Savjet

poruka: 6
|
čitano: 930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Savjet

Dakle problem je sljedeci, htio bi promjenit graficku jer mi je preslaba otkako sam kupio novi monitor! Za graficku bi dao cca 1500 kn tj. bacio sam oko na gigabyte GTX 260 OC ! Molim vas za savjet , znaci da li bi uopce nesto postigao ako kupim tu graficku, uzevsi u obzir da imam taj procesor koji imam i ostale komponente! Druga solucija o kojoj sam razmisljao je da zamjenim, procesor, maticnu, graficku i rame te bi time vjerojatno bio miran bar 3 godine!

Setup je sljedeci:

1. Maticna ploca:  Gigabyte M59SLI-S4,sAM2,nforce 590-sli

2.Procesor:  AMD athlon64 x2 2.6 ghz 4800+

3.Rami: 2x1gb kingmax 800 mhz

4.graficka: albatron GF 8600GT

5.napajnje: chieftec 550W

6.monitor: rezolucija 1920x1080

7.przilica

8.kuciste: thermaltake mid tower soprano

9.hard disk: Seagate barracuda 250 gb + 120 gb-a vanjski hard

Setup o kojem sam razmisljao:

1.maticna ploca: Gigabyte 890GPA-UD3H  ili asrock 890GX extreme 3

2.procesor: AMD phenom II x4 955

3.rami: jos nezz koji ! kupio bi 2 GB-a jer mi fali love pa cu s vremenom nadogradit na 4 GB-a te molim prijedlog ( pretpostavljam 1333 mhz posto  phenom koji ne koristi 1600 mhz-a)Cool

4.graficka: neka između 1500 - 2000 ( ako skupim jos nesto love definitivno HD 5850, no posto mislim da nis od togPlač molim vas za prijedlog)

Unaprijed hvala! Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 22:18 (marko93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet
marko93 kaže...

Dakle problem je sljedeci, htio bi promjenit graficku jer mi je preslaba otkako sam kupio novi monitor! Za graficku bi dao cca 1500 kn tj. bacio sam oko na gigabyte GTX 260 OC ! Molim vas za savjet , znaci da li bi uopce nesto postigao ako kupim tu graficku, uzevsi u obzir da imam taj procesor koji imam i ostale komponente! Druga solucija o kojoj sam razmisljao je da zamjenim, procesor, maticnu, graficku i rame te bi time vjerojatno bio miran bar 3 godine!

Setup o kojem sam razmisljao:

1.maticna ploca: Gigabyte 890GPA-UD3H  ili asrock 890GX extreme 3

2.procesor: AMD phenom II x4 955

3.rami: jos nezz koji ! kupio bi 2 GB-a jer mi fali love pa cu s vremenom nadogradit na 4 GB-a te molim prijedlog ( pretpostavljam 1333 mhz posto  phenom koji ne koristi 1600 mhz-a)Cool

4.graficka: neka između 1500 - 2000 ( ako skupim jos nesto love definitivno HD 5850, no posto mislim da nis od togPlač molim vas za prijedlog)

Unaprijed hvala! Osmijeh

Uzmi GTX460 768MB ili 1GB; matičnu 890GX Extreme3 ili 870 extreme3 (nema integrirku što ti i nije problem) i ostane ti za RAM

15 godina
neaktivan

Znaci uzimanjem samo graficke na taj setup koji imam nebi nis postigo jel?

17 godina
neaktivan
marko93 kaže...

Znaci uzimanjem samo graficke na taj setup koji imam nebi nis postigo jel?

Na sadašnji bi nešto malo postigao,al definitivno ni polovicu snage

S novim setupom bi bilo ok

15 godina
protjeran
Savjet

graficku Gigabyte 460 gtx 1GB (jer je malo skuplja a puno bolja od verzije 768MB) i razlika ce ti biti ogromna. nikako ne uzimati 100kn jeftiniju a zastarjelu grafiku 260.

neces moci izvuci maksimum iz nje ali ti je odlicna osnova za slijedeci upgrade (MB, CPU, RAM). najbolje bi bilo sve u komadu samo ako ti je to puno novca prvo graficku jer ces odmah imati puno bolje racunalo za igru. da prvo kupis mb, cpu i ram a ostavis staru grafiku razliku ne bi ni primjetio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

graficka je kupljena vec, tak da cekam sad lovu za ostalo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice