Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.710.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

5 mjeseci vježbanja + 5 kg na vagi. Dakle,prosječno dobivam 1 kg mjesečno.  Hmm,vjerujem da nije lako smršavit ali da ga *ebeš nije lako ni dobiti na težini ako imaš brzi metabolizam. Ali dobro,od tih 5 kg šta sam dobio skoro ništa nije body fat. A ništa,iđemo dalje. {#}

www.fotoprizma.com
17 godina
Rast mišića i visina

hm ako si dobio 5 kg misica to je odlicno, samo i malo vjerojatno.

u mom slucaju je ovako, krenuo sam vjezbat prije nekih 2 i pol mjeseca, imo sam 54.8 kg, sad imam 60.5 kg. naravno tu ima i sala i misica, no najvaznije je da se to salo ne vidi nigdje a ja sretan kako kile idu gore, prvo se dogodio boom kad sam u 2 tjedna dobio 4 kg a onda je islo, nakon mjesec dana 1 kg.

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

u mom slucaju je ovako, krenuo sam vjezbat prije nekih 2 i pol mjeseca, imo sam 54.8 kg, sad imam 60.5 kg. naravno tu ima i sala i misica, no najvaznije je da se to salo ne vidi nigdje a ja sretan kako kile idu gore, prvo se dogodio boom kad sam u 2 tjedna dobio 4 kg a onda je islo, nakon mjesec dana 1 kg.

60 kg? Jbt ja imam 84, pa kolko si visok da imaš 60 kila??

gjurki
17 godina
Rast mišića i visina

170 cm.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Znam da je malo vjerovatno da se dobije toliko čiste mišićne mase u tako kratkom vremenu,ali ja ne vidim baš neke nove masti na sebi.  Mjerim se,i svugdje po tijelu sam dobio par centimetara,najviše u prsima 7 cm.

A razlog zašto ti tako lako dobivaš na masi je to da imaš 16 godina,tj. još bi trebao rasti.

www.fotoprizma.com
18 godina
TriP kaže...
mar123 kaže...

Znam da je malo vjerovatno da se dobije toliko čiste mišićne mase u tako kratkom vremenu,ali ja ne vidim baš neke nove masti na sebi.  Mjerim se,i svugdje po tijelu sam dobio par centimetara,najviše u prsima 7 cm.

A razlog zašto ti tako lako dobivaš na masi je to da imaš 16 godina,tj. još bi trebao rasti.

U toj "bulking" fazi dobijaš puno i vode, a salo ti se prvo inače taloži oko unutarnjih organa
što se ne vidi. No nema se potrebe time opterećivati, dok god vježbaš i nema ozljeda, osjećaš

se moćniji i napredniji nego prije, a to je pozitivan osjećaj jeltako:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me mogu li si shebat kralježnicu ako radim weighted push ups jer radio sam ih i sad me donji dio leđa ubija al nadam se da nije od toga

UCV
16 godina
neaktivan
pejkan_ucv kaže...

Zanima me mogu li si shebat kralježnicu ako radim weighted push ups jer radio sam ih i sad me donji dio leđa ubija al nadam se da nije od toga

vrlo vjerovato je zbog toga... inače to šteti leđima, a još sa ekstra težinom, mora da je zbog toga

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina

Ajd nam molim te objasni kak zgibovi stete ledima?

You got to lose to know how to win
16 godina
R4zOR229 kaže...

Ajd nam molim te objasni kak zgibovi stete ledima?

Ocu ak ti meni nades di je on napiso zgib..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
Rast mišića i visina

Jesam li u dobroj ravnoteži imam 15 godina bavim se hrvanjem imam 173 cm i 67 kg da počnem još doma vježbat

za 2 mjeseca ću se ispisat sa hrvanja jer krećem u srednju a i  treniram već 4 godine i više mi se neda

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:52 (hrčak).
15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jesam li u dobroj ravnoteži imam 15 godina bavim se hrvanjem imam 173 cm i 67 kg da počnem još doma vježbat

za 2 mjeseca ću se ispisat sa hrvanja jer krećem u srednju a i   treniram već 4 godine i više mi se neda

67 kg na 1.73m je taman za početak buildinga. Nisi mršav, niti debeo. Idealna podloga za vježbanje.

13 godina
Rast mišića i visina

A koje vježbe mi preporućuješ da ostajem u formi nakon sporta

15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
hrčak kaže...

za 2 mjeseca ću se ispisat sa hrvanja jer krećem u srednju a i   treniram već 4 godine i više mi se neda

67 kg na 1.73m je taman za početak buildinga. Nisi mršav, niti debeo. Idealna podloga za vježbanje.

a jel dobro 15 god 181 cm 66 kg ;D

Zan klo van dam
15 godina
mad9dog kaže...
Caesar et Brutus kaže...
hrčak kaže...

a jel dobro 15 god 181 cm 66 kg ;D

75kg bi trebao bit minimun za 180-185cm. Al ako misliš sredit prehranu i uravnotežit je ne vidim razloga zašto ne bi krenu u teretanu. Kalorijski suficit i miran si.

Pingu ;)
14 godina
Rast mišića i visina

Molio bih neki savjet, visok sam oko 178 cm, imam 75 kg, i salo je jako vidljivo. U teretanu ne mogu ići (radim do kasno), namjeravam kupiti bicikl. Kako da omršavim negdje 4-5 kila, znači kakva prehrana i kakve vježbe (koje se mogu doma raditi)?

Tih 4-5 kila želim skinuti samo da se ne osjećam tromo, a kad kupim bicikl onda ću se baciti na rigorozne treninge.

Hvala puno!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
odjavljen
pejkan_ucv kaže...

Pa ako tu težinu stavljaš na donji dio ledja normalno da ćeš sje*at ledja, digni to još prema gore da ti bude ispod vrata.

Pogledaj sliku, samo jos prema vratu digni uteg

13 godina
Rast mišića i visina

Onda koje vježbe preporućujete?

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pa ako tu težinu stavljaš na donji dio ledja normalno da ćeš sje*at ledja, digni to još prema gore da ti bude ispod vrata.

Pogledaj sliku, samo jos prema vratu digni uteg

pa tako sam si ja nekako i stavljo samo sto ja stavim ruksak od 10 kg

UCV
17 godina
Rast mišića i visina
Jel tko uzima ili ima saznanja kakav je taj MYPROTEIN IMPACT WHEY što švercaju jeftino ?

http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/myprotein-impact-whey-bezokusni-5kg-dostava-zg-oglas-7838855
15 godina
neaktivan
bik kaže...
Jel tko uzima ili ima saznanja kakav je taj MYPROTEIN IMPACT WHEY što švercaju jeftino ?

http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/myprotein-impact-whey-bezokusni-5kg-dostava-zg-oglas-7838855

Ja sam ga imo..whey ko whey šta sad...

17 godina
imao? znaci ne uzimaš ga više, zbog čega? zanima me jer je najjeftiniji whey, 5kg 540kn zvuci jako povoljno
16 godina
neaktivan
bik kaže...
imao? znaci ne uzimaš ga više, zbog čega? zanima me jer je najjeftiniji whey, 5kg 540kn zvuci jako povoljno

Jer je bez okusa. I odlican je sto se tice njegove namjene. Nisam ga imao ali ga planiram sigurno nabavit negdje vani kad cu ici na put. Imas dosta recenzija po internetu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Imao sam ga da,volim mjenjat proizvode..svaki put kupim neki drugi whey i tako isprobavam..

14 godina
bik kaže...

Nisan ga koristija pa neznam kakav je, ali po pricama sam cuja da je skroz ok.

18 godina
Rast mišića i visina

Normalan bazičan whey. Savršen za miješanje sa čim poželiš, okusa poput mlijeka u prahu. 
Za razliku od aromatiziranih koji su najbolji sa vodom u shakeu.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

tako nekako :)

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bok! Imam jedno klasično pitanje. Koliko vam je nešto znatno(više od 10cm) naraslo u visino oko 2 - 3 razreda srednje škole(ako ne i kasnije)?

Zanima me jer sa bavim  košarkom i jako volim taj sport no za svoju generaciju nemam baš neku visinu. Trenutno sam na 185cm, otac mi je visok 190cm i s njegove strane obitelji su svi muški viši od 185cm. Trenutno sam drugi razred srednje škole, ne pijem niti pušim, svakodnevno treniram i još uvijek mi nije počela rasti brada niti sam dosad imao potrebe da se brijem. =)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

danas sam bio u mulleru,imate tamo isto grožđani šećer i jeftiniji je od ovog iz DM-a, 9,80 kn

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

2Kn nije puno, ali kvaliteta je upitna.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 18:30 (Fake_Alert).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice