Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo danas mi prošao trening zadovoljavajuće, moram priznat, imam manje kondicije nego sam mislio, ali je sve super završilo :)

Imam pitanje za vas, zna li tko gdje bi mogao proći jeftino a dobro za rukavice za vježbanje (teretana) da spriječim pojavu žuljeva i da mi ne klize utezi pod rukom?

Dao bih do nekih 100 kn nebi više..... Po mogućnosti da taj shop ima i u Splitu.

Gledao sam bio neke rukavice, ali nisam našao nešto jeftino, gledah ovo malo po intersportu rukavice da nisu baš skroz žblj 140 kn to mi je pak malo previše za trenutni budžet.... Pa ako tko zna cijenio bih kad bi mi rekao ili me uputio! :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
17 godina
Rast mišića i visina

nemoras trazit izricito za teretanu, posluze i one za bicikl, pogledaj na njuskalo, netko sigurno preprodaje za malo para.

jel jede netko od vas griz? sto kazete na to? ja ga znam pojest u bilo koje doba dana, nekad za dorucak, nekad za veceru, nekad meduobrok. stavim 0.5l mlijeka, 5 zlica griza, 2 zlice secera. jel to dobro jest?

13 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

nemoras trazit izricito za teretanu, posluze i one za bicikl, pogledaj na njuskalo, netko sigurno preprodaje za malo para.

jel jede netko od vas griz? sto kazete na to? ja ga znam pojest u bilo koje doba dana, nekad za dorucak, nekad za veceru, nekad meduobrok. stavim 0.5l mlijeka, 5 zlica griza, 2 zlice secera. jel to dobro jest?

imam za bicik i ove iz intersporta za workout i ove za bicikl nemogu posluziti kao te rukavice jer se klize

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Kao što je kolega rekao, probao sam sa rukavicama za bicikl, imam one "platnene" i ne ide, jednostavno isti vrag kao i bez njih, treba mi nešto što ima bar nekakve podstave na području dlana.... Silikonske, kožne, od sky-a bilo kakve, pa i da se ishabaju za 2-3 mjeseca dobro je za prvu ruku dok ne skupim lovu za neke competition one il slične...

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ma griz je super ja ga volim pojest dobar je to međuobrok

AbeDomeNuS kaže...
mar123 kaže...

Kao što je kolega rekao, probao sam sa rukavicama za bicikl, imam one "platnene" i ne ide, jednostavno isti vrag kao i bez njih, treba mi nešto što ima bar nekakve podstave na području dlana.... Silikonske, kožne, od sky-a bilo kakve, pa i da se ishabaju za 2-3 mjeseca dobro je za prvu ruku dok ne skupim lovu za neke competition one il slične...

ja kad dobijem jake žuljeve koristim one za bicikl i super su, ali sve ovisi kakav model nađeš.. meni ove služe već skoro godinu dana i sad se polako raspadaju a platio sam ih 20 kn na sniženju.. imaju pojačano područje dlana samo

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rukavice su za curice.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
18 godina
Rast mišića i visina

JA sam na jednoj rasprodaji u zagebu u košari uzeo rukavice
za rukomet misim. Uglavnom bile su 30 kuna, nike, ne skližu
i imaju pjenastu potstavu. No nikad ih ne nosim :P

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

obećo sam sliku pa eto da ne bi ostalo na riječima iako se mrzim slikat

ova je specijal s cenzurom lokacije i identiteta {#}

samo oblik je važan ne veličina iako sam zadovoljan s oboje samo oblik je važan ne veličina iako sam zadovoljan s oboje
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:28 (novak92).
17 godina
novak92 kaže...

obećo sam sliku pa eto da ne bi ostalo na riječima iako se mrzim slikat

ova je specijal s cenzurom lokacije i identiteta {#}

nema slike

edit: doslo sad

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:31 (mar123).
15 godina
protjeran
Rast mišića i visina

je prvo sam stavio poruku bez da sam učito {#} al sad je tu

14 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Evo danas mi prošao trening zadovoljavajuće, moram priznat, imam manje kondicije nego sam mislio, ali je sve super završilo :)

Imam pitanje za vas, zna li tko gdje bi mogao proći jeftino a dobro za rukavice za vježbanje (teretana) da spriječim pojavu žuljeva i da mi ne klize utezi pod rukom?

Dao bih do nekih 100 kn nebi više..... Po mogućnosti da taj shop ima i u Splitu.

Gledao sam bio neke rukavice, ali nisam našao nešto jeftino, gledah ovo malo po intersportu rukavice da nisu baš skroz žblj 140 kn to mi je pak malo previše za trenutni budžet.... Pa ako tko zna cijenio bih kad bi mi rekao ili me uputio! :)

Imas u emmezeti evo link

Jel zna netko dal postoje sklopive klupice za bench, trebala bi mi jedna.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 22:00 (Trustek).
14 godina
neaktivan

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hvala vam na preporukama, vidjet ću ove u emezetti, al čini mi se da je odluka pala na OVE jer ih par frendova ima, identične, kažu da su najbolje što su ikad koristili.... :)

A to što kaže kolega da su rukavice za curice, pa čuj, jesu po tvom mišljenju, po mom nisu, jer imam velikih problema sa znojenjem dlanova, danas su mi utezi plesali po ruci koliko su znojni dlanovi bili, da nije do toga i ja nebi rukavice nosio, posebno zato da mi koža uz to sve očvrsne.... :)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jel ima netko preporuku nekih utega do 250 kuna? moze i iz Slovenije

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Rukavice ti sluze u nekim situacijama za bolji grip. Tko kaze za rukavice da je to za curice, e pa nisu. Probaj sa gripom radit zgibove bez rukavice pa kakao ce te ruke boli ti imat zuljeve a to ruzno izgleda.

Ja ih imam i poderale su mi se od koristenja.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Rukavice ti sluze u nekim situacijama za bolji grip. Tko kaze za rukavice da je to za curice, e pa nisu. Probaj sa gripom radit zgibove bez rukavice pa kakao ce te ruke boli ti imat zuljeve a to ruzno izgleda.

Pa zbog toga i govorim, jer sam danas radio zgibove, a imam ultra znojne dlanove, i umirao sam danas sa utezima, bježe vamo tamo, nemogu dizati kao gospodin čovjek, samo sam se ubio za klinac....

14 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

imam ti ja 2 kratke sipke i set utega, kostalo me cca 230 kuna mozda malo manje. U hervisu kupljeno.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Curico.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
Rast mišića i visina

Trebao bi i ja naći nekakve rukavice. Žuljevi me ne brinu toliko, dobijem ih samo kad radim zgibove, a i to nije ništa strašno. Ali me zato znojenje ubija.. Znoje se dlanovi pa šipka klizi.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Ne znam koliko dođu, vjerojatno su ti malo izvan budžeta al ja mislim da je 400 kuna meni frend platio sa njuškala neke energetics 2 x 15kg utege koji imaju podesive utege, pa ako ti je za početak teško kreneš sa manjom težinom. To bi ti bilo idealno rješenje. Sa tom težinom i setom možeš jako puno radit i napredovat ako si početnik.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Rast mišića i visina

zuljevi su znak da vjezbate, ko nema zuljeve nevalja {#}

14 godina
Sheeva kaže...

Moja preporuka da uzmes polovno puno bolje ces proc, a za uteg nije bitno jel nov ionako se nemoze pokvarit xD

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Trebao bi i ja naći nekakve rukavice. Žuljevi me ne brinu toliko, dobijem ih samo kad radim zgibove, a i to nije ništa strašno. Ali me zato znojenje ubija.. Znoje se dlanovi pa šipka klizi.

je si cuo kad za rucnik? 

14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...
Sheeva kaže...

Moja preporuka da uzmes polovno puno bolje ces proc, a za uteg nije bitno jel nov ionako se nemoze pokvarit xD

odi malo na njuskalo skuplje dođu na njuskalu nego novi u ducanu.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

lako vama govorit da su ljudi kojima smetaju žuljevi curice kad vi imate žuljeve kakve imaju curice.. kaj ak je dečku ko meni cijeli dlan zapravo mrtva koža koja više ne boli al moralo je nekak do tog doć a to izgleda otprilike ovak

pa da vas vidim frajere ko bi od vas uopće vježbo s ovak nečim na ruci

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 23:05 (TRBUHozborac).
14 godina
neaktivan
TRBUHozborac kaže...

lako vama govorit da su ljudi kojima smetaju žuljevi curice kad vi imate žuljeve kakve imaju curice.. kaj ak je dečku ko meni cijeli dlan zapravo mrtva koža koja više ne boli al moralo je nekak do tog doć a to izgleda otprilike ovak

sta veslanje? samo veslaci imaju takve, imao sam ja slicne malo manje krvavo. Ali mislim da nitko nece dobit takve zuljeve od zgibova i bencha.

14 godina
neaktivan
TRBUHozborac kaže...

Zašto o zašto bi si takvo nešto netko dozvolio. Znači da ne hvata pravilno šipku/ručke/bučice i zateže si kožu i stvara žuljeve. Okej u početku ih bude i očvrsne koža, al za ovako nešto moraš bit glup..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Rast mišića i visina
Evo jedna slika nakon danasnjeg treninga, malo forsa
16 godina
protjeran
TRBUHozborac kaže...

ako ovakve ruke imaš to znači da si debil koji je odjednom počeo raditi masu zgibova s kožom ko u curice, da je postepeno napredovao ovo se ne bi dogodilo.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
14 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

ok..za njih imate rješenje, ajmo pokušat samnom sada :)

dakle...17 godina, 180 cm, 88kg. Nisam debeo, nego je sve u mišićima koji nisu izraženi pretjerano...treniram vaterpolo već duuuulje vrijeme, svaki dan.

Sada me samo zanima kako sredit da mi se mišići vide. Snage imam, kondicija je solidna  (nisam trenirao neko vrijeme zbog ozljede, ali nema veze ).

Ishrana je.....a sve i svašta. xD

Onda, šta preporučate ?

Ja sam mogao nakon vaterpolo treninga sredit 4 bureka, pa sam si napisao prehrana sve i svasta

Gdje treniras?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice