Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.708.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...

@Mini - dobar si za svoje godine...ramena su super..samo nastavi dalje :)

Tako je, najbitnije je da vježbaš:)

Inače, super što stigneš jesti "pravu" hranu svaki obrok,  problem je kad

se ne stigne, onda eto dobro dođe cedevita, whey, kreatin -
tek toliko da mišići ne kataboliziraju i forma ne pati. U tvojim godinama,

jako pomaže i razvojni metabolizam i proizvodnja testosterona na vrhuncu života:)
Tako da, dečki dok ste ovako mladi, vježbajte što više, jer mišići "pamte" za čitav život.

14 godina
Rast mišića i visina

Tenks decki na motivaciji {#}

Peace!
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Pa iskreno nista posebno, visok bf, misici neistaknuti, nisi valjda zadovoljan s tim? Da pripazis na prehranu bilo bi to puno bolje.

Pa netreba izgleda ko fotomodel, i visok bf je kad ima hrpu sala.

17 godina
Rast mišića i visina
Kazem ok je ako je on zadovoljan, svatko ima svoje kako zeli izgledat. Ja samo kazem da se ja osobno nebi s tim zadovoljio
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Kazem ok je ako je on zadovoljan, svatko ima svoje kako zeli izgledat. Ja samo kazem da se ja osobno nebi s tim zadovoljio

osobno se zadovoljavaš na jedan drugi način.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vidim ja da vi čekate da se ja opet slikam {#} 

17 godina
Rast mišića i visina
Djdomi ti si covjece opsjednut seksom
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a ne baš... :/

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Prije bih rekao "rukicom" {#}

16 godina
Rast mišića i visina

Sta mi kazete za kolegu,130KG citav zivot teretana i MMA,imate njegovi videa dosta,na presi 600Kg :O,elastican sto mi je zanimljivo,ne koristi steroide ako me mislite to pitati.

zivotinja je !

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Sta mi kazete za kolegu,130KG citav zivot teretana i MMA,imate njegovi videa dosta,na presi 600Kg :O,elastican sto mi je zanimljivo,ne koristi steroide ako me mislite to pitati.

zivotinja je !

A šta da kažem,neka se spusti malo više dolje na dipsevima,ne ko curica samo 10 cm. i ovaj video mi sliči na preseravanje

16 godina
DuMe kaže...
tpg kaže...

zivotinja je !

A šta da kažem,neka se spusti malo više dolje na dipsevima,ne ko curica samo 10 cm. i ovaj video mi sliči na preseravanje

haha taj je covjek vise od sebe uradio nego sto ces ti citav zivot nemoj se ljutiti al jos si ti djete..evo je brzinski radio,imas dosta njegovi videa pogledaj malo,inace je i trener MMA..

ne znam tacno sta ti do dipsevi znaci al prepostavljam da je to propadanje(tako mi u BiH zovemo) to sto se malo spusta nije da ne moze vec pogađa vise prsa a sto nize ides pogađa vise triceps i biceps... za informaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 22:55 (tpg).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Šta je on na tim videu pokazao nešto "snažno" jedino na nogama koliko vidim 100 kila... lik se glupira ovakvim videima

EDIT: prsa na dipsevima se pogađa tako da se nagneš prema napred dok ne osjetiš stezanje na prsima,a kad stoiš ravno onda pogađaš više ramena i trica.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 22:56 (DuMe).
16 godina
DuMe kaže...

Šta je on na tim videu pokazao nešto "snažno" jedino na nogama koliko vidim 100 kila... lik se glupira ovakvim videima

imam negdje njegov video na presi 600Kg,imas i na YT al 550kg i ne spusta do kraja tek poceo sa tolikom kilazom..covjece jel ti vidis kako je taj covjek izgradjen kolika je to mrcina sta ti sta je covjek od 130+kg cistih misica,ako ti treba poslacu ti njegovi slika jer sse tu ne vidi od majice...

16 godina
neaktivan
tpg kaže...

zivotinja je !

sve šta mogu reći je da nezna raditi pravilno zgibove a bome niti dipsie... soz

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Zgibovi su mu nepravilni, a dipsevi.. hmm.. neznam sta pokusavas reci, ali to sto se ne spusta do kraja, to je nepravilno.. A te gluposti koje pricas da vise pogadja prsa, dipsevi za prsa su kad se nagnes prema naprijed (tj. vise pogadja prsa), a za triceps su kad uspravno stanes.. a kako god okrenes moras se spustit kako treba.

17 godina
Rast mišića i visina
Taj na videu izgleda ko idiot jer nezna radit zgibove, zuri se nekid bezveze, a i oni dipsevi su ku*ac, nista to ne vrijedi. A izgleda ko hrpa ljudi iz teretane tako da, nothing special.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Možda krivo radi, ali je zato mrcina.

16 godina
tpg kaže...
DuMe kaže...

haha taj je covjek vise od sebe uradio nego sto ces ti citav zivot nemoj se ljutiti al jos si ti djete..evo je brzinski radio,imas dosta njegovi videa pogledaj malo,inace je i trener MMA..

Kakve veze ima išta od ovoga što si ti napisao s komentarom DuMe? Školski ad hominem. I to debilni...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Rast mišića i visina

Pa hajde kad se toliko pametni i "zabiti"u tu hemiju poslikajte se pa da vidimo tu masu i misice pa cemo se mi poslikati.

Jednostavno vam je krivo ili nesto pa mi lupate TD kad nesto kazem.

Pa od nepravilni vjezbi ne bi bio ovoliki,zar ne? ukljucite malo mozak djeco niti jedan od vas nije vise od 92godista jos ste u pubertetu :)

14 godina
neaktivan
tpg kaže...

zivotinja je !

Pravilno ili ne ali sa 130 kila radi zgibove pola ekipe ovdje koja ima ispod 60 kg ne može se 5 puta dignut

17 godina
neaktivan
tpg kaže...

Pa hajde kad se toliko pametni i "zabiti"u tu hemiju poslikajte se pa da vidimo tu masu i misice pa cemo se mi poslikati.

Pa od nepravilni vjezbi ne bi bio ovoliki,zar ne? ukljucite malo mozak djeco niti jedan od vas nije vise od 92godista jos ste u pubertetu :)

tolki je od hrane. rasteš od hrane.

dipsovi su mu itekako nepravilni, jedva se spusti, zgibovi su mu isto.

kemija o kojoj ti pričaš su dodatci hrani. ti možeš i bez wheya rasti ako unosiš dovoljno kalorija i proteina iz obične hrane.

ako ti prehrana zadovoljava unos proteina, whey ti ne treba.

pitanje za ostale, da li vam se više sviđa izgled od tog lika ili nekog gimnastičara?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

otprilike treba pojest 2-2.5grama proteina po kg tjelesne mase, ja nema šanse da to unesem evo kalkulator pa izračunajte

http://www.vjezbaj.com/kalkulatori/kalorije-i-nutritivne-vrijednosti/

17 godina
neaktivan
aton kaže...

otprilike treba pojest 2-2.5grama proteina po kg tjelesne mase, ja nema šanse da to unesem evo kalkulator pa izračunajte

Uz whey,zasto ne?

Uz pravilnu prehranu to uneses bez beda..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 13:50 (zerocool12).
17 godina
neaktivan
aton kaže...

meni je veći problem unjet 3000 kalorija.

proteina mi nije tolko ako sam dobro računao:

73kg, ~160 grama proteina mi treba.

uzmem 3 komada piletine koja su 600g otprilike.

23 g x 6= 138g

i dodam još zob, mlijeko, sir, grah i već sam dobro prešao brojku od 160 grama.

13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
djdomi kaže...
mar123 kaže...
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim.

ja se držim "uvijek sretan, nikad zadovoljan".

kada budem imao sexy tijelo za koju godinu, ići ću još dalje.

da vas pitam, sve mišiće sam ojačao osim onih koji trebaju za zgibove. mogu napraviti jako malo zgibova, pa koliko bi mi trebalo do ruskog zgiba? jel moguće do negdje početka sljedeće godine?

Moj savjet sa zgibovima ti je da pokusas, pokusavaj svaki dan napravit ruski s vremenom ces doci do toga da ces moci.

Ako nemozes radit obicne zgibove stavi stolicu ispod sebe i stani na rub da ti bude lakse :D (pogledaj zgibove iz P90x)...

http://humanmachine.wordpress.com/2007/06/22/grease-the-groove-for-strength/ - Za zgib. Pomoglo tonu za zgib i ostale vježbe, a i buknula su mi leđa od ovoga.Radio sam 3 dana po strukturiranoj šemi (10 setova sa različitm hvatima sa 20-30 sekundi odmor), a ostala tri dana GTG. Radio sam stotine zgibova na kraju i isplatilo se je. Više to ne radim.

Trebaš razviti ruske dipseve da bi savladao prijelaz između zgiba i dipsa. Ne zaboravi i raditi horizontalno veslanje, ono je čak i važnije od zgiba što se tiče donjih trapova koji su važni za držanje. Odi na gymnasticbodies.com i čitaj sve od Joshue Natermana.

17 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
zerocool12 kaže...
djdomi kaže...
mar123 kaže...
Ja sam slike stavio i jasno naglasio da je to rezultat jedno mjesecnog vjezbanja. Reko sa da sam nezadovoljan tim, nisam nigdi reko da sam najbolji. Samo kazem sto mislim o necem covjece, barem ja nebi bio zadovoljan s tim.

ja se držim "uvijek sretan, nikad zadovoljan".

kada budem imao sexy tijelo za koju godinu, ići ću još dalje.

da vas pitam, sve mišiće sam ojačao osim onih koji trebaju za zgibove. mogu napraviti jako malo zgibova, pa koliko bi mi trebalo do ruskog zgiba? jel moguće do negdje početka sljedeće godine?

Moj savjet sa zgibovima ti je da pokusas, pokusavaj svaki dan napravit ruski s vremenom ces doci do toga da ces moci.

Ako nemozes radit obicne zgibove stavi stolicu ispod sebe i stani na rub da ti bude lakse :D (pogledaj zgibove iz P90x)...

http://humanmachine.wordpress.com/2007/06/22/grease-the-groove-for-strength/ - Za zgib. Pomoglo tonu za zgib i ostale vježbe, a i buknula su mi leđa od ovoga.Radio sam 3 dana po strukturiranoj šemi (10 setova sa različitm hvatima sa 20-30 sekundi odmor), a ostala tri dana GTG. Radio sam stotine zgibova na kraju i isplatilo se je. Više to ne radim.

Trebaš razviti ruske dipseve da bi savladao prijelaz između zgiba i dipsa. Ne zaboravi i raditi horizontalno veslanje, ono je čak i važnije od zgiba što se tiče donjih trapova koji su važni za držanje. Odi na gymnasticbodies.com i čitaj sve od Joshue Natermana.

GTG radiš preko cijelog dana?

ja to ne bi mogao onda, jer nemam šipku za zgibove kući.

planirao sam dodati u program još jedan dan zgibova da ih brže razvijem(utorkom i petkom). trenutno su mi najvažniji pa je ovo dobro.

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
tpg kaže...

kemija o kojoj ti pričaš su dodatci hrani. ti možeš i bez wheya rasti ako unosiš dovoljno kalorija i proteina iz obične hrane.

pitanje za ostale, da li vam se više sviđa izgled od tog lika ili nekog gimnastičara?

meni je puno bolje biti isklesan,nego ovako ogroman,to mi nije cilj,meni osobno je to ružno za vidit. 

I ovaj lik nema 130kg nema šanse.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam samo jedno pitanja za sve vas koji ste postavljali slike.

Kako uspijevate dobiti na masi, ili kako već da se izrazim, u/na prsima?

Ja sam bio dosta žgoljav kad sam počeo vježbat doma po 45min - 1h svaku večer, i od tad sam dobio dosta mase na predjelu trbuha, nogu i ruku ali na prsa neide ništa.

I takodjer sam u zadnje vrijeme dobio ravnu, vodoravnu, crvenu crtu na trbuhu, pa me zanima jel to zbog previše sjedenja, naprezanja ili nečeg trećeg?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
tpg kaže...

definicija naravno, nebi htio izgledat kao napuhani balon :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice