Slaganje Gamerskog PC-a

poruka: 135
|
čitano: 24.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Slaganje Gamerskog PC-a

kolko je kostao?

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
17 godina
protjeran

Uzmi Samsung 2433 ili ovaj u Linksu od 27 cola! Ja bih uzeo to danas da več neam novi T220!Cool Samo ovisi jesi spreman dati 3000 kuna za veliki monitor?

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan

ne, 2000 mi je max, jel ima neki dobar 24" za tu cjenu?

kaj ce nam sve nase znanje o informatici, racunalima, tehnici i programirannju kad je ovaj narod preljen da ga iskoristi...
17 godina
protjeran

Ja sam gotovo siguran u Samsunge T240 i 2433BW ako ima, a mis da imaNamigiva

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan
Slaganje Gamerskog PC-a

Probaj negdje nać samsung 2492 sw, toplo ti ga preporučujem.

Dođe oko 1800, 1900 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Pzdrav !

Kupujem maticnu , procesor  i 1 x 2gb ddr3 sve zajedno do 2.500 kn .

Ako moze koja topla preporuka AMD ali i INTEL kombinacija .

Ovo vec imam :

corsair 400W, gtx 260 , monitor 22 , dodatnih 2gb uskoro , ne mislim nista oc

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 12:31 (Ganjatarzan).
15 godina
neaktivan
Ganjatarzan kaže...

Pzdrav !

Kupujem maticnu , procesor  i 1 x 2gb ddr3 sve zajedno do 2.500 kn .

Ako moze koja topla preporuka AMD ali i INTEL kombinacija .

(gore jos ide gtx 260 , monitor 22 , dodatnih 2gb uskoro)

Ovo je ono što ti treba:

15 godina
protjeran
Koji radeon 5850 najbolje 5770 vapor-x.5850 je skup ovo dobis jeftinije.Uzmi i5 750 i cosiar H50 ako oces vodeo.
15 godina
neaktivan

kolika mu je cijena?

16 godina
neaktivan
Genije kaže...
Koji radeon 5850 najbolje 5770 vapor-x.5850 je skup ovo dobis jeftinije.Uzmi i5 750 i cosiar H50 ako oces vodeo.

normalno da je jeftnije kad je i dosta slabije...

15 godina
neaktivan

koliko kostaju hibridi između blueraya i HD DVD a, imam samo jednu cijenu iz starog entera od prije dvije, tri godine a to je tad bio najbolji, jer kako ide za 5 godina nece se vise koristiti HD DVD, pa malo da se pripremim, i btw dali postoji razlika u kapacitetu dvd-ova i blueray-ova???

15 godina
protjeran
Slaganje Gamerskog PC-a

što će ti bluray pusti to. kupi procesor s 2 jezgre jer ti igre i programi koriste 2-3 jezgre, pa ti procesor ostane neiskorišten, uzmi athlon x2 (2,7- 3,2 GHz) u linksa je jeftin. klokaj ga ako oš jači.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 19:08 (drek na sibici).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slaganje Gamerskog PC-a

da ako razunas sad, an ne planiram mijenjat komp jos jedno 4 godine, a do tada ce sigurno iskoristavati...

blueray je ista stvar, za godinu dvije ce svi filmovi, a mozda i igre zbog kapaciteta morati izlaziti na bluerayu...

jel moze onda neko odgovorit na ono gore pitanje plizz

0 0 hvala 0
15 godina
1337Code_breaker kaže...

koliko kostaju hibridi između blueraya i HD DVD a, imam samo jednu cijenu iz starog entera od prije dvije, tri godine a to je tad bio najbolji, jer kako ide za 5 godina nece se vise koristiti HD DVD, pa malo da se pripremim, i btw dali postoji razlika u kapacitetu dvd-ova i blueray-ova???

Kakav božji HD DVD, od tog standarda se odustalo jer je BLU RAY bolji.

Razlika u kapacitetu između DVDa i BLU RAYa je samo oko 6 puta.

Daj malo koristi google.

Ako ti mislis da kad neki HD filmic sprzis na DVD on postane HD DVD onda ti nemam sta drugo reci osim LOL!!!!!

WTF
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 13:59 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan

hvala, sad kuzim, ma to mi je trebalo zbog starijih filmova koje sam ja budala kupio originale...

a koja bila cijena blueray przilice i dali bi mogla citati i normalne CD-ove i DVD-ove

17 godina
protjeran

Blue Ray je skup jako, dosta neisplativ danas.Neodlučan

free speech for the dumbxD
15 godina

Evo nasao sam ti nesto sto podrzava i te tvoje HD DVDe.

http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=29829-BLURAY--DVD-LG-BH10LS30-writeInterni-Retail

Znaci cita CD, DVD, HD DVD, BLURAY, piše BLURAY, DVD i CD

WTF
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 15:01 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan

hvala, ma stvarno je preskupa, mozda u narednim godinama...Plač

15 godina
neaktivan
Slaganje Gamerskog PC-a

vidio sam u oglasu konfu za oko 4200 koristi model nvidia geforce sa 2gb video memorije

da li mogu grafiku prosuditi samo po tom

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

vidio sam u oglasu konfu za oko 4200 koristi model nvidia geforce sa 2gb video memorije

da li mogu grafiku prosuditi samo po tom

to je vjerojatno neka workstation grafika koja u igrama ima dosta slabe performanse. tako da se kloni toga, kao i gotovih konfiguracija. inače, tih 2GB i na puno jačim grafama je većinom samo marketinški trik, osim ako ne koristiš eyefinity tehnlogiju ili igraš na ekstremno visokim rezolucijama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 19:49 (ATiGamer).
15 godina
neaktivan
evo sazno sam model
nvidia geforce gt 330 2GB
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
jel zna neko nes o toj kartici, kako se ponasa u radu (s igricama, naravno)
15 godina
neaktivan
Slaganje Gamerskog PC-a

u rangu GT 240 ili 9600GT, tako da i nije nešto. onih 2GB nebi nikad iskoristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
evo sazno sam model
nvidia geforce gt 330 2GB

Ne znam da se serija 300 proizvodila za desktop racunala. mislio sam da je samo za mobile. Tamo bas i nije za neki gaming.

15 godina
neaktivan
vidio sam gotovu konfu u oglasu za nekih 2000 manje od oe s pocetka teksta pa sam se zainteresiro...
e je se u adm-u moze platiti na rate s master cardom
15 godina

Kazu da moze. Link

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
1337Code_breaker kaže...

koliko koštaju diskovi od 1 TB i dali bi mi u adm-u mogli ugraditi jedan takav umjesto 500gb?

ako ti pc treba samo za igre..onda ti je disk od 320gb sasvim dovoljan, ali mozes stavit i 500gb..

http://s2.ba.bitefight.org/user/bite/109923
15 godina
neaktivan
istina, ja to vise jer mi je najgora stvar na kompu kad moram birat koju cu igricu pobrisat da dam mijesta novima, kao da si dijecu ubijam XD
15 godina
protjeran
Troubleshooting kaže...

Ehm, umjesto AMD Phenom II X4 955 3.5 Ghz stavi AMD Phenom II X4 965 3.4 Ghz.

Isplatit ce ti se

Kakva je ovo glupost????

15 godina
neaktivan
koja je razlika, osim manjeg radnog takta???
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice