Procjena konfe

poruka: 16
|
čitano: 1.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Procjena konfe
CPU: Intel® Core™2 Duo Processor E7400
(3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)
GPU: Nvidia Geforce 240 gt 1gb ddr3
PSU: 420w neznam tocnu marku
RAM: 6gb 800 mhz ddr2
Maticna: Gigabayte
Kuciste: MSThunder
HDD: 250gb HItachi sata I
Napomena: (marku napajanja i za maticnu neznam jer mi je to frenda pa samo znam ovako neke osnovne komponente)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Procjena konfe

Sve je to fino i lijepo ali nisi naveo koliko je stara konfa?!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Procjena konfe
Konfiguracija je kupljena prije 2 godine.
15 godina
CroatianRacer kaže...
CPU: Intel® Core™2 Duo Processor E7400
(3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)
GPU: Nvidia Geforce 240 gt 1gb ddr3
PSU: 420w neznam tocnu marku
RAM: 6gb 800 mhz ddr2
Maticna: Gigabayte
Kuciste: MSThunder
HDD: 250gb HItachi sata I
Napomena: (marku napajanja i za maticnu neznam jer mi je to frenda pa samo znam ovako neke osnovne komponente)

Realna procjena je 1400Kn, 1450 maksimalno.

15 godina
a za
CPU: amd phenom II x4 955 be .20 ghz
GPU: Geforce 8600gts gddr3 256mb
PSU: Xfx 80+ 450w
RAM: 4gb ddr3 1600mhz
Maticna: Asrock 770 extreme 3
Kuciste: MSThunder Blue
HDD: Samsung 500gb sata 2
15 godina
CroatianRacer kaže...
a za
CPU: amd phenom II x4 955 be .20 ghz
GPU: Geforce 8600gts gddr3 256mb
PSU: Xfx 80+ 450w
RAM: 4gb ddr3 1600mhz
Maticna: Asrock 770 extreme 3
Kuciste: MSThunder Blue
HDD: Samsung 500gb sata 2

Realna procjena je 1950Kn, maksimalno 2000, i to samo zato što su neke od komponenti praktički skroz nove.

15 godina
to ne prodajem nego sam samo htio vidjet. to sam kupio prije 2 tjedna 2103,00 kn ti si mi slozio ;), ugl frend ovo prodaje... i mislim da mu se vise isplati uzet novu grafu, jaci proc il bolji hladnjak pa klok? sta mislis?
15 godina
CroatianRacer kaže...
to ne prodajem nego sam samo htio vidjet. to sam kupio prije 2 tjedna 2103,00 kn ti si mi slozio ;), ugl frend ovo prodaje... i mislim da mu se vise isplati uzet novu grafu, jaci proc il bolji hladnjak pa klok? sta mislis?

Najviše bi mu se isplatila nova kompletna AMD konfa, s bilo kojom AM3+ matičnom, po mogućnosti što jeftinijom jer ne raspolaže s mnogo novaca...

Inače, prvo napajanje, zatim grafa (HD6870/GTX560) te neki Quad iz serije Q9xxx - ukoliko naiđe na povoljnu priliku. OverClock? Taj proc s bilo kojim hladnjakom u cjenovnom rangu od 250Kn pa naviše ide preko 3.5GHz kao od šale...

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
CroatianRacer kaže...

Najviše bi mu se isplatila nova kompletna AMD konfa, s bilo kojom AM3+ matičnom, po mogućnosti što jeftinijom jer ne raspolaže s mnogo novaca...

Inače, prvo napajanje, zatim grafa (HD6870/GTX560) te neki Quad iz serije Q9xxx - ukoliko naiđe na povoljnu priliku. OverClock? Taj proc s bilo kojim hladnjakom u cjenovnom rangu od 250Kn pa naviše ide preko 3.5GHz kao od šale...

Do 3.5 sa stockom neboj se, moj e6500 (znam da nije isto,ali za usporedbu) sa 2.93 na stock naponu i cooleru ide do 3.45 stabilan u svim mogucim testovima.

Ofc.
15 godina
a reci mi za moj amd, sa nekim boljim hladnjakom kolko bi ga mogo klokat?
15 godina
Procjena konfe

Ako misliš na phenoma 955 do 4+GHz ako je bolji primjerak. Probaj, nemaš ništa izgubit. Može on i na stocku povuć 3.6+

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dada taj proc, ma jako je glasan pa sam otiso u biosu i namjestio ga na lvl 5 fan speed, moram si kupit neki bolji hladnjak.... pitam cisto informativno dosta mi je i 3.20
15 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Ako misliš na phenoma 955 do 4+GHz ako je bolji primjerak. Probaj, nemaš ništa izgubit. Može on i na stocku povuć 3.6+

Šta ovo znači?

15 godina
Zekat kaže...
r3c0d kaže...

Šta ovo znači?

To znači da OC-erski potencijal ovisi od primjerka do primjerka istog proca, zavisi kakve si sreće pa potrefiš bolji primjerak koji se da dobro OC-ati ili lošiji koji ne da.

C3 revizije redovito idu preko 4GHz bez pol beda...

15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Zekat kaže...
r3c0d kaže...

Šta ovo znači?

To znači da OC-erski potencijal ovisi od primjerka do primjerka istog proca, zavisi kakve si sreće pa potrefiš bolji primjerak koji se da dobro OC-ati ili lošiji koji ne da.

C3 revizije redovito idu preko 4GHz bez pol beda...

Pa jel mogu ja kod kupnje tražit isključivo C3?

15 godina
Zekat kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Pa jel mogu ja kod kupnje tražit isključivo C3?

Da.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice