Western digital black

poruka: 16
|
čitano: 2.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Western digital black hdd ?

Pozdrav svima,

zanima me da li mi se isplati kupovati western digital black hdd 640 gb za 450 kn,cuo sam da je taj black wd jako brz i kvalitetan pa me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Western digital black

Dobar je i isplati se.

Samo racunaj da je i malo bučan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Western digital black

Ako vec posjedujes neki HDD bolje ti je idi na opciju SSD + HDD. Ako nemas HDD onda naravno WD Black

www.noviportal.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Western digital black

Dovoljno ti je dobar i WD Caviar Blue, razliku u brzini baš nećeš primjetiti, a velika je razlika u temperaturi i buci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Western digital black

hvala na odgovorima,sto se tice buke i ne dira me to toliko jer mi je komp vec jako bucan zbog 8 fanova u kucistu a sto se tice ssd tio sam ga uzet kad sam na kraju saznao da mi kuciste ne podrzava 2.5 ssd -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Western digital black

Uz svaki malo bolji ssd (npr. Vertex 4) ćeš dobiti i adapter 3.5" na 2.5".

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Western digital black

A imas i za kupit adapter HDD 3.5" na 2.5" za 20-tak kn !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Western digital black

opa ovo nisam znao,hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Western digital black

kakav ti je to razlog za ne stavit ssd? {#} pa bar je mali i lagan.. mos ga zalijepit bilo di sa dvostranom trakom.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Western digital black
hrcek kaže...

.. saznao da mi kuciste ne podrzava 2.5 ssd -.-

-LOL, inče je predviđeno mjesto za floppy = 2.5" ili se postavi adapter za 3.5 ili 5.25, pa sve do 'sepotejp' rješenja.

-WD black je blue s overclockom, često i s garancijom 5g. (provjeri). U pravilu se ne isplati u odnosu na 1TB veći blue za istu cijenu, ali ovo je OK cijena ako je 100% istavan s garancijom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Western digital black

je ima sve,gledo sam i garanciju i sve pa mi je zato to zapelo za oko ali nije samo to neg zato sto sam cuo da su ti black wd bolji brzi kao i da imaju 5 godina trajanje ili nes tako pa zato

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Western digital black

WD BLACK je odličan hdd, od brzine pa do same kvalitete hdd-a te dužeg roka trajanja.

Što se tiće buke i grijanja sve ovisi u kakvom se kućištu drži. I da ga držiš u nekoj "kutiji za cipele" poželjan je jedan vent da pirka po njemu i ako ti je kućište šrot staviš lastiku oko njega i vibracija nema više (ima još 100 načina kak stišat bilo koji hdd).

Ovo je solidna cijena i ak ima garanciju dobra je kupnja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 18:35 (zober).

0 0 hvala 0
18 godina
hrcek kaže...

je ima sve,gledo sam i garanciju i sve pa mi je zato to zapelo za oko ali nije samo to neg zato sto sam cuo da su ti black wd bolji brzi kao i da imaju 5 godina trajanje ili nes tako pa zato

Brži je, ali opet ni blizu ssd-u.

13 godina
neaktivan
Western digital black

imam cooler master elite 370 sa 8 fanova a sto se tice fana da puse po njemu puse i to od 14 cm od naprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Western digital black

pozdrav 

zanima me da li je HDD Seagate 1000 gb, SATA II dobar hdd sto se tice brzine i kvaliteta,posto nisam u mogucnosti nabavit ovaj hdd iznad koji sam naveo prije par dana pa me zanima.LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U usporedbi sa Blackom i po brzini i po kvaliteti zaostaje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice