Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.727.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...
NameNick kaže...

Jedno pitanje,gdje se mogu kupiti proteini a da nisu preko interneta,treba mi za debljanje

kakvo debljanje? zelis sala?

mislim fali mi kila a i misicne mase

17 godina
Rast mišića i visina

pocni jest i vjezbat, mozes uzimat dodatke prehrani, ali nije to napitak za dobivanje mase.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pocni jest i vjezbat, mozes uzimat dodatke prehrani, ali nije to napitak za dobivanje mase.

Vjezbam i vise nego dovoljno mozda cak i previse

17 godina
Rast mišića i visina

pocni vise jest.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pocni vise jest.

Pokusavoa sam zadnjih godinu dana ali ne ide uvik stoji oko 85kg a za moju visinu je normalno 100

17 godina
Rast mišića i visina

pa kolko si ti visok?

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa kolko si ti visok?

necemo o tome :)

17 godina
Rast mišića i visina

najmanje 2.10m ako ti je 100 kg normalno

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

tako nesto :)

18 godina
NameNick kaže...
mar123 kaže...

tako nesto :)

Ma ne opterećuj se time, zglobovi i tetive će ti trpiti ako natučeš kila bez kontrole.
Inače, ugljikohidrati, a u obliku suplemenata, imaš razne gainere.
....
btw, evo danas sam uzeo 5 kila ovoga proteina,

imam još starog myproteina pola kile pa ću usporediti.

16 godina
Rast mišića i visina
Koliko ja shvacam, od proteinskih dodataka prehrani ne bih nuzno trebao dobiti na masi,ti trebas zamijeniti unos masti, ugljikohidrata unosom proteina, tako ces izgubiti na salu a dobiti na misicnoj masi.To je ako si na normalnoj kilazi u odnosu na visinu.Ispravite me ako grijesim.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nije nego sam cuo da neki likovi dobivaju po 10-20 kg u godini dana ako piju te proteine

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 12:42 (NameNick).
18 godina

Sigurno piju samo proteine i ništa ne rade {#}

Pa jedi i udebljat ćeš se, naravno i vježbaj. 

Na kraju za godinu, dvije dana ćeš ovdje doći onda i pitati kako smršaviti {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
NameNick kaže...

Nije nego sam cuo da neki likovi dobivaju po 10-20 kg u godini dana ako piju te proteine

Ja treniram vec 3 mjeseca a mass gainere pijem 2 mjeseca i dobio sam 10 kila, ali izgleda da sam izgubio 2-3 kile od trovanja hranom :(

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
17 godina
Encyanix kaže...
NameNick kaže...

Ja treniram vec 3 mjeseca a mass gainere pijem 2 mjeseca i dobio sam 10 kila, ali izgleda da sam izgubio 2-3 kile od trovanja hranom :(

a kako ti se tijelo promjenilo s tih 10 kila? jel salo ili bas misici? i sto vjezbas, teretana ili?

16 godina
mar123 kaže...
Encyanix kaže...
NameNick kaže...

a kako ti se tijelo promjenilo s tih 10 kila? jel salo ili bas misici? i sto vjezbas, teretana ili?

Dobio sam na misicnoj masi.. svugdje po malo.. sve u svemu nista sala.. zasad se nevidi da sam "nabildan" ali se vidi da to lici na nesto.. i idem u teretanu.. :)

17 godina
Rast mišića i visina

kod mene je problem sto sam premrsav, ali ne u smislu da nemam onako nista trbuha nego sam bas onako mal i uzak, sve majce mi lelujaju, a imam lijepo izbacena prsa i trbusne, samo me malo hebe to sto sam uzak i mal. a i kila imam premalo, 57.5 na 171 cm. kolko placas taj gainer?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:05 (mar123).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

kod mene je problem sto sam premrsav, ali ne u smislu da nemam onako nista trbuha nego sam bas onako mal i uzak, sve majce mi lelujaju, a imam lijepo izbacena prsa i trbusne, samo me malo hebe to sto sam uzak i mal. a i kila imam premalo, 57.5 na 171 cm. kolko placas taj gainer?

udri po ramenima i zgibovima.

16 godina
crack kaže...
mar123 kaže...

udri po ramenima i zgibovima.

Gain Bolic 6000 420kn te dođe sa postarinom. (krivi post sam citiro :P)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 15:23 (Encyanix).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mar123,ti na tu tezinu mislis da imas izbacena prsa i trbusnjake,nemasi ih,posveti se tome da dobijes na sirini,to sta si uzak ii mal a zelis imat prsa te jos vise vizualno pretvara u uzeg i ajmo rec debljeg( umjesto da rastes u sirinu ides drukcije,neznam kako da objansim :))

neces nista postic s tim da radis samo sklekove i trbuh,ak mislis nesto ozbiljno sa sobom napravit moras radit cijelo tijelo.sta se tice gainera,neznam kako ce djelovat na tebe,al frend pije to i dobio je sala dosta po trbuhu,a napredak nije bas nesto prevelik.samo ces imat problema poslje sa skidanjem viska kilograma. preporucam ti da uzmes samo whey i gotovo,pojedi na dan pola kile posnog :), uz to sta vec sad jedes i bit ce napretka,uz naravno dobar trening.

16 godina
crack kaže...

mar123,ti na tu tezinu mislis da imas izbacena prsa i trbusnjake,nemasi ih,posveti se tome da dobijes na sirini,to sta si uzak ii mal a zelis imat prsa te jos vise vizualno pretvara u uzeg i ajmo rec debljeg( umjesto da rastes u sirinu ides drukcije,neznam kako da objansim :))

neces nista postic s tim da radis samo sklekove i trbuh,ak mislis nesto ozbiljno sa sobom napravit moras radit cijelo tijelo.sta se tice gainera,neznam kako ce djelovat na tebe,al frend pije to i dobio je sala dosta po trbuhu,a napredak nije bas nesto prevelik.samo ces imat problema poslje sa skidanjem viska kilograma. preporucam ti da uzmes samo whey i gotovo,pojedi na dan pola kile posnog :), uz to sta vec sad jedes i bit ce napretka,uz naravno dobar trening.

Neznam kako... ali ako unosis puno kalorija, i ides u teretanu.. nemozes dobiti sala.. ja to pijem 2 puta dnevno a u teretanu idem 4 puta tjedno.. i dobivam kile al nista nejde u salo.. samo u misice..

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nije ovaj moj toliko aktivan,trenira i on al vise je tip da hoce samo prsa imat,nije sad to nista extra sala al vidi se da je dobio

17 godina
Rast mišića i visina

pa ne radim ja samo skelkove i trbusne. ono sto je bitno je da u teretanu necu ic, nemam volje za teratanu i tamo mi je uzasno, zato hocu doma radit. imas sipku za zgibove, imam utege, klupicu za trbusnjake, mogu i sklekove. prijedlog za jos koju vjezbu?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa ne radim ja samo skelkove i trbusne. ono sto je bitno je da u teretanu necu ic, nemam volje za teratanu i tamo mi je uzasno, zato hocu doma radit. imas sipku za zgibove, imam utege, klupicu za trbusnjake, mogu i sklekove. prijedlog za jos koju vjezbu?

googlaj hst,radi cucnjeve,benchpress(bucice ili sipka),dead,zgibove,veslanje(sipka),potisak,fly(nezz kako se zove tocno ja to tako zovem,vjezba za ramena uglavnom),bica,trica,trbug.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 16:36 (crack).
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
NameNick kaže...

znaci debljaju,dobio si 10 kila u 2 mjeseca a jeo si kao i inace,dali si mozda stao rasti ili nesto pa ti se mozda od toga povecala masa koliko imas godina?

I gdje ima te proteine kupiti a da nije preko neta

17 godina
Rast mišića i visina

ja sam procito da nije zdravo vise od 2 kile na mjesec dobit.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

a sta ako zelimo vise od 2 kile dobit.. ja npr 174 i 54-55 kg... ali ruke mi mrsave oko saki i listovi mali... ima san i manje ima 2 ipo tjedna oko 52..

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
17 godina
Rast mišića i visina

pa na mjesec 2 kile, jer kazu da ako je vise onda to nisu samo misici nego prebrzo ides i salo dobivas. to govorim za ovo uzimanje mass gainera, znaci ako uziamte neku dozu i previse dobivate na kilazi(vise od 2 kg mjesecno) morate smanjit doze a ne nastavit tako, jer ako si napravis sranje da dobis sala, teze je to maknut nego dobit misicnu masu.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

aaa... kk hvala.. taman pocea trenirat slobodno penjanje :D

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
18 godina
NameNick kaže...
Encyanix kaže...
NameNick kaže...

znaci debljaju,dobio si 10 kila u 2 mjeseca a jeo si kao i inace,dali si mozda stao rasti ili nesto pa ti se mozda od toga povecala masa koliko imas godina?

I gdje ima te proteine kupiti a da nije preko neta

To nisu (samo) proteini nego gaineri. Pogledaj moj prijašnji post. ponavljam: u fitness shopovima, teretanama i online ih imaš za kupiti.

Možeš naručiti i iz oglasnika poštom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice