Imam jedno pitanje, može li se izvoditi HIIT trening na biciklu (ne sobnom)? Koljena mi nisu baš u najboljem stanju za trčanje pa.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može, ali trebaš prostora da možeš max. na bajku ić.
Bar to nije problem, znam voziti po par km full speed bez stajanja.
Bicikl mogu jako puno voziti, kako da mi HIIT uspije?
5 min normalne vožnje + 10 min HIIT (30 sec full speed - 30 sec normal) + 5 min normalne vožnje?
Može li ovako?
ja poslije 100 sklekova, 50-60 zgibova, bucice 7-8 kg.
prvo si reko da nista nevjezbas, sad vec nabrajas trening koji radis osim kosarke, hehehehe, no dobro, ovako kad si se sliko iz daljega, vidi se da nemas puno misicne mase i da imas kojih 170cm i 65kg, dok ti radis trening s bucicom od 7-8 kg (biceps,triceps) ja to isto radim s bucicom od 25 kg. 
prvo si reko da nista nevjezbas, sad vec nabrajas trening koji radis osim kosarke, hehehehe, no dobro, ovako kad si se sliko iz daljega, vidi se da nemas puno misicne mase i da imas kojih 170cm i 65kg, dok ti radis trening s bucicom od 7-8 kg (biceps,triceps) ja to isto radim s bucicom od 25 kg. 
reko je da ima 69 kg.
a nisi li ti reko da nista ne vjezbas vec godinu dana? ili sam ja nesto krivo procito?
reko je da ima 69 kg.
a nisi li ti reko da nista ne vjezbas vec godinu dana? ili sam ja nesto krivo procito?
pa da, ja ne vjezbam nista vec preko godinu dana. Ja sam reko za njega posto je on reko da nista nevjezba, pa se kasnije ispravio da trenira kosarku, a sad tu nabraja trening koji radi... ma sve u svemu, lik ima dobru podlogu za dalje. Kao i ti isto, prvo se primi mase, i nemoj se uzrujavat sto ti netko tu prica o bf, vazno je prvo nabit masu, pa kasnije se lagano izdefiniras.
Ja nevjezbam vise od godinu dana, al tada sam radio s bucicama od 25kg (biceps ,triceps, 4 serije po 10 ponavljanja) , 90kg bench, kosi bench(4 serije po 10 ponavljanja), max kilaza koju mogu jednom dignut u bench je bilo 110kg ... vec dugo nisam nista vjezbo i malo sam se zapustio, i imas slike moje par stranica ispred pa vidi, slikano je prije par dana, mozda sada za kojih mjesec dana pocmem opet malo vjezbat, prvo kod kuce, pa malo teretana. BTW. presto sam vjezbat prvo zbog bolesti, pa kasnije kad sam ozdravio mi je pala motivacija i tako sam se zapustio... jbg.
Pošto se bliži ulazak u EU zanima me da li bi cijene proteina mogle pasti na razinu npr. slovenskih budući da nakon ulaska više neće biti carine
Hebo ga,takav biceps sa bucicama od 7-8 kg?
Ja konstantno radim sa 10kg bucicama, i vec mi postaju prelagane, a nikako da mi se ruke povecaju.
Jaci sam,al mase nigdje -.-...
Poceo radit ruke 2 x tjedno po jednom programu,nadam se da ce to pomoc...
onda vise jedi...
je da je frajer na steroidima i to tezim ali i kad si na steroidima treba jest ko luđak.
prosječan čovjek to jede tjedan dana šta on pojede u jedno danu :) jest cu i ja tako samo kad dobijem na lutriji.
Znači u ovih 4 stranice sta sam sad procitao sazetak je ovakav:
-sve je više onih koji preko ljeta oce nesto postici
-bodyfat
-mar voli gole dečke
-bodyfat
-ženske vole trbušnjake
-bodyfat
prosječan čovjek to jede tjedan dana šta on pojede u jedno danu :) jest cu i ja tako samo kad dobijem na lutriji.
da ali ti nisi na steroidima...
Evo nove sprijeda:
za mene je to premrsavo, neznam dal mozda radis na povecanju mase.
Evo nove sprijeda:
Samo ti jedi sve što ti dođe pod ruku i bit ćeš super. Jedino ne razumijem trend ignoriranja cijelog gornjeg dijela torza (svi mišići koji se vežu na rameni obruč), i to je prisutno kod jako puno ljudi na ovoj temi. Uzevši u obzir da je te mišiće lako izgradit nema opravdanja za zanemarivanje. I nemojte pogrješno shvatiti, iako ih je lako izgraditi može ih se i premalo trenirati, zato ne rastu.
Evo nove sprijeda:
za mene je to premrsavo, neznam dal mozda radis na povecanju mase.
Svi koji su do sada komentirali da je premršav, nemaju 3 kile više od njega.
Naravno da je bitan omjer visine i mase, a ja i govorim o tome. Izraz "3 kile" je bio figurativan, i značio je da ga kritiziraju ljudi koji izgledaju jednako kao i on.
ti mislis za 3 mjeseca dobit 6kg misica ili sala? ako mislis misica, mozes samo sanjat. Potrebno je puno truda i vremena da se sagradi misicna masa, nede to preko noci kako svi mislite. Mozes ti dobit i 10kg u tih mjesec dana al to ce vecinom bit masno tkivo i voda.
ti mislis za 3 mjeseca dobit 6kg misica ili sala? ako mislis misica, mozes samo sanjat. Potrebno je puno truda i vremena da se sagradi misicna masa, nede to preko noci kako svi mislite. Mozes ti dobit i 10kg u tih mjesec dana al to ce vecinom bit masno tkivo i voda.
Mislim na 6kg čiste mišićne mase. 6kg mišića u 3 mjeseca nije nemoguće, posebno zato što sam sredio prehranu, osigurao dovoljan unos proteina, kvalitetno spavam, a što se treninga tiče, već od sljedećeg tjedna radim 3 puta tjedno 2 treninga dnevno, 3 puta tjedno 1 trening dnevno, a nedjelja je odmor. Na prošloj stranici sam stavio sliku kako trenutno izgledam, a za neko vrijeme ću opet stavit da se vidi napredak. Masno tkivo neće biti zato što sam izbacio slatko (čokoladu) iz prehrane i ne unosim previše zasićenih masnih kiselina. Što se tiče vode, naravno da povećanjem mišićne mase biti i više vode jer čovjek, pa tako i mišići, su sastavljeni većinom od vode. Čovjek je 70% izgrađen od vode. Dakle, više mišića veže više vode.
Mislim na 6kg čiste mišićne mase. 6kg mišića u 3 mjeseca nije nemoguće, posebno zato što sam sredio prehranu, osigurao dovoljan unos proteina, kvalitetno spavam, a što se treninga tiče, već od sljedećeg tjedna radim 3 puta tjedno 2 treninga dnevno, 3 puta tjedno 1 trening dnevno, a nedjelja je odmor. Na prošloj stranici sam stavio sliku kako trenutno izgledam, a za neko vrijeme ću opet stavit da se vidi napredak. Masno tkivo neće biti zato što sam izbacio slatko (čokoladu) iz prehrane i ne unosim previše zasićenih masnih kiselina. Što se tiče vode, naravno da povećanjem mišićne mase biti i više vode jer čovjek, pa tako i mišići, su sastavljeni većinom od vode. Čovjek je 70% izgrađen od vode. Dakle, više mišića veže više vode.
Apsolutno je moguće postići cilj koji si zadao sebi, nisi ni u čemu pretjerao. Samo naprijed. 
Mislim na 6kg čiste mišićne mase. 6kg mišića u 3 mjeseca nije nemoguće, posebno zato što sam sredio prehranu, osigurao dovoljan unos proteina, kvalitetno spavam, a što se treninga tiče, već od sljedećeg tjedna radim 3 puta tjedno 2 treninga dnevno, 3 puta tjedno 1 trening dnevno, a nedjelja je odmor. Na prošloj stranici sam stavio sliku kako trenutno izgledam, a za neko vrijeme ću opet stavit da se vidi napredak. Masno tkivo neće biti zato što sam izbacio slatko (čokoladu) iz prehrane i ne unosim previše zasićenih masnih kiselina.Što se tiče vode, naravno da povećanjem mišićne mase biti i više vode jer čovjek, pa tako i mišići, su sastavljeni većinom od vode. Čovjek je 70% izgrađen od vode. Dakle, više mišića veže više vode.
Kalorijski suficit stvara masno tkivo, ne čokolada ili zasićene masne kiseline :)
Apsolutno je nemoguće na masi ne dobit masnog tkiva, jer se to protivi svim zakonima termodinamike i fiziologiji ljudskog bića.
Naravno, moguće je taj gain u masnom tkivu svesti na minimalni nivo uz blagi suficit i blagi kardio niskog inteziteta.
NHF, samo ispravljam par stvari koje nisu sasvim ispravne :D
jel se smije to kombinirat? cilj mi je izgubit salo (visok sam 183 imam 75 kg), a imam dost sala oko trbuha, e sad bi mogel ja to tak radit ili bude se to svelo na nulu (s cardiom ujutro gubim na masi, a popodne u teretani dobivam masu)
moze pomoc, hvala (prehranu imam slozenu)
Hebo ga,takav biceps sa bucicama od 7-8 kg?
Ja konstantno radim sa 10kg bucicama, i vec mi postaju prelagane, a nikako da mi se ruke povecaju.
Jaci sam,al mase nigdje -.-...
Poceo radit ruke 2 x tjedno po jednom programu,nadam se da ce to pomoc...
onda vise jedi...
je da je frajer na steroidima i to tezim ali i kad si na steroidima treba jest ko luđak.
imas na njegovom kanalu negdje ( ako nadem dat cu link) i videu je reko da mu je ovo 8 shejk danas ( po 4 ''zlicice'' ) i frajer uopce ne izgleda prirodno nego izgleda koda si je upuco previse synthola u misice