Barcelona Vs. Real Madrid

poruka: 42
|
čitano: 6.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pošto se u subotu igra veliki derbi i vjerujem da će ga svi ljubitelji nogometa gledat,zanima me vaše mišljenje kako će rezultatski završiti..

Inače navijam za Real al znam da će biti teško pobijedit Barecelonu,pogotovo uz njihovu igru posljednjih tjedana!!!

16 godina
neaktivan

Navijač sam Reala i  stvarno bi želio da pobijedi, ali kako igraju u zadnje

vrijeme sumljam da će se to dogoditi.

17 godina

Realu nedostaje dosta igrača, što zbog ozljeda što zbog kartona tako da se zna tko će biti pobjednik Namigiva a i Barca je u gadnoj formi, odmarala je cijeli 1. sastav protiv Shaktara u Ligi prvaka tako da pobjeda ne bi trebala izmaći... Ali i pritisak je na Barci, svi očekuju od njih pobjedu dok rijetko tko vjeruje u pobjedu Reala...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina

ja vjerujem u Real, oni su najopasniji kad ih otpisu

16 godina
neaktivan

Barca pobjeduje 2:0 pogodcima Henrya i Xavija.....pa si vi mislite....cista jedinica na Barcu....

17 godina
RE: Barcelona Vs. Real Madrid

Raul ce vama presudit ...

17 godina
neaktivan

ja sam veliki fan Reala od kako znam za fudbal i ja mislim da Real uvijek iznenadi kada mi mislimo da je to nemoguće Smijeh

ja sam svjestan svih povreda sa kojima Real ima problema ove sezone i igrača koji neće moći nastupiti na El Clasicu zbog kartona(najvise mi žao Arijena Robena Mršti se)

barselona ove sezone igra zaista sjajno i imaju prejak sastav(Messi,Henry,Eto,Hleb,Xavi,Puyol itd..)ali do kraja svog života ću biti vjeran Real Madridu tako da sam i ovaj El Clasico uz njih(nazalost preko TV-a Izlanuo se)

pozZ

asus p5k/epu,core2duo e 8400,8800gt,2gb ddr2 kingston,360gb hd
16 godina
Ja samo predpostavljam da će barcelona dobiti
17 godina
neaktivan

Veliki sam obožavatelj Barcelone odkad sam počeo pratit nogomet. Barcelona odlično igra i ne sumnjam u pobjedu no imam nekoliko stvari na umu:

1. Nogomet je igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolja momčad.

2. Sudci svojim odlukama mogu utjecati na konačan ishod utakmice (ljudi su, znači mogu pogriješiti).

3. Real će biti motiviran (ipak je ovo El Clasico) i očekujem da će odigrati mnogo bolje nego u zadnjih par utakmica.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 17:56 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

bit će veliki pritisak na barcelonu,al i mislim da će novi trener reala Ramos pridonjeti mnogo toga!!!!

al i ako real izgubi nije to kraj,prije dvije sezone real je u zadnjem kolu odlučio o prvaku,al samo se nadam da će proradit

i da će igrat dobar nogomet ko i prije!!!!

17 godina
neaktivan

Real će pobijedit glatko i slatko.... Raul će da uvali golčinu....

Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Real će pobijedit glatko i slatko.... Raul će da uvali golčinu....

Nadam se!!!!
17 godina
neaktivan

Real pobijeđuje!!!!!!!!!!!SmijehSmijeh

17 godina
neaktivan

Mnogi su ovdje čuda priželjkivali ali ništa od toga Smijeh Zaslužena pobjeda Barce u svakom pogledu.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan

Zasluzena pobjeda Barcelone.....a takoder sam i pogodio rezultat...tako da.....sve pristase Reala neka sute jer ovo je Barcina sezona....

16 godina
neaktivan

Isssss kako sam "spičio" rezultat....to samo znalci mogu.....buahaha......

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Isssss kako sam "spičio" rezultat....to samo znalci mogu.....buahaha......

Je si se kladio?
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan

bilo je vrijeme da glupi katalonci pobijede,al nije još gotovo!!!!

17 godina
neaktivan

da neka i oni jednom okuse slast pobjede koja uopste nije tako spektakularna,stavise jadna je Izlanuo sesa obzirom sa kakvim su povredema imali problema ovi u Realu i jos suspendirani igraci,a Barselona je imala citav sastav na okupu i opet su se patili cijelo vrijeme,Casillas je extra branio,onaj momak sto je zamjenio Snaijdera Palamca je dobar igrač i dobro je odigrao,Higuain je lose odigrao,a sa druge strane sam se razocara u Messia jer je postao tako nafuran,sto je st jest Messi extra igra ali ponasa se isto da je sve zivo osvojio....

toliko od mene pozZ

16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Hrvojestr kaže...

Je si se kladio?

Jesam.....al nisam na rezultat......al jeb*** sam pogodio....
17 godina
neaktivan
zeljko00 kaže...

CroGrid-8800gt kaže...

da neka i oni jednom okuse slast pobjede koja uopste nije tako spektakularna,stavise jadna je Izlanuo sesa obzirom sa kakvim su povredema imali problema ovi u Realu i jos suspendirani igraci,a Barselona je imala citav sastav na okupu i opet su se patili cijelo vrijeme,Casillas je extra branio,onaj momak sto je zamjenio Snaijdera Palamca je dobar igrač i dobro je odigrao,Higuain je lose odigrao,a sa druge strane sam se razocara u Messia jer je postao tako nafuran,sto je st jest Messi extra igra ali ponasa se isto da je sve zivo osvojio....

toliko od mene pozZ

Djetinjaste izjave. Real uopće nije igrao nogomet. Lako se nagurati u 16-erac ,ko pilići u kartonskoj kutiji, pa se stalno braniti. U cijeloj utakmici 2 prilike vrijedne spomena. Na kraju prvog poluvremena lopta je bila 75% u posjedu Barcelonu. Način na koji se tješite je ,u najmanju ruku, očajan.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
zeljko00 kaže...

CroGrid-8800gt kaže...

toliko od mene pozZ

Djetinjaste izjave. Real uopće nije igrao nogomet. Lako se nagurati u 16-erac ,ko pilići u kartonskoj kutiji, pa se stalno braniti. U cijeloj utakmici 2 prilike vrijedne spomena. Na kraju prvog poluvremena lopta je bila 75% u posjedu Barcelonu. Način na koji se tješite je ,u najmanju ruku, očajan.
 Rea sa kojim je sastavom igro i moro se branit i bilo je očekivano da će barcelona napadat a Real se branit i da će Barca imat veći posjed lopte... s onim Realovim sastavom nemože se pobijedit onaka barcelona a barca nije ništa posebno pokazala, Messi ništa nije uradio... I pobijeda Barcelone jest bila jadna i ovdje se niko ne tješi CroGrid je u neku ruku u pravu..
Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan

Barca je sinoć bila bolja od Reala i zasluženo je pobijedila. Real nije imao drugog izbora

nego da se brani. Možda će mi netko zbog ovoga prigovarati, ali Barca se sinoć i nije baš

posebno iskazala.

PS: Casillas RULZ !!!!!!

17 godina
neaktivan

Što je drugo Real mogao sa 4 ozlijeđenih igrača nego se braniti?

Normalno, budući da je Barca u formi, igrala je dobro i napadala ali se Real odlično branio.

I Real je imao svojih prilika, pogotovo ona Roystona Drenthea...jao jao...pa to je morao zabit...

A da ne govorim o odličnom branjenju Ikera Casillasa koji još jednom potvrđuje status najboljeg golmana svijeta.

I jbg, onda je pred kraj utakmice Real pukao i nije više mogao.

Šta jest jest, Barca je jedva pobijedila, iako to izgleda 2-0 kao neka gadna pobjeda, tako nije bilo, puno se Barca mučila u napadima a i Real da se obrani, i onda kad je puklo-puklo je, spasa više nije bila.

Šteta što je Real izgubio, jer ako ništa drugo, zaslužuili su remi, ali s 4 ozlijeđenih igrača bilo je teško, i Barca na koncu pobijeđuje.

U svakom slučaju, bit će i uzvrata pa ćemo vidjeti.

Iako Real zaostaje dosta za prvim mjestom, ako se poslože redovi i ako novi trener razvije svoju taktiku kako treba, Real uvijek može stići do prvog mjesta, iako će biti teško.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 14:41 (Prison Breaker).
17 godina
neaktivan

najjača izjava koju sam ikad čuo od Predraga Mijatovića:Mi se borimo do samog kraja,mi smo Real Madrid!!!

Legenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://realmadridfan.bloger.hr/

17 godina
neaktivan

Ma osvojit će Real opet prvenstvo Smijeh

Rano je da si već sada osiguraju prvo mjesto, pa malo puštaju ostale da se ponadaju.

Kad zagusti zasjest će oni na prvo mjesto Osmijeh

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
17 godina
neaktivan

nebi bilo zanimljivo da im se real odma približi!!!!Smijeh

17 godina
neaktivan

hahaha

govoris o posjedu lopte Barce a dobro svi znamo da oni uvijek čuvaju loptu i igraju kratke pasove,igrali su i protiv Manchestera i Chelsia i opet su imali posjed lopte puno veči od protivnika zato sto oni jednostavno tako igraju

i kakve veze ima posjed lopte? na kraju se gleda rezulatat a ne posjed lopte,i Barca je pobjedila sinoc ali po meni jadno(znam kako su Barcini fanovi govorili da ce pregaziti Real a sinoc blaff-jadna pobjeda)

ja cestitam Barci i svim fanovima Barce ali ona pobjeda od sinoc nije vrijedna spomena

17 godina
neaktivan
CroGrid-8800gt kaže...

hahaha

govoris o posjedu lopte Barce a dobro svi znamo da oni uvijek čuvaju loptu i igraju kratke pasove,igrali su i protiv Manchestera i Chelsia i opet su imali posjed lopte puno veči od protivnika zato sto oni jednostavno tako igraju

i kakve veze ima posjed lopte? na kraju se gleda rezulatat a ne posjed lopte,i Barca je pobjedila sinoc ali po meni jadno(znam kako su Barcini fanovi govorili da ce pregaziti Real a sinoc blaff-jadna pobjeda)

ja cestitam Barci i svim fanovima Barce ali ona pobjeda od sinoc nije vrijedna spomena

istina,čim su ovi zaustavili messija odma pad u igri!!!!
16 godina
neaktivan
zeljko00 kaže...
CroGrid-8800gt kaže...

hahaha

istina,čim su ovi zaustavili messija odma pad u igri!!!!
Nebi se štel svaditi ali nije baš tako bilo Osmijeh
Si vidio prodore koje je 2-3 puta napravio yaya toure. Pa predriblao je po 4-5 igrača u jednom sprintu da bi ga onda blokirao zadnji igrač. Henry je bio isto dobar imao je nekoliko dobrih prodora... Pa logično je da ako ti blokiraju najboljeg igrača da ti igra malo padne, zar ne? Ne može ni messi uvijek odigrati naj-maxi-super utakmicu, iako uopće nije bio loš na ovoj tekmi...
Al da se razumijemo: iako sam navijač Barce, mislim da su jučer trebali pokazati više s obzirom na broj ozlijeđenih igrača kod Reala, jer i on je imao nekoliko sjajnih prodora. Samo kažem da je na el classicu uvijek posebna atmosfera i da tamo za gol treba nešto posebno (pogledaj samo promašaj Drenthea).
Barcelona je trenutno bolji klub i to je činjenica. A dječurlijska prepucavanja sa omalovažavanjem svakog drugog kluba bez gledanja argumenata i uvažavanja tuđih stavova su - dječurlijska Smijeh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice