odmah da kazem ne planiram sada nadogradivati komp, tako da mi ne morate stavljati 50 ponuda itd... nego mi samo odgovorite na pitanje pa kad dode vrijeme onda cemo pricati o tih 50 ponuda xD ... dakle ne zelim odjednom kupiti komp nego ga sa vremenom nadogradivati jer sam se prije zezno i odma kupio cijeli komp i uvidio sam da mi je isplativije kupovati komponentu po komponentu, ne samo da imam vise vremena da sakupim pare pa da kupim bolje stvari nego su na kraju i novije... sada da skratim zanima me sljedece, zelio bih prvo kupiti novi procesor i maticnu te dali mogu ove svoje stare komponente staviti na tu novu maticnu... ako se neke mogu staviti onda mi recite koje mogu a koje ne...
konfiguracija:
maticna je neka sa asusova koja ima te chipsete...
graficka: nvidia 9400GT 1GB
ram 2x 1GB ddr2 na nekoj frekvenciji manjoj od 1000 onog cega je xD
i sad mi dajte svoj savjet... koju bi maticnu trebao uzeti i koji proc... to jest zanima me koji bi proc bili najisplativiji... kad bih ga uzo da mi koristi jedno godinu dvije.... isto to vrijedi za maticnu... da ne moram kao sada zelim kupit proc moram mijenjat i maticnu jer su stari socketi... ako nesto ne razumijete slobodno pitajte jer sam se sad na kraju i ja zbunio xD hvala unaprijed

. Još nisi rekao za što koristiš PC. Ako mijenjaš memoriju, praktički mijenjaš sve .... CPU, memoriju, ploču. Ostaje ti samo stara grafa koja nije bogna što (možda ti to nije ni bitno ako se ne igraš). Stavi si na papir opcije da vidiš točno kolko te što košta. Traži procjenu za ovo što bi prodao.