Znači tražim firmu u rijeci koja prodaje računalnu opremu.Stari mi ide sutra tamo pa da mi uzme trojezgreni AMD proc tamo negdje budući da čitam da Protis nije pouzdan :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Links?
Links,Ventex, Netcom?
Links,Ventex, Netcom?
Hvala, što se tiče linksa kod njih ne kupujem jer imaju više cijene a i nisu mi nešto :S
EDIT: provjerio cijene kod njih i opet skuplje nego u protisu :S (baš sam picajzla)
Links,Ventex, Netcom?
Hvala, što se tiče linksa kod njih ne kupujem jer imaju više cijene a i nisu mi nešto :S
EDIT: provjerio cijene kod njih i opet skuplje nego u protisu :S (baš sam picajzla)
Protis je jeftin ako kupujes u gotovini. Koji proc mislis uzet?
A mogu li pitati zašto je Protis nepouzdan?
A mogu li pitati zašto je Protis nepouzdan?
dj je vjerojatno čitao temu par redova ispod ove - ADM vs. Protis gdje je opisano dosta negativnih iskustava
Links,Ventex, Netcom?
Protis je jeftin ako kupujes u gotovini. Koji proc mislis uzet?
ma znam al ipak mislim da će biti red iz protisa naručit ako ne nadjem ništa jeftinije kod nas
ma znam al ipak mislim da će biti red iz protisa naručit ako ne nadjem ništa jeftinije kod nas
Ja sam jučer dobio novi komp kupljen kod Ventexa u Rijeci. Mislim da su im cijene realne tj. pristupačne.
Konfiguracija radi i u potpunosti je ispravna. Jedino dostava je kasnila dva dna no nmvz ugl sam dobio sve kako trebaXD
I da dostava im je besplatna.
:))
Pogledaj komp pod Moj PC.