, ne volim pit iz plastičnih boca dugo jer plastika na "suncu" ispušta štetne tvari (znam da zvuči smješno, al je istina)...

Rađe zagađuješ planet plastikom neg jednom kupiš pošten shaker i opereš ga? pa za oprat ti treba doslovno 20sec.

Možeš čak i nakon što popiješ proteine, u shaker dodat vode i promućkat i izbacit, eventualno još jednom ponoviš i gotov si.

Ako ti to teško, kolega, mislim da ti ni bildanje neće bit na duže staze...

uBlowMeBro?
17 godina
mar123 kaže...

Zato sto tako malo kolicinom nemozes utjecat na inzulin, imas negdje na teretana.net temu o temu neda mi se sad trazit.

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

propo ko stari kauc

ovo malo smješno zvuči, jer lik ima skoro 60 godina, a ismijava ga lik s bicepsom od 30cm...

Can't find a better Jam!
17 godina
Gunner_V kaže...
mar123 kaže...

propo ko stari kauc

ovo malo smješno zvuči, jer lik ima skoro 60 godina, a ismijava ga lik s bicepsom od 30cm...

napiso sam to ko foru al onda kad mi netko poput tebe komentira onda moram i ja ozbiljno komentirat, glupo je da, ali sto cu.

probaj ovako, daj mi 5 osobnih trenera, daj mi najbolje steroide te tim ljecnika, te mi ukloni sve obaveze i daj mi mjesec dana, izgleda cu tako da niko nece pogledat gibsona kraj mene. mislim pogledaj arnolda, covjeka koji je tata u bbu na sta lici sad, kad ne uzima steroid izgleda ocajno, ruka mu se osusila, neznam ako ima 40 cm.

12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam 78kg 175cm visok,dobio sam u teretani oko 8 imam 14 godna

15 godina
neaktivan
DGaZLcro kaže...

Imam 78kg 175cm visok,dobio sam u teretani oko 8 imam 14 godna

Kaj ti radis u teretani s 14 godina?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Jel od vas netko tu spominjao da sa gainerom mješa kreatin? I onda to pije..
Tony Soprano
17 godina
Tony.Soprano kaže...
Jel od vas netko tu spominjao da sa gainerom mješa kreatin? I onda to pije..

u nekim gainerima vec je kreatin a mozes i sam stavit.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Ma znam ja to sve, već to sam se sada sjetio pa da pitam, samo u Iso Mass Xtreme gainer-u i Serious Mass-u imaš kreatina, u drugom ni jednom nemaš..
Tony Soprano
17 godina
Tony.Soprano kaže...
Ma znam ja to sve, već to sam se sada sjetio pa da pitam, samo u Iso Mass Xtreme gainer-u i Serious Mass-u imaš kreatina, u drugom ni jednom nemaš..

ja sam u svoj stavljo posebno jer nije bilo.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Koji si ti uzimao gainer, a koji kreatin? I koliko si grama stavljao kreatina i mješao sa gainerom?
Tony Soprano
17 godina
Tony.Soprano kaže...
Koji si ti uzimao gainer, a koji kreatin? I koliko si grama stavljao kreatina i mješao sa gainerom?

gainer sam uzeo gaspari real mass, a kreatin imam od olimpa. stavljo sam 5g u shake skupa s gainerom. i da taj gainer je obicno smece, srao sam stalno od tog a kilu nijednu dobio nisam, bas niti jednu.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Pa jesi dobio šta od kreatina, koju kilu?
Tony Soprano
17 godina
Tony.Soprano kaže...
Pa jesi dobio šta od kreatina, koju kilu?

ma gledaj kako sam ja to koristio, prvi put u zivotu kad sam uzeo kreatin imo sam 54 kg. to je bilo u veljaci ove godine. i pio sam ga oko mjesec ipo sa wheyom i dekstrozom, i dobio 6 kg, vjerojatno to nije od kreatina jer sam ja tad poceo puno puno vise jest i tako su kile lagano dosle, i onda sam do negdje sredine 6. mjeseca dobio jos 4-5 kila i doso do 65, e tu sam negdje presto uzimat kreatin, bila je pauza, i tako. sad prosli tjedan sam opet poceo uzimat, svaki dan 5g u pwm(imam svaki dan trening od pon-pet, vikendom uzmem shake ovako), i jos nista od pomaka kilaze, kad sam poceo imam(ujutro) 62kg, navece oko 63.5, mislim po meni taj kreatin je precjenjen, neki kazu da ih jako napumpa, mene bas ne, neznam jel trebam mozda uzet 10g na dan ili kako ali kazem niti da bi mi povecalo ruke, niti kilazu.

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

Zato sto tako malo kolicinom nemozes utjecat na inzulin, imas negdje na teretana.net temu o temu neda mi se sad trazit.

Pročitaj i seriju o inzulinu sa Weightology. Uglavnom, zamarate se sa nebitnim stvarima. Jedi što ti se fita u makrose, pazi na kalorije i miran si.

Evo dobrih linkova sa teretane.net, slušaj Fendera što kaže.

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=26959

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?p=745349#745349

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=27135 - Link koji si vjerovatno tražio.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Gunner_V kaže...
mar123 kaže...

propo ko stari kauc

napiso sam to ko foru al onda kad mi netko poput tebe komentira onda moram i ja ozbiljno komentirat, glupo je da, ali sto cu.

probaj ovako, daj mi 5 osobnih trenera, daj mi najbolje steroide te tim ljecnika, te mi ukloni sve obaveze i daj mi mjesec dana, izgleda cu tako da niko nece pogledat gibsona kraj mene. mislim pogledaj arnolda, covjeka koji je tata u bbu na sta lici sad, kad ne uzima steroid izgleda ocajno, ruka mu se osusila, neznam ako ima 40 cm.

Auuuuu, Arnolda ismijavaš {#}{#}. Čovjek je imao operaciju srca i ima 66 godina, šta ti

očekuješ kak da izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 13:25 (Dad0).
17 godina
Rast mišića i visina

ne ismijavam ja arnolda, ja samo kazem da arnold nemoze izgledat nikako bez steroida trenutno, isto kao i gibson, mislim otkud bi gradio misice u tim godinama, i uopce usporedivat naturalca sa steroidasem je glupo. evo pogledajte stalonea, covjek izgleda vrhunski, a kolko godina ima, to je sve od pikanja.

15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Dečki evo jedan odličan članak za sve one koji imaju muke oko dobivanja kilaže (ektomorfi). Ja pratim ovaj članak i stvarno sam odlično napredovao, kako u snazi, tako u izgledu, dobio sam 15KG u godini dana, npr prije sam za biceps dizao 6kg, a sad dižem 14kg, eto toliko od mene nadam se da sam početnicima pomogao :)

LINK: http://www.fitness.com.hr/blog/extreme_fitness/Od-mrsavka-do-misicavka.aspx

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice