Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.710.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E,ja neznam sta bi.

Jeli "moralno" u redu da kad na tjelesnom trcimo 6 minuta,uzmem neki suplement koji  daje energiju (energetski timmulatori,N.O./Kreatin) I oce li mi zapravo pomoc.

Projatelj mi kaze preko ljeta uzimaj Jumbo (gainer) dok mi onaj tip an fitness.com.hr ili koji ono shop (zaboravio sam domenu) govori,uzmi Supercharge i kombiniraj sa Wheyjem (Supercharge je N.O.)
Sa 17 godina,tada vec 17 i pol (hahahahahahahah) jel to ok uzimat,takoder imajte na umu da sam ljeti na sklekovima,trcanju plivanju zgibićima propadanjima i cucnjevima. Jako intenzivan program je taj za ljeto.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
18 godina
Re: Rast mišića i visina
1.Lovac kaže...

Uspio sam danas definitivno podignuti kilažu na benču sa 7.5 na 10kg sa strane. Veliki uspjeh :D
Samo da mi je sutra proć ispit :D

Meh... slabo je to :)

Ja sam tipican informaticar (dakle atrofirani blijedi lik) a dizem 60 kila (25 sa svake strane + 10 sipka) :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
1.Lovac kaže...

Uspio sam danas definitivno podignuti kilažu na benču sa 7.5 na 10kg sa strane. Veliki uspjeh :D
Samo da mi je sutra proć ispit :D

Meh... slabo je to :)

Ja sam tipican informaticar (dakle atrofirani blijedi lik) a dizem 60 kila (25 sa svake strane + 10 sipka) :)

Snaga & Veličina (tezina) Ne idu obavezno zajedno.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma danas ću otić sat vremena malo biceps i leđa odradit, možda koju vježbu za ramena bacim ;)
Usput prošao sam ispit sa 4 :P a jutros ga učio od ponoć do 4 ;)

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ma danas ću otić sat vremena malo biceps i leđa odradit, možda koju vježbu za ramena bacim ;)
Usput prošao sam ispit sa 4 :P a jutros ga učio od ponoć do 4 ;)

Već ti dugo želim reći da si pomalo postao naporan,pa eto.Valjda ćeš sam shvatit na što mislim.

Sharing Is NOT Stealing!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 16:01 (Mamic).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kojim rasporedom treba raditi vježbe za noge?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Već ti dugo želim reći da si pomalo postao naporan,pa eto.Valjda ćeš sam shvatit na što mislim.

Ja ti se ispričavam, al o ćemu onda pričat u temi namjenjenoj za ovo što pišem -.-'

PS pogledaj odaziv na tvoj komentar...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel radi neko mozda po onim programima kao sto su 100 sklekova ili 200 trbusnjaka za 7 sedmica?

Ja sa na trecoj sedmici i moram priznati da program zaista radi. Ca sto vise, prsa su mi malo uvucena (pileca) no pomocu sklekova, napredak je zaista vidljiv.

Za sve zainteresovane:

http://hundredpushups.com/

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Jel radi neko mozda po onim programima kao sto su 100 sklekova ili 200 trbusnjaka za 7 sedmica?

Ja sa na trecoj sedmici i moram priznati da program zaista radi. Ca sto vise, prsa su mi malo uvucena (pileca) no pomocu sklekova, napredak je zaista vidljiv.

Za sve zainteresovane:

http://hundredpushups.com/

Ja sam ga isto počeo radit sklekove i radim sada 4 tjedan već neko vrijeme, tu sam se zadržao. Program je stvarno učinkovit i vide se promjene i stvarno je za svaku preporuku.

Ne znam za trbušnjake i ovo drugo šta je tamo, al sigurno i to valja probat i probat ću za par tjedana možda...

14 godina
neaktivan

@cuspajz

Da si se malo potrudio i dao više detalja, kao npr koliko imaš god, koliko si visok, težak, jesi li početnik ili vec duze ides u teretanu, dobio bi precizan odgovor.

Ovako, jedino sto ti mogu reci je to da kreneš najprije od zahtjevnijih vježbi koje zahvačaju veče skupine mišića (npr čučanj) pa prema manjim (listovi). Zadnja vježba bi trebala biti l

akša od prve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:46 (Karabaja14).
18 godina
insomniac kaže...

E,ja neznam sta bi.

Jeli "moralno" u redu da kad na tjelesnom trcimo 6 minuta,uzmem neki suplement koji  daje energiju (energetski timmulatori,N.O./Kreatin) I oce li mi zapravo pomoc.

Projatelj mi kaze preko ljeta uzimaj Jumbo (gainer) dok mi onaj tip an fitness.com.hr ili koji ono shop (zaboravio sam domenu) govori,uzmi Supercharge i kombiniraj sa Wheyjem (Supercharge je N.O.)
Sa 17 godina,tada vec 17 i pol (hahahahahahahah) jel to ok uzimat,takoder imajte na umu da sam ljeti na sklekovima,trcanju plivanju zgibićima propadanjima i cucnjevima. Jako intenzivan program je taj za ljeto.

Pričaš o dodacima prehrani. To je isto kao da pitaš jeli moralno popiti cedevitu, dva grozda i 10 deka čokolade pola sata prije utrke. Otprilike slično djelovanje:)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znam da pricam o dodacima prehrani. Al u neku ruku,to dode ka nepostena prednost,kolko god mala ili velika bila.

17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Znam da pricam o dodacima prehrani. Al u neku ruku,to dode ka nepostena prednost,kolko god mala ili velika bila.

TI NO busteri su u najvećem dijelu placebo :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozz

Zanima me jel znate kakvu dobru vjezbu za odskok koju bi mi mogli preporucit??

14 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pozz

Zanima me jel znate kakvu dobru vjezbu za odskok koju bi mi mogli preporucit??

Pogledaj si air alert program i slicno.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
18 godina
Hrvojestr kaže...
insomniac kaže...

TI NO busteri su u najvećem dijelu placebo :) 

Da, vjerujem da netko tko jedan-dva sata prije trčanja, unese složene ugljikohidrate (krompir, tijesto, rižu, npr. rižoto od tunjevine s kukuruzom i maslinama), a pola sata ranije neki sokić sa fruktozom, ima veću prednost nego što bi imao sa NO busterom :) Poslije trčanja jasno uzeti bjelančevine i glukoze, pogotovo ako se trčalo intenzivno, jer mišići moraju zacijeliti, kako se nebi nepotrebno gubilo mišićnu masu. Nakon dva sata popuniti zalihe glikogena sa složenim ugljikohidratima i jupi:)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko ponavljana trebam raditi kada radim iskorak?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Upravo sam zavrsio svoje vjezbe (sklekove) i pri kraju su me poceli boleti misici iza vilice.

Sada nakon 20 min me boli glava nazad. U cemu je stvar? nadam se da nije nesto ozbiljno.

16 godina
Arxi kaže...

Upravo sam zavrsio svoje vjezbe (sklekove) i pri kraju su me poceli boleti misici iza vilice.

Sada nakon 20 min me boli glava nazad. U cemu je stvar? nadam se da nije nesto ozbiljno.

Krut si ko k**** pa te vrat boli. Razgibaj se, bolje drzanje i tako. Nekad pri radu s velikim tezinama zna biti malo vrtoglavice ajmo rec, no to je normalno (deadlift i sl.)

14 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Zna se i meni dogodit samo nemoj dizat previse da nebi doslo do

{#}

16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Zna se i meni dogodit samo nemoj dizat previse da nebi doslo do

{#}

do ovoga je meni došlo prvi dan dok sam kreno HAHAHAHHA

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovako,kupio sam mass gainer i myo max,sad bi volio čuti mišljenja što piti prije a što poslije treninga,što popit ujutro uz zobene od tih dva i sl...

17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Gledate najjaceg tipa na Bug,hr forumu hahahahahah

Prva slika je 9 mjesec 2011, relaksirana,nije napeta,poceo sam s teretanom u 10 mj

he he, jest da ima niski bf pa mu plocice dolaze do izrazaja, al fali mu dosta dosta mase, slabo je to...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
insomniac kaže...

Prva slika je 9 mjesec 2011, relaksirana,nije napeta,poceo sam s teretanom u 10 mj

he he, jest da ima niski bf pa mu plocice dolaze do izrazaja, al fali mu dosta dosta mase, slabo je to...

Gjde je to? Ne mogu naći...

18 godina

Klikneš na "Nadporuka" ispod tog posta koji je netko citirao i ode ti na tu poruku. Simple as that...

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
insomniac kaže...

svjestan sam toga,i radim na tome :) sad sam an 64 kg na 175 cm,ocu 75 kg,do ljeta bar 70

16 godina
insomniac kaže...
mtopol kaže...
insomniac kaže...

svjestan sam toga,i radim na tome :) sad sam an 64 kg na 175 cm,ocu 75 kg,do ljeta bar 70

Ajde ti na starting strength + 4l mlijeka dnevno :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Takva su vrimena da neman para za 4l mlijeka na dan. Mozda 1l xD

link n starting strength?

17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Takva su vrimena da neman para za 4l mlijeka na dan. Mozda 1l xD

link n starting strength?

nemoj pit mljeko, uopce nije zdravo pit puno mljeka, niti za probavu niti za nista, rađe jedi jaja, tjesteninu, pileca prsa, ribu, crveno meso (teletina, govedina), navecer posni sir prije spavanja, od puno mljeka ces se samo napuhnut i sjebat probavu zbog laktoze i dobit puno bf zbog masnoce...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zanima me koja bi to hrana/piće bila da sadrži puno proteina, a da se brzo može poslije treninga pojest/popit da tijelo brzo dobije proteine. Pod ovim ne mislim na nikakve proteinske, whey shake-ove, već isključivo na normalnu hranu.
Tužno je šta više nemam mikser kući da si napravim nešto, al jel poslije treninga najbolje popit mlijeka i pojest bananu i sl. Jer ja ne jedem posni sir ni tunu, a inače si napravim nekakav sendvič od neke salame i sira i stavim majonezu, al tu nema proteina baš, pa zato pitam...

PS dok sam bio manji sam jeo smiksane jabuke i banane s mlijekom i medom i malo domaćica da to sve još malo zasladi. Okus je bio vrhunski, a mislim da je to idealno bilo za poslije nekog treninga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice