Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.151
|
čitano: 8.780.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 21:48 (vrucajanjetina).
16 godina
15 godina
R4zOR229 kaže...

Po ciframa koje sam vidio puno previse,to rade ulozis u prehranu i suplemente

Bas jutros pricam sa prijateljem, brat mu krenia u teretanu prvi srednje. Guliver energija, 200kn misečno, pošto je maloljetan ima osobnog trenera koji mu je kako kaže doslovno sve objasnia, provea ga kroz cilu teretanu, pokaziva vježbe, dao savjete oko prehrane itd. Sve besplatno, odnosno uključeno u cijenu.

Pingu ;)
16 godina
neaktivan
Vapor kaže...
R4zOR229 kaže...

Po ciframa koje sam vidio puno previse,to rade ulozis u prehranu i suplemente

Bas jutros pricam sa prijateljem, brat mu krenia u teretanu prvi srednje. Guliver energija, 200kn misečno, pošto je maloljetan ima osobnog trenera koji mu je kako kaže doslovno sve objasnia, provea ga kroz cilu teretanu, pokaziva vježbe, dao savjete oko prehrane itd. Sve besplatno, odnosno uključeno u cijenu.

u dosta teretana imas takve trenere koji su ti spremni pomoć i sve ti objasnit,ali osobni trener je nešto sasvim drugo.

16 godina
mar123 kaže...

jel zna netko mozda kolko otprilike kosta osobni trener, ono da mi kontrolira prehranu i treninge, da postignem rezultat koji mu zadam. uzeo bi to ako nije neka basnoslovna cifra koju mogu priustit samo tatini sinovi.

Frend je plaćao 100 kn po treningu. 5 treninga tjedno...previše u svakom slučaju.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Vapor kaže...

Guliver Energy je najbolja teretana u dalmaciji i sire, sumnjam da ce takav tretman imati u bilo kojoj drugoj teretani.

iclock2much
15 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Moja oprema :)

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

možda znate koliko je mjesečna neograničeno za studenta u Guliveru? 

Tnx!

15 godina
crack kaže...

kosi lako rijesis,ubaci nesto pod klupu na jednu stranu i to je to :) te bućice sam vidio negdje online za nekih 80-ak kuna 1 komad.

http://www.pride.hr/Products/6637-mala-ipka-za-utege.aspx imas tu,al ja sam vidio negdje drugo isto,samo ovaj za hvatanje ti je crni i neka kombinacije tvrde plastike ili tako nesto,moguce da je isto zeljezo al crno je prefarbano.

Moram još malo potražiti. Već imam jednu iz Intersporta pa bi volio da i druga šipka bude.

Jel uzimao netko od vas kofeinske tablete? To mi se čini kao dobra stvar za uzeti prije treninga.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
protjeran
dv14 kaže...

Jel uzimao netko od vas kofeinske tablete? To mi se čini kao dobra stvar za uzeti prije treninga.

uzimam kofein u obliku praška.. kick se osjeti, ali se izgubi nakon par tjedana, a ako bi htio stalno isto osjetitit morao bih povećavati doze.. tako da ću napraviti stanku pa opet :) 

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo danas krenuo sa Insanityom, nisam mogao dočekat pon. pa sam samo probao Fit test, već me je i on umorio, al neću odustajat, u svemu ih mogu pratit osim u sklekovima, pošto rade neke posebne, al to malo polakše radim, bit će bolje {#}

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam prvi tjedan odradio, i onda se razbolio.
Sad krećem u ponedjeljak opet.

Al nekako imam filing da je pola insanity-a prehrana, vjerojatno i je. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma izbaciš sok,slatkiše,šečer,sol(može u malim količinama) i manje kruha jedeš i eto rezultata, meni je uvijek palilo, čim prestanem to radit dobijem bar 10kg.

16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ma izbaciš sok,slatkiše,šečer,sol(može u malim količinama) i manje kruha jedeš i eto rezultata, meni je uvijek palilo, čim prestanem to radit dobijem bar 10kg.

Ja ne mogu ni primirisat taj program još... Skinia sam ga s neta i mislia počet ovo lito, al nisam ni test moga napravit ništa, pa sam odlučia to ostavit za dogodine kad se malo dovedem još u formu :P
Nije to za svakog... Al prehrana je ključ svih vježbanja, pa tako i ovog.

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

moze mi neko poslat taj insanity na PM.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma ako ne možeš obaviti sve, idi svojim tempom, nemoj žrtvovati formu, i to je to.
Odmaraj se kad treba, pij puno vode, i bit će dobro. Takvim stavom nikad nećeš početi :) 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ma ako ne možeš obaviti sve, idi svojim tempom, nemoj žrtvovati formu, i to je to.
Odmaraj se kad treba, pij puno vode, i bit će dobro. Takvim stavom nikad nećeš početi :) 

Ne kažem ja da neću nikad počet, početi ću kad budem mislio da sam spreman, tj. probat ću, sad sam proba i ne isplati mi se radit nešto gdje se mogu ozljedit još više. Danas sam recimo išao na more, u nadi da će mi to malo rehabilitirat ovaj izvrnut zglob, no napravio sam neki nagli pokret u morau i opet nešto istegnuo lagano. Tako da, ne valja se s ničim glupirat. Bolje polako i sigurno :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel integralnog kruha ima za kupit u svakoj pekari i koliko košta?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 18:18 (cuspajz).
16 godina
Rast mišića i visina

Sportaši, jeste trčali na We run ZG ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
Encyanix kaže...

Sljedeci mjesec uzimam whey+kreatin.. pa me zanima koje bi mi kreatine i proteine (max 300 kn) preporucili a da nisu skupi :P

Itko? Razmisljo sam o ovim kreatinima (koliko bi mi to trajalo?) a proteine jos nisam odlucio al ciljam na ovo , ima li tko kakvu bolju preporuku? inace imam oko 400-450kn max za obadvoje :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
protjeran

pa trjalao bi ti 100 dana, svaki dan 5 gr ;) a whey je dobar, kolko često ćeš ga koristit? 

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kreatin ok,ovaj whey ces popit brzo,full brzo :)

16 godina
Rast mišića i visina

Kreatine mislim uzimat 2 puta na dan kad netreniram, a kad treniram prije treninga kreatin a poslje whey... mislim da je to ok, ali i dalje neznam bas kako se tocno koriste kreatini.. ima tih nekih faza punjenja i to.. moze li mi neko malo bolje objasnit :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 23:14 (Encyanix).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma uzmi keks plazma, banana i mlijeko vruce i to u neku zdjelu sve i pojedi to ti daje masu ;)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kreatin mozes rokat 5g ujutro,5g prije treninga 5g poslje treninga,dane koje nemas trening 5g uzmes,mozes i vise.whey u PWM jednu mjericu, bitno je da PWM pijes voda+whey+kreatin+grožđani.uglavnom kad pijes kreatin pazi si sat vremena prije i poslje da ne konzumiras mlijeko,kavu,gazirano,limunsku kiselinu...uglavnom popijes ga s vodom i miran si,pij puno vode da te trbuh ne boli :)

17 godina
Rast mišića i visina

moze meni netko objasnit koji se rezultat postize uzimanjem kreatina?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

mozes vise repova napravit,mozes za par kila vise podignut granicu npr. bencha,povlaci vodu u mišić povećava ga,i onako dobivas na estetici malo,kako bi ti reko,koda si BF spustiš za par %. 

17 godina
Rast mišića i visina

znaci pumpa te? ubrzava rast misica? jel to?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znaci pumpa te? ubrzava rast misica? jel to?

a ono,budes ti veći od tog sigurno,ali kad ga prestaneš koristit,samo se ispušeš,mada neki članovi kažu da nije istina,u mom slučaju je tako bilo.

Edit: ubiti ostane tebi pravi mišić kojeg si imao prije,i kojeg ćeš eventualno dobit tjekom vježbanja sa kreatinom,ali ta voda koju kreatin vuče u mišić sa sobom,nju nakon prestanka korištenja kreatina jednostavno izgubiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 12:11 (crack).
17 godina
Rast mišića i visina

dobro a kolko to povecanje bude, nesto ono minimalno ili da se bas ono vidi razlika?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice