kolko je kostao?
ne, 2000 mi je max, jel ima neki dobar 24" za tu cjenu?
Ja sam gotovo siguran u Samsunge T240 i 2433BW ako ima, a mis da ima
Probaj negdje nać samsung 2492 sw, toplo ti ga preporučujem.
Dođe oko 1800, 1900 kn.
Pzdrav !
Kupujem maticnu , procesor i 1 x 2gb ddr3 sve zajedno do 2.500 kn .
Ako moze koja topla preporuka AMD ali i INTEL kombinacija .
Ovo vec imam :
corsair 400W, gtx 260 , monitor 22 , dodatnih 2gb uskoro , ne mislim nista oc
kolika mu je cijena?
normalno da je jeftnije kad je i dosta slabije...
koliko kostaju hibridi između blueraya i HD DVD a, imam samo jednu cijenu iz starog entera od prije dvije, tri godine a to je tad bio najbolji, jer kako ide za 5 godina nece se vise koristiti HD DVD, pa malo da se pripremim, i btw dali postoji razlika u kapacitetu dvd-ova i blueray-ova???
što će ti bluray pusti to. kupi procesor s 2 jezgre jer ti igre i programi koriste 2-3 jezgre, pa ti procesor ostane neiskorišten, uzmi athlon x2 (2,7- 3,2 GHz) u linksa je jeftin. klokaj ga ako oš jači.
da ako razunas sad, an ne planiram mijenjat komp jos jedno 4 godine, a do tada ce sigurno iskoristavati...
blueray je ista stvar, za godinu dvije ce svi filmovi, a mozda i igre zbog kapaciteta morati izlaziti na bluerayu...
jel moze onda neko odgovorit na ono gore pitanje plizz
koliko kostaju hibridi između blueraya i HD DVD a, imam samo jednu cijenu iz starog entera od prije dvije, tri godine a to je tad bio najbolji, jer kako ide za 5 godina nece se vise koristiti HD DVD, pa malo da se pripremim, i btw dali postoji razlika u kapacitetu dvd-ova i blueray-ova???
Kakav božji HD DVD, od tog standarda se odustalo jer je BLU RAY bolji.
Razlika u kapacitetu između DVDa i BLU RAYa je samo oko 6 puta.
Daj malo koristi google.
Ako ti mislis da kad neki HD filmic sprzis na DVD on postane HD DVD onda ti nemam sta drugo reci osim LOL!!!!!
hvala, sad kuzim, ma to mi je trebalo zbog starijih filmova koje sam ja budala kupio originale...
a koja bila cijena blueray przilice i dali bi mogla citati i normalne CD-ove i DVD-ove
Blue Ray je skup jako, dosta neisplativ danas.
Evo nasao sam ti nesto sto podrzava i te tvoje HD DVDe.
http://www.protis.hr/ProductDetails.aspx?q=29829-BLURAY--DVD-LG-BH10LS30-writeInterni-Retail
Znaci cita CD, DVD, HD DVD, BLURAY, piše BLURAY, DVD i CD
hvala, ma stvarno je preskupa, mozda u narednim godinama...
vidio sam u oglasu konfu za oko 4200 koristi model nvidia geforce sa 2gb video memorije
da li mogu grafiku prosuditi samo po tom
vidio sam u oglasu konfu za oko 4200 koristi model nvidia geforce sa 2gb video memorije
da li mogu grafiku prosuditi samo po tom
to je vjerojatno neka workstation grafika koja u igrama ima dosta slabe performanse. tako da se kloni toga, kao i gotovih konfiguracija. inače, tih 2GB i na puno jačim grafama je većinom samo marketinški trik, osim ako ne koristiš eyefinity tehnlogiju ili igraš na ekstremno visokim rezolucijama.
nvidia geforce gt 330 2GB
u rangu GT 240 ili 9600GT, tako da i nije nešto. onih 2GB nebi nikad iskoristio.
nvidia geforce gt 330 2GB
Ne znam da se serija 300 proizvodila za desktop racunala. mislio sam da je samo za mobile. Tamo bas i nije za neki gaming.
e je se u adm-u moze platiti na rate s master cardom
Kazu da moze. Link
koliko koštaju diskovi od 1 TB i dali bi mi u adm-u mogli ugraditi jedan takav umjesto 500gb?
ako ti pc treba samo za igre..onda ti je disk od 320gb sasvim dovoljan, ali mozes stavit i 500gb..
Ehm, umjesto AMD Phenom II X4 955 3.5 Ghz stavi AMD Phenom II X4 965 3.4 Ghz.
Isplatit ce ti se
Kakva je ovo glupost????

Samo ovisi jesi spreman dati 3000 kuna za veliki monitor?