Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.155
|
čitano: 9.194.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

evo ja sam poceo u ponedjeljak s p90x, napravio u ponedjeljak leda i prsa(dobio upalu) te napravio danas plyometrics te isto dobio upalu(nozni dio). evo pitanja, planiram za sljedeci tjedan vec proteine nabavit ali ovaj ih jos necu imat pa sto da pojedem od ivih stvari sto imam doma poslije treninga? jucer nisam nista, a to nije dobro.

16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

evo ja sam poceo u ponedjeljak s p90x, napravio u ponedjeljak leda i prsa(dobio upalu) te napravio danas plyometrics te isto dobio upalu(nozni dio). evo pitanja, planiram za sljedeci tjedan vec proteine nabavit ali ovaj ih jos necu imat pa sto da pojedem od ivih stvari sto imam doma poslije treninga? jucer nisam nista, a to nije dobro.

ja ti neću odgovorit iz princpa,pitanje je netko postavio prije par dana i cak si sudjeloao u tome i sad ti pitas isto -.-'

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo jedna stranica sa vježbama. http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ {#}

www.fotoprizma.com
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Ja sam čuo da su govna dobra.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

A jesi vagina, prva upala te smete.
Radi preko upale, budi muško. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
vrucajanjetina kaže...
mar123 kaže...

ja sam cuo da ljudi ljude koji stavljaju ovakve komentare nazivaju kretenima.

Slash 666 kaže...
mar123 kaže...

A jesi vagina, prva upala te smete.
Radi preko upale, budi muško. 

nista mene nije smelo, jucer sam dobio upalu misica prsa, leda ali danas opet radio, reko sam sam sebi da necu odustat ma kakva bol bila. moram i neke slike nabacit pa cu stavljat ovdje kakav je napredak te dali dolazim do onoga sto zelim a zelim imat vidljive trbusne, izbacena prsa, te podebljat ruku za par cm, te noge isto. ako to dobim odlicno. kad sam na prosloj ili pretprosloj stranici reko da ja ne radim to za mrsavljenje nego za podizanje mase, rekli su neke ruzne rijeci pa zelim dokazat da je moguce, od suplemenata mislim koristit whey, te grozdani secer za pwm.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mar123 zelim ti svu srecu sa masom i sa svim tim tvojim naumima,samo nemoj jos nabacivat slike odradio si tek 2 treninga,za jedno nekih 3-4 mjeseca mozes ocekivat neke vidljive rezultate.

16 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...
mar123 kaže...

ja isto samom nemam blizu sebe trgovinu koja prodaje pa nemam di kupit,patim se sa mesom,posnim,jajima,zobenima,mlijekom...aj pls javi di kupujes da se skinem s ove nezdrave prehrane :)

17 godina
crack kaže...

mar123 zelim ti svu srecu sa masom i sa svim tim tvojim naumima,samo nemoj jos nabacivat slike odradio si tek 2 treninga,za jedno nekih 3-4 mjeseca mozes ocekivat neke vidljive rezultate.

necu jos nista stavljat niti govorit o napredku, program traje 3 mjeseca, ima tri faze, nakon svake zavrsene faze cu stavit slike.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trebaš razlikovati ozljedu od upale. Još nijednom mi ništa nije bilo kad sam vježbao pod upalom, osim kad je bila takva da nisam mogao čučnuti.
I tad bi vježbao ali jednostavno nisam mogao.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
Rast mišića i visina
Ovako imam 15 godina visok sam oko 187cm I imam oko 70kg
Od misica sta se vidi malo su trbusni, biceps desni koliko toliko ali ljevi nula bodova,
Uglavnom graden sam nikako malo mi jesu sira ramena al jedva
Eto da vas tu pitam za neki program po kojem da radim, jer ja kuci I radim svaki dan sklekove, trbusne, zgibove, cucnjeve.... Al nista od toga pa eto ako imate kakav prijedlog samo recite :)
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
Kelam kaže...
Ovako imam 15 godina visok sam oko 187cm I imam oko 70kg
Od misica sta se vidi malo su trbusni, biceps desni koliko toliko ali ljevi nula bodova,
Uglavnom graden sam nikako malo mi jesu sira ramena al jedva
Eto da vas tu pitam za neki program po kojem da radim, jer ja kuci I radim svaki dan sklekove, trbusne, zgibove, cucnjeve.... Al nista od toga pa eto ako imate kakav prijedlog samo recite :)

Počni dr*at lijevom rukom! {#}

Prolistaj zadnjih par strana, overhaul i ekipa su napisali dosta toga.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mozes ti vjezbat koliko oces,al ako ti prehrana nije dobra i obilata,samo ces i dalje propadati u tjelesnom smislu

NS/ZD
14 godina
Rast mišića i visina

Prehrana..

Pa nemogu rec da nije raznovrsna
Jedan put tjedno ribu jedem, Ove ostale dane meso tu i tamo neka manistra uleti

Za prilog uvik salata, blitva, spinat ili neka druga zelen

Nejedem slatko skoro uopce

Svako jutro dorucak voce nesto i vecera zavisi kako kad nekad sta od rucka ostane nekad voce i tako 

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
Rast mišića i visina

Ne faila san hahah

Za dorucak Krug s maslom i medom i jogurt

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Ne faila san hahah

Za dorucak Krug s maslom i medom i jogurt

Ma probaj ti ujutro pojesti 100g zobenih pahuljica umjesto tog kruha. Ima puno bolje nutricione vrijednosti.  

www.fotoprizma.com
14 godina
Rast mišića i visina

Prehranu mi je iskreno malo tesko promjenit jer ipak jos uvjek mi mama kuha i nemoze kuhat meni posebno..

Mogu doruckovat drukcije i vecerat al rucak tesko mogu promjenit

Sta bi bilo najbolje jest ujutro za dorucak, navecer za veceru i poslje treninga?

I da jel mi mozete preporucit neki program?

Vidim svi govore o tom nekom p90x al mi nije bas jasno sto je to {#}

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav svima,imam 15 god,67kg 186 cm i kako da dobim mišiće?Imam doma dva utega svaki po 8 kg oće to bit dovoljno da se nabildam do jedno 1,2 mjeseca?

Life is a bitch.
15 godina
odjavljen
Gumeni Patak kaže...

Pozdrav svima,imam 15 god,67kg 186 cm i kako da dobim mišiće?Imam doma dva utega svaki po 8 kg oće to bit dovoljno da se nabildam do jedno 1,2 mjeseca?

''Mišići'' se dobijaju pravilnom prehranom i vježbanjem, kao i odmorom.. Poslužit će ti za jako malu skupinu mišića i ne očekuj biti ko Frank Zane u 2mj, rezultati dolaze sporije nego što misliš. Treniraj i bit će dobro.. Ako si nemožeš priuštiti teretanu vježbaj zgibove za leđa, dipseve za prsa i koristi utege za bicepse, za noge možeš čučnjeve i podizanje na prste... 

''The worst thing I can be is the same as everybody else. I hate that.'' - Arnold Schwarzenegger
14 godina
Rast mišića i visina

Onda mislim da ipak nije to za mene toliko...

Jel ima mozda koji drugi program namjenjen dobijanju mase?

Da me nebi krivo shvatili meni je cilj ovo a ne ovo

Cilj mi je definicija a ne da postanem nesto ogromno hahaha

18 godina
neaktivan
Gumeni Patak kaže...

ne moraš samo utezima. možeš najobičniji sklek raspodijeliti na jako puno varijacija. sila je sila, tijelo ne zna je li uteg ili je otpor od primjerice pod.

raznim promjenama položaja tijela možeš otežati vježbu. noge podignute na stolicu, ruke jako blizu, ruke jako daleko, sklek u stoju na rukama, planche sklek etc.

isto tako i za druge vježbe.

ali koristi te utege za bicepse, teško je naći neku vježbu bez utega za bicepse, jedino možda zgibovi, ali pošto su primarna leđa kod njih, ne vrijedi toliko.

mene brine najviše prehrana, frižider je pun svega osim onog što mi treba.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
mar123 kaže...
Kelam kaže...

Onda mislim da ipak nije to za mene toliko...

Jel ima mozda koji drugi program namjenjen dobijanju mase?

Da me nebi krivo shvatili meni je cilj ovo a ne ovo

Cilj mi je definicija a ne da postanem nesto ogromno hahaha

pa kako sad izgledas? jesi mrsav bez trunke sala? jel imas samo malo sala? jel si debel s puno sala?

Pa ima 70 kila na 187, kako bi izgledao. Ja imam 70 kila na 173 i još mi fali.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Rast mišića i visina

Mislim da pretjerujete sa tom ishranom, osim ako niste profesionalni sportasi ili sto vec..
Nemojte se prejedat, jedite cesto, umjereno, raznovrsno i to je to. To vjezbanje bi trebalo bit put k zdravijem zivotu, formi, vecem samopouzdanju... Ovo mi nekako ne djuluje prirodno sa tim silnim naglaskom na tocno odredjenu hranu koju kao trebate unosit -.-

15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Sta bi bilo najbolje jest ujutro za dorucak, navecer za veceru i poslje treninga?

Za doručak pojedi zobene s mljekom (možeš si dodati i kakve orašaste plodove,grožđice itd) + kakvo voće (preporučujem bananu jer ima dosta ugljikohidrata,više nego ostalo voće)

Poslje treninga pojedi nešto bogato proteinima 

a prije spavanja pojedi 200g posnog sira (dodaj si rajčice,tune ili što god u sir jer ga nije lako jesti samog,bar meni)

i drži se mamine kuhinje samo podebljaj porcije {#}

Preporučio bih ti i whey ali imaš 15 god (još ti je tijelo u razvoju) pa nema potrebe za tim.

www.fotoprizma.com
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me jedna stvar ako mi netko moze objasnit. koja je razlika izmedju Super mega Mass 2000 i Giant mass 4000?

EDIT: Koji mass gainer od ovih 4 mi preporucate i zasto?(ova dva gore navedena i ovo): Gain bolic 6000 i Serious mass . Inace mislim si uzet jos jednu kutiju gain bolica od jagode da imam cijelu kolekciju :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 0:33 (Encyanix).
16 godina
neaktivan
TriP kaže...
Kelam kaže...

Za doručak pojedi zobene s mljekom (možeš si dodati i kakve orašaste plodove,grožđice itd) + kakvo voće (preporučujem bananu jer ima dosta ugljikohidrata,više nego ostalo voće)

Poslje treninga pojedi nešto bogato proteinima 

a prije spavanja pojedi 200g posnog sira (dodaj si rajčice,tune ili što god u sir jer ga nije lako jesti samog,bar meni)

i drži se mamine kuhinje samo podebljaj porcije {#}

Preporučio bih ti i whey ali imaš 15 god (još ti je tijelo u razvoju) pa nema potrebe za tim.

Vec ti je covjek napisao. Ujutro si pojedes zobene ili jaja, rucak piletina,riza,pasta,ribe i navecer bi bilo idealno posnog sira.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav svima, trebao bih pomoc ako bi se to tako moglo nazvati. Dakle ovako, bavim se nogometom aktivno vec 11 godina. Prije dva mjeseca sam imao napuknuce sjednog misica i nedavno sam se oporavio. E sad moje pitanje za vas koji znate, naglasavam da znate da imate barem malo iskustva u tome, treba mi program po kojem bi radio da bih ojacao 2 stvari: 1. Noge - iako su vec jako dobro gradjene moram jos razviti misice da se ne ponovi ozljeda ( vjezbanje prednje i zadnje loze) 2. Ramena - imam ja solidnu gradju ali kao sto znate u nogometu je bitan faktor gradjenje i duel tako da trebam imati siroka i jaka ramena. Ja nisam "pocetnik" tj ne krecem s 5 sklekova ili 10 i 15 trbusnjaka vec ja mogu napraviti i vise, ali ne previse zbog duge pauze trenutno. Da sve zbrojim, treba mi jedan jednostavan plan i program po kojem bi ja ovo mogao razvijati. Ici cu u teretanu tako da su sprave tamo i ne treba improvizacija. Naravno svaki savjet je dobrodosao :)

prodajem steam account, pp za vise informacija
18 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Pozdrav svima, trebao bih pomoc ako bi se to tako moglo nazvati. Dakle ovako, bavim se nogometom aktivno vec 11 godina. Prije dva mjeseca sam imao napuknuce sjednog misica i nedavno sam se oporavio. E sad moje pitanje za vas koji znate, naglasavam da znate da imate barem malo iskustva u tome, treba mi program po kojem bi radio da bih ojacao 2 stvari: 1. Noge - iako su vec jako dobro gradjene moram jos razviti misice da se ne ponovi ozljeda ( vjezbanje prednje i zadnje loze) 2. Ramena - imam ja solidnu gradju ali kao sto znate u nogometu je bitan faktor gradjenje i duel tako da trebam imati siroka i jaka ramena. Ja nisam "pocetnik" tj ne krecem s 5 sklekova ili 10 i 15 trbusnjaka vec ja mogu napraviti i vise, ali ne previse zbog duge pauze trenutno. Da sve zbrojim, treba mi jedan jednostavan plan i program po kojem bi ja ovo mogao razvijati. Ici cu u teretanu tako da su sprave tamo i ne treba improvizacija. Naravno svaki savjet je dobrodosao :)

gospodine FiCoO,

noge riješavaš squatovima, nabaci si težinu na sebe i radi.

ramena vježbaš razno, handstand push up, ali u teretani možeš razno. front raise, lateral raise, shoulder press...

nadalje, napredno ne znači da možeš srediti 100 sklekova, većini je cilj snaga i hipertrofija te se trebaju otežati vježbe. pusti izdržljivost ;)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Je li istina da se Wheyem mršavi?

ZOTAC: It's Time to Play.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da piješ whey i magično mršaš ili? Whey=proteini(bjelančevine)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice