Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.001
|
čitano: 8.128.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...

Daj ne pričajte gluposti, sad će te ić u inzoemstvo kupovat 50 x 1kg pilećih prsa za ovu godinu jel?

Cijene hrane će ostat iste ili nešto malo pasti, nemojte bit naivni i vjerovati novinarima i trgovačkim lancima koji obećavaju velika sniženja.

SVe je ionako poraslo odavno, pa i da pojeftini samo bi se vratilo na staro.

Pa šta? Mi iz Osijeka znamo otić do Srbije u kupovinu. Goriva potrošimo 50kn a tamo je sve dosta jeftinije. Recimo Coca Cola je 8 umjesto 12.. i sad imas neku feštu i isplati se otić

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Pa šta? Mi iz Osijeka znamo otić do Srbije u kupovinu. Goriva potrošimo 50kn a tamo je sve dosta jeftinije. Recimo Coca Cola je 8 umjesto 12.. i sad imas neku feštu i isplati se otić

Kad sam bio u beogradu i vojvodini iznenadio sam se sto se tice cijena, a nekad bili ista drzava, uglavnom od Osijeka do Sombora treba cca sat vremena nije daleko, jeftini su pića, najbolja stvar je karađorđev odrezak i cigarete su jeftine dosta isto tako i sladoledi.

Recimo ljudi iz Bjelovara kupuju u mađarskoj, znam prije kad sam bio manji kad sam isao u bjelovar na blagdane i proslave moji su uvijek isli u mađarsku kupovat- petarde perverzno jeftine {#}

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 1:30 (Trustek).
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
fila2208 kaže...

Daj ne pričajte gluposti, sad će te ić u inzoemstvo kupovat 50 x 1kg pilećih prsa za ovu godinu jel?

Cijene hrane će ostat iste ili nešto malo pasti, nemojte bit naivni i vjerovati novinarima i trgovačkim lancima koji obećavaju velika sniženja.

SVe je ionako poraslo odavno, pa i da pojeftini samo bi se vratilo na staro.

tamo je sve živo jeftino.

uzelo se tamo soka, hrane etc.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Rast mišića i visina

Je li radio tko doma sam bučice?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

Ja sam od betona radio, moja preporuka ti je da skupiš to love što ti treba i kupiš bučice. Em se raspadaju, em je zahebano ih napraviti, em trebaju biti dosta veliki...

Radije dva kanistra od goriva napuni pijeskom/vodom i diži...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
donator_bubrega kaže...
Coder256 kaže...

Ja sam od betona radio, moja preporuka ti je da skupiš to love što ti treba i kupiš bučice. Em se raspadaju, em je zahebano ih napraviti, em trebaju biti dosta veliki...

Radije dva kanistra od goriva napuni pijeskom/vodom i diži...

Mislio sam i ja od betona radit, ali onda neću. Ionako mislim upisat se , sad u 9. mjesec, u teretanu.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 21:33 (Coder256).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel kupovao ove utege. Mislim ih kupit posto su mi oni kupljeni postali prelegani- to jest ima premalo ringova

Ovaj frajer ima 52 godine, vjezba doma, napravio je avion, natural BB i dao je ljudima na stranici planove treninge. Ima jako zamiljive videe na youtube kanalu

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 0:40 (Trustek).
15 godina
Trustek kaže...

Jel kupovao ove utege. Mislim ih kupit posto su mi oni kupljeni postali prelegani- to jest ima premalo ringova

Ovaj frajer ima 52 godine, vjezba doma, napravio je avion, natural BB i dao je ljudima na stranici planove treninge. Ima jako zamiljive videe na youtube kanalu

Ti utezi su super, mi smo ih za teretanu uzimali, nešto su veći od standarne, npr. 5kg plastični ti je veličine 10kg metalnog.

Ali su soldini i optički varaju jer izgedaju veliko pa kad ih potrpaš izgleda kao da dižeš više, lol.

A scooby car, kapa do poda, definitvno čovjek za poslušat.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Trustek kaže...

Ti utezi su super, mi smo ih za teretanu uzimali, nešto su veći od standarne, npr. 5kg plastični ti je veličine 10kg metalnog.

Ali su soldini i optički varaju jer izgedaju veliko pa kad ih potrpaš izgleda kao da dižeš više, lol.

A scooby car, kapa do poda, definitvno čovjek za poslušat.

Hvala na odgovoru samo ne znam kakvo je to CM punjenje, dosta su jeftniji nego obicni a sad si doma slazem "sklopivu teretanu" pa cu vidjet kako ce to funkcionirat. Ne volim doma vjezbat nemam volju ali posto imam vecinu opreme sve mi se vise sviđa ideja vjezbanja doma.

15 godina
Trustek kaže...

Hvala na odgovoru samo ne znam kakvo je to CM punjenje, dosta su jeftniji nego obicni a sad si doma slazem "sklopivu teretanu" pa cu vidjet kako ce to funkcionirat. Ne volim doma vjezbat nemam volju ali posto imam vecinu opreme sve mi se vise sviđa ideja vjezbanja doma.

vjerovatno cementno, beton ti je unutra izljan i dižeš 5kg betona. Imaju točno 5.0kg. Daju se šutat nogom po tepihu jer su plastični...samo nije ih dobro bacat jer puca beton unutra.

Ugl. osobno, preferiram ih više od klasičnih petica metalnih a ti sad vidi

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jedini problem je s tim utezima iz Pride-a sto nema vise za kupit :( ja sam zvao i rekli su da vise nemaju u ponudi te nego neke zeljezne ( 16 kn/kg )

17 godina

Neda mi se sad trazit po netu alo sa kolko se mijesa 30g whey + 60g glukoze ? I jel se da kak drugacije to slozit osim u shakeru jel ga jos nisam kupio a proteina evo sad dobil.

You got to lose to know how to win
15 godina
R4zOR229 kaže...

Neda mi se sad trazit po netu alo sa kolko se mijesa 30g whey + 60g glukoze ? I jel se da kak drugacije to slozit osim u shakeru jel ga jos nisam kupio a proteina evo sad dobil.

pa uzmeš mjericu wheya 30 gr i mjericu tu istu šećera, to ti je 55-60gr šećera.

16 godina
R4zOR229 kaže...

ja mjesam sa 0.6l vode, ali mozes i s pola litre, mozes i sa vise, kako ti odgovara, nema pravila. jel imas blender mozda? u njemu mozes smiksat. nista drugo nebi preporucio jer sam mikso u obicnoj bocici od soka prije i ne smiksa se dobro jer nema one mrezice i onda ostane taloga.

15 godina
R4zOR229 kaže...

ja u 0,2 vode stavim 30g P i 50-ak g glukoze i popijem,kasnije jos popijem casu vode.

16 godina
crack kaže...
R4zOR229 kaže...

ja u 0,2 vode stavim 30g P i 50-ak g glukoze i popijem,kasnije jos popijem casu vode.

pa što nebude to onda jako jako gusto? a i na preporukama na proizvodu pise da treba vise vode.

15 godina
Rast mišića i visina

Ja sam prije miksao u bočici od studene od 0.75 i nikad problema, onda mi je cura uzela shaker.

Ma nije to bitno sa koliko miksate, bitno da smiksate i popijete, ionako treba više vode piti uvijk, tako da što više vode to bolje.

Netko voli gusto, netko rijeđe, na kraju sve dođe na isto.

16 godina
Rast mišića i visina

ja ga smiksam tako da je rijetko ko sama voda, i cisto malo se nazire okus whey, i naravno osjeti se dektroza, to mi najbolje pase. uvijek nakon mjesanja pricekam par minuta da se slegne sve i onda idem pit.

15 godina
Rast mišića i visina

pa meni nije baš ukusan whey,zašto bi pio 0,7 neukusne tekućine kad mogu 0,2 i to zalijem samo sa čistom vodom,nema razlike.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav jel zna netko neku dobru zamjenu za kuhinjski šečer, recimo za čajeve,tople čokolade, jel se moze grožđani šečer koristit?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja isto više volim gušći whey, npr 0.4L popijem i onda jos poslije toga popijem i do pola litre vode, ovisno koliko sam zedan nakon treninga.

16 godina
crack kaže...

pa meni nije baš ukusan whey,zašto bi pio 0,7 neukusne tekućine kad mogu 0,2 i to zalijem samo sa čistom vodom,nema razlike.

a dobro meni npr pase okus wheya, fin mi je, i uzivam ga pit, pogotovo kad unutra stavim jos bananu i jos koje voce i dekstroza to fino zasladi.

15 godina
mar123 kaže...
crack kaže...

a dobro meni npr pase okus wheya, fin mi je, i uzivam ga pit, pogotovo kad unutra stavim jos bananu i jos koje voce i dekstroza to fino zasladi.

ma mogu i ja svoj pretovrit u kakao napitak ili tako nešto al nema potrebe,roknem ovo na ex i zalijem vodom i bok,već gledam šta ću dalje pojest

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

meni je najgore drobit voce, miksat ga i jest nekakve slastice od voća. Jednostavno izgubim volju za zivotom kad probam nekakve vocne shakeove, zao mi je voca, ko voli nek izvoli, a meni je isto loš okus wheya kao i cracku, još kad stave nekakav okus, meni to je malo preumjetno. Ali zato zobene s bananom mogu pojest jer su narezani komadi.

16 godina
Trustek kaže...
mar123 kaže...

meni je najgore drobit voce, miksat ga i jest nekakve slastice od voća. Jednostavno izgubim volju za zivotom kad probam nekakve vocne shakeove, zao mi je voca, ko voli nek izvoli, a meni je isto loš okus wheya kao i cracku, još kad stave nekakav okus, meni to je malo preumjetno. Ali zato zobene s bananom mogu pojest jer su narezani komadi.

meni je odlicno s bananom pomjesat, fino dobi miris i okus, a i sami whey od vanilije mi je fin, onaj bez okusa mi je odvratan jer je ko mlijeko a mlijeko ne mogu pit.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Trustek kaže...
mar123 kaže...

meni je odlicno s bananom pomjesat, fino dobi miris i okus, a i sami whey od vanilije mi je fin, onaj bez okusa mi je odvratan jer je ko mlijeko a mlijeko ne mogu pit.

Ako je mlijeko hladno mogu litru popit za par sekundi. Ali ipak najbolje klizi gemišt

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

zašto mlijeko sad ima odvratan okus, a prije 2 tjedna sam ga mogo popit 2 l bez problema?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Rast mišića i visina

meni mlijeko cijeli zivot ima odvratan okus ali ga u hrani normalno koristim, cak i s pahuljicama ali ga nemogu pit.

15 godina
protjeran
djdomi kaže...

zašto mlijeko sad ima odvratan okus, a prije 2 tjedna sam ga mogo popit 2 l bez problema?

kupuj iz mlijekomata :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
13 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
djdomi kaže...

kupuj iz mlijekomata :)

treba uvest ko prije domace mlijeko iz istog kraja, jer voda je istog sastava sto piju i ljudi i krave i ne bi bilo toliko problema s mlijekom. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice