Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.720.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Al strah me (ko riskira ne profitira al opet) da ga nebi krivo radio,I CAN SNAP MY SH*T UP hahaha. A niko u teretani ga ne radi...

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
Rast mišića i visina

Tema 16 TD a aktivnija nego neke sa toliko HVALA :D

Had a dream, I was king, -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=- woke up, still king.
17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
insomniac kaže...

Al strah me (ko riskira ne profitira al opet) da ga nebi krivo radio,I CAN SNAP MY SH*T UP hahaha. A niko u teretani ga ne radi...

Kakav je to gym...ja bi se sramio {#}

Pa budi prvi.Skini starting strenght videa i uči...učenje je majka znanja...tehnika se uči cijeli život 

http://prehranaitrening-hr.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
insomniac kaže...

Pa budi prvi.Skini starting strenght videa i uči...učenje je majka znanja...tehnika se uči cijeli život 

Neka još pogleda "So you think you can Squat?" and "So you think you can Bench?" od EliteFTS.

EDIT:

uber_low kaže...
Mr.greenx kaže...

Za to je dobar dead hang, fino na šipku i držiš kolko možeš pa kako bude sve lakše, smanjiš broj prstiju.

e baš to, onaj šugavi izdržaj u visu što pod tjelesnim radimo, je da dobijem svaki put 5 ali prsti mi uvijek na kraju skliznu(problem->podlaktice) iako imam snage za još 4 puta duže se držat...

Taj izdržaj na kraju samo trenira izdržljivost (ako visiš minutu ili više), radije ti visi sa debele šipke (2 inča ili više u promjeru) ili ručnika. Kad ti se oba tri seta dignu na 20 sekundi nadodaj težinu u obliku pojasa za zgibove/dipseve ili pređi na držanje s jednom rukom.

Na kraju ako želiš jači stisak koristi debele šipke u povlačenjima. Koliko razumijem normalne šipke ne aktiviraju extensore u podlaktici, a ove debele jesu. Ali preporučam da imaš dosta snage ako počneš koristiti debele šipke jer će ti težina ili ponavljanja opasti.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 9:53 (I.Kk).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Uzimam whey neko vrijeme (točnije ovaj). Ne uzimam ga svaki dan, samo poslije treninga koji imam 3 puta tjedno. Primjetio sam da su mi trbušnjaci malo izraženiji i da imam malo više energije nego inače... e sad... hoću li se na neki način ti mišići "istopiti" nakon prestanka uzimanja jer sad tijekom ljeta neću imat vremena za treninge pawhey neću ni uzimati...

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
neaktivan
username kaže...

Uzimam whey neko vrijeme (točnije ovaj). Ne uzimam ga svaki dan, samo poslije treninga koji imam 3 puta tjedno. Primjetio sam da su mi trbušnjaci malo izraženiji i da imam malo više energije nego inače... e sad... hoću li se na neki način ti mišići "istopiti" nakon prestanka uzimanja jer sad tijekom ljeta neću imat vremena za treninge pawhey neću ni uzimati...

Ne, ako stvarno uzimaš u toj količini vjerojatno niti nema prevelikog utjecaj na tebe. Ali trbušnjaci opet ovise i o količini soli, vode i masti u tjelu....

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
neaktivan
username kaže...

Taj whey kojeg piješ u tvom izgledu pomogao ti je punih 10% ,Jedino ako ti je whey glavni izvor proteina(u šta nevjerujem) onda ti je pomogao vipe :) 

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel itko od vas pije one šumeće tablete magnezija? Ako da koliko ih puta tjedno pije i kada. Isto pitanje i za šumeće multivitamine... Hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 14:40 (1.Lovac).
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Jel itko od vas pije one šumeće tablete magnezija? Ako da koliko ih puta tjedno pije i kada. Isto pitanje i za šumeće multivitamine... Hvala :D

ako misliš pit magnezij i to, rađe onda u tabletama... ja ti pijem kalcij+magnezij za kosti i mišiće ;) prestali su me grčevi hvatat i tak, za kosti mi je još prerano da vidim razliku, ali nadam da će pomoć :)

15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Hrvojestr kaže...
insomniac kaže...

Neka još pogleda "So you think you can Squat?" and "So you think you can Bench?" od EliteFTS.

Taman naletio jucer na "So you think you can Squat/Bench" Na youtubeu. Skinit cu starting strength,fala momci :)

uber_low kaže...
1.Lovac kaže...

ako misliš pit magnezij i to, rađe onda u tabletama... ja ti pijem kalcij+magnezij za kosti i mišiće ;) prestali su me grčevi hvatat i tak, za kosti mi je još prerano da vidim razliku, ali nadam da će pomoć :)

Mene grcevi znaju hvatat dosta cesce nego prije nego sto sam u teretanu krenuo (90% vremena u ovon "luku" na stopalima) Magnezij je protiv toga,jel?

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Mene grcevi znaju hvatat dosta cesce nego prije nego sto sam u teretanu krenuo (90% vremena u ovon "luku" na stopalima) Magnezij je protiv toga,jel?

tako sam čuo od ljudi kojima vjerujem, a i meni je pomoglo

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni znaju trnuti ruke nakon sna..na teretana.net ima mnogo studija zašto se to događa....neki govore da je to zbog bržeg napretka i da mišići pritišću živce...

Svatko ko se malo više želi baviti teretanom preporučio bi mu da dođe na taj forum

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@insomniac

Nabavi treću ediciju. Fantastična je, u biti jezgra je ista kao u drugoj ediciji, ali neke stvari su dosta bolje i ako ti treba pošalji mi poruku.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:04 (I.Kk).
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Meni znaju trnuti ruke nakon sna..na teretana.net ima mnogo studija zašto se to događa....neki govore da je to zbog bržeg napretka i da mišići pritišću živce...

Svatko ko se malo više želi baviti teretanom preporučio bi mu da dođe na taj forum

Sto si ga ti onda "kao" napustio ?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li SS prijevod na hrv? Nemora biti treće izdanje.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo par slikica, šta kažete na moj samostalni napredak.
Radio sam po svom programu, nisam imao partnera, niti sam imao nekog trenera i usput nemam pola sprava ko normalne teretane ;)

185cm, a od početka godine sam sa 67 kg došao na 70.4kg ;)

flex flex
flex2 flex2
leđa1 leđa1
leđa2 leđa2
ramena i trapez ramena i trapez
17 godina
1.Lovac kaže...

Radio sam po svom programu, nisam imao partnera, niti sam imao nekog trenera i usput nemam pola sprava ko normalne teretane ;)

Po meni okej je to sve ali za svoju visinu imas pre malo kila ti bi trebao imati kila koliko si i visok znaci 85 kg ili ako zelis manje onda barem od 82 do 85... no to je samo moje misljenje ja sam bio visok 181 cm i imao sam 82kg i posto sam igrao nogomet jos tada i imam onako dosta siroka ramena bio sam pravi mrga :D

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Premršav si! Nedostaje kilaže i to dosta.

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

na prvi pogled, više radit na ramenima i podlakticama... ustvari sve radit još više, jedino na ovo se još više usredotoči ;)

16 godina
neaktivan
uber_low kaže...

na prvi pogled, više radit na ramenima i podlakticama... ustvari sve radit još više, jedino na ovo se još više usredotoči ;)

Za kilažu sam sve svjestan, al ne mogu se prkosit zakonima prirode, jednostavno ne mogu dobit tako jednostavno kilograme ko drugi...

Šta se tiće vježbanja, u ova 2 mjeseca teretane nikako nisam radio trapez ni podlaktice, a ramena rijetko kada, a od prošlog tjedna sam to stavio pod obavezno i to radim samo jedan dan i još nekad kad imam volje po min 2 serije. A podlaktice moram radit jer kako povečavam kilažu, sve me više bole zglobovi dok držim utege i šipku...
Inače jel ličim na nešto poslije 2 mjeseca teretane? Imate za usporedbu slike na vrhu 29. stranice od početka 1. mjeseca, to je mjesec dana prije nego šta sam se upisao u teretanu :D

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

oke je, napredak se vidi... samo tako nastavi...

18 godina
Rast mišića i visina

Trebaš još puno mesa nabacat gore, premalo je to kila na tvoju visinu. Nemoj radit izolacijske vježbe, radi čučanj, dead lift, na benču radi sa bučicama ne sa šipkom, radi pull up-ove na šipci...

Uglavnom, za nabaciti masu treba skroz izbaciti izolacijske vježbe i raditi vježbe kojima se radi više mišičnih skupina. Sredi prehranu, jedi manje obroke 5-6 puta dnevno, jedi puno piletine, povrća, možda da i kakve proteine ubaciš...

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
samo rad, rad i rad, i naravno puno papati :D
Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
16 godina
mika2210 kaže...

Trebaš još puno mesa nabacat gore, premalo je to kila na tvoju visinu. Nemoj radit izolacijske vježbe, radi čučanj, dead lift, na benču radi sa bučicama ne sa šipkom, radi pull up-ove na šipci...

Uglavnom, za nabaciti masu treba skroz izbaciti izolacijske vježbe i raditi vježbe kojima se radi više mišičnih skupina. Sredi prehranu, jedi manje obroke 5-6 puta dnevno, jedi puno piletine, povrća, možda da i kakve proteine ubaciš...

Upravo ovo.

Svi koji se zale da ne mogu dobit kile ne jedu dovoljno :D. I ne dizu dovoljno :)

18 godina
Rast mišića i visina

Tako je...

Kvalitetna prehrana + veće težine = rast mišića

Pokušaj nekog frenda nagovorit da ide s tobom u teretanu, forsirajte jedan drugoga, mišić raste onda kad se najviše opterećuje, kad hočeš dići više nego što možeš, tu tijelo shvati da treba povećati mišić. Kad imaš nekog da ti pomaže kod vježbanja, to se puno lakše postiže, on ti pomogne dići teret, ti sam spuštaš, tako se grade mišići. 

Bezbrojnim ponavljanjem vježbi sa istom težinom nebudeš ništa postigao, ako želiš povečati mišiće, postepeno povečaj težine s kojima radiš.

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Upravo ovo.

Svi koji se zale da ne mogu dobit kile ne jedu dovoljno :D. I ne dizu dovoljno :)

Ma jedem i više nego dovoljno, 5 obroka dnevno sigurno, možda količinski to ne bude nešto previše, ali ja ne mogu previše ni pojest.
A šta se tiče vježbi tipa čučnjevi i mrtvo dizanje i sl. stvari koje zahtjevaju saginjanje i dizanje s poda, to NE SMIJEM zbog leđa radit. Tako da radim koliko mogu, šta mogu, samo kad bi imao nekog partnera, vjerovatno bi veće kilaže mogao dizati na benču i sl. jer ja sve šta radim, radim onoliko koliko mogu, nikad se ne forsiram jer ako mi se šta dogodi, niko mi ne može istant pomoć jer nije kraj mene....

18 godina
Rast mišića i visina

Ako imaš ozljedu leđa onda je to malo zeznuto, jer se leđa naprežu u velikoj većini vježbi. Savjetuj se sa liječnikom, reci mu da si krenuo u teretanu i objasni mu svoje ciljeve, i neka ti da savjet što i kako, da ne napraviš više štete nego koristi...

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Tako je...

Kvalitetna prehrana + veće težine = rast mišića

Pokušaj nekog frenda nagovorit da ide s tobom u teretanu, forsirajte jedan drugoga, mišić raste onda kad se najviše opterećuje, kad hočeš dići više nego što možeš, tu tijelo shvati da treba povećati mišić. Kad imaš nekog da ti pomaže kod vježbanja, to se puno lakše postiže, on ti pomogne dići teret, ti sam spuštaš, tako se grade mišići. 

Bezbrojnim ponavljanjem vježbi sa istom težinom nebudeš ništa postigao, ako želiš povečati mišiće, postepeno povečaj težine s kojima radiš.

ovo pod obavezno, otkad je frend kreno samnom duplo bolje rezltate postižeš... ehhh kolko puta se znamo jedan na drugog derat :D

16 godina
Rast mišića i visina

Dajte brzo riješenja za nizak tlak..

Tlak mi je 107/67, puls 67 isto..

Ide mi na živce.. Ne mogu se normalno skoncentrirati, zaspem stojeći ako želim i ne mogu stisnuti šaku, a osjećam slabost i u laktovima(nekad)..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
17 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Dajte brzo riješenja za nizak tlak..

Tlak mi je 107/67, puls 67 isto..

Ide mi na živce.. Ne mogu se normalno skoncentrirati, zaspem stojeći ako želim i ne mogu stisnuti šaku, a osjećam slabost i u laktovima(nekad)..

Prvo posjeti doktora ako već nisi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice