Upgrade

poruka: 6
|
čitano: 838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Upgrade

ASRock Am2nf6g-vsta (cirka '06)

1.5 GB DDR2 400mhz (dva cookiea)

Maxtor 80GB 7200

Radeonka HD 4650 1024mb

300W power (no name)

AMD Athlon 64 Single core 3200+,OC sa 2.0 na trenutno 2.5 (voltaža i cooler me koče)

Ovako;

mislija san uzet Athlon dual na 2.8 ili 3.0 ako ga ima za AM2-max 450kn

Neman iskustva sa dual-coreovima i tija bi neki koji ima dobar OC potencijal pa slobodno priporucite

još 2 GB-a RAM-a (na 400)

I neki disc kad uboden još šoldi

Molin prijedloge,valja li mi ista ideja ili se može bolje?

Budget mi je skroz ogranicen,700-800 kunaca uvr glave  (cila država je u papru pa znate i sami kako je) Osmijeh

Nemojte priskocit temu nego dajte misljenje heh :)

Thnx unaprid

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 20:07 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Upgrade

prvo kupi bolje napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Upgrade

Kao što kolega kaže, prioritet bi bilo napajanje, koje će koristit za sve ono što budeš trebao uzet. Imaš 300w no name napajanja, što je vrlo loše i nepovjerljivo. Bilo bi idealno uzet minimalno Fortron 400PNF koji košta nekih 270kn. E sad, imaš ploču koja podržava starije dvojezgrene procesore, a to su Athlon 64 x2. Međutim njih možeš nać samo eventualno u oglasima. Dakle, za dobar noviji procesor bi trebalo uzet i neku novu ploču. E sad, ono što te ja savjetujem, a to je da skupiš još novaca i onda se javiš da sklopimo nešto. Jer po meni je uzaludno zalijetat se i bacit te novce što imaš uzalud. U suprotnom, kažem, pronjuškaj po oglasima i pc ekspertu i nađi si neki procesor. Ali bilo bi puno bolje da poslušaš moj dobronamjeran savjetNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Upgrade
giga kaže...

ja bi reka napajanje novo a sačemo nač i proc rame dic a ti bi ga i kloka pa onda ide i novi kuler

Ploča mu ne podržava taj procesor što si stavio. Samo starije dvojezgrenaše Athlon 64 x2

16 godina
neaktivan
Upgrade

Hvala na savjetima,onda ce se morat skupit jos koja kuna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice