Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.733.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
1.Lovac kaže...

Ne mogu radit taj sklek obrnuti, bole me zaprešća :(

jel postoji nesto sto tebe ne boli?

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Uvjek neki problemi. Nema veze. Ako išta radi ih na karikama, na njima ne bi trebao imati bol na zapešću.

Šteta šta tih karika nema nigdje :D

krle kaže...

jel postoji nesto sto tebe ne boli?

Kralju, ja sam skoro ko hipohondar, al ima dana kad me ništa na boli. :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo imam ovakav ekspander i možete li mi preporučiti vježbe koje da radim sa njim i jel se od njega prsa razvijaju?

Avenged Sevenfold foREVer!
16 godina
1.Lovac kaže...

Ne mogu radit taj sklek obrnuti, bole me zaprešća :(

Mani se ti teretane, stalno te neš boli. xD

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Lovac,odi na aerobik :)

15 godina
Rast mišića i visina

Mogu reći da nakon par puta, zobene mi i više nemaju tako loš okus.. Prije dan-dva sam jedva pojeo 50 grama. I to ne zbog količine već zbog "brašnastog" okusa, dok sam danas ujutro bez problema pojeo ~100 grama.

Što bi još preporučili za povečanje mase? Mislio sam krenut sa posnim sirom ,ali okus mi se ne sviđa..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Mogu reći da nakon par puta, zobene mi i više nemaju tako loš okus.. Prije dan-dva sam jedva pojeo 50 grama. I to ne zbog količine već zbog "brašnastog" okusa, dok sam danas ujutro bez problema pojeo ~100 grama.

Što bi još preporučili za povečanje mase? Mislio sam krenut sa posnim sirom ,ali okus mi se ne sviđa..

Pa nemoj jest sam posni sir, kombiniraj ga s nečim. Tipa ispeci si malo pilećih prsa i baci tu još s njima posni sir da ti piletina sama ne bude suha

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
dv14 kaže...

Zašećeri posni i stavi vrhnja mmmm.

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Važna ti je cijela prehrana ne samo dijelovi.Moraš dnevno jest 5 puta s tim da 3 puta jedes meso.Imeđu obroka jest voće,suho voće,orašaste plodove itd..Nužno je da jedeš što više mesa,jaja,mlijeka,jogurta,sira tj. sto vise proteina,bjelancevina i ugljikohidrata.Prije treninga jedes ugljikohidrate, a poslije proteine.

Sharing Is NOT Stealing!
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

evo imam ovakav ekspander i možete li mi preporučiti vježbe koje da radim sa njim i jel se od njega prsa razvijaju?

bump

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

da to ti je za prsa...moj buraz je imao problema s psrima pa od kad vježba s time kaze da je puno bolje...

www.youtube.com
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Bez UH nećeš dobit masu,a bez proteina nećeš dobit mišiće..tako da kombiniraj.

Ako ti se ne sviđa posni sir,popij litru i pol mlijeka dnevno i par jogurta,umjesto posnog.Ili kupi kazein u prahu

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Odrađen aerobni trening :P

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Odrađen aerobni trening :P

Dobro,i?

Sharing Is NOT Stealing!
15 godina
Rast mišića i visina

Pokušat ću nešto s tim posnim sirom.. Jednostavnije će mi biti pojest posni nego dnevno popiti litru-dvije mlijeka i par jogurta..

Nego, čuo sam da je onaj posni iz Lidla odličan s obziram na kvalitetu i cijenu ?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
cod4gamer kaže...

Mozes, zakacis ih npr za jacu kvaku od vrata i potezes bocno rukom blizom kvaki u suprotnom smjeru naravno. Pa izmjenis stranu. Pripazi samo da Ne iscupas kvaku.
16 godina
dv14 kaže...

Pokušat ću nešto s tim posnim sirom.. Jednostavnije će mi biti pojest posni nego dnevno popiti litru-dvije mlijeka i par jogurta..

Nego, čuo sam da je onaj posni iz Lidla odličan s obziram na kvalitetu i cijenu ?

Imas ovde neke kombinacije sa posnim.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
18 godina
dv14 kaže...

Meni ti je super u posni uvaliti sirovo jaje i glukoze i izmjesati. U biti smjesa za nadjev strukli sa sirom. P.s. Sorry na multipostovima, nisam kod pc-a, ipad bas ne funkcionira sa multicitatima :/
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Da li je tko upućen u ozljede gornjh leđa?

Nakon 3 mjeseca intenzivnog treninga sam dobio bol

ravno u kralješku, negdje između lopatica otprilike.

Imam izvrsno držanje, odlična tjelesna forma,

solidno sam gibak i savitljiv.

Zagrijavanje, istezanje i rastresanja sam uvijek radio

s zadovoljstvom, sve vježbe polako i pravilno pazim raditi.

Težinu nadodavam tek kad temeljito savladam prethodnu.

Bol je praktički došla preko noći a to mi logično upućuje

na krivo određen jedan trening/pokret/vježbu a ne kontinuirano loše izvođenje.

Pitam jer sam pustio skoro 15 dana prirodno da se stvar razvije (odmarao)

odnosno da bol sama prođe ali je i dalje prisutna pa razmišljam

otići do dr. opće prakse po uputnicu.

Prvi put u životu mi se ovo dogodilo.

hvala

For shits and giggles.
18 godina
Rast mišića i visina
Mislim da ti je to upala zivca. Zna biti od propuha, ili cak ulezano pri spavanju. No ako ne prolazi dulje vrijeme, odi ipak do doktora.
18 godina
neaktivan
overhaul kaže...
dv14 kaže...

Meni ti je super u posni uvaliti sirovo jaje i glukoze i izmjesati. U biti smjesa za nadjev strukli sa sirom. P.s. Sorry na multipostovima, nisam kod pc-a, ipad bas ne funkcionira sa multicitatima :/

Dobar način za dobit salmonelu, bar nije sljadoljed kod šiptara {#}  A za ovaj posni iz lidla misliš na Milbonu? Je fini je, kremasti nema šta. Bila je akcija u subotu kg za 12kn i taman odem ujutro s planom u glavi da ću kupit karton milbone kad ono nema ni jedne kutije, lažno oglašavanje, mućka đubrad {#}

He who is brave is free.
18 godina
Rast mišića i visina
Joj dajte vise mira toj fami sa sirovim jajima i salmonelom. Kolko sam ih pojeo, trebao sam po vama umrijet 5000 puta u 30 tak godina. Zasto nitko ne brani meso, jer je najvise trovanja trihinelom? Da ne spominjem da je zeleno povrce podloznije kontaminaciji E coli i salmonelom prema zavodu za javno zdravstvo. Kako onda spinat, salatu i svjezi kupus ne krivimo? Tuna, skusa, srdela mogu uzrokovati trovanje histaminima, svjezi sir listeriju, Mlijeko stafilokoke, Krumpir, patlidzan, rajcica solanin itd i sta sad, ukinuti prehranu? Ovdje svi strucnjaci u znanstvenoj oblasti reklakazala.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma sve je to bezveze, ja sam usred ptičje gripe i svinjske gripe i onog kravljeg ludila jeo meso i ništa mi se nije dogodilo :P

17 godina
I.Kk kaže...
mar123 kaže...

razmisljo sam dal da krenem u teretanu ili da doma pocne vjezbat i odlucio sam se za doma. mozete mi rec koje vjezbe da radim da vjezbam cijelo tijelo. mislio sam radit trbusnjake, skelkove(kakve da radim?), cucnjeve, kupit sipku pa zgibove, moze preporuka za jos neku vjezbu? nesto za jacanje nogu? i za jacanje trbusnih?

Radi zgibove (pokušaj povlačiti kroz laktove, jer ti tako leđa dosta bolje rade), dipseve ili (kad ovo radiš nategni leđa nazad, ramena će ti biti u sigurnijoj poziciji), napreduj do planche sklekova (guglaj building the gymnastic body), pištolj čučanj (radi ovo za mobilnost i idi dokle možeš ići bez da ti se leđa saviju, tjekom vremena moći ćeš doći ispod paralele sa ravnim leđima, ako imaš mali uteg drži ga ispred sebe, manje savijanja u leđima).

Ako hoćeš velika ramena počni od pike pressa pa napreduj do skleka u stoju.

Za trbušne ili viseća dizanja nogom ili L-Sit.

Za leđa još napreduj do Front Lever. Objašnjena je vježba u članku za L-Sit.

hvala, moram jos i proguglat te sve vjezbe jer za neke prvi put cujem, kad sam iso u teretanu sam radio ovaj L-sit, to cu morat nesto napravit da imam na cemu to doma radit. sad u vezi zgibova, znam da ljudi rade dvije vrste zgibova, onu laksu i tezu, laksa je ona gdje su prsti okrenuti tijelu a teza ona gdje su od tijela. koje da radim? ovih laksih mogu 5 komada u seriji napravit a ovih tezih 2-3 max.

18 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Joj dajte vise mira toj fami sa sirovim jajima i salmonelom. Kolko sam ih pojeo, trebao sam po vama umrijet 5000 puta u 30 tak godina. Zasto nitko ne brani meso, jer je najvise trovanja trihinelom? Da ne spominjem da je zeleno povrce podloznije kontaminaciji E coli i salmonelom prema zavodu za javno zdravstvo. Kako onda spinat, salatu i svjezi kupus ne krivimo? Tuna, skusa, srdela mogu uzrokovati trovanje histaminima, svjezi sir listeriju, Mlijeko stafilokoke, Krumpir, patlidzan, rajcica solanin itd i sta sad, ukinuti prehranu? Ovdje svi strucnjaci u znanstvenoj oblasti reklakazala.

Nemaš ništa posebno od sirovih jaja. Osim toga što su odvratna...

He who is brave is free.
18 godina
1.Lovac kaže...

Ma sve je to bezveze, ja sam usred ptičje gripe i svinjske gripe i onog kravljeg ludila jeo meso i ništa mi se nije dogodilo :P

Pa moze te zdesit zlo sa bilo cime, nismo valjda ovdje hipohondari. E sad ko mrzi jaja, sir, spinat, zob, vatevr... To je njegova stvar. Ja sam eto imao trovanje pokvarenim tocenim pivom u ljeto. Rigao danima. Gotovo mi ga ogadilo :p . . . Vidim brige oko krckanja zglobova. Ako ne boli, samo dobro zagrijati. i meni zna pucketati, ali se nakon nekog vremena stvar Smiri, pa preseli pucketanje na drugo mjesto :)
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
1.Lovac kaže...

Pa moze te zdesit zlo sa bilo cime, nismo valjda ovdje hipohondari. E sad ko mrzi jaja, sir, spinat, zob, vatevr... To je njegova stvar. Ja sam eto imao trovanje pokvarenim tocenim pivom u ljeto. Rigao danima. Gotovo mi ga ogadilo :p . . . Vidim brige oko krckanja zglobova. Ako ne boli, samo dobro zagrijati. i meni zna pucketati, ali se nakon nekog vremena stvar Smiri, pa preseli pucketanje na drugo mjesto :)

Mah, sada i da te komarac ubode, može te shebat doživotno jer nema lijeka za tu bolest.... sta ces se ogranicavat na spizu onda, malo povraćanja u najgorem slučaju {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Rast mišića i visina

Joj da, sad su nam poplavili oni tigrasti malarični komarci, gamad.

...

A jaja, a nisam pobornik prežderavanja njima, ali mi tjedno zna doć na red pokoje jaje:)
http://www.building-body.com/Jaja-upravo-ono-sto-vam-treba-za-izgradnju-misica.html

ako rastu pilići... ;)

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

hvala, moram jos i proguglat te sve vjezbe jer za neke prvi put cujem, kad sam iso u teretanu sam radio ovaj L-sit, to cu morat nesto napravit da imam na cemu to doma radit. sad u vezi zgibova, znam da ljudi rade dvije vrste zgibova, onu laksu i tezu, laksa je ona gdje su prsti okrenuti tijelu a teza ona gdje su od tijela. koje da radim? ovih laksih mogu 5 komada u seriji napravit a ovih tezih 2-3

max.

L-sit možeš između stolica. Tako ja radim. Stavi ručnik ili tepih ispod njih da se ne kližu.

Pa radi obe vrste, treniraj obe funkcije lattisimus dorsia. Podhvat ti više aktivira biceps, a nadhvat leđa. Ne idi do otkaza kad vidiš da ne možeš visoko kao prije ići prekini set.

1.Lovac kaže...
I.Kk kaže...

Uvjek neki problemi. Nema veze. Ako išta radi ih na karikama, na njima ne bi trebao imati bol na zapešću.

Šteta šta tih karika nema nigdje :D

Imaš za oko 360,00 KN u fitness trgovinama.

Imaš i tutorial.

overhaul kaže...

Joj da, sad su nam poplavili oni tigrasti malarični komarci, gamad.

...

A jaja, a nisam pobornik prežderavanja njima, ali mi tjedno zna doć na red pokoje jaje:)
http://www.building-body.com/Jaja-upravo-ono-sto-vam-treba-za-izgradnju-misica.html

ako rastu pilići... ;)

Ja ih žderem svaki dan sa maslom (samo nemoj mi govoriti o zasićenim masnim kiselinama, jer ću te zasuti istraživanjima koja dokazuju da uopće nisu štetne) i ražovim kruhom.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 18:45 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nemam ja gdje s tim, a 360kn mi je ipak malo previše :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice