meni je osobno to predugačko.
moj trening se sastoji od 12 vježbi full body je i traje oko 45 min do 1h ovisi na kojoj sam razini treninga(inače imam 3 razine),dok krene trening kod mene nema praznog hoda niti nekih ometanja okoline,odradim vježbu štoperica krene odbrojavat 1min,nakon nekih 50-ak sec već se krenem pripremit za sljedeću vježbu tako da se ne produljujem odmor.
ovo šta govoriš za mar-a,negdje gore je naveo da je bio 5-6 mjeseci u teretani(nesjećam se točno) tako da ako se nije naviknuo na pokrete,i nije naučio dosad pravilno izvođenje vježbi onda je on išao u teretanu čisto da izađe van malo.
svi smo drugačiji i svakome paše nešto drugo,ja sam mu dao savjet kako ja to radim,postoji mali milijun treninga,izvođenja istih,te isto tako i odmora kod treninga,suplementacije...možemo u nedogled,ovaj trenutni program mi paše i trening od oko 45min do 1h mi je super,neznam što bi radio više da se to produlji na sat i pol.
ovo za big chest fast i te ostale gluposti,čim vidim takav naslov,to preskačem,to mi je isto onom čuvenom banneru you are 1 000 000 visitor you won.... a vjerujem da je to namjenjeno početnicima koji eksplodiraju prvih mjesec,sjećam se dok sam ja ozbiljno krenuo u teretanu prvih mjesec-dva sam na svakoj vježbi konstantno povećavao opterećenje,jednostavno nisam imao u glavi tu misao da će mi bit previše,praktički sa 10 kg(bućica) u benchu ja sam kroz kratak preiod došao do 22kg(bućica) ista stvar sa čučnjem,krenuo sma samo sa šipkom i čučanj mi je baš ono eksplodirao nakon mjesec-mjesec i pol sam došao na 90kg,nisam mogao vjerovat,i onda to tu zapne i onda se boriš i radiš više ponavljanja manje odmora,uglavnom usavršavaš tehniku...vjerovatno i sam znaš kako je to.
da skratim,uz naše savjete on bi sebi trebao složit nešto suprotno od ovog što sad radi i da konstantno diže volumen,uglavnom mora osjetit na tijelu da mu trening paše.

Ljubomorne duše mogu da mi puše