Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.732.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bas me zanima, onako , koliko mozete sklekova napraviti ,tj koliki Vam je rekord, ja osobno  nisam lud za obaranjem svoga rekorda  jer radim po serijama , ali bas da vidim koliko mozete , meni kada sam radio prije  nekih 8 dana  napravio sam oko 40 komada ;)

eune : Flaeryy
17 godina
Rast mišića i visina

oko 50

u treningu obicno radim 4 serije po 20.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 0:00 (mar123).
17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Super flaeryy kaže...

Bas me zanima, onako , koliko mozete sklekova napraviti ,tj koliki Vam je rekord, ja osobno  nisam lud za obaranjem svoga rekorda  jer radim po serijama , ali bas da vidim koliko mozete , meni kada sam radio prije  nekih 8 dana  napravio sam oko 40 komada ;)

U komadu oko 80...Ali ih radim po 20 u seriji,kako kad mi dođe..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kod bench pressa jel bolje da je palac sa iste strane gdje su i ostali prsti na šipci ili sa suprotne?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 19:32 (cuspajz).
17 godina

Ja radim da je s iste strane

You got to lose to know how to win
15 godina
cuspajz kaže...

Kod bench pressa jel bolje da je palac sa iste strane gdje su i ostali prsti na šipci ili sa suprotne?

Ovisi. Majmunski hvat, je malčice kao bolji jer ne opterećuje dlanove jako, ali je jako opasan. Imaš hrpu videa di je ekipa užasno se ozljedila nepazeći.

Ja sam prije tako radio pa sam onda prešao na klasični jer sam sigurniji pri većim kilažama tako (100+kg)

Dakle moj savjet, klasika, palac da služi kao obrana da ne padne na tebe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Rast mišića i visina

meni ni na jednoj vjezbi palac nije na istoj strani kao i drugi prsti.

15 godina
mar123 kaže...

Postoje vježbe i hvatovi di tako ponekad paše. Ja često mijenjam, na vježbama di nema neke opasnosti da ti padne nešto na glavu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

A kak onda uhvatis bučicu?

15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
mar123 kaže...

A kak onda uhvatis bučicu?

pa kao i sav normalan svijet, normalnih hvatom, palac na jednu stranu, prsti na drugu.

17 godina
Rast mišića i visina

šta kako? pa palac mi je uvijek suprotno od ostalih prstiju.

15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

oko 80,neki dan sam 40 uspio nakon treninga prsa,uzas kako prsa prze nakon toga

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

oko 80,neki dan sam 40 uspio nakon treninga prsa,uzas kako prsa prze nakon toga

Ja ih radim u supersetu, spajanje bučicama + sklekovi. Ruke mi otkažu prije nego prsa, ja kad radim sklekove prsa ni ne osjećam da se zagriju...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

šta kako? pa palac mi je uvijek suprotno od ostalih prstiju.

Pardon, ja sam krivo procital, reko kak ti onda drzis te bučice?! Sve OK.

16 godina

Ima itko kakav prijedlog kako da izbetoniram 2 utega za ruke, svaki oko 10 kg.

Mislio sam da na stap izlijem betona u kalupu od tegla (za cvijece, oni plasticni). Pa me zanima koliko litara bi zadovoljavalo da jedan teg ima 10kg. Znaci, ako u teglu stane npr 3l vode - koliko je to kada se beton stvrdne tesko, tj. koji je omjer gustoce beton-voda?

Nadam se da smo se razumijeli. Dajte slobodno neke vase prijedloge kako bi vi izbetonirali, jer imam stvarno odlicnog majstora i nije mu problem.

15 godina
Rast mišića i visina

Uzmi novce i vrijeme koje si namijenio za beton i nađi si, ima polovno, ima na njušaklu, ma nema di nema, za uzet povoljno utega.

17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Ima itko kakav prijedlog kako da izbetoniram 2 utega za ruke, svaki oko 10 kg.

Mislio sam da na stap izlijem betona u kalupu od tegla (za cvijece, oni plasticni). Pa me zanima koliko litara bi zadovoljavalo da jedan teg ima 10kg. Znaci, ako u teglu stane npr 3l vode - koliko je to kada se beton stvrdne tesko, tj. koji je omjer gustoce beton-voda?

Nadam se da smo se razumijeli. Dajte slobodno neke vase prijedloge kako bi vi izbetonirali, jer imam stvarno odlicnog majstora i nije mu problem.

Paa,ja beton nebih stavljao zbog kamenja unutra, ali možeš mort,izvažeš si kolko trebaš i s time napraviš..Imaš na youtubeu puno tutoriala kak napraviti čim bolje..

Inače fila ti je dao dobar savjet,možda bolje da uzmeš s njuškala...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 23:19 (zerocool12).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako ima netko blizu Gorice u Hercegovini, odmah uz granicu kraj Imotskog, ima jedan dućan, ja sam tamo za 360Kn uzeo dvije podesive bučice od 15Kg, super jeftino...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
Rast mišića i visina

http://www.pride.hr/Products/7216-utezi-u-ploama-cm.aspx

Evo, imamo ih u teretani, odlični su. SAmo se ne smiju bacati okolo.

16 godina
fila2208 kaže...

Uzmi novce i vrijeme koje si namijenio za beton i nađi si, ima polovno, ima na njušaklu, ma nema di nema, za uzet povoljno utega.

Hvala na savjetu, al jeftinije mi izade s betonom.

Mozda necu 50 kn sve ukupno potrositi, jer vec imam doma sve za betoniranje.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Daj mi reci kakvi su u usporedbi sa običnim željeznim pločama? Jel su puno veći ili?

Ovo što sad imam mi postaje pre lako,pa bih volio kupiti još 4x 2,5kg, samo neznam dal bi mi pasalo na one male šipkice za bučice..

15 godina
zerocool12 kaže...
fila2208 kaže...

Daj mi reci kakvi su u usporedbi sa običnim željeznim pločama? Jel su puno veći ili?

Ovo što sad imam mi postaje pre lako,pa bih volio kupiti još 4x 2,5kg, samo neznam dal bi mi pasalo na one male šipkice za bučice..

Malo su veći da, ali ne previše. Super imaju hvat, da se snjima lijepo raditi dvoručno, te se mogu klizati po podu također.

Meni osobno super, psihički misliš da dižeš puno veće kilaže, što je nekad neloš motivator :)

Što se tiče hoće li pasati, milsim da da jer su 30mm fi tako da nemaš beda, jer je 30 dosta široko za sve vrste šipki.

Ugl. preporuke.

x360gamer kaže...
fila2208 kaže...

Hvala na savjetu, al jeftinije mi izade s betonom.

Mozda necu 50 kn sve ukupno potrositi, jer vec imam doma sve za betoniranje.

Samo ti betoniraj, i pumpaj tu jednu kilažu. Šta kad ti postane premalo, oćeš opet izbetonirati 20kg i tako unedogled?
Da od toga ima nečega, misliš li da utezi po teretanama nebi svi bili betonski, jer su tako jeftini i povoljni?
U svakom slučaju sretno, i kad završiš volio bih slike vdijeti, onako kako to zgleda :)
Sjećam se kad smo ko klinci dve blokete na šipku i pumpali benč, tad je to bilo fora, ali nije to to :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 1:29 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa nema svako za utege novce, a i svejedno je, jel dižeš one za 1000kn ili ove za 50kn, kilogrami su kilogrami.

15 godina
Jabulani kaže...

Pa nema svako za utege novce, a i svejedno je, jel dižeš one za 1000kn ili ove za 50kn, kilogrami su kilogrami.

Naravno, ali velim, bolje je malo potegnuti, pa kupiti nešto lakše prenosivo i sa čime se lakše radi, nego ovo. Kad pređe preko te kilaže morat će opet betonirat.

A zašto, ima ovdje 10kg, tih plastičnih po super povoljnim cijenama.

Ali velim, ok je, naravno kako to može nek radi, bitno je da se radi :)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pijete li whey ljeti?

I ukoliko pijete jel i dalje u istim količinama pijete ili?

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Pijete li whey ljeti?

koja je razlika?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
1.Lovac kaže...

Pijete li whey ljeti?

da, u istim kolicinama kao i cijele godine, kakve veze ima ljeto?

15 godina
1.Lovac kaže...

Pijete li whey ljeti?

Ne postoje glupa pitanja...ali tvoje brate...je jako blizu :)

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nazalost tih utega vise nemaju  u ponudi ja kontaktiro prije jedno mjesec dva i rekla mi zenska da od tih vise nemaju nista u ponudi jedino ode od 12 kn/kg-.-

13 godina
Rast mišića i visina

Za smanjivanjem unosa proteina nema potrebe, dapače, ljeti i više uzimam jer se više ubijem na treninzima, moru...{#}

evo stigla pošiljka neki dan.

Fuel your ambition Fuel your ambition
uBlowMeBro?
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 21:53 (u2Noobish4Me).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice