Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.148
|
čitano: 8.777.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
ProTeinZ kaže...

sto mislite?

Zgodan. Imaš dečka? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
odjavljen
mar123 kaže...

jesi mozda radio i neke "fore" sa sklekovima tipa sklek s pljeskom, na jednoj ruci i tako to? ja uzivam radeci sklekove, i pogotovo kad uspijem napravim tako neke stvari, sad mi je cilj sklek s jednom rukom.
ja u treningu(full body) napravim oko 140 sklekova i oko 80 zgibova, naravno to ne sve odjednom nego rasporedeno.

Radim samo široke sklekove, uteg od 10 kila na sebe i deri ;) Inače svakakve varijacije sklekova su dobre, oni koji pilaju sa pričama 'ništa bez teretane' 'sklekovi, zgibovi su qurac' su u krivu, raditi svakakve varijacije, sa utezima/bez i bit će rezultata, kod mene itekako ima, ja sam dobio 10kg od 9 mjeseca!

Zgibove obožavam, meni najdraža vježba, iz zabave nekad radim ruske, iako to nije vježba, više ku*cenje i sl. al volim ih raditi {#}

15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

sto mislite?

obrve su ti gey {#}

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

sto mislite?

Pretpostavljam da si početnik. Desno rame i triceps eventualno izgledaju ok za startera, druga ruka podlaktica, prsa i sve ostalo ti je slabo. Koliko imaš godina?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
mar123 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mene iskreno zanima s cime ti doma radis noge,donji dio leda,a i prsa i triceps neces dugo moc skelkovima radit.

cucnjevi, pa cucnjevi s utezima- kvadricepsi
ono dizanje stopalima, neznam kako se to zove, isto samo povecavam tezinu- listovi

zgibovi-leda
sklekovi, razne vrste, uski, jos uzi itd itd- prsa i triceps

dipsevi- triceps

bucice- triceps, biceps, ramena
a imam i ravnu sipku s kojom cu sad isto krenut- prsa, biceps, triceps

evo to se sve moze kvalitetno doma odradit

cilj mi je kad malo zatopli vani(proljece) nagovorit ujaka da mi sa aparatom za varenje napravi konstrukciju za zgibove(moc cu onda radit i siroke, i ruske i ostale dok u kuci mogu samo uske) te onu konstrukciju da dipseve koji su za triceps.

Izgleda da onda jos uvijek radis s jako malim tezinama kad mozes s bucicama radit cucnjeve,listovi se daju s njim jos nekak i napravit.A sta s tice sklekova mislim da je to preslabo nakon max 2 mjeseca neces njima vise nista postic.A donji dio leda izgleda da uopce ne radis,nabavi s onda bar olimpisku sipku da imas za bench i mrtvo dizanje.

ProTeinZ kaže...

sto mislite?

Mislim da se trebate naucit slikat,kad ocete tak nesto pokazat ili se slikat da za usporedbu sad pa nakon mjesec dva itd. nemrete se slikat ko za profilnu na fejsu.

You got to lose to know how to win
17 godina
Rast mišića i visina

sklekovi se mogu i otezat kad postanu prelagani.

17 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozz ljudi,jedem ko vol treniram ko majmun i mišići rastu.Uz sve to treniram i nogomet pa mislim i da nogomet ima malo veze kako mi mišići brzo rastu.Kada sam počeo trenirati imao sam 42kg a sada imam 46.5kg,

42kg čega?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
Rast mišića i visina

imam 18 god

ma kamera je losa {#}

battlelog: itzBrleh
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja vjezbam doma isto i nema potrebe za teretanom,jedina stvar koja mi se razlikuje doma i u teretani je lat sprava na kojoj sam se zagrijavao prije zgibova,dali se za tu razliku isplati davat 250 kn mjesečno,ne hvala :)

inače mar123 kako ti ne staneš unutar vrata,ja sam dosta viši od tebe opseg ramena mi je 130cm,i fali mi malo da stanem u široki zgib unutar vrata možda da sam negdje 110 stao bi bez problema. I primjetio sam još da si napisao da napraviš 80 zgibova i 140 sklekova,neznam koliko je to istina što se tiče zgibova,al uglavnom bolje ti je napravit 2 serije po 8-10 pravilnih zgibova sa dodatnim opterećenjem nego ovako. Želiš nabit masu,to ti je ukratko maksimalno opterećenje minimalno ponavljanja.

17 godina
Rast mišića i visina

hehe ali ja imam uska vrata, 71 cm.

gle ja ovako radim, prvo se zagrijem. onda odradim ovo:

5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 skelkova

5 zgibova

10 sklekova

tu stalno mjenjam vrste, zgibove uske radim ali jednom ruke prema van jednom prema unutra, a sklekova radim siroke, uske, dijamant.

onda poslije toga idem na bucice, dipseve, nakon toga ponovim ovo gore, onda idem na trbusne i nakon njih opet ponovim ovo gore, onda noge i na kraju opet ponovim ovo gore.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vidim nitko ne odgovara na pitanje koje sam postavio oko kupovne šipke za zgibove?

Cijena, montaža, kvaliteta...?

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
17 godina
forzzuk kaže...

Vidim nitko ne odgovara na pitanje koje sam postavio oko kupovne šipke za zgibove?

imas u kauflandu za 100 kn, monitora se na nosace koji se userafljuju u stok vrata.

imas na stranici fitness.com zamislim 130 kn, i ona se ne userafljuje nego se zaglavi na vrata.

14 godina

Ja san svoju kupija u Hervisa za 180kn. Kvaliteta nije nesto dobra, ali sluzi svrsi i mozes montirat na bilokakva vrata.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
forzzuk kaže...

imas u kauflandu za 100 kn, monitora se na nosace koji se userafljuju u stok vrata.

imas na stranici fitness.com zamislim 130 kn, i ona se ne userafljuje nego se zaglavi na vrata.

shadowlapy kaže...

Ja san svoju kupija u Hervisa za 180kn. Kvaliteta nije nesto dobra, ali sluzi svrsi i mozes montirat na bilokakva vrata.

Hvala.

Imam 'svoju' šipku izrađenu u radioni i montiranu s 8 borel 20 šarafa u drugom prostoru koji mi nije na raspolaganju

pa gledam nabaviti nešto što je lagano za postaviti gdje sam sad.

Shadow, kako se točno montira, koliko je stabilna?

Dakle, bez šarafa i dodatne montaže/bušenja.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 skelkova

5 zgibova

10 sklekova

tu stalno mjenjam vrste, zgibove uske radim ali jednom ruke prema van jednom prema unutra, a sklekova radim siroke, uske, dijamant.

onda poslije toga idem na bucice, dipseve, nakon toga ponovim ovo gore, onda idem na trbusne i nakon njih opet ponovim ovo gore, onda noge i na kraju opet ponovim ovo gore.

trening ti je užas 

imaš bućice/utege a radiš ponavljanja zgibova i sklekova u nedogled,i pri tome zaobilaziš bench i mjenjaš ga sa sklekovima

toliko si tražio savjete i programe i sakupljao znanje,i onda si složiš ovakav trening.{#}

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
ProTeinZ kaže...

sto mislite?

Zgodan. Imaš dečka? {#}

Ovdje nije tema anoreksija nego rast mišića i visina. {#}

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
17 godina
crack kaže...
mar123 kaže...

5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 skelkova

5 zgibova

10 sklekova

trening ti je užas 

imaš bućice/utege a radiš ponavljanja zgibova i sklekova u nedogled,i pri tome zaobilaziš bench i mjenjaš ga sa sklekovima

toliko si tražio savjete i programe i sakupljao znanje,i onda si složiš ovakav trening.{#}

a vidjet cemo za mjesec-dva jel uzas ili ne

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovisi koji su ti ciljevi ako želiš izgubit kile ok je, ako želiš dobit na masi izbaci te zgibove i sklekove i uhvati se tegova i bencha...

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
crack kaže...
mar123 kaže...

5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 skelkova

5 zgibova

10 sklekova

trening ti je užas 

nemoj mislit da ti ja nešto tu prigovaram,ovo moje ti je bio samo savjet,s tim ćeš jako teško nabit kile.ako si na kreatinu moraš pit puno više od jedne litre vode na dan.

trening od sat i pol ti je predugačak,radi manje pauze između serija.

14 godina
The Man kaže...

ti mora da si neka mrcina onda..

17 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
The Man kaže...

Pa recimo da je tako... Kod mene trenutno definicija stagnira, pošto sam previše lijen da pazim na prehranu. Na tvojoj se slici baš i ne vidi neka masa, a i definicija je isto u fazi nastajanja. Nemoj me krivo shvatiti, najbitnije je to da si ti zadovoljan, jer ne postoji savršeno tijelo, ali meni je nekako za muškarca fail ako je mršave i slabašne građe.

Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
13 godina
neaktivan
crack kaže...

ja vjezbam doma isto i nema potrebe za teretanom,jedina stvar koja mi se razlikuje doma i u teretani je lat sprava na kojoj sam se zagrijavao prije zgibova,dali se za tu razliku isplati davat 250 kn mjesečno,ne hvala :)

inače mar123 kako ti ne staneš unutar vrata,ja sam dosta viši od tebe opseg ramena mi je 130cm,i fali mi malo da stanem u široki zgib unutar vrata možda da sam negdje 110 stao bi bez problema. I primjetio sam još da si napisao da napraviš 80 zgibova i 140 sklekova,neznam koliko je to istina što se tiče zgibova,al uglavnom bolje ti je napravit 2 serije po 8-10 pravilnih zgibova sa dodatnim opterećenjem nego ovako. Želiš nabit masu,to ti je ukratko maksimalno opterećenje minimalno ponavljanja.

Otkad su visoka ponavljanja 100 %-ni faktor, guglaj 10x3 ili Big Back, Big Chest fast. Volumen je isto važan kao i vrijeme pod naporom (time under tension), usto pošto mar123 početnik možda mu tih 80 zgibova čini više dobra pošto mu tijelo nauči bolje raditi pokret zbog tolike vježbe isto kao kod glazbenih instrumenata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 18:40 (Kramerdida).
14 godina
The Man kaže...
ProTeinZ kaže...
The Man kaže...

Pa recimo da je tako... Kod mene trenutno definicija stagnira, pošto sam previše lijen da pazim na prehranu. Na tvojoj se slici baš i ne vidi neka masa, a i definicija je isto u fazi nastajanja. Nemoj me krivo shvatiti, najbitnije je to da si ti zadovoljan, jer ne postoji savršeno tijelo, ali meni je nekako za muškarca fail ako je mršave i slabašne građe.

nisam zadovoljan nego radim na na masi..

17 godina
crack kaže...
mar123 kaže...
crack kaže...
mar123 kaže...

5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 sklekova
5 zgibova
10 skelkova

5 zgibova

10 sklekova

trening ti je užas 

nemoj mislit da ti ja nešto tu prigovaram,ovo moje ti je bio samo savjet,s tim ćeš jako teško nabit kile.ako si na kreatinu moraš pit puno više od jedne litre vode na dan.

trening od sat i pol ti je predugačak,radi manje pauze između serija.

to ja znam, i pijem vise od jedne litre sad ali reko sam to mi je najteze promjenit jel navike su navike, jednostavno nemam potrebu za tekucinom pa se ne sjetim da trebam popit nesto.

pa s obzirom da je to full body trening sat i pol nije puno, no da, ja radim dosta velike pauze izmedu serija, procito sam da je 45 sekundi optimalno. smanjit cu onda ovo jedno ponavljanje zgibova i sklekova i ubacit jos jednu vjezbu sa bucicama za bicepse i jos jednu za triceps.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja odradim full body u 1 sat najviše.

17 godina
Jabulani kaže...

Ja odradim full body u 1 sat najviše.

kolke pauze imas?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

1 min

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@crack

Otkad je sat i pol predugačko, nema svatko istu rutinu ili količinu slobodnog vremena. Ako se bojiš kortizola tvoj je strah neopravdan.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako radiš na masi ne bi trebao trenirat više od sat vremena na dan (ako nisi na testosteronima ).

pipl mast trast as

13 godina
neaktivan
aton kaže...

Ako radiš na masi ne bi trebao trenirat više od sat vremena na dan (ako nisi na testosteronima ).

pipl mast trast as

De pogledaj video pa onda mi onda govori. Ako treba izvući ću istraživanja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice