Trebam savjet

poruka: 7
|
čitano: 797
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trebam savjet

zanima me valja li ova konfiguracija....pocetnik sam u slaganju pa su svi komentari dobrodosli..kupujem novi komp

pa nezelim pogrjesit jer nije to jeftina stvar.......hvala unprjed :)

MTB:AsRock M3A770DE.......................463,00 kn

CPU:Desktop Athlon II X3 440 (3.0GHz,1.5MB,95W,AM3) box...................570,00 kn
RAM: Corsair DDR3 2GB.............................350,00 kn
HDD: WD 640Gb, WD6400AAKS....................................399,00 kn

TWR:IMAM
PSU:IMAM 400 W
MONITOR,MIŠ,TIPKOVNICA,ZVUCNICI.........IMAM
GPU:Asus PCI-E ATI Radeon EAH4670/DI/512MD3/A.....590,39 kn

SUMA:2372,39 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trebam savjet

Uzmi bolje ovu matičnu Asrock 770 EXTREME3 566 kn bolja je dosta a nije neka razlika u cijeni, ovo ostalo je dobro jedino je grafika malo slaba bolje uzmi 5750 je da je skuplja nekih 300 kuna ali je dosta bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trebam savjet
Nemoj asrock!
Smeće!
15 godina
neaktivan
Trebam savjet

Po meni nisi u pravu asrock pravi dobre matične ploče po niskoj cijeni, ako je tu don kihoty on je koristi i može ti potvrditi a stvarno se razumije, a ja sam čitao o njima i stvarno ih hvale. Da ja sad kupujem kupio bi nju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trebam savjet

Po meni nisi u pravu asrock pravi dobre matične ploče po niskoj cijeni, ako je tu don kihoty on je koristi i može ti potvrditi a stvarno se razumije, a ja sam čitao o njima i stvarno ih hvale. Da ja sad kupujem kupio bi nju.

Evo i sta pišu o njoj http://www.tweaktown.com/reviews/3437/asrock_870_extreme3_amd_870_motherboard/index12.html to je gotova ista ploča samo malo oviji chipset gotovo nema razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Trebam savjet
ASRock smece? Nikako se ne mogu sloziti s tom tvrdnjom, na osnovu cega si zakljucio da je ASRock smece?
15 godina
neaktivan
Trebam savjet

mislim da cu ipak uzeti Asrock 770 EXTREME3 ali kolko sam cito nema podrsku za SLI tj. crossfire,a graficka je zasad ova a onda kad sjednu neke pare kupujem MSI HD5770 Twin Frozr 1GB i 2gb ram...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice