AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AC Milan
Vjerujem da će ovaj puta Milan uzeti mjeru Barceloni, pa ipak oni imaju međusobnu vrlo dugačku i dinamičnu povijest!
Red je da ju Milan malo uredi i redigira, forzza Milan!
ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Re: AC Milan

Vrijeme je da Barci neko uzme mjeru a kud ćemo bolje od toga da to bude Milan. Mogu sa njom igrati, samo moraju biti malo više pažljiviji u odbrani.

Uglavnom, očekujem dvije izrazito dobre utakmice.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Bilo bi super da prodjemo,al će bit jako teško.Ja bi bio super zadovoljan da na San Siru odigramo 0:0 ili 1:0.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Bilo bi super da prodjemo,al će bit jako teško.Ja bi bio super zadovoljan da na San Siru odigramo 0:0 ili 1:0.

također se slažem da će na san siru biti izjednačena utakmica

u slučaju da milan dobije 1:0 ili nekom drugom minimalnom pobjedom pretpostavljam da će igrat bunker na camp nou, a nemože tako izdržati sigurno svih 90min

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
AC Milan
Kako ekipa igra zadnje vrijeme, sumnjam da će ići na 1:0 rezultat, u italiji više catenaccio ne postoji, a pogotovu protiv kluba kao što je Barcelona.
Moje neko nazovi objektivno mišljenje je da će u oba dvije utakmice biti over 2.5 gola, najvjerojatnije da će i oba dati gol na obje utakmice!
Ali, ono što držim bitnim, Milano će ovaj puta doma pobijediti ili u najgorem slučaju istati neporažen, a onda pritisak prolaza staviti na domaćine, uz postignut gol u gostima, i dva, što je provjereno i dokazano da mogu i znaju!
ATJ Lučko
13 godina
AC Milan

...

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Kako ekipa igra zadnje vrijeme, sumnjam da će ići na 1:0 rezultat, u italiji više catenaccio ne postoji, a pogotovu protiv kluba kao što je Barcelona.
Moje neko nazovi objektivno mišljenje je da će u oba dvije utakmice biti over 2.5 gola, najvjerojatnije da će i oba dati gol na obje utakmice!
Ali, ono što držim bitnim, Milano će ovaj puta doma pobijediti ili u najgorem slučaju istati neporažen, a onda pritisak prolaza staviti na domaćine, uz postignut gol u gostima, i dva, što je provjereno i dokazano da mogu i znaju!

Catenaccio igraju samo klubovi na dnu lige, pozicija govori koliko im je uspjesan :D

15 godina
AC Milan

To milan može dobit al bojim se da će suci odigrat 12-og igrača za barcelonu

15 godina
neaktivan
AC Milan

Sve zavisi od rezultata u prvoj utakmici. Ako nam budu svi igraci spremni, mislim da mozemo pobijediti cak i bez primljenog gola. E sad ako budemo imali 1 gol prednosti onda mislim da nece bas braniti u Barceloni taj gol prednosti jer svi znamo da ce ga kad tad primiti. Mislim da bi u prvoj utakmici trebali pokusati nesto kao protiv Arsenala.

16 godina
Slažem se,al Barca ne prima tako lagano kao Arsenal :/
15 godina
neaktivan
AC Milan

Ja dajem Milanu velike sanse protiv Barce, jer cini mi se da Barci nikako ne stima Milanov stil igre

i ako se u meč udje sa pravom formacijom (i raspolozenim Zlatanom) Barca bi mogla past'. 

Potpisao.
14 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

Ja dajem Milanu velike sanse protiv Barce, jer cini mi se da Barci nikako ne stima Milanov stil igre

i ako se u meč udje sa pravom formacijom (i raspolozenim Zlatanom) Barca bi mogla past'. 

vidjeli smo.........

16 godina
AC Milan

Barci jedino ne paše čvrst nogomet i momčadi koje imaju snažne igrače na sredini terena. Nešto kao što zna to igrati Chelsea, Inter i sl. Večina momčadi koje vodi Jose igra dosta čvrsti nogomet.

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
El_Nino_09 kaže...

vidjeli smo.........

Da, vidjeli smo. Pa kako su zavrsile 2 odigrane utakmice? Jednu ste pobijedili, ali niste ni u kom segmentu nadigrali Milan, kao sto ste znali nadigrat Real i jos neke druge momcadi. Pa i sam Guardiola je izjavio da bi najmanje volio Milan u cetvrt-finalu jer mu Milan jednostavno ne odgovara.

Potpisao.
17 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...
Logigamer kaže...
El_Nino_09 kaže...

vidjeli smo.........

Da, vidjeli smo. Pa kako su zavrsile 2 odigrane utakmice? Jednu ste pobijedili, ali niste ni u kom segmentu nadigrali Milan, kao sto ste znali nadigrat Real i jos neke druge momcadi. Pa i sam Guardiola je izjavio da bi najmanje volio Milan u cetvrt-finalu jer mu Milan jednostavno ne odgovara.

Kuperu, ne lupetaj. 2:2 ; 2:3

Jos bolje, pogledaj 10ominutne sazetke da si malo docaras kako je to izgledalo. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
AC Milan

Rezultat iz prvih utakmica u grupi ne govori mnogo. U prvoj utakmici je Milan imao dva udarca na gol,u prvom i zadnjem napadu na utakmici,i oba put su zabili. Ne vjerujem da se takvo nešto može ponoviti opet. Druga utakmica u Milanu je bila odlična,otvoreno sa obje strane,na kraju je Barca ztasluženo slavila. Milan mora odigrati odličnu utakmicu u prvoj tekmi na domaćem terenu,nešto slično kao što je Inter napravio 2010.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
VirtUoso kaže...
...

Ali ipak sve je to li-la. Barcelona nije imala sreće za 2:2 a ipak veoma, veeeoma lako mogla ostati i na drugoj 3:3. Kada pogledaš od dvije utakmice jedna je izjednačena a druga minimalna pobjeda, to i ne daje neku utjehu zar ne? Nikad ne podcjenjuj Talijane, od prve pa do zadnje sekunde se Barca treba paziti. Milan je i sposoban i željan proći dalje, bude li se igrao bunker ili skroz otvorena utakmica Barcelona ima razloga za brigu. Sami vidite igrali su na obadva načina a Barca je dala 5 golova na 4 primljena. Citiram: "da si malo docaras kako je to izgledalo." Pa kako je izgledalo? Ja vidim da je Barca jednu ostala 2:2 a drugu 3:2, a sada na koji način su igrali i tko je imao veci posjed lopte je potpuno nevažno.

17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
VirtUoso kaže...
...

Ali ipak sve je to li-la. Barcelona nije imala sreće za 2:2 a ipak veoma, veeeoma lako mogla ostati i na drugoj 3:3. Kada pogledaš od dvije utakmice jedna je izjednačena a druga minimalna pobjeda, to i ne daje neku utjehu zar ne? Nikad ne podcjenjuj Talijane, od prve pa do zadnje sekunde se Barca treba paziti. Milan je i sposoban i željan proći dalje, bude li se igrao bunker ili skroz otvorena utakmica Barcelona ima razloga za brigu. Sami vidite igrali su na obadva načina a Barca je dala 5 golova na 4 primljena. Citiram: "da si malo docaras kako je to izgledalo." Pa kako je izgledalo? Ja vidim da je Barca jednu ostala 2:2 a drugu 3:2, a sada na koji način su igrali i tko je imao veci posjed lopte je potpuno nevažno.

Odgovorio sam mu na izjavu da Barca nije nadigrala Milana, sto se ne slazem da je tocno. Rezultatski se to ne vidi, ali dobro pamtim kako je tko igrao obe utakmice i tko je zasluzio pobijediti u prvoj.

edit: umjesto nadigrala bih zamijenio sa bila bolja, jer ovo prvo zvuci malkice pretjerano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 1:18 (VirtUoso).
14 godina
neaktivan

Više nije bitno ko je bio bolji u grupnoj fazi, sad su samo važne nadolazeće utakmice. 

Volio bih da Milan prođe, ali najviše od svega bih volio da pobijedi fudbal.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
AC Milan

Prvu utakmiu u gostima Milan je igrao bez Ibre, Boatenga, Robinha itd. i odigrali 2-2, priznajem tu je Barca bila bolja. Ali druga utakmica je bila potpuno otvorena i mogle su obje ekipe pobjediti, a cini se da su 1. i 2. gol Barce neregularni, ali sta ces. Tako da obje ekipe mogu proci dalje, i nek prodje bolji samo nek se posteno sudi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 21:19 (commandos).
15 godina
AC Milan
1. i 2. gol neregularni? a zašto pobogu? baš me zanima razlog. Ja ne vjerujem da su ljudi počeli izmišljati da su golovi neregulrni kad Barca pobijedi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
AC Milan

Obmanjivanje i umanjivanje pobjede. KBK tko nije igrao. 

13 godina
commandos kaže...

Prvu utakmiu u gostima Milan je igrao bez Ibre, Boatenga, Robinha itd. i odigrali 2-2, priznajem tu je Barca bila bolja. Ali druga utakmica je bila potpuno otvorena i mogle su obje ekipe pobjediti, a cini se da su 1. i 2. gol Barce neregularni, ali sta ces. Tako da obje ekipe mogu proci dalje, i nek prodje bolji samo nek se posteno sudi. {#}

Fixed it. U svemu se slažem osim toga.

14 godina
AC Milan
Jedno pitanje, pa ako netko zna, neka odgovori ili komentira;

Koliko je Milanu važan talijanski kup, obzirom sutra igraju kod "Stare Dame" Juventusa, uzvratnu utakmicu, obzirom se ganja Serie A i LP, treba li im i žele li uopće taj kup ove godine??!!
ATJ Lučko
16 godina
Rekao je Allegri da se nisu još predali.
14 godina
neaktivan

Ako ga mogu osvojiti treba se truditi ali ne pod cijenu titule prvaka u Italiji ili još bolje u Ligi šampiona.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
1. i 2. gol neregularni? a zašto pobogu? baš me zanima razlog. Ja ne vjerujem da su ljudi počeli izmišljati da su golovi neregulrni kad Barca pobijedi.

Prvi je bio offside, da Van Bommel je postigao autogol, ali je lopta bila upucena Xaviju koji je bio u offsideu i koji je utjecao na igru, cak je bila negdje i slika koja to dokazuje. A kod 2. gola uopste nije bilo penala, jeste bilo kontakta ali nedovoljno za penal.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 13:37 (commandos).
14 godina
AC Milan

Koliko se meni vidi, od kupa, Serie A i Lige Prvaka (kontra Barcelone, već za sedam dana), čini mi se da se vrlo jasno naziru prioriteti, pogotovu s financijskog, a i bodovi uspjeha kod UEFA-e!!

ATJ Lučko
16 godina
Ajde pritisnite još malo za finale!
15 godina
AC Milan
Po postavi se vidi da kup nije prioritet. Ibra već u 46min zamjenjen,amelia na golu,pipo u igri. Daje priliku onima koji inače ne igraju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice