sve sto si rekao je istina,ali mene je gore neko prozvao pa sam malo i ja krenuo sa raspravom
Što je drugo Real mogao sa 4 ozlijeđenih igrača nego se braniti?
Normalno, budući da je Barca u formi, igrala je dobro i napadala ali se Real odlično branio.
I Real je imao svojih prilika, pogotovo ona Roystona Drenthea...jao jao...pa to je morao zabit...
A da ne govorim o odličnom branjenju Ikera Casillasa koji još jednom potvrđuje status najboljeg golmana svijeta.
I jbg, onda je pred kraj utakmice Real pukao i nije više mogao.
Šta jest jest, Barca je jedva pobijedila, iako to izgleda 2-0 kao neka gadna pobjeda, tako nije bilo, puno se Barca mučila u napadima a i Real da se obrani, i onda kad je puklo-puklo je, spasa više nije bila.
Šteta što je Real izgubio, jer ako ništa drugo, zaslužuili su remi, ali s 4 ozlijeđenih igrača bilo je teško, i Barca na koncu pobijeđuje.
U svakom slučaju, bit će i uzvrata pa ćemo vidjeti.
Iako Real zaostaje dosta za prvim mjestom, ako se poslože redovi i ako novi trener razvije svoju taktiku kako treba, Real uvijek može stići do prvog mjesta, iako će biti teško.
hahaha
govoris o posjedu lopte Barce a dobro svi znamo da oni uvijek čuvaju loptu i igraju kratke pasove,igrali su i protiv Manchestera i Chelsia i opet su imali posjed lopte puno veči od protivnika zato sto oni jednostavno tako igraju
i kakve veze ima posjed lopte? na kraju se gleda rezulatat a ne posjed lopte,i Barca je pobjedila sinoc ali po meni jadno(znam kako su Barcini fanovi govorili da ce pregaziti Real a sinoc blaff-jadna pobjeda)
ja cestitam Barci i svim fanovima Barce ali ona pobjeda od sinoc nije vrijedna spomena
Napisao sam da je Real zasužio remi zato jer po meni i jeste.
Nakon one sjajne obrane jedanesterca i još dosta obrana Casillasa, mislim da je prava šteta što je Real izgubio.
Ma Casillas da je igro špicu Real bi pobijedio....
Viva Barca, gledaju se 3 boda a ne ko je kako igrao, pobjedili su zasluzeno
Viva Barca, gledaju se 3 boda a ne ko je kako igrao, pobjedili su zasluzeno
Naravno da se gledaju i titule, al ako ovako nastave preselit ce se titula u Barcelonu ove godine, vidjet cemo...
Lijepo ih je Barcelona dobila. Valjda će sad biti konačno prvaci Španjolskem, ali sezona je još duga.
Joj šta mi se gade ovi realovci, ka ono triba je bit remi. a šta je to real pokaza da nije bilo casilasa potopili bi ih, i igra uopće nije bila zamorna bila je odlična. i samo još nešto
madridska stoko pozdravite prvake..........
pripazi malo na riječnik jer je ovo vrijeđanje navijača reala i ja mislim da bi se ovdje trebali upetljati moderatori
to sto ti navijas za barcu nema nikakve veze sa derbijem koji se odigrao i ako si gledao utakmicu znat ces o cemu govorim(real se super suprostavio barci uprkos silnim povredama i zabranama igranja za vecinu igrača)
i tek je pola sezone i ima jos dosta vremena za real
zivi bili pa vidjeli
pozz
Real Madrid od rođenja do smrti...Kakva barca..pfff
Real Madrid od rođenja do smrti...Kakva barca..pfff