Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.157
|
čitano: 9.203.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja uživam u svojih 188 cm,nisi previsok 192 je jos ok visina.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni je to odlična visina, 188-192 cm...

Nema ništa bolje kad si u gužvi, a viši od 95% ljudi :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Caesar et Brutus kaže...

Teže ulaženje kroz vrata, teži pronalazak odgovoarajuće odjeće/obuće, teže se ugodno smjestiti u krevet, teža vožnja auta...

Šta, živiš u kući za patuljke. Znam dosta ljudi tvoje visine i nemaju tih problema. Da je meni biti 185-190 cm visine.

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Meni je to odlična visina, 188-192 cm...

Nema ništa bolje kad si u gužvi, a viši od 95% ljudi :D

Ja isto 188, znalo mi se desit par puta u tramvaju okrenem se ljevo i desno u skuzim da sam najviši, feels good man.

16 godina
Rast mišića i visina

Se može neko slikat, pucam na spoj na slijepo pa da malo zagrijem curu.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Mojih 188 ili 28 cm?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
PLASMAorLCD kaže...
nul-3 kaže...

Mojih 188 ili 28 cm?

na forumu svi imamo 25+

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 22:39 (mar123).
16 godina
Rast mišića i visina

Danas sam bas citao da je onaj ko je visok 184 cm i vise, visi od 94% svjetske populacije. :D

16 godina
Rast mišića i visina

Mislio sam ABS, može i  spolni ud, ja bisvoj posalo, al ne vidi se cijeli na slici =/

{#}

17 godina
pirat01 kaže...

Danas sam bas citao da je onaj ko je visok 184 cm i vise, visi od 94% svjetske populacije. :D

pa kad je milijardu kineza visoko 1.5 m

16 godina
Rast mišića i visina

Ima ko tajnu za rast "onog" mišića?

16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ima ko tajnu za rast "onog" mišića?

Evo ga {#}

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 23:15 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovako..proso bozic i ta kaloricna hrana... na vagi sam dobio oko 3kg...poceo sam vjezbat sad (dizem utege,radim sklekovi,čučnjevi itd...) sad.. koliko obroka da unosim dnevno i šta da jedem tocnije? i šta da izbjegavam :)

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:32 (SuperDox).
17 godina
Rast mišića i visina

ja nekim cudom nisam ni grama dobio, jeo sam ko lud, a vjezbo nista. ne kuzim.

14 godina

@SuperDox Pokusaj drzat 5 obroka dnevno, nebi bilo pametno da sad previse smanjis djetu posto misicu treba proteina. Ja bi npr izbacija mlijeko i ostale masne prozvode (ne potpuno) i zaminija ih jajima ili piletinom. takoder ne zaboravi na povrce i voce :)

@mar123 ubaci izmedu obroka ubacit orahe, kikiriki, bademe i slicno, nemoj vise od 1 ili 2 sake jer ti moze umjesto grickanja bit obrok. Nastoj nikad ne ostat skroz gladan :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:53 (shadowlapy).
18 godina
SuperDox kaže...

Ovako..proso bozic i ta kaloricna hrana... na vagi sam dobio oko 3kg...poceo sam vjezbat sad (dizem utege,radim sklekovi,čučnjevi itd...) sad.. koliko obroka da unosim dnevno i šta da jedem tocnije? i šta da izbjegavam :)

postepeno mjenjaj prehranu, umjesto nečeg mrsnog ubaciš salatu ili zelja, ili manje masnog mesa (pileća prsa, neka riba), zatim pij puno vode i čaja. Dnevno unosi koliko ti organizam traži ali ga kontroliraj, najbolje je ići postepeno radi boljeg rezultata.
Također izbaci sve moguće sokove, osim ove prirodne jer to je gore od hrane.

Ja neman pojma sad koliko sam težak(procjena oko 90), al jeo sam dosta, i ne primjetim na sebi baš povećanje masnih naslaga. Evo da nebude off topic, mislim da sam ono od viših neke prosječne visine tj. 192 cm, kad sam se zadnji put mjerio bilo je tako nešto, možda sam narastao koji cm, tko će ga znat haha. 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Molio bih osobe koje se malo bolje razumiju u teretanu,da mi kažu da li je ovo dobar trening.Našao sam na netu,pa bih volio isprobati...

• Barbell Squat – 3 sets of 8 reps
  • Reverse Dumbbell Lunges – 3 sets of 5 reps
  • Bench Press – 3 sets of 8 reps
  • Chin ups – 3 sets of 5 reps
  • Bicep Curl – 3 sets of 10 reps
  • Triceps Rope Extension – 3 sets of 10 reps

Znači radi se svaki drugi dan i onda 2 dana odmora.Hvala na odgovorima :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

googlaj HST puno je bolji od tog tvog.a isti je princip,cijelo tijelo pa dan odmora.

17 godina
big_guy kaže...

Molio bih osobe koje se malo bolje razumiju u teretanu,da mi kažu da li je ovo dobar trening.Našao sam na netu,pa bih volio isprobati...

Bolje ti je radit normalnu teretanu znaci ovako

Ponedeljak - Prsa

Utorak - Leda

Srijeda - Noge

Cetvrtak - Ramena

Petak - Ruke

Mozes i to radit sto si ti napravio, ali ja bih prije to ostavio za nesto dinamicno, ako su praznici pa onda malo to za promjenu ubacis i malo jaci tempo da nije monotono.

Ako znas vjezbe sa ovo sta sam ti gore naveo, napravi si teretanu, ako ne, napisati cu ti neke ili dati svoj stari plan treninga.

17 godina
neaktivan
crack kaže...

googlaj HST puno je bolji od tog tvog.a isti je princip,cijelo tijelo pa dan odmora.

Hvala,budem pogledao....

Fake_Alert kaže...
big_guy kaže...

Ponedeljak - Prsa

Utorak - Leda

Srijeda - Noge

Cetvrtak - Ramena

Petak - Ruke

Mozes i to radit sto si ti napravio, ali ja bih prije to ostavio za nesto dinamicno, ako su praznici pa onda malo to za promjenu ubacis i malo jaci tempo da nije monotono.

Ako znas vjezbe sa ovo sta sam ti gore naveo, napravi si teretanu, ako ne, napisati cu ti neke ili dati svoj stari plan treninga.

Hvala na brzom odgovoru,ovo sam našao na netu(inače to radi glumac Ryan Gosling a po meni ima zavidno tijelo,baš taman-).

Možeš mi napisati neke vjezbe ili svoj trening,svejedno,sto je učinkovitije...

I pošto nemam namjeru ići u teretanu,znači radio bih isključivo doma,ove dvije vježbe su moguće jedino u teretani pa ako mi možeš napisati jednako kvalitetnu zamjenu za njih:

-Bench press

-Triceps rope extension

Zahvaljujem na trudu. :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ovo je impresivno :)

17 godina
big_guy kaže...

Hvala na brzom odgovoru,ovo sam našao na netu(inače to radi glumac Ryan Gosling a po meni ima zavidno tijelo,baš taman-). 

I pošto nemam namjeru ići u teretanu,znači radio bih isključivo doma,ove dvije vježbe su moguće jedino u teretani pa ako mi možeš napisati jednako kvalitetnu zamjenu za njih:

-Bench press

-Triceps rope extension

Iskreno doma nikad nisam nista radio jer sam pre ljen. Malo se uhvatim radim i PC namami i eto, gotovo.

Inace skini si odavde vjezbe jer ih ima brdo, da ides u gym dao bih ti svoj plan, ali posto ne ides, vecinu ne mozes radit doma.

Here you go.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
big_guy kaže...

-Bench press

-Triceps rope extension

Iskreno doma nikad nisam nista radio jer sam pre ljen. Malo se uhvatim radim i PC namami i eto, gotovo.

Inace skini si odavde vjezbe jer ih ima brdo, da ides u gym dao bih ti svoj plan, ali posto ne ides, vecinu ne mozes radit doma.

Here you go.

Hvala,evo da okačim fotku od ljeta,radio samo sklekove i biceps,ništa više.Da budemo na čisto,ne hvalim se ničim,nego me samo zanima da li je moguće u 6 mj. doći od ovoga do gornje slike što sam okačio :P

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:32 (big_guy).
17 godina
Rast mišića i visina

Pravilnom prehranom, i treninzima ( u teretani), vrlo vjerovatno da i moze. Sklekovi i biceps su nista.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:35 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
crack kaže...

Zyzz je j*beno izgledao, taman sve. Šteta što je umro tako mlad.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pravilnom prehranom, i treninzima ( u teretani), vrlo vjerovatno da i moze. Sklekovi i biceps su nista.

Daj mi reci još samo da ne zamaram previše,koja hrana nije štetna navečer ako slučajno ogladnim...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
crack kaže...

Zyzz je j*beno izgledao, taman sve. Šteta što je umro tako mlad.

on mi je uzor neki u tom BB pogledu,steta stvarno sta je tako mlad umro,imao je srčanih problema dečko,nažalost.

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Nakon kratkog bulkanja došao sam do željene kilaže i sad bi htio krenuti natrag u teretanu.

Znači opet su u opticaju whey,kreatin,dekstroza,uber zdrava prehrana itd.

Uglavnom trebam preporuku dobrog programa za teretanu za razvijanje mišićne mase

14 godina
Fake_Alert kaže...
big_guy kaže...

Ponedeljak - Prsa

Utorak - Leda

Srijeda - Noge

Cetvrtak - Ramena

Petak - Ruke

Ja nikad ne bi radija 5puta tjedno pogotovo ne u teretani ako se rade jaki treninzi. 4 puta je sasvim dovoljno, odradi 4 jaca treninga i peti nije potreban, misic raste samo kad se odmara!

Bench mozes zaminit sa bucicama iako neces bit "prava" zamjena bit ce vise nego dovoljno.

Eto primjer :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 22:49 (shadowlapy).
17 godina
Rast mišića i visina
Neznam dal ste gledali no postoje one grupe na jarunu, jedna se zove bar brothers i rade samo vjezbe na sipci, sklekove i trbusnjake, na fejsu imaju grupu koja se zove bar brothers pa mozete pogledat do kakvog su izgleda dosli vjezbajuci samo na sipci, nevjerovatno kako decki izgledaju, od trbusnih, biceps, tricepsa, leda itd. Vrijedi pogledat jer mnogi ovje kazu da sklekovi i trbusnjaci te zgibovi su nista.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice