Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.208.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Rast mišića i visina
TriP kaže...

Ja kreatin pijem 5g poslje treninga zajedno sa wheyom i grožđanim šećerom. Nisam radio faze punjenja jer sam čitao da to nije potrebno radit. U dane kad ne treniram popijem 5g ujutro.

Ja koristim ovaj g.šećer sa slike,kupujem ga u dm-u. 

Jeli se dobiju isti rezultati kao i sa fazom punjenja ?

Meni je cilj dobiti kilazu, sto vise misicne mase uz manji BF %...

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Jeli se dobiju isti rezultati kao i sa fazom punjenja ?

Meni je cilj dobiti kilazu, sto vise misicne mase uz manji BF %...

Neznam,nisam probao fazu punjenja. Ali mislim da na mene previše ni ne djeluje taj kreatin,ili djeluje sporije. I nećeš dobiti kilažu sa kreatinom nego sa pravilnom i kavlitetnom prehranom. Kreatin ti samo pomaže da digneš koju seriju više. Bitno je da se kvalitetno našopaš nakon vježbanja a i ostalo vrijeme jedi ko lud.  Ja sam u dva mjeseca dobio samo dvije kile,ali i to je napredak.

Evo moje trenutno stanje...

www.fotoprizma.com
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da da, Xinban gaće FTW.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Sada krecem jako ozbiljno sa treningom jer sam napravio pauzu od 2 tjedna. Kupio sam si kreatin monohidrat i whey protein. Zanima me kako mi je najbolje uzimati?

Dali da radim fazu punjenja ili da krecem sa 5g kreatina dnevno?

Koji mi je najbolji izvor glukoze? Kupila mi je stara grožđani šećer ali je uzela u kapsulama a ne u prahu, pa neznam mogu li kapsulu staviti u shake?

Hvala!

naravno da možeš kapsulu otvorit i stavit u shake al možeš i popit ovak uz shake..

@ xR4Z3R

bez trenera možeš čim odradiš par treninga.. po jedan za svako područje da naučiš kak se kaj radi.. uglavnom lako možeš i bez njega al ak si nesiguran tako odradiš po jedno područje uz pomoć i dalje rokaj solo

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trip imas čudan trbuh :)

15 godina
odjavljen
crack kaže...

Zasto?

16 godina
crack kaže...

To ti se cini samo zato jer rijetko kad vidis nekog sa vrlo malo sala oko podrucja gdje trbug prelazi na noge.

Op Op Op Gangnam Style!!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pa neznam,vjerovatno slika vara al izgleda onako da je sredina trbuha ispod pločica onako previše ispupčena,ajmo reć kao da je u prvim mjesecima trudnoće. :)) 

inače fino se razvijaš,low bf,ramena ok,prsa,samo nastavi,koliko imas kg i kolko si visok?

15 godina
protjeran
crack kaže...

pa neznam,vjerovatno slika vara al izgleda onako da je sredina trbuha ispod pločica onako previše ispupčena,ajmo reć kao da je u prvim mjesecima trudnoće. :)) 

inače fino se razvijaš,low bf,ramena ok,prsa,samo nastavi,koliko imas kg i kolko si visok?

nema ništa loše s trbuhom kod njega.. jedino je trapeze zezno i to mu utječe na prsa a što je netko spominjo salo na prijelazu trbuha na noge ne zna mišiće jer to nije salo nego Musculus obliquus externus abdominis

edit: evo vam ga http://www.workout-factory.com/media/muscle/187.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 0:00 (novak92).
15 godina
neaktivan
crack kaže...

Da,na toj slici izgleda kao da mi je trbuh dosta ispupčen ali ubiti izgleda normalno. Taj mišić (tj. te dvije crte koje mi idu prema 'kanaricu') su mi se ful istaknule od kada sam počeo radit obrnute trbušne,umjesto da podižem trup podižem noge u zrak.  Nisam trudan,majke mi.  {#}

Low bf imam oduvjek,ja sam takozvani ektomorf,mogu jesti brdo toga i jako malo toga se uhvati za mene.  Inače visok sam 173cm i imam 63 kg.  

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
novak92 kaže...

.. jedino je trapeze zezno i to mu utječe na prsa....

Daj mi objasni malo ovo. 

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
TriP kaže...
crack kaže...

Da,na toj slici izgleda kao da mi je trbuh dosta ispupčen ali ubiti izgleda normalno. Taj mišić (tj. te dvije crte koje mi idu prema 'kanaricu') su mi se ful istaknule od kada sam počeo radit obrnute trbušne,umjesto da podižem trup podižem noge u zrak.  Nisam trudan,majke mi. {#}

Low bf imam oduvjek,ja sam takozvani ektomorf,mogu jesti brdo toga i jako malo toga se uhvati za mene.  Inače visok sam 173cm i imam 63 kg.  

1. Jel misliš slučajno na ovo? 

2. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

1. Jel misliš slučajno na ovo? 

Da,možeš i obje noge dizat istovremeno. Ili si još nekako otežat noge pa onda dizat.  {#}

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kolko često radiš tu vježbu?

Jer ja imam neki set vježbi, i to radim svaka 2 dana.

Zanima me kolko često i kolko dugo ti to radiš, jer su ti jako vidljive ove crte. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
protjeran
TriP kaže...
novak92 kaže...

.. jedino je trapeze zezno i to mu utječe na prsa....

Daj mi objasni malo ovo. 

trapeziusi su ti previše rastegnuti.. pretpostavljam da nisi dobro radio shrugse? zato ti nisu dovoljno dobro oblikovani

u početku bi trebali zgledat nekak ovako: http://www.happehtheory.com/TheDailyInsight/wp-content/uploads/2008/11/TheDailyInsight-11-23-08-Trapezius.jpg

a onda, naravno ako nastaviš pravilno, ovako: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Darren_Sadler.JPG{#}

što želim reći je da su trapeziusi kao ajmo reć kugle kad su dobro odrađeni a kod tebe su rastegnuti na ramena koja nisi radio proporcionalno s trapovima i sad ih "povlače" više prema gore (trap se hvata za akromion, lopaticu i klavikulu) pa to utječe i na prsa tako da ih ramena ne drže pravilno (jer se i pectoralis major hvata na klavikulu).. dok to ne središ nikad nećeš imat baš onaj pravi oblik... za sad super napreduješ ali moraš radit pravilno i usporedno i bit ćeš još bolji..

ja ti ne prigovaram samo pokušavam savjetovat.. ne znam jesam baš dobro objasnio, inače nisam baš talentiran za to

15 godina
neaktivan
novak92 kaže...

ja ti ne prigovaram samo pokušavam savjetovat.. ne znam jesam baš dobro objasnio, inače nisam baš talentiran za to

Ma sve pet,hvala ti na savjetu. Ukratko rečeno,želiš mi reći da moram malo poradit na trapezu?? Jer iskreno nisam baš radio neke vježbe za taj dio,a isto tako sam malo zapostavio listove i podlakticu,tako da ću i na tome morat poradit.

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Kolko često radiš tu vježbu?

Jer ja imam neki set vježbi, i to radim svaka 2 dana.

Zanima me kolko često i kolko dugo ti to radiš, jer su ti jako vidljive ove crte. :)

Ja vježbam svaki drugi dan,a vježbe za trbušne radim recimo svaki treći trening.

Ali te crte se meni praktički vide od uvjek pošto sam skinny guy,samo su sada malo više izražene. 

www.fotoprizma.com
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Frikovi, da pitam nesto... 

Ako nemam dekstrozu, sta bi mi dobro posluzilo u pwm uz whey + kreatin? mozda med?

Hvala!

16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ako nemam dekstrozu, sta bi mi dobro posluzilo u pwm uz whey + kreatin? mozda med?

Hvala!

grožđice

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel dobro svaki dan 1 sat treninga sa utezima i 15 min cardio? 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja radim svaki dan 1 sat Cardio i 25 minuta Abs Workouts.

Još kad se otopi snijeg još ću više pojačat Cardio. ( trčanje, vožnja bicikla, šetanje )

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma ja sad preskačem uže nekih 15-20 min, jer je predosadno radit cardio u kući, kad bude malo bolje vrijeme onda svaki dan bicikl najmanje 30 min. {#}

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Hvala!

Ja uzmem dvije velike žlice meda i pomiješam zajedno sa whey-em. A uzmem i jednu prije treninga jer imam više snage. Med dosta brzo ulazi u krv i vraća snagu, pošto u sebi ima dosta glukoze.

logic sense of no sense.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam pitanje za vas,čitajuči ovaj thread vidio sam da spominjete bezokusni whey za 100kn kg.

Našao sam na njuškalu oglas(proteos1)

E sad neki forumaši mi kažu da on opako razrjedi taj whey tj da nakraju ispadne 6% wheya po 100g.

Kakva su vaša iskustva s njim? jer 1kg za 120kn kolko trenutno cjeni je bagatela.

15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Imam pitanje za vas,čitajuči ovaj thread vidio sam da spominjete bezokusni whey za 100kn kg.

Našao sam na njuškalu oglas(proteos1)

E sad neki forumaši mi kažu da on opako razrjedi taj whey tj da nakraju ispadne 6% wheya po 100g.

Kakva su vaša iskustva s njim? jer 1kg za 120kn kolko trenutno cjeni je bagatela.

Ma uzmes od myproteina impact whey 80%( znaci na 35 g imas 28g proteina) 5 kg ti je 550 kn ,a imas i kilu meni se cini da se cijena vrti oko 120 kn ja sam ga uzimo i nije los !!

15 godina
protjeran
TriP kaže...
novak92 kaže...

Ma sve pet,hvala ti na savjetu. Ukratko rečeno,želiš mi reći da moram malo poradit na trapezu?? Jer iskreno nisam baš radio neke vježbe za taj dio,a isto tako sam malo zapostavio listove i podlakticu,tako da ću i na tome morat poradit.

probaj za početak samo radit neke shrugse za trapove da dobiješ oblik za njih i ramena uz to (imaš na youtubeu odličnih vježbi sad nažalost ne stignem stavljat)

a listove i podlaktice moraš puno radit ja baš na njih trošim dosta vremena i pažnje jer ih je teško radit pošto su to manji mišići drukčiji od ostalih pa imaju i poseban program (samo u podlaktici imaš dvadesetak mišića pa zahtijevaju i poseban rad)

18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

imate koju jako dobru vježbu za podlaktice, kod puno bodyweight vježbi mi one prve otkazuju. npr. sklekovi, napravim xx broj sklekova, ne mogu više jer podlaktice ubijaju dok triceps, prsa sve ok.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina

to se i meni dogadalo nakon zgibova, al nakon nekog vrimena (2-3tjedna) vjezbanja ojacaju i onda nema vise problema.

13 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imate koju jako dobru vježbu za podlaktice, kod puno bodyweight vježbi mi one prve otkazuju. npr. sklekovi, napravim xx broj sklekova, ne mogu više jer podlaktice ubijaju dok triceps, prsa sve ok.

Povlačenja s debelom šipkom, a i zgibovi s ručnika za efekt isti kao griper. Kako ti sklekovi utječu na podlaktice, prvi put čujem za to, de da vidim tehniku, a i guglaj "Glue Exercises Gone Wrong".

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

trebam preporuku (duzine) vijace imam doma neku al je prekratka ,,visok sam 198 cm !??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice