Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.148
|
čitano: 8.773.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozz, evo htio bi pitati nesto, ali to bas i nije vezano uz teretanu itd.Igram nogomet pa bi vas htio pitati ima li nesto (tablete ili nesto drugo) sto mi moze pomoci da budem vise koncentriran, izdrzljiv za vrijeme treninga/ utakmica ?

Malo sam proguglao i nasao ovo http://www.building-body.com/shop/suplementi-po-namjeni/snaga-i-energija/speed_booster_plus_ii_-_20_ampula

Neznam jeli je to dobro, pa bi vas molio za savjet.

16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
overhaul kaže...
...

Hvala puno, upravo me to zanimalo.

Ne osjećam bol (da je prisutna, naravno da ne bi ni radio vježbe ili bi ih korigirao) nego

je naprosto čudan osjećaj pa me zabrinulo.

S obzirom da inače kao što sam rekao cijeli pucketam i krckam, od glave do pete,

vjerojatno i nije neki misterij.

Poradit ću na ovim vježbama koje si postao, thnx još jednom.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
13 godina
protjeran
Flue kaže...

Pozz, evo htio bi pitati nesto, ali to bas i nije vezano uz teretanu itd.Igram nogomet pa bi vas htio pitati ima li nesto (tablete ili nesto drugo) sto mi moze pomoci da budem vise koncentriran, izdrzljiv za vrijeme treninga/ utakmica ?

Malo sam proguglao i nasao ovo http://www.building-body.com/shop/suplementi-po-namjeni/snaga-i-energija/speed_booster_plus_ii_-_20_ampula

WUT

16 godina
protjeran
Flue kaže...

Drogu sine jedi

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jel igraš ti u barceloni možda,primjetio sam da ste u zadnje vrijeme nešto pali s igrom. 

šta će ti tablete za koncentraciju i izdržljivost ajde reci mi molimte,i usput čisto sumljam da potoje tablete za koncentraciju.

17 godina
Rast mišića i visina
Mozda misli da ce dat koji gol vise rofl
14 godina
protjeran
Flue kaže...

Uzmi Guaranu u ljekarni. Pet puta jeftinije, a sljaka OK. Inace to kaj ti trazis je ECA, al ovaj prvi E je ilegalan, tak da... Uz Guaranu dobro dize i cisti kofein u tabletama.

daniel
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Što se napali odmah dečka, pa lijepo je pitao, a vi se rugate..

Iskreno, ne vjerujem puno u te ćiribu ćiriba tablete i koktele koji neposredno prije napora/utakmice daju snagu, eksplozivnost i pretvore te u stroj narednih par sati. Probao sam par njih, ali nisam osjetio ama baš nikakvu razliku, pa sam ih odbacio kao opciju. Po meni, nepotrebno bacanje novaca...

Što se tiče koncentracije, najbolje bi ti bilo uskladiti bioritam. To se često zanemaruje - nedostatak kvalitetnog (!) sna, znači ne ić spavat u 3 i budit se u podne. Jesti 3 sata prije treninga, i odmah nakon istog, ali ne burek i pizzu na putu do doma već povrće piletinu i voće kad se vratiš kući.

Na izdržljivosti bi trebali raditi sa kondicijskim trenerom, to je njegov posao da kroz vježbe to osigura. Tu bi ti jedino preporučio karnitin, koji se inače često uzima tijekom priprema kad su povećani napori.

14 godina
neaktivan
crack kaže...

šta će ti tablete za koncentraciju i izdržljivost ajde reci mi molimte,i usput čisto sumnjam da potoje tablete za koncentraciju.

Postoje tablete za konentraciju, al bolja stvar od toga je crna kava koja sadrži kofein koji pospješuje koncentraciju i čini te budnijim ili još bolja opcija zeleni čaj.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kako se radi vježba za trbuh "kosi prema koljenu"?

18 godina
Flue kaže...

Tu ti je uglavnom karnitin, guarana kofein i taurin. Sve što ti je u običnom energy drinku, iliti redbullu. Moraš pripaziti s time, diže tlak i ubrzava puls, a
 kako i inače jasno digneš tlak i puls trčanjem na terenu, može te uloviti drhtavica i slabost, dakle praktički suprotni efekti. Osim toga, to bi mogao imati

i pozitivni doping test. UPRAVO NA TOME je kao dopingu pala naša olimpijska pobjednica bacačica diska Sandra Perković, s tim da nije ni znala da je u energy drinku
(jer je u specifikaciji napisan zabranjeni metilheksanamin pod imenom "korjen geranije")
bilo nedopušteno sredstvo. Zato dobro su ti ljudi rekli, ZELENI ČAJ. Napravi si u termosici dvije vrećice zelenog sa par žlica cedevite
(tanin iz čaja može ograničiti apsorpciju željeza iz voća i povrća, a C vitamin u cedeviti ili limunu to poništava) i grožđanim šećerom(brza energija) i super.
Kavu nebih preporučio ona ima tendenciju da izlučuje vodu, pa možeš dobiti grčeve mišića. Sve ovisi od osobe do osobe jer na kofein se stječe tolerancija.

lebron kaže...

kako se radi vježba za trbuh "kosi prema koljenu"?

evo ti cura pokazuje malo za promjenu, da ne izgledamo gejevski:) Dakle lijevi lakat, desno koljeno i obratno. Inače, jako dobra vježba trbušnjaka jer ne opterećuje kičmu i polužno ligamente kuka i tetive kvadricepsa.
Eh da, kad sam kod tetiva, neznam jel znate, pa malo pojašnjenje: Tetiva (tendon) spaja mišić i kost, ligament spaja dvije kosti na zglobu. Eto:)

17 godina
Rast mišića i visina

overhaul vidim da si spomenuo cedevitu, sto mislis o tom napitku opcenito. presto sam pit gazirano i to ali cedevitu pijem(od limuna), oni se predstavljaju kao vitaminsko pice, 9 vitamina i tako to, jel to istina ili?

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

overhaul vidim da si spomenuo cedevitu, sto mislis o tom napitku opcenito. presto sam pit gazirano i to ali cedevitu pijem(od limuna), oni se predstavljaju kao vitaminsko pice, 9 vitamina i tako to, jel to istina ili?

Smece puno secera, nema tu ni V od vitamina, radije si kupi u ljekarni supradyn multivitemine pa pij ( jedna tableta na dan )

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Cedevita ima vitamina..zato se i ne preporuča više od 3 čaše dnevno za odrasle (za djecu i manje)..piše na proizvodu

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Cedevita ima vitamina..zato se i ne preporuča više od 3 čaše dnevno za odrasle (za djecu i manje)..piše na proizvodu

u 15g napitka u prahu sadrzi 12,6 g ugljkohidrata, od toga seceri 12.6 g, kolorijska vrijednost je 56kcal na 15g ili 370 kcal na 100g. Cisti secer, bjezi od tog, radije iscjedi narancu ili napravi limunadu. Da mi prijete smrcu nebih to smece od cedevite unio u sebe.

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 22:05 (QuidZz).
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

je qrac...A od čega je slatka?od naranče?  {#}

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
16 godina
neaktivan
7kunac kaže...
DuMe kaže...

je qrac...A od čega je slatka?od naranče? {#}

slatka je od silnih vitamina

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da,da....vitamini:E197,E372....

17 godina
Rast mišića i visina

i jos me zanima jedna stvar, one jana vode s okusima, sto kazete na to? mislim kazu da je vodu najbolje pit a ova mi je super.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne raspravljamo o šećeru nego o vitaminima

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

i jos me zanima jedna stvar, one jana vode s okusima, sto kazete na to? mislim kazu da je vodu najbolje pit a ova mi je super.

Neznam za to...Provjeri na boci jel ima kakvih dodatnih $ranja...Znam samo da su ledeni čajevi smeće...

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

To deblja, tak da pazi kolko toga pijes. Kupi obicnu vodi i deri.

daniel
17 godina
Rast mišića i visina

obicnu vodu cu doma natocit, nikad mi nije bilo jasno zasto neko pola litre jane plati 5 kn kad je 1000 litara vode iz pipe 12 kn.

18 godina
mar123 kaže...

A kažu ljudi da ima tih nekih vitamina, no ne uzdam se u taj podatak u mjeri da kažem okej,
sad sam se opskrbio vitaminima za cijeli dan...
Sigurno je da ima šećera; ako se gleda samo smjesa,
puno, ali ako se gleda pomiješana s vodom - ne toliko puno koliko ljudi misle,
zato je sa zelenim čajem uz vježbanje pijem dodatno sa traubenzuckerom.
No ja cedevitu koristim samo kao gore spomenutu laku zamjenu za limun aromu u čaju, 
a i što se šećera tiče, za svakog tko je fizički aktivan, nema problema:)

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

obicnu vodu cu doma natocit, nikad mi nije bilo jasno zasto neko pola litre jane plati 5 kn kad je 1000 litara vode iz pipe 12 kn.

Ajde da živimo negdje gdje je voda zagađena, ali barem sa tim nemamo problema.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nije ista kvaliteta između ove iz vodovoda i jane....al jbg,jana je zato skuplja...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa ne znam ni koliko je kvalitetna voda koja stoji u skladištu danima.

17 godina
7kunac kaže...
mar123 kaže...

nije ista kvaliteta između ove iz vodovoda i jane....al jbg,jana je zato skuplja...

nemojmo o kvalitetama vode. marketing je znanost.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Pa ne znam ni koliko je kvalitetna voda koja stoji u skladištu danima.

S obzirom da je zatvorena,mislim da stajanje u skladištu nema učinka...dok ova iz vodovoda ima kamenca,skladišti se u bazenima...

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

malo kasnim, al kad ste bili spominjali secere, evo jedne slike koju sam nasao na 9fagu(dakle ne znam bas jel istinito) al pokazuje kolicinu secera u picima

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6700744_460s.jpg

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 22:52 (Ratohnhake:ton).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice