opterecujete se prehranom kao da ste profesionalni sportasi ili bb koji se spremaju za natjecanje, mislim raspored po satima kad ces sto jest, mozemo mi pricat da je prehrana vazna, i je, ali ovo je cisto pretjerivanje. dovoljno je samo jest kako se spada, znaci imat vise obroka na dan, unjet dovoljno proteina, i to je to. i ovo mjerenje kolko grama cega pojest, isto pretjerivanje. znam ljude koji uopce ne paze toliko na prehranu a postizu vrhunske rezultate.
Najpametnije što sam pročitao od tebe dosad na forumu.
Ako vam je do mršavljenja i snižavanja body fat-a, smanjite količinu obroka i povećajte njihov broj da ubrzate metabolizam. Izbacite junk food, sokove bilo gazirane ili negazirane (zamijenite ih vodom), mliječne proizvode i povećajte cardio i prebacite se po mogućnosti na full body workout sa bržim i eksplozivnijim treninzima. Jedite više zdravih obroka, voća, povrća, jaja, mesa i često hidratizirajte svoje tijelo. Uspjeh zagarantiran.
Da slažem se, Mar je dobro primjetio, pa se i ja suzdržavam ovih recepata, jer stvarno neznam što da kažem,
nikad u životu nisam mjerio kalorije, grame i minute u danu kad je vrijeme za koji obrok.
Potpis na ovo.
Ubio bih se da na svaku brojčicu pazim, jedem i vježbam, rezultati su očiti.
Ontopic:
http://shop.teretanavijesti.com/dnevni-clanci/shop-mix/239-treniranje-ispod-18-godine-starosti
Malo za vas mlađe, ok članak za baciit oko
Ja sam se nasmijao na dio o prehrani. Autor očito nije čuo za flexible dieting/If it fits your macros. Jedino bih transmasne kiseline izbjegavao, ali i one tek razaraju u velikim količinama + kada si u suficitu.
Ma dobar je članak. Sigurno je čuo, ali što bi sad trebao dodatno zbunjivati teenagere što da kažu njihovim roditeljima?
Ovo je oprobana klasika, ništa krivo nisu savjetovali, a da može drugačije, a uvijek može, ali to su pokrili
sa izjavom
Ako želiš trenirati, tada je prva i najvažnija stvar saznati osnovne informacije. Čitaj pažljivo i budi temeljit.
Bodibilding je sport, u kojem svaki mali detalj ti sam moraš naučiti, iskusiti, i prije nego kreneš sa vježbanjem,
samo čitaj i uči nekoliko mjeseci. To je neophodno za početak. Naučiti puno možeš i nakon godina iskustva.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx