Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.735.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Rast mišića i visina
EZY-E kaže...
fila2208 kaže...
EZY-E kaže...

Bitch please, qaudripedal uz stepenice: 

Ali naravno da to bude pravilno kao na videu.

Zamisli ekipu kako bi ga gledala da to radi negdje, lol, predobra vježba.

Ja sam tu vježbu često prije radio i šta, gledali su me, ja njih i ok :)

Ali za core je ta vježba odlična.

Evo pijani pokušaj tog quada lola

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vf1_Lknf3EY

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
18 godina
Rast mišića i visina

zaboravljene u frižideru:)

fila2208 kaže...

Ako si mislio na mene, lol ne, ne znam jesam ikome dao td, možda maru kad mi je rekao da obrijem prsa. Uostalom thumb down služi za NE slažem se sa tvojim mišljenjem, pa ako se netko ne slaže ne znači i da te odmah mrzi ili misli da si pglu.

Ma neee, čitam zadnjih par stranica - samo prepucavanja i TD-ovi. Ne pratim imena ljudi, nemam protiv nikog ništa, samo pojedine izjave repliciram.
 Glede ruku, sad fotkao, makar sam oslabio od bolesti, nemam ja sad ispodprosječno malecne ručice;
ali nit su "lagano" rasle, nit su nesrazmjerno prerasle... jednostavno dijelim svoje iskustvo da
jedan nogometaš mora raditi na core vježbama, pa mi nije bilo jasno što se ima s time netko ne slagati, kad su mene tako treneri učili i vidim po webu na Ronaldu da se ništa nije promijenilo.
Mislim, sad netko tko se izdaje za nogometaša(mislim daje dečko koji je postavljao pitanje to spomenuo) zapusti noge jer su "prejake" i onda bi samo bicepse vježbao?
Imao sam potrebu upozoriti da to nije po meni ok..
p.s.
valjanje po podu...luzer, nek proba onu gornju vježbu ako hoće izvest performans.
Ti (lokalni) "performeri" uvijek "izmisle" idiotariju za koju treba najmanje truda, pripreme i smisla.
Roditelji su mu garant ponosni, a majka Vanishom pere odjeću ukeljenu žvakama.
Ovo je za mene performer:

(na 3:08 je klasik interneta:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
Rast mišića i visina

true story

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
18 godina
fila2208 kaže...

true story

Remi? Pa vjerujem da vježba i fulava mnoge izvedbe, ali onu sa policijskim autom, nisam diguran da su mu pozirali.
Priznajem ovdje se manje potrudio, ali opet, uletiti među bildere na binu...:)

p.s.

sorry, nisam gledao tekst uz fotke, pa nisam skontao - to je fakat istina:)
evo još jedne "nepravde" u tom stilu: koliko žena dobro izgleda sa prilično velikim BF
u odnosu na muškarca, najupečatljiviji mi je odnos pri 30% :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 16:04 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

BF im je veci kad je vise sala u grudima i guzici nego kod muškaraca {#}

15 godina
overhaul kaže...
fila2208 kaže...

true story

Remi? Pa vjerujem da vježba i fulava mnoge izvedbe, ali onu sa policijskim autom, nisam diguran da su mu pozirali.
Priznajem ovdje se manje potrudio, ali opet, uletiti među bildere na binu...:)

p.s.

sorry, nisam gledao tekst uz fotke, pa nisam skontao - to je fakat istina:)
evo još jedne "nepravde" u tom stilu: koliko žena dobro izgleda sa prilično velikim BF
u odnosu na muškarca, najupečatljiviji mi je odnos pri 30% :)

remi je bog, nisam na njega mislio.

A ovo za bf, mislim da je slika malo otišla u rac, jer mislim da je nemoguće održavati bf ispod 5% i mislim da je to već kritično, dakle ova slika sa 3-4 je zapravo 5% i to je vrh vrhova šta se može izvesti.

Ispravite me ako griješim, naravno, samo imho, jer mislim da sam tako pričao sa jednim ternerom o tom bf, minimumu.

Ali slika je vrh, ženska sa 30% je dobra ko dobar dan, a muško sa 30% se smatra pretilo lol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 19:10 (fila2208).
18 godina
fila2208 kaže...

A ovo za bf, mislim da je slika malo otišla u rac, jer mislim da je nemoguće održavati bf ispod 5% i mislim da je to već kritično, dakle ova slika sa 3-4 je zapravo 5% i to je vrh vrhova šta se može izvesti.

Ispravite me ako griješim, naravno, samo imho, jer mislim da sam tako pričao sa jednim ternerom o tom bf, minimumu.

Ali slika je vrh, ženska sa 30% je dobra ko dobar dan, a muško sa 30% se smatra pretilo lol.

I ja mislim da su malo pretjerali sa nesrazmjerom u BF kod muškarca i žene u sredini prikaza. Znam da ženama dosta tjelesnih masti ode u grudi i bokove/stražnjicu,
ali da to baš rezultira tolikom disproporcijom na posebno tih 30% bf... neznam, Ali ove usporedbe prikazuju na gro stranica pa neznam.
Evo malo razonode:)

15 godina
Rast mišića i visina

Taj sindrom pilećih nogica...jadno :)

Ekipa ne kuži da bi tvrđava uspravno stajala trebaju joj jaki temelji i stupovi koji to drže...

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Taj sindrom pilećih nogica...jadno :)

Ekipa ne kuži da bi tvrđava uspravno stajala trebaju joj jaki temelji i stupovi koji to drže...

Mnogi nemaju muda ih trenirati, osobito ako radiš preko 10 ponavljanja na čučnjevima, to isiše život iz tebe, a nemojmo spominjati "20 rep Widowmakere".

Sjećam se kada sam morao nagovoriti prijatelja da trenira noge, mislio je da pošto su mi prirodno jake da ih ne mora trenirati. Više su bile prirodno dlakave pošto ima džunglu tu.

Ja osobno volim napumpavati ložu. Zabavno je raditi duga spuštanja i osjetiti tu vatru koja bukti u loži. Čučnjevi su mi dragi kada su na dvije noge, mrzim raditi Pištolje na visoka ponavljanja, ali moram se snaći dokle ne krenem u teretanu ili skupim para za olimpijsku šipku i 150-200 kg utega

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo primjer pilecih nogica

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 23:53 (Jabulani).
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

evo primjer pilecih nogica

Jesi to stavio sliku nekog hrvača kojeg imas na fb-u? Inače, ovo je slika iz svlačionice na Peščenici gdje su najčešće natjecanja :)

16 godina
Rast mišića i visina

S ČIM :D se piju proteini ? vodom ? mlijekom ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 17:20 (Reedy).
17 godina
neaktivan
Reedy kaže...

S kim se piju proteini ? vodom ? mlijekom ? 

s prijateljima.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Reedy kaže...

S čim se piju?

Sa vodom. SA mlijekom ih popij prije spavanja, ukoliko odmah nakon treninga ideš spavati, onda će tokom noći mlijeko malo usporiti njihovo djelovanje.

Ali inače, voda.

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Mozes sa oboje , ali bolja je voda.

eune : Flaeryy
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prije spavanja popij s mlijekom,a ima i više proteina :)

16 godina
Rast mišića i visina

joj malo sam krivo formulirao pitanje :D uglavnom, hvala na odgovorima

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Malo da oživim temu...
Nisam ništa trenirao od četvrtka, nisam bio u mogućnosti, osjećam se užasno i imam osjećaj kao da sam se udebljao, jel i vama dođe takav osjećaj ako ne trenirate par dana?

17 godina
peterstern9 kaže...

Malo da oživim temu...
Nisam ništa trenirao od četvrtka, nisam bio u mogućnosti, osjećam se užasno i imam osjećaj kao da sam se udebljao, jel i vama dođe takav osjećaj ako ne trenirate par dana?

da, nisam zbog odlaska na more treniro 2 faking tjedan, sutra opet krecem i osjecam se uzasno, imam osjecaj ko da sam se udebljo, da su mi misici otisli, stvarno ono, ko da drogerasu uzmes drogu. jedva cekam dic uteg.

12 godina
protjeran
peterstern9 kaže...

Malo da oživim temu...

Meni dođe taj osjećaj ako pojedem pizzu, ćevape i sl. {#}

17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Malo da oživim temu...

Baš me počeo danas prati taj osječaj,nisam 4 dana imao pošten trening zbog ovih nesnosnih vručina (ako treniram po ovakvoj vručini bude mi zlo), i cijeli dan me grize to lol...Osječam se ko tetkica u PMS-u...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

I mene ove vrućine pravo smetaju, danas sam umalo kolabirao pri povratku iz teretane (koja je hvala qurcu full klimatizirana, a nije prevelika pa nije vruće), bilo je preko 45C na suncu, a hlada naravno nigdje putem...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina

Pa koji vam je *urac? Ko da citam postove penzionera a ne ljudi od 20-ak god. Malo toplije i odma svi u nesvjest padate, kaj bu s vama za 10god onda...

You got to lose to know how to win
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Vjerojatno je tako jer danas ljudi 90% vremena borave po zatvorenim klimatiziranim prostorima i onda odjdnom banu vani pa se čude što ne mogu izdržati ovakvo vrijeme.

I još ako ne jedu voća i ne piju puno vode...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
R4zOR229 kaže...

Pa koji vam je *urac? Ko da citam postove penzionera a ne ljudi od 20-ak god. Malo toplije i odma svi u nesvjest padate, kaj bu s vama za 10god onda...

Ma joj, ne zna što bi napisao pa da nešto napiše.

Je bit će svi propali u 4 dana lol. Meni 4-5 dana pauze dođe kao super odmor i opuštanje i osjećam se samo bolje.

A što se tiče toga, to je zbog vremena, vruće je i još puše neki šugavi vjetar, sparina je i nikom se neda živjeti. Bit će bolje najesen :)

17 godina
Rast mišića i visina

Jel imam kakva dobra teretana ali ne preskupa blizu maksimira (borongaja) ?

#yolo
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zato je u 10 navecer najbolje vrijeme za trening.

eune : Flaeryy
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja treniram 10 mj sad i najvise gainsova sam dobio sad na ljeto,nisam nijedan trening propustio,jedem dosta vise nego prije,vrucina mi uopce ne smeta,odem ujutro(oko 9 i budem do 11 u gymu),bude mi nenormalno vruce i jako se znojim ali prezivim,necu bit pickica i ne odradit trening jer mi je vruce

l<l<l<l<l<l
13 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ja treniram 10 mj sad i najvise gainsova sam dobio sad na ljeto,nisam nijedan trening propustio,jedem dosta vise nego prije,vrucina mi uopce ne smeta,odem ujutro(oko 9 i budem do 11 u gymu),bude mi nenormalno vruce i jako se znojim ali prezivim,necu bit pickica i ne odradit trening jer mi je vruce

Ako teretana ima klimu, nema problema, ali vrućina krade snagu pa ako gonjaš brojeve kao ja to te zna nazadovati.

14 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
intexuz kaže...

Ako teretana ima klimu, nema problema, ali vrućina krade snagu pa ako gonjaš brojeve kao ja to te zna nazadovati.

Nema goreg nego kad dodes u teretanu od 5 kvadrata natrpanu spravama i ljudima bez klime na +40 , odma izgubim volju za sve!!

Al uglavnom sve se to trpi za misice, jedino sto nemogu smislit su frajeri koji dolete u teretanu i onda sjede na spravi pol sata i drkaju po mobu (fejs pretpostavljam) odrade jednu seriju i onda pak pred zrcalo pol sata stoje i gledaju se !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice