Barcelona Vs. Real Madrid

poruka: 42
|
čitano: 6.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Barcelona Vs. Real Madrid

sve sto si rekao je istina,ali mene je gore neko prozvao pa sam malo i ja krenuo sa raspravom Smijeh

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
 Rea sa kojim je sastavom igro i moro se branit i bilo je očekivano da će barcelona napadat a Real se branit i da će Barca imat veći posjed lopte... s onim Realovim sastavom nemože se pobijedit onaka barcelona a barca nije ništa posebno pokazala, Messi ništa nije uradio... I pobijeda Barcelone jest bila jadna i ovdje se niko ne tješi CroGrid je u neku ruku u pravu..
 Da naravno. Kako itko može očekivati lijepu utakmicu kada jedna momčad tokom cijele utakmice 3 puta pređe centar??? Šta je tu atraktivno? Normalno da je utakmica mučenje kada se Real zabio u svoj 16-erac. Utakmica gubi na atraktivnosti no time pobjeda uopće nije jadna, štoviše slađa je.
Prison Breaker kaže...

Što je drugo Real mogao sa 4 ozlijeđenih igrača nego se braniti?

Normalno, budući da je Barca u formi, igrala je dobro i napadala ali se Real odlično branio.

I Real je imao svojih prilika, pogotovo ona Roystona Drenthea...jao jao...pa to je morao zabit...

A da ne govorim o odličnom branjenju Ikera Casillasa koji još jednom potvrđuje status najboljeg golmana svijeta.

I jbg, onda je pred kraj utakmice Real pukao i nije više mogao.

Šta jest jest, Barca je jedva pobijedila, iako to izgleda 2-0 kao neka gadna pobjeda, tako nije bilo, puno se Barca mučila u napadima a i Real da se obrani, i onda kad je puklo-puklo je, spasa više nije bila.

Šteta što je Real izgubio, jer ako ništa drugo, zaslužuili su remi, ali s 4 ozlijeđenih igrača bilo je teško, i Barca na koncu pobijeđuje.

U svakom slučaju, bit će i uzvrata pa ćemo vidjeti.

Iako Real zaostaje dosta za prvim mjestom, ako se poslože redovi i ako novi trener razvije svoju taktiku kako treba, Real uvijek može stići do prvog mjesta, iako će biti teško.

Manje-više djeluješ objektivno, odnosno, djelovao si dok nisi napisao da je Real zaslužio remi.
CroGrid-8800gt kaže...

hahaha

govoris o posjedu lopte Barce a dobro svi znamo da oni uvijek čuvaju loptu i igraju kratke pasove,igrali su i protiv Manchestera i Chelsia i opet su imali posjed lopte puno veči od protivnika zato sto oni jednostavno tako igraju

i kakve veze ima posjed lopte? na kraju se gleda rezulatat a ne posjed lopte,i Barca je pobjedila sinoc ali po meni jadno(znam kako su Barcini fanovi govorili da ce pregaziti Real a sinoc blaff-jadna pobjeda)

ja cestitam Barci i svim fanovima Barce ali ona pobjeda od sinoc nije vrijedna spomena

Razlog Realovoj lošoj igri su ozljede a to je ujedno i opravdanje za bunker. Ali razlog Barceloninoj "jadnoj" igri ne može biti Real-ov anti-nogomet iako je zahvaljući tome utakmica bila ružna a samim time pobjeda nije vrijedna spomena. Smiješno, razmislite o tome koliko je Realov bunker utjecao na atraktivnost utakmice. Nemam namjeru dalje nastavljati ovu raspravu jer je besmislena a već lagano postaje i smješna.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Napisao sam da je Real zasužio remi zato jer po meni i jeste.

Nakon one sjajne obrane jedanesterca i još dosta obrana Casillasa, mislim da je prava šteta što je Real izgubio.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
17 godina
neaktivan

Ma Casillas da je igro špicu Real bi pobijedio....

Be NooB To Be Cool...
17 godina
neaktivan

Viva Barca, gledaju se 3 boda a ne ko je kako igrao, pobjedili su zasluzeno

17 godina
Uniq kaže...

Viva Barca, gledaju se 3 boda a ne ko je kako igrao, pobjedili su zasluzeno

Gledaju se titule, a titula je jos uvijek u Madridu, i kolo je tek 15/ 38
17 godina
neaktivan

Naravno da se gledaju i titule, al ako ovako nastave preselit ce se titula u Barcelonu ove godine, vidjet cemo...

17 godina
neaktivan

Lijepo ih je Barcelona dobila. Valjda će sad biti konačno prvaci Španjolskem, ali sezona je još duga.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 14:47 (sauron_15).
16 godina

Joj šta mi se gade ovi realovci, ka ono triba je bit remi. a šta je to real pokaza da nije bilo casilasa potopili bi ih, i igra uopće nije bila zamorna bila je odlična. i samo još nešto

madridska stoko pozdravite prvake..........

16 godina
neaktivan

pripazi malo na riječnik jer je ovo vrijeđanje navijača reala i ja mislim da bi se ovdje trebali upetljati moderatori

to sto ti navijas za barcu nema nikakve veze sa derbijem koji se odigrao i ako si gledao utakmicu znat ces o cemu govorim(real se super suprostavio barci uprkos silnim povredama i zabranama igranja za vecinu igrača)

i tek je pola sezone i ima jos dosta vremena za real

zivi bili pa vidjeli Smijeh

pozz

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd
16 godina
neaktivan

Real Madrid od rođenja do smrti...Kakva barca..pfff

17 godina
neaktivan
ravo care,samo takoNoOne1 kaže...