Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.729.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Rast mišića i visina
maxy0 kaže...
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...

evo jedna moje od ove godine, ne idem u teretanu, ne uzimam nikakve sumplemente niti pazim nimalo na prehranu, derem slatko i masno kad god stignem :D vjezba oko 1h na dan, noge su mi se stanjile i pomalo izdefinirale vožnjom bicikla, pa eto ako netko ima savjet kako ih udebljat odnosno nabildat u predjelu bedra

Koliko imaš kg, 65-68 rekao bih ?

zasto bi to reko. imam 76-77 kg

zato što sam to reko, tako mi se učinilo.  Visina?

Što se tiče bildanja nogu, čučnjevi, čučnjevi i jesam li rekao čučnjevi, e da čučnjevi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...
fila2208 kaže...
maxy0 kaže...

evo jedna moje od ove godine, ne idem u teretanu, ne uzimam nikakve sumplemente niti pazim nimalo na prehranu, derem slatko i masno kad god stignem :D vjezba oko 1h na dan, noge su mi se stanjile i pomalo izdefinirale vožnjom bicikla, pa eto ako netko ima savjet kako ih udebljat odnosno nabildat u predjelu bedra

Koliko imaš kg, 65-68 rekao bih ?

zasto bi to reko. imam 76-77 kg

zato što sam to reko, tako mi se učinilo.  Visina?

Što se tiče bildanja nogu, čučnjevi, čučnjevi i jesam li rekao čučnjevi, e da čučnjevi.

Nisi rekao najbolju vjezbu  za noge , a to su čučnjevi.

eune : Flaeryy
18 godina
Rast mišića i visina

Malo zanimljivosti: Bodybuilder pokušava naučiti gimnastiku da ojača core strength.
Vježbe sa ručama ispadaju teže i na pola bodyweighta nego silno željezo u benchpressovima.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_361334&feature=iv&src_vid=KJx7wjqjPPg&v=5jhWOSoWhs8

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
overhaul kaže...

Malo zanimljivosti: Bodybuilder pokušava naučiti gimnastiku da ojača core strength.
Vježbe sa ručama ispadaju teže i na pola bodyweighta nego silno željezo u benchpressovima.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_361334&feature=iv&src_vid=KJx7wjqjPPg&v=5jhWOSoWhs8

Ne razumijem poantu filmića...pokazati da je snaga bez pravilne tehnike samo snaga ili?

Btw. i dečko je ipak uspio, svaka mu čast!!

Evo simpatičnog filmića, pa da lakše vidite što su steroidi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 2:08 (fila2208).
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Sjećam se kada sam prvi put radio propadanje na karikama, silno sam se tresao makar sam radio propadanja sa preko 20 kg zakačenih ispod pasa. Ista stvar sa prijateljem kada ih je prvi put probao.h

Nije ni čudo s obzirom na nezgodnu poziciju koju tijelo mora održavati (npr. Iron Cross koji je čudo za ruke i srednje rame, mnogi gimnastičari koje se nisu specijalizirali u karikama su morali smanjiti koliko ga rade jer su im ruke postajale prevelike za ostale discipline), ne čude me priče kada gimnastičari prvi put izbace duplo svoje težine na benču kada ih nauče. Još je impresivnije da to rade bez nekog velikog pogona iz nogu.

EDIT: Impresivno u svakom slučaju kada ovoliko težak čovjek dođe i počne raditi njihove vježbe. Odoh pogledati ostatak drugog dijela, pa prvi dio ujutro.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 1:48 (Kramerdida).
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jesu li ovo pravilni sklekovi ? 

15 godina
Super flaeryy kaže...

Kad sam bio na provjerama za policiju,ovakve mi nisu brojali, napravio sam 49 tada, stime da su mi oduzeli bar 10 :)

tako da eto..po meni treba ići još nešto niže, ali ako je to trener i on tako kaže ko sam ja da sudim.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...

Kad sam bio na provjerama za policiju,ovakve mi nisu brojali, napravio sam 49 tada, stime da su mi oduzeli bar 10 :)

tako da eto..po meni treba ići još nešto niže, ali ako je to trener i on tako kaže ko sam ja da sudim.

Ja nisam mislio na to da ide nize (mada je i to krivo) , nego  pogledaj guzicu trebo ju je malo jos spustit

14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...

Ja nisam mislio na to da ide nize (mada je i to krivo) , nego  pogledaj guzicu trebo ju je malo jos spustit

tako malo traze sklekova? ja sada napravim 45 u komadu ;)

sry for double post***

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Katastrofalna tehnika.

Ako ćeš raditi sklek, onda napni trbušne i dupe, stisni pod sa rukama, uvuči laktove da su barem pod kutom od 45 stupnjeva. Diraj pod sa prsima, povuči ramena kako ideš dolje, a razvuči ih skroz na vrhu. Spuštaj se sa kontrolom.

EDIT: Donja leđa moraju biti ravna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 2:20 (Kramerdida).
18 godina
Rast mišića i visina

Nisu bitni rekordi ni brojanja, bitno je kvalitetno pravilno izvođenje i vlastiti osjećaj ide li sve kako treba ili neide.
Osobno ta utrkivanja nauštrb izvedbe, potencijalne ozljede i grča s ciljem 
samozavaravanja ciframa su mi uvijek bili promašeni smisao vježbanja.
Nek je serija 20-25 pravilnih, sporijih punih sklekova kako ih je Kramaerdida opisao i sve pet.
Nakon 2 minute odmora još jedna serija, potom kad se osjeti da se može, ponovo.
Ako pod tim uvjetima radite 40, 60,... 100  - očito trebate dodatni teret.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Jesam dobar ako imam 7% bodyfata?

Mjerio sam sa specijaliziranim uređajem tako da je točno.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
18 godina

Super si! {#} 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ja imam 17%, tako da bih rekao da si ti super.

Inače, imašovdje sliku kako izgleda osoba s određenim postocima bodyfata.

Ja ciljam na negdje 12%, ali ako je tebi cilj izgled (a ako nisi zadovoljan trenutnim), doguraj barem do 10% (da ne budeš samo kost i mišić).

Memento mori.
16 godina
protjeran
TheGh0st kaže...
EZY-E kaže...

Ja ciljam na negdje 12%, ali ako je tebi cilj izgled (a ako nisi zadovoljan trenutnim), doguraj barem do 10% (da ne budeš samo kost i mišić).

80 kg imam na 185 cm i čisto sam zadovoljan izgledom, jedino bi bilo zgodno još malo veću definiciju dobit. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 10:52 (EZY-E).
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
TheGh0st kaže...
EZY-E kaže...

80 kg imam na 185 cm i čisto sam zadovoljan izgledom, jedino bi bilo zgodno još malo veću definiciju dobit. :)

Ja imam 76 kg na 183 cm, a pošto mi je bodyfat  17%, znači da je 12 kg od toga salo, ja bi to spustio na negdje 9 kg sala a ostala masa da budu mišići, organi...

Ako želiš definiciju, a ne da ti se ići u teretanu, imaš prije par stranica moj program vježbanja, on je usmjeren na skidanje bodyfat -a (iako ti to ne treba) i definiciju.

Memento mori.
15 godina
Super flaeryy kaže...

sry for double post***

TO ti se čini, to je bilo prije 3 god, sad su podignuli standarde što se tiče broja i izvedbe tako da malo tko može izvesti tih njihovih ''pravilnih'' sklekova.

Kad sam išao na to nisam niti vježbao nit se pripremao, a užasan je osjećaj kad napraviš sklek a on ponovi prošli broj i neće da broji jer nisi dobro napravio. Koma.

Tko god planira u policiju moj savjet je, prije tih ispitivanja dobro se pripremite.

btw. jošn nisi slike stavio?

A mar123 je nestao nekud, alo mar di si?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 11:02 (fila2208).
16 godina
protjeran
TheGh0st kaže...
EZY-E kaže...
TheGh0st kaže...
EZY-E kaže...

Ja imam 76 kg na 183 cm, a pošto mi je bodyfat  17%, znači da je 12 kg od toga salo, ja bi to spustio na negdje 9 kg sala a ostala masa da budu mišići, organi...

Ako želiš definiciju, a ne da ti se ići u teretanu, imaš prije par stranica moj program vježbanja, on je usmjeren na skidanje bodyfat -a (iako ti to ne treba) i definiciju.

Znam ja već šta trebam raditi za definiciju :)

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...

sry for double post***

TO ti se čini, to je bilo prije 3 god, sad su podignuli standarde što se tiče broja i izvedbe tako da malo tko može izvesti tih njihovih ''pravilnih'' sklekova.

Kad sam išao na to nisam niti vježbao nit se pripremao, a užasan je osjećaj kad napraviš sklek a on ponovi prošli broj i neće da broji jer nisi dobro napravio. Koma.

Tko god planira u policiju moj savjet je, prije tih ispitivanja dobro se pripremite.

mar je na bazenu s golim ženskama.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
djdomi kaže...

mar je na bazenu s golim ženskama.

A vjerovatno, još ja gledam kako je fino sad u temi, a ono njega nema. {#}{#}

13 godina
neaktivan

Pozz,ovdje sam se već javljao kako izgraditi mišiće i poslušao sam vaše savjete i mogu vam reci da su mi neki mišići dosta izraženi npr.pločice a neki nisu,sada imam problem želim se udebljati jer sam smršavio,treniram nogomet ali sada je stanka mada sam bio u kampu Barcelone u Makarskoj od 23-28.6.2013.Imam 163cm,45kg želim bar do kraa ljeta imati 50 kg,živm uz more plivam jedem svakakvu hranu,pijem puno mlijeka s 2.8 masti,jedem ribu,meso,voće,povrće,ali kile mi se ne lijepe.Molim pomoć.

18 godina
Znalac111 kaže...

Pozz,ovdje sam se već javljao kako izgraditi mišiće i poslušao sam vaše savjete i mogu vam reci da su mi neki mišići dosta izraženi npr.pločice a neki nisu,sada imam problem želim se udebljati jer sam smršavio,treniram nogomet ali sada je stanka mada sam bio u kampu Barcelone u Makarskoj od 23-28.6.2013.Imam 163cm,45kg želim bar do kraa ljeta imati 50 kg,živm uz more plivam jedem svakakvu hranu,pijem puno mlijeka s 2.8 masti,jedem ribu,meso,voće,povrće,ali kile mi se ne lijepe.Molim pomoć.

Bilo ti je već, bez obzira što sve jedeš, ne jedeš dovoljno. Dakle, da si sad ne napraviš baš trbušinu,
jedi češće. Čak i navečer, usred noći, ako se probudiš za mokrenje, brzinski obrok i eto kila.
No pripazi, s kilama ćeš postati tromiji, što za nogomet baš nije neka prednost. Zato usporedo
treniraj prije svega noge.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa ako ce pravilno trenirat nece bit tromiji, ima i C. Ronaldo 80kg pa je najbrži igrač.

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Pa ako ce pravilno trenirat nece bit tromiji, ima i C. Ronaldo 80kg pa je najbrži igrač.

Ako vidiš slike ronalda kroz godine vidjet ćeš da je postepeno dizao mišićnu masu. Svaki nagliji porast mišićne ili bilokakve druge mase ćeš osjetit u trčanju, brzini, eksplozivnosti i tako dalje.

Lagano radiš vježbice doma sklekove, zgibove, čučnjve, kupi možda par bučica za ruke (uštediš si kuniće) i nemoj sa dizanjem težina i prehranom pretjerivat ako se misliš ozbiljno bavit nogometom.

Live and let live.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Super flaeryy kaže...

sry for double post***

budem danas kada mi stari dode dome  sa posla, jer on jedini ima  dobru kameru..

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znaći vaš prijedlog je više jesti?Upravo sam drugi put rucao i sada idem na plažu na picigin i plivanje svaki dan plivan 384m u komadu i jos ono malo brćkanja.

17 godina
Rast mišića i visina

evo mene, na moru sam pa sam malo neaktivan na forumu al kad se vratim stavljam slike. Zato sad vi stavljate.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo jedan dobar video potkrepljen istraživanjima što jesti za PWM. Čini život jednostavnijim. Danas sam imao tri sesije (Gornje tijelo, rad na stoju na rukama + zapešća i noge odmah poslije), nisam gotovo ništa pojeo od treninga samo da sutra mogu jesti pošto je se sutra slavi sv. Ilija u mom selu. Taktika koju dosta natjecateljskih jedača koristi, npr. Furious Pete.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 21:54 (Kramerdida).
13 godina
Rast mišića i visina

Bok ekipa.{#}

Pitanje;

jel itko kupuje whey sa njuške?

Vidim odlične su cijene naspram dućana a ima i 4500g pakiranje.

naime na proteini.si nisu dobili to već 2mj+ a ni kod nas u njihovom dućanu još ne naručuju...

iskustva? 

uBlowMeBro?
17 godina

Ovo sta si linko je skupo ja sam kupio vrecu od 5kg za 500kn

You got to lose to know how to win
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice