Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.706.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Mr.greenx kaže...

Decki dal mi neko moze reci par vjezbi za donji dio leda i ramena, nemam bas previse vremena da sad guglam. Bio bih zahvalan.

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

http://www.building-body.com/cjelokupan_popis_vjezbi.html

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Decki dal mi neko moze reci par vjezbi za donji dio leda i ramena, nemam bas previse vremena da sad guglam. Bio bih zahvalan.

Zgibovi :)

BF3 nick: herdjuro
18 godina
1337Raptor kaže...
Mr.greenx kaže...

Zgibovi :)

Za donji dio leđa, zgibovi???

Prije bih rekao veslanje i mrtvo dizanje.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ljudi, imam pitanje,
moze nekoliko recepata i kombinacija za homemade shakeove aka proteinske napitke?
samo da ne ide onaj prah sta se kupuje u to, nego nesto tipa mlijeko, banane, jaja i slicno.
hvala!

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
17 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Za donja leđa Mrtvo Dizanje, Glute-ham podizanja, hiperekstenzije itd...

Ramena bi ti bila stojeći vojni potisak, bench, dipsevi, sklekovi na gimnastičkim karikama (dobra zamjena za bench ako možeš nadodati dodatnu težinu u obliku velikih lanaca oko vrata, utega na leđima) itd...

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
Rast mišića i visina
mihaeeel kaže...

ljudi, imam pitanje,
moze nekoliko recepata i kombinacija za homemade shakeove aka proteinske napitke?
samo da ne ide onaj prah sta se kupuje u to, nego nesto tipa mlijeko, banane, jaja i slicno.
hvala!

http://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/Izbor-proteina.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 20:27 (overhaul).
16 godina
Mr.greenx kaže...

Deadlift i Good morning za donja ledja.

Ramena - military press i eto oni lateral raises.

15 godina
Rast mišića i visina

http://body.ba/bodybuilding/savjeti/najbolji-vodic-za-izgradnju-misicne-mase/74  evo vam super vodič,početnici nek ovo pročitaju meni je pomoglo

Battlelog:cro1911
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma najbolja vježba za donja leđa su leđjaci!
Kad napravim 100 leđnjaka, nestanu mi svi bolovi u leđima :D

15 godina
neaktivan

Deadlift na ravne noge, ledja + zadnja loza, najbolji combo vjerujte.

16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Istina, al recimo za mene kojeg boli donji dio leđa i ne mogu baš to radit, najbolje je radit leđnjake :D U mom slućaju ja se ne mogu saginjat i dizat ništa -.-'

15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

inače,predlažem kada se netko novi uključuje u temu da krene čitati od samog početka kako se ne bi ista pitanja i isti odgovori ponavljali višestruko...

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Momci opet problemi kod mene -.-
Dizao benč danas i poviše lijevog lakta kao da mi je nešto iskočilo i sad me boli. Stavio sam malo veću kilažu i očito se preforsiro :(

Usput kod svih vježbi sam došao do neke kilaže koju mogu napravit 12 puta u seriji, a kad povečam kilažu, ne mogu napravit niti 6 ponavljanja :(

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Dizao benč danas i poviše lijevog lakta kao da mi je nešto iskočilo i sad me boli. Stavio sam malo veću kilažu i očito se preforsiro :(

Usput kod svih vježbi sam došao do neke kilaže koju mogu napravit 12 puta u seriji, a kad povečam kilažu, ne mogu napravit niti 6 ponavljanja :(

A ništa odi dokotoru. Klasičan primjer nepotrebnog forsiranja i ozljede

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
18 godina
Rast mišića i visina
U svakom slucaju, posteda ruke. Ima drugih vjezbi :) Nego, iz nekog razloga clanak u indeksu u sportskoj rubrici. Decko izgleda kao nabildaniji vin diesel, eto malo inspiracije:) http://www.index.hr/sport/clanak/upoznajte-najvecu-nadu-hrvatskog-bodybuildinga-21godisnji-petar-klancir/599881.aspx
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Haha, da mi je netko samo dao onu prvu sliku povjerovao bi da je Vin Diesel...

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
anabolicaa kaže...

Istina, al recimo za mene kojeg boli donji dio leđa i ne mogu baš to radit, najbolje je radit leđnjake :D U mom slućaju ja se ne mogu saginjat i dizat ništa -.-'

Zapravo možeš rehabilitirati donja leđa s mrtvim dizanjem. Vidio sam trenera koji je napravio temu o tome na Starting Strength forumu. Njegovi su klijenti radili sa niskom kilažom i posvetili se tehnici.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
1.Lovac kaže...

A ništa odi dokotoru. Klasičan primjer nepotrebnog forsiranja i ozljede

Nije baš "nepotrebno forsiranje" jer manja kilaža mi postaje prelagana, stavio sam samo 5 kg više i nisam u stanju to dignit očitno :(

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Nije baš "nepotrebno forsiranje" jer manja kilaža mi postaje prelagana, stavio sam samo 5 kg više i nisam u stanju to dignit očitno :(

Trebo si onda 2,5kg više (ako radiš s utezima)

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ili jednsotavno s tom težinom napraviti 5 komada više po seriji i sljedeći put bi mogao raditi s 5kg više 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Ili jednsotavno s tom težinom napraviti 5 komada više po seriji i sljedeći put bi mogao raditi s 5kg više 

Znači da radim po 15 ponavljanja u seriji? Inaće sve vježbe radim 4x10 tako sam si nekako usadio u glavu...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zapamti se zagrijat jaako dobro!

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel radite vi uopće sklekove,trbušnjake i zgibove ili se samo po spravama lipite?

Sharing Is NOT Stealing!
16 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Jel radite vi uopće sklekove,trbušnjake i zgibove ili se samo po spravama lipite?

i lednjake, onak radis npr lat masinu pa rokas zgibove, pa bench radis sa lednjacima i slicno, onda si nategnut stari mooj {#}

Pa si pipnes ruku i cudis se kako si "jak" ... volim taj osjecaj {#}

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:11 (Fake_Alert).
15 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Sklekove doma,kad neidem uteretanu,da odrzim snagu.

Trbusnjake,naravno srijeda je trbusnjak day haha zgibovi su mi najdraza vjezba,radim je kad su mi leđa na redu,i svaki dan bar 5 napravim.

i imamo klupu za hiperextenzije pa i leđnjake radim

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:24 (insomniac).
15 godina
Rast mišića i visina

Od svih mišića najviše radim trbušnjake..

Battlelog:cro1911
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja radim leđnjake skoro svaki dan, napravim minimalno 3 serije, ali rasporedim ih nekako da ih napravim bar 100. Nekad znam radit 200, nekad više, kako mi se da, ali meni je to više zbog zdravlja, stoga zato radim...

A na žalost ne mogu napravit ni 1/10 zgiba -.-' pokušavam svaki dan, ali jednostavno ne mogu, očito se još moram ojačat.

17 godina
neaktivan

198cm - 74 kg Jedem puno nemogu ni kile dobit (imam 17god.)  :(

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:45 (tony THE Noob).
16 godina
Rast mišića i visina

Kako da povecam broj sklekova. Uradim max 60-65, i nijednog vise. Znam da bi se trebalo povecavat po 5, pa tako ici redom, ali ne mogu vise. Treba li se zagrijavati pre?

181cm, 70kg, 17 god.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 16:45 (pirat01).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

198cm - 74 kg Jedem puno nemogu ni kile dobit (imam 17god.)  :(

Svi govore da je potrebno jesti više obroka dnevno (5-7) nemoraš jest previše, ali je bitno da nisi gladan. Ja jedem stalno neko voće, čokolade, sireve, jogurte, ugl. kad god osjetiš da si malo gladan nešto pojedi.
Ja sam 3.1. imao 67 kg, a sada imam točno 71.5 kg tako da sam u mjesec ipo dana dobio 4.5 kg, a inaće mi je za toliko kila trebalo po godinu-dvije. (ali sam počeo ić u teretanu, tako da sam dobio i nešto mišićne mase, ali samo moraš više puta dnevno jest)

pirat01 kaže...

Kako da povecam broj sklekova. Uradim max 60-65, i nijednog vise. Znam da bi se trebalo povecavat po 5, pa tako ici redom, ali ne mogu vise. Treba li se zagrijavati pre?

181cm, 70kg, 17 god.

Isprobaj ovaj program, ja sam mogao samo 10 napravit na početku, sad mogu duplo više. Ne košta te ništa, a ništa nećeš izgubit sigurno ;)

http://hundredpushups.com/week1.html

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice