Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.207.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Demzi94 kaže...

trebam preporuku (duzine) vijace imam doma neku al je prekratka ,,visok sam 198 cm !??

šta je to uopće?

15 godina
neaktivan
crack kaže...
Demzi94 kaže...

trebam preporuku (duzine) vijace imam doma neku al je prekratka ,,visok sam 198 cm !??

šta je to uopće?

uze za preskakanje!!

vidio sam neku za 50 kn ima 2.6 m sad nezz oce li to biti dosta da ne dam bzv 50 kn pa da stoji

17 godina
neaktivan
crack kaže...

šta je to uopće?

Uže za preskakanje.

EDIT za Demzija : Pa treba ti duljina oko metar i pol, ako ti je to previše, uvijek možeš skratit. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:28 (Looka).
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
crack kaže...

šta je to uopće?

Uže za preskakanje.

nemogu prepoznat iz ove slike,na šta točno misliš,mošda neka slika iz profila ili nešto :))

17 godina
neaktivan
crack kaže...

nemogu prepoznat iz ove slike,na šta točno misliš,mošda neka slika iz profila ili nešto :))

Ne kužim u čemu je problem, možeš pojasniti?

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
crack kaže...

Ne kužim u čemu je problem, možeš pojasniti?

sarkazam,napisao si uže za preskakanje,slika nije potrebna,znam šta je uže za preskaknje,samo je orginal post nekako drukcije napisao čovjek pa nisam skužio o čem se radi.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam 12 godina,visok sam 172 i težak 67kg.Treniram košarku 4 puta tjedno i još idem na atletiku (tam moram ić u teretanu).Prije godinu dana nisam mogao napraviti 10 sklekova sad mogu 15 zgibova.

Užasno sam se ojačao ko hulk sam {#} 

Jel bi možda od te tam teretane ja cijeli život mogao ostat 172.

Trolololo
18 godina
neaktivan
karlo2727 kaže...

Ja imam 12 godina,visok sam 172 i težak 67kg.Treniram košarku 4 puta tjedno i još idem na atletiku (tam moram ić u teretanu).Prije godinu dana nisam mogao napraviti 10 sklekova sad mogu 15 zgibova.

naravno. teretana ti magično drži visinu na 172.

eto ja sam 160 radi teretane!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
karlo2727 kaže...

naravno. teretana ti magično drži visinu na 172.

eto ja sam 160 radi teretane!

No need for sarcasm.

Dečko ima 12 godina i zanima ga nešto, nemoraš odmah trollat. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mislim meni tam trener kaže šta da radim ne forsiram se ko svinja

Trolololo
15 godina
neaktivan
karlo2727 kaže...

Ne brini, još ćeš ti rast.

Praktički nisi još ni počeo rast kako se spada. ;)

Samo nemoj buildat bezveze, pitaj ovdje dečke za savjete i radi vježbe u nekom redu, da se lijepo razviješ. ;)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan
karlo2727 kaže...

Pa možeš se forsirati ako je ti je neka vježba laka, npr. max na sklekovima ti je 30 što nije toliko stresno na srednjišnji živčani sustav kao max na mrtvom dizanju, ali nemoj to prečesto raditi, uvijek ostavi 1-2 ponavljanja u sebi. Da napomenem za zgibove, nastoji vući dok ti gornja/donja prsa ne dirnu šipku, širina zgiba je osobni izbor i naravno potpuno izravnaj ruke kad se spuštaš dolje i stisnu guzicu i trbušne radi stabilnosti. Samo me zanima koliko ćeš sad moći.

Ovaj video opisuje sve što pričam.

15 godina
protjeran
djdomi kaže...

imate koju jako dobru vježbu za podlaktice, kod puno bodyweight vježbi mi one prve otkazuju. npr. sklekovi, napravim xx broj sklekova, ne mogu više jer podlaktice ubijaju dok triceps, prsa sve ok.

(i obrnuta verzija)

evo ti i ovaj video imaš dobrih vježbi

i pazi da radiš pravilno s malim razmacima između serija jer su to mišići na kojima moraš gradit izdržljivost

18 godina

Heheh, okej nije sam scooby, ali on je baš pojava, najpoznatiji "bro-scientist" na netu:)
Glede vježbanja podlaktica, najlakši su za nabaviti handgripsi, i kako su mali (posebno gumeni) može ih se "gnječiti"
kad god se čovjeku da. No, kod vježbi za podlaktice treba paziti, mogu se zamoriti tetive šake,
ako se odmah krene bez zagrijavanja na nenavikle sile.

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vrijeme je da se i ja uključim u temu :)

Inače iz SB-a sam, studiram u Zagrebu tu i treniram.
186cm, 97kg,20 god , 4 mjeseca sam na periodu mase (počeo sam s 91kg) i jako dobro napredujem.

U zadnjih godinu dana smatram da sam naučio o nutricionizmu, fiziologiji i ljudskoj anatomiji više nego što sam u 5+ godina slušanja kemije i biologije :)

Uključio sam se u temu da vam ukažem na odličan seminar G.Faraha i Kai Greena u kojem raspravljaju o mitovima vezani za BB, kardiu, proteinima i ostalim aspektima BB i fitness lifestylea.

Radujem se budućim raspravama u temi i nadam se da će moje riječi nekome pomoći, i da ću ja naučiti ponešto novog :) Cheers!{#}

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
odjavljen
makaweli kaže...

Vrijeme je da se i ja uključim u temu :)

Inače iz SB-a sam, studiram u Zagrebu tu i treniram.
186cm, 97kg,20 god , 4 mjeseca sam na periodu mase (počeo sam s 91kg) i jako dobro napredujem.

U zadnjih godinu dana smatram da sam naučio o nutricionizmu, fiziologiji i ljudskoj anatomiji više nego što sam u 5+ godina slušanja kemije i biologije :)

Uključio sam se u temu da vam ukažem na odličan seminar G.Faraha i Kai Greena u kojem raspravljaju o mitovima vezani za BB, kardiu, proteinima i ostalim aspektima BB i fitness lifestylea.

Radujem se budućim raspravama u temi i nadam se da će moje riječi nekome pomoći, i da ću ja naučiti ponešto novog :) Cheers!{#}

Svaka cast oko mase kolega ;)

Inače ja trebam pomoc... Koristim kreatin, pratit cu metodu punjenja... Ovako jučer sam počeo, uzimam kreatin ujutro poslije zobenih, onda 1/2h prije ručka, prije treninga i poslije treninga u PWM.

Zanima me jeli to OK ?

Jedino me muci to oko dorucka jer zobene jedem uz jogurt...

Hvala :)

18 godina
neaktivan

Iskreno, smatram da kreatin možeš uzimat u bilo koje doba dana, jer je metabolizam kreatina poprilično dugačak, cca. 5-6h. Ako konzumiraš shakeove prije i poslije treninga, uzmi kreatin s njima, možeš i ujutro.

Ja kreatin ne konzumiram više, čisto iz financijskih razloga.

15 godina
Rast mišića i visina

ripped my friends :D

battlelog: DerpPOTATO
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ekipa evo ovo mi je treći tjedan da radim

za trbušnjake,ovo za
(level 1 za sad),te sam si sam složio vježbe za biceps i triceps,radim u obliku AxAxAxx.Zanima me ima li kruha od toga ili da hitno mjenjam trening?Hvala na svakoj pomoći. :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Heheh, okej nije sam scooby, ali on je baš pojava, najpoznatiji "bro-scientist" na netu:)
Glede vježbanja podlaktica, najlakši su za nabaviti handgripsi, i kako su mali (posebno gumeni) može ih se "gnječiti"
kad god se čovjeku da. No, kod vježbi za podlaktice treba paziti, mogu se zamoriti tetive šake,
ako se odmah krene bez zagrijavanja na nenavikle sile.

Ovo nije pisao Scooby, znam da je broscientist i to tvrdoglav u nekim stvarima poput jaja, ali ima pametnijih ljudi na forumu. Tip koji je ovo napisao još radi kao bauštelac i ima više godina iskustva u treniranju. Piši u gugliću adam glass bret contreras, taj je čovjek jedan od najjačih ljudi što se tiče stiska i ima dobre savjete. Stvar o kojoj pričaš zove se fatgripz, a dobar je i gripforce jer moraš stistniti da je spadnu sa šipke.

Za podlaktice ako nećeš biti profesionalni snagator dosta ti je debela šipka ili griper (a mogu i zgibovi sa ručnika pošto treniraju isti stisak kao griper).

18 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Ovolika vaskularnost na području abdomena je odvratna IMHO :/

15 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Odvratno. :/

Čisti primjer što se dogodi kad se preforsiravaš i ne radiš usklađeno vježbe.

Ili je možda Photoshop. :)

16 godina
big_guy kaže...

Svaki trening daje nekakve rezultate, bitno je da ne nes radi, naravno nece svaki trening dat jednake rezultate..

Ak ti se da napisi koje vjezbe kojim danima radis da ti mozemo lakse rec ako bi nes drukcije bilo bolje..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 19:42 (Don Strongtoni).
17 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

Jebozovan ali gladan i ljut bez šećera! :D

17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
big_guy kaže...

Svaki trening daje nekakve rezultate, bitno je da ne nes radi, naravno nece svaki trening dat jednake rezultate..

Ak ti se da napisi koje vjezbe kojim danima radis da ti mozemo lakse rec ako bi nes drukcije bilo bolje..

Znaci radim ponedjeljaksrijeda petak,ove vjezbe sa gornjeg posta za trbusne i prse a za biceps 3x12 hammer curl i obični dizanje utega,a za tricpes 3x12 kickbacks i dipsove...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 20:03 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Radi cijelo tijelo, a ne samo ruke i trbušne mišiće.

17 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Da li je učinkovitije raditi full body 3 puta tjedna ili podijeliti vježbe na 5 puta tjedno?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
big_guy kaže...
Jabulani kaže...

Da li je učinkovitije raditi full body 3 puta tjedna ili podijeliti vježbe na 5 puta tjedno?

Moje misljenje - 5 puta tjedno + 6ti neke gluposti tipa trbuh, balansa malo. Tako ja.

18 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Jabulani kaže...

Šta točno želiš postići ?
Full body (kružni) treninzi su dobri samo ako želiš održati kondiciju ili ako si u periodu definicije, ako želiš bulkat onda je bolje raditi klasične splittove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice