Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.140
|
čitano: 8.763.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina

hahahaha to sa Airmax je dobro mada to mi nece puno pomoci.

{#}

13 godina
neaktivan

Uredu puno hvala, ali mi treba nesto da porastem za 2-3 mjeseca.

13 godina
neaktivan

Uredu puno hvala overhaul, ali mi treba nesto da porastem za 2-3 mjeseca.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nećeš porasti 15 centimetara za 2 mjeseca. 

Osim ako se neka nadnaravna sila odjednom ne smiluje.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan

pa msm da necu bas uspjeti 15 ali koliko toliko. Opet puno hvala. Samo da kazem da ne planiram da koristim nikakve hormone ili lomljenje kostiju, samo neke vjezbe ili hrana.

13 godina
neaktivan
BOLAC kaže...

pa msm da necu bas uspjeti 15 ali koliko toliko. Opet puno hvala. Samo da kazem da ne planiram da koristim nikakve hormone ili lomljenje kostiju, samo neke vjezbe ili hrana.

Meni je 13 godina i imam 176cm...Mislim da je tebi jedini problem gladovanje...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 15:42 (7kunac).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Genetski ti je preodređeno koliko ćeš bit visok i u kojoj ćeš fazi života rasti. Ti na to nikako ne možeš utjecati, osim pumpanjem hormona rasta - HGH (pitaj Messi-a kako je to), mada te ni to neće toliko povisiti koliko proširiti.

Dobro je kolega rekao- ako je visina mjerilo ljubavi, to je onda jako žalosno, ali već je off topic ovo

17 godina
Rast mišića i visina
Ti bi za 2-3 mjeseca naraso 15 cm? Jesi ti normalan?
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ti bi za 2-3 mjeseca naraso 15 cm? Jesi ti normalan?

Nije normalan ni on ni cura...

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hahahah, ma upravu ste mzda ja nisam normalan, ali niste ni vi ja vas lijepo zamolim za savijet a vi se tako ponasate. I da samo da napomenem da mi je samo jedan lik stvarno htio pomoci nezz tacno kako se zove ali mu puno hvala. {#}

17 godina

Ti to radiš zbog cure? Ako je tako okani je se! Voza te.

13 godina
neaktivan

Pa vidi Izzy, to sto ti kazes istina ali ipak imam izbora samo od 4 cure za maturu, a ove 3 nezna se koja je gluplja i ruznija. Tako da jedino preostaje ova. (To ti se desava kada razmisljas o maturi u poslednji cas).

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:14 (BOLAC).
18 godina
BOLAC kaže...

Pa vidi Izzy, to sto ti kazes istina ali ipak imam izbora samo od 4 cure za maturu, a ove 3 nezna se koja je gluplja i ruznija. Tako da jedino preostaje ova. (To ti se desava kada razmisljas o maturi u poslednji cas).

Kakva božja matura, nije ti rast organizma oprava za maturu, niti se naručuje preko interneta. Dobro su dečki rekli - da se raste kako se kome poželi,
u kojem trenutku mu se sprdne, nebi Messi ili Modrić ili Maradona bili onako "visoki" koliko jesu. A po njima je super za vidjeti, i da visina nema puno veze sa vježbanjem niti uspjehom kod cura i u životu. Ako ti je ova za tu maturu rekla taj "uvjet" sa narastanjem to ti je u prijevodu bilo da je trenutno mislila "idem s tobom kad na vrbi rodi grožđe". Jednako kao što ti lijepo misliš o ostale 3 cure "nezna se koja je gluplja a koja ružnija". Otprilike vam je isti mentalni sklop. Ajde dosta spamanja teme.

13 godina
neaktivan

pa vi pricajte sta hocete bas me briga. Ali ja znam sta hocu, a i svejedno sam najnizi u razredu. {#}

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kake to veze sad ima. možda ti to nije baš zgodno, al ja npr znam par likova koji su nagli rast doživjeli na faksu.. a i ako nisi jako visok i to ima svojih kvaliteta.. previše se zamaraš s glupostima. jedi puno i vježbaj. proširit ćeš se i dat će to dojam da si viši. dosta sad.

16 godina
neaktivan
BOLAC kaže...

pa vi pricajte sta hocete bas me briga. Ali ja znam sta hocu, a i svejedno sam najnizi u razredu. {#}

ti ili trollas ili si ******** ***** * * ** * * ** * ***** * ******.

nemoš namjerno narast,mislim WTF odkud ti ta pomisao uopće,za 2-3 mjeseca nećeš ni centimetra narast.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam u ova 3-4 mjeseca narastao nekih desetak cm...Radio sam sve normalno i normalno jeo...Eto,mene je uhvatilo sad,a tebe će to uhvatit tko zna kad...

13 godina
neaktivan

OK, hvala. 

17 godina
Rast mišića i visina
Po se zove nagli rast i dogodi se jednom u pubertetu, ja sam tako u jednom trenutku sa 170 cm bio medu najvisim u razredu, a sad u srednjoj su svi visi od mene.
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Po se zove nagli rast i dogodi se jednom u pubertetu, ja sam tako u jednom trenutku sa 170 cm bio medu najvisim u razredu, a sad u srednjoj su svi visi od mene.

ja trenutno imam oko 180(na sistematskom prošlegodine sam imao 168) još uvijek sam najviši u razredu,a najviši sam bio i u prvom razredu....

13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ja sam do 8 razreda bio najmanji u razredu i onda narastao jako puno oko 30 cm i sad sam na 185 i htio bih narasti bar jos 5 cm ali neide :(

15 godina
protjeran
BOLAC kaže...

Hey, sorry ako vas prekidam ali hitno mi treba savjet.

Dakle, imam 14 god (napunio u Septembru 2012) (1998. godiste) i treba mi savjet kako da malo porastem tj. malo vise

sada sam visok 160 cm. Posto ove godine zavrsavam osnovnu skolu imam maturu i jedna cura s kojom ja hocu da idem mi je rekla da moram biti visok najmanje 175 (da narastem 15 cm ili 1,6mm dnevno). Prije 2-3 mjeseca sam otkrio da imam malo krivu kicmu i onda sam dobio od doktora da idem na neke vjezbe. Posle 2 nedjelje tih vjezbi osjecao sam se nekako vislji. Procitao sam jos i da Mljeko utice na rast. Hvala unaprijed.{#}

ovo je trol samo takav ili je 4 puta pao biologiju. a ako si ozbiljan dobro ti je reko overhaul da te samo otfikarila, ne želi izać s tobom al ti je to na glup način rekla. okani se tog, ionako se nećeš sjećat mature za 2 godine

@prelose kaj će ti još tih 5 cm ja imam 190 pa nije to niš posebno. nemam neke koristi od tog a koje nemaju oni visoki 185

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

možda ona hoče da mu ...... naraste još 15 cm samo je on krivo skužio

13 godina
protjeran
Rast mišića i visina

@novak92 bilo bi mi fora narasti volim biti visok :) s obzirom da sam bio manji od makovog zrna sad sam veci vise od  pol svojih frendova

15 godina
Rast mišića i visina

Koliko se sjećam, ja sam narastao nekih 7-8 cm za možda pola godine. Mislim da je to bilo razdoblje oko 14-te godine.

Sad ne znam je li to uzrokovano naglim rastom, ali nedugo nakon toga sam saznao da imam blaži oblik kifoze i skolioze. Uvučena ramena, jedna strana prsa izraženija od druge, česti bolovi u leđima, uglavnom radi se o iskrivljenoj kralježnici. Išao sam nekoliko mjeseci na one terapije tj. vježbe razgibavanja i to nije baš pomoglo. Doduše, kada sam počeo malo vježbati (bodyweight i utezi) kao da mi su se prsa izravnala tj. ne primjeti se više tolika razlika između jedne i druge strane..

Izgleda da sam ja jedan od onih koji slabo podnose laktozu. Nakon 2-3 čaše mlijeka, gotovo. Trbuh boli, nadutost.. Probao sam ono sa 90% manje laktoze i malo mi je preslatko.

Ne znam ni sam kako mi se to pojavilo, jer sam prije 5-6 godina bez problema mogao popiti i po litru mlijeka bez ikakvih problema.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
dv14 kaže...

Izgleda da sam ja jedan od onih koji slabo podnose laktozu. Nakon 2-3 čaše mlijeka, gotovo. Trbuh boli, nadutost.. Probao sam ono sa 90% manje laktoze i malo mi je preslatko.

Ne znam ni sam kako mi se to pojavilo, jer sam prije 5-6 godina bez problema mogao popiti i po litru mlijeka bez ikakvih problema.

To je normalno inače. Prirodno mladi podnose laktozu jer smo sisavci.
No dobar dio ljudske populacije nije stekao Onu genetsku modifikaciju da

nam enzim za probavu laktoze ostane aktivan u odrasloj dobi. Imaš u DM-u
tabletice za laktozu. Neznam napamet kako se zove, jer netrebam osobno,

ali se sjećam da sam ih vidio.

Glede visine, znam da je dosta problem malo višljima sa cipelama -

na akcijiama i rasprodajama obično ostanu brojevi koje visoki baš
nemogu nositi, pa se mora kupovati skuplje varijante;)

17 godina
Rast mišića i visina

po meni 180-185 cm idealna visina. ja sam osto jbg na 171 cm al sto sad.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja svaki dan derem po litru jogurta,i to od rođenja...Možda zato sam ovolika grdoba? :P

16 godina
neaktivan
7kunac kaže...

Ja svaki dan derem po litru jogurta,i to od rođenja...Možda zato sam ovolika grdoba? :P

ja sam u životu popio litru jogurta pa sam viši od tebe xDD,jogurt izbaci iz računice {#}

16 godina
neaktivan
Prelose kaže...

ja sam do 8 razreda bio najmanji u razredu i onda narastao jako puno oko 30 cm i sad sam na 185 i htio bih narasti bar jos 5 cm ali neide :(

kad se netrudiš dovoljno...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice