Izvoli konfu s kojom ces moci sve najnovije naslove igrati na full settings! Imas unlockabilnu HD6950 koju ces otkljucati u HD6970 i izuzetno solidan monitor s DVI-em.
Dva posta iznad autor je napisao da ce za komp dat samo 5k.
Izvoli konfu s kojom ces moci sve najnovije naslove igrati na full settings! Imas unlockabilnu HD6950 koju ces otkljucati u HD6970 i izuzetno solidan monitor s DVI-em.
da..a konfa je 5 tisuca kn i jos monitor..cezar je doobro slozia
53** kn košta ova moja konfa bez monitora, je li to prekoračenje neki problem? Ipak dobije unlockabilnu HD6950, koja unlockom u HD6970 postaje dosta jača u odnosu na GTX560Ti...
da..a konfa je 5 tisuca kn i jos monitor..cezar je doobro slozia
Sry,zurio sam se.
i jel opet zoharbizo pobjednik :)
cini mi se dosta "solidnim" za 5k kn :)
hvala ;)
53** kn košta ova moja konfa bez monitora, je li to prekoračenje neki problem? Ipak dobije unlockabilnu HD6950, koja unlockom u HD6970 postaje dosta jača u odnosu na GTX560Ti...
moja i tvoja konfa imaju 2 rarzlike..kuciste i u tebe 6950 unlockabilna a u mene 560ti...svakako ako ima novaca neka ide na msi 6950
izvoli opet
Ovo je fenomenalna konfa, slabija od moje, ali i dosta jeftinija! Bravo zoharbizo, sve pohvale za slaganje
izvoli opet
Ovo je fenomenalna konfa, slabija od moje, ali i dosta jeftinija! Bravo zoharbizo, sve pohvale za slaganje
hvala kolega...malo sam se dao u te vode...da ne gnjave samo vas 
znaci za tih 5-6k kn je najbolje uzet ovi konfu od zoharbiza, to je ono najbolje u tom rangu....
hvala svima na savjetima i pomaganju, izgleda da cu na kraju uzet to :)
hvala jos jednom svima :)
Ako smijem pitati, eventualni CrossFire u buducnosti te ne zanima...?
mislis sli?
mislis sli?
Ne, zato sto SLi nece moci napraviti na toj ploči ukoliko ne zna probiti podršku za SLi. Uostalom, ne vjerujem da ce to uopce i pokusavati. Konkretno sam mislio na to da uzme ipak onu moju opciju sa HD6950 2GB ako planira CF napraviti. Isplatit ce mu se visestruko.
mislis sli?
Ne, zato sto SLi nece moci napraviti na toj ploči ukoliko ne zna probiti podršku za SLi. Uostalom, ne vjerujem da ce to uopce i pokusavati. Konkretno sam mislio na to da uzme ipak onu moju opciju sa HD6950 2GB ako planira CF napraviti. Isplatit ce mu se visestruko.
to da...ja racunam na gtxcu da ce uzet...al nije ni to lose...
Bolja mu je GTX-ica sad pa apgrejd dogodine na novu seriju:P
Recimo kao šta ja radim.
Ja bih na konfi koju je složio zoharbizo jedino dodao cca 50-60 kn i uzeo ASUS matičnu ploču. Nekako mi ASUS zvuči kvalitetnije (iako će u tom slučaju izostati SATA 3).