Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.133
|
čitano: 8.738.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

Dali mozda netko zna neku jeftiniju tunu a da bar ima malo priblizan okus rio maru.?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Encyanix kaže...

Dali mozda netko zna neku jeftiniju tunu a da bar ima malo priblizan okus rio maru.?

Eva fileti, plosnato pakiranje.

Ako nekoga zanima sad su na akciji u konzumu integralni špageti 50% sniženi. Ali su mi se nekkao skupo učinile zobene pahuljice. 15 kuna 500g iz božjakovine.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
protjeran
Trustek kaže...
Encyanix kaže...

Eva fileti, plosnato pakiranje.

Ako nekoga zanima sad su na akciji u konzumu integralni špageti 50% sniženi. Ali su mi se nekkao skupo učinile zobene pahuljice. 15 kuna 500g iz božjakovine.

Imaš za 7 kn zobene 500 g u Konzumu, plave.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Imaš za 7 kn zobene 500 g u Konzumu, plave.

uzo sam neke tako te cijene, samo one mekane ne volim one krupnog zrna.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 19:04 (Trustek).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel moguce dobit snagu (da mogu radit vise zgibova ,sklekova itd.) ako sam na deficitu (sad sam trenutno na cca 2000 cal na dan)??

17 godina
Rast mišića i visina

naravno da da.

13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Jel moguce dobit snagu (da mogu radit vise zgibova ,sklekova itd.) ako sam na deficitu (sad sam trenutno na cca 2000 cal na dan)??

Da, ali ne smiješ u neki veliki deficit koliko sam gledao u naturalaca (režu se 10 mjeseci sa laganim deficitom od 100-300 kalorija ako se sjećam).

14 godina
neaktivan

kaj ti nije to premalo kalorija dnevno? to je po meni preveliki deficit ako vec hoces bit na definiciji znaci da ti sigurno nije bmr tako mali a pogotov tdee -/+ 500kcal ovisi na cemu si.

Ja sam definiciji i zasad imam dobre rezultate ali trebam još dolje, ali meni je deficit 500 i unosim puno proteina jer ne zelim/ne smijem zbog sporta riskirat s gubitkom misica.

16 godina
x360gamer kaže...
fila2208 kaže...
zerocool12 kaže...
fila2208 kaže...

http://www.pride.hr/Products/7216-utezi-u-ploama-cm.aspx

Evo, imamo ih u teretani, odlični su. SAmo se ne smiju bacati okolo.

Daj mi reci kakvi su u usporedbi sa običnim željeznim pločama? Jel su puno veći ili?

Ovo što sad imam mi postaje pre lako,pa bih volio kupiti još 4x 2,5kg, samo neznam dal bi mi pasalo na one male šipkice za bučice..

Malo su veći da, ali ne previše. Super imaju hvat, da se snjima lijepo raditi dvoručno, te se mogu klizati po podu također.

Meni osobno super, psihički misliš da dižeš puno veće kilaže, što je nekad neloš motivator :)

Što se tiče hoće li pasati, milsim da da jer su 30mm fi tako da nemaš beda, jer je 30 dosta široko za sve vrste šipki.

Ugl. preporuke.

x360gamer kaže...
fila2208 kaže...

Uzmi novce i vrijeme koje si namijenio za beton i nađi si, ima polovno, ima na njušaklu, ma nema di nema, za uzet povoljno utega.

Hvala na savjetu, al jeftinije mi izade s betonom.

Mozda necu 50 kn sve ukupno potrositi, jer vec imam doma sve za betoniranje.

Samo ti betoniraj, i pumpaj tu jednu kilažu. Šta kad ti postane premalo, oćeš opet izbetonirati 20kg i tako unedogled?
Da od toga ima nečega, misliš li da utezi po teretanama nebi svi bili betonski, jer su tako jeftini i povoljni?
U svakom slučaju sretno, i kad završiš volio bih slike vdijeti, onako kako to zgleda :)
Sjećam se kad smo ko klinci dve blokete na šipku i pumpali benč, tad je to bilo fora, ali nije to to :)

Zavrsio sam, slikat cu ti i staviti slike malo kasnije.

123 123
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko je kg jedan uteg?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

svaka cast na trudu.

14 godina
protjeran
x360gamer kaže...

Obljepi ih jos sirokim selotejpom, pa mozes raditi i u sobi.

16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Koliko je kg jedan uteg?

Svaki je 10 14 kg. To mi je trenutno taman za neke vjezbe. Imam jos takve i od 8 kg, takoder homemade..

Uglavnom, sve doma sta imam je improvizirano - od bench klupice (stari niski ormar) do "sprave" za kvadriceps (vrece napunjene s pjeskom). Takva su vremena i treba se snaci. Preko ljeta nestignem uz sport i sve i do teretane, a iskreno, niti ne bih imao novaca...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 23:10 (x360gamer).
15 godina
Rast mišića i visina

Fora ali izgledaju glomazno, kad radiš potisak bučicama za prsa, jel ti utezi zapinju po podlakticama?

Meni to zna bit problem kad radim tu vježbu pa rađe natrpam manjih utega na obe strane nego jedna veći da mi smeta.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Netko je rekao da bi se htio sastati i zajedno naruciti proteine, firma jedna slovenska je sad stavila besplatnu postarinu na podrucje hrvatske ako je narudžba izad 750kn/100€, samo javljam vijest, to su proteini imena myprotein imate na raznim forumima iskustva i dosta ljudi ih hvali. ne zelim nikoga reklamirati samo mi je frend javio sada pa ako nekoga zanima.

FB stranica 

Web shop

16 godina
Trustek kaže...

Netko je rekao da bi se htio sastati i zajedno naruciti proteine, firma jedna slovenska je sad stavila besplatnu postarinu na podrucje hrvatske ako je narudžba izad 750kn/100€, samo javljam vijest, to su proteini imena myprotein imate na raznim forumima iskustva i dosta ljudi ih hvali. ne zelim nikoga reklamirati samo mi je frend javio sada pa ako nekoga zanima.

FB stranica 

Web shop

Ne isplati se. 60€ su s tim da moras platit dostavu ako mislis kupit, a ovdje su 60€ sa dostavom. Ja sam pitao za sastajanje, ali se ne isplati jer cu si kupit ove my protein da imam nesto i kupit kreatine olimp za 113 kn i to je to.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Rast mišića i visina

True story...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina

sta vam nije ovo najisplativije onda? direktno s njihove stranice?

http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html

17 godina

Postarina za hrv je bezobrazno skupa ako uzimas od tamo.

You got to lose to know how to win
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Je li itko pio/pije Herbalife shake?

Zanimaju me iskustva.

18 godina
fila2208 kaže...

Fora ali izgledaju glomazno, kad radiš potisak bučicama za prsa, jel ti utezi zapinju po podlakticama?

Meni to zna bit problem kad radim tu vježbu pa rađe natrpam manjih utega na obe strane nego jedna veći da mi smeta.

Nebi trebali zapinjati, u tome upravo i jest prednost bučica u odnosu na prečku s utezima što
možeš micati šakama kako ti paše pri izvođenju vježbe, a i veći pokret i teže održavanje ravnoteže
onda više aktiviraju mišiće. Samo, 14 kila po ruci za potisak...to je onako za totalnog početnika ili ugrijavanje,
pa to je otprilike minimum duplo manje od potiska u skleku. 
No okej su za potisak iznad glave, solo ili u kombinaciji iz recimo curla za koji su vjerojatno i betonirani.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Zanimaju me iskustva.

pila je moja stara, ja sam probao gutljaj meni je okus odvratan, puno gmo soje, i skupo i sto je najbolje opet si gladan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 11:50 (Trustek).
14 godina
neaktivan
Trustek kaže...
EZY-E kaže...

Zanimaju me iskustva.

pila je moja stara, ja sam probao gutljaj meni je okus odvratan, puno gmo soje, i skupo i sto je najbolje opet si gladan.

Pio je moj kolega to samo niko ti nece rec ovo sto je Trustek rekao, popis shake i opet si gladan, zato i moras kupovat one cajeve vlakna i ostale gluposti  da bi bio sit poslje toga , znam iz iskustva jer je moj kolega znal za veceru maznut salicu shake-a , salicu herba caja i jos nekakv cell aktivator  a to sve skupa je placao 800 kn/mjesecno!

14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pio je moj kolega to samo niko ti nece rec ovo sto je Trustek rekao, popis shake i opet si gladan, zato i moras kupovat one cajeve vlakna i ostale gluposti  da bi bio sit poslje toga , znam iz iskustva jer je moj kolega znal za veceru maznut salicu shake-a , salicu herba caja i jos nekakv cell aktivator  a to sve skupa je placao 800 kn/mjesecno!

e tih vlakana se nisam sjetio još doma stoje, uglavnom za 800kn si platim teretanu s bazenom i jedem mjesec dana ko covjek. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 12:30 (Trustek).
14 godina
Rast mišića i visina

Evo moje trenutno stanje:  Imam 67.8 kg, visok sam 176 cm. Izvinjavam se zbog loše kvalitete slika, morat ću dat da me netko direkt uslika. Idem u teretanu od prošlog tjedna. Ako možete procjeniti, koliko % BF imam?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.8.2017 16:59 (KiX777).
16 godina
protjeran
Trustek kaže...
EZY-E kaže...

Zanimaju me iskustva.

Pa ofc da si gladan nakon njega, nisam ga ni mislio samog piti ujutro, mene zanimaju rezultati nakon kojih 2-3 tjedna najmanje, a ne kakvog je okusa.

15 godina
overhaul kaže...
fila2208 kaže...

Nebi trebali zapinjati, u tome upravo i jest prednost bučica u odnosu na prečku s utezima što
možeš micati šakama kako ti paše pri izvođenju vježbe, a i veći pokret i teže održavanje ravnoteže
onda više aktiviraju mišiće. Samo, 14 kila po ruci za potisak...to je onako za totalnog početnika ili ugrijavanje,
pa to je otprilike minimum duplo manje od potiska u skleku. 
No okej su za potisak iznad glave, solo ili u kombinaciji iz recimo curla za koji su vjerojatno i betonirani.

Ja recimo prvu seriju radim sa 40kg bučica, i onda ako stavim dvadesetke one veliike utege dotiču mi podlaktice kad ih spustim u donji položaj pa me to žuivcira, onda stavim 2x10 kg na svaku stranu bučice pa je desetka nešto manja pa mi ne smeta, na to sam mislio, meni oosbno ne paše ako je prevelik uteg jer me zapinje.

Ali slažem se 14kg je dječja igra, ali dobro, dečko možda tek počinje i to mu je dosta.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja baš uživam dok radim taj military,jako teška vježba dosad sam uspio sa 17-18kg svaka bućica,

15 godina
crack kaže...

ja baš uživam dok radim taj military,jako teška vježba dosad sam uspio sa 17-18kg svaka bućica,

Definitvno je najbolji stojeći sa šipkom military, ali također mi je super vježba arnoldov potisak. 
E ta yebe mame za ramena, rastura ih. 

14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Pa ofc da si gladan nakon njega, nisam ga ni mislio samog piti ujutro, mene zanimaju rezultati nakon kojih 2-3 tjedna najmanje, a ne kakvog je okusa.

Kad ti dođeš kod prodavača on će ti napričati bajke o herbalifeu ali ti izradi i plan prehrane, ako se ti pridržavaš plana prehrane naravno da ćeš mršaviti. Ako hoćeš bolje rezultate pri mršavljenu i nabijanju mišića istovremeno/ što je moguće probaj intermittent fasting. Nikakvi ti shakovi ne mogu zamjeniti obroke više dana zaredom, jednom možda ako ne stigneš ali svaki dan baš i ne. Ustvari oni te drže na postu sa herbalifeom ali intermittent fasting ti je post ali nisi gladan. Ukratko guglaj i evo ti jedan video

gle ja ti imam trening ujutro u 9, dođem doma oko 11 i 30 ne jedem ništa do 1 sat da svi ti hormoni u meni još više prorade i onda mi u 13h jedem. Nakon toga ne jedem 20 sati do 13 sati sljedećeg dana. Ne važem namirnice jer znam otprilike već nakon dosta vremena. Imam pravilo polovina i četvrtina. Za tih 20h posta tijelo ti izgara salo jer tome salo i služi da u nedostatku hrane ono se počne trošiti a mišići dolaze zadnji na red. moj obvroci ti idu ovako ide pravilo sada četvrtina i polovina.

13 sati-1.obrok: mala zdjelica sira i vrhnja i cca 50g zobenih s medom i bijela kava zaslađena stevijom ili natrenom

15 sati-2 obrok: 1 polovina tanjura UH a druga P + zdjela salate

17 sati- jedna trečina tanjura UH, druga trečina P i zadnja trečina povrće/nekakva salata

Dnevno pijem puno vode.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 15:38 (Trustek).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice